Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, ninov написа:

прасчо то ти не правиш разлика между вчера и днес защото акцията беше вчера ама това за човек без умствен багаж като теб е простено

Нинка а чети бре 

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, ninov написа:

поредната ти лъжа чеверме че е спряло строителството по Хемус спряло е само там където няма разрешително за строеж

работи се на съвсем малко участъци

цалко че времето е гадно и вятъра прече на дроновете - но ако се поровиш в туба, ще видиш че някои не са мръднали с месеци - а и има доста по малко хора и техника, отколкото преди година

този глупак, ще ни забърка в дипломатически скандал

само бъркотии прави

Украйна извика на среща посланика на България заради ...

Толкова е просто, ама не за облъчени и прости хора. Европа дава пари за магистралата, след като са представени нужните проекти и защитени исканите суми. "Тъпите европейци" си дават парите със затворени очи, според феновете на пияндето и великите харвадски възпитаници. И като Матросов вардят еврата на европейския данъкоплатец, като правят всичко възможно да резнат субсидиите. Ами, хвала, то не е нещо ново в битието ни- приказката за липсата на дяволи само около българския казан в ада, не е поникнала на гола поляна.

преди 3 минути, Coco1 написа:

Нинка а чети бре 

стари и фалшиви новини не чета прасчо ама комунистите от ГЕРБ обичате да четете старите и фалшиви новини четеш ли още работническо дело на дядо ти прасчо

преди 1 минута, absurt написа:

Толкова е просто, ама не за облъчени и прости хора. Европа дава пари за магистралата, след като са представени нужните проекти и защитени исканите суми. "Тъпите европейци" си дават парите със затворени очи, според феновете на пияндето и великите харвадски възпитаници. И като Матросов вардят еврата на европейския данъкоплатец, като правят всичко възможно да резнат субсидиите. Ами, хвала, то не е нещо ново в битието ни- приказката за липсата на дяволи само около българския казан в ада, не е поникнала на гола поляна.

с гладкия си мозък правиш ли разлика между проект и разрешение за строеж май не

преди 3 минути, ninov написа:

стари и фалшиви новини не чета прасчо ама комунистите от ГЕРБ обичате да четете старите и фалшиви новини четеш ли още работническо дело на дядо ти прасчо

явно четеш и дори им вярваш, но само ака са против ГЕРБ

току-що, ninov написа:

преди 6 минути, Coco1 написа:

Живеещите стотинкови тролове които не излизат 24/7 от виртуала дават насоки :giggle1:

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

явно четеш и дори им вярваш, но само ака са против ГЕРБ

Чеверме значи отричаш фактите а?

току-що, ninov написа:

Чеверме значи отричаш фактите а?

кой факт - които ти каза духчето каспър ли

преди 10 минути, Coco1 написа:

прасчо не всички сме като теб тролове и работим за жълти стотинки ама  то теб с този акъл и за чистачка няма да те вземат защото ще счупиш метлата

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

кой факт - които ти каза духчето каспър ли

факти които и твоя колега миро не отрича на вас овците и духчето каспър ли ви говори а имате ли връзка с

Вижте кой е актьорът, играещ извънземното АЛФ в сериала

преди 1 минута, ninov написа:

прасчо не всички сме като теб тролове и работим за жълти стотинки ама  то теб с този акъл и за чистачка няма да те вземат защото ще счупиш метлата

Каза Нинката който не излиза от полит. раздел на виртуален форум 24/7  :giggle1:

Може да бъде изображение с 4 души и текст, който гласи 'товарищ путин, я готов за президент! A I PUTIN SALINSKAT S'

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'гумен гафов де юре- президент, де факто- идиот!'

преди 4 минути, Coco1 написа:

Каза Нинката който не излиза от полит. раздел на виртуален форум 24/7  

прасчо това звездите ли ти го казаха че не излизам от форума и раздела или са лични халюцинации на база психотропните лекарства които взимаш

преди 13 минути, ninov написа:

прасчо това звездите ли ти го казаха че не излизам от форума и раздела или са лични халюцинации на база психотропните лекарства които взимаш

Нинка ти щраус ли си 

пп. Даже не знае къде се намира и по колко време :giggle1:

Какъвто началника от БКП такива и троловете им

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

преди 21 минути, ninov написа:

то се вижда, че имаш постове през целия ден - над поста пише ден и час, ако не си видял

преди 4 часа, Hristo52 написа:

Нито имаме повече ген. Вазов, нито войските от Дойран ,нито българската армия, нито нищо! Нито ще ги имаме повече някога.

Така е, защото през 1945г. идват комунистите начело с овчаря Живков и избиват всички велики пълководци. Защо? Защото са служили на царя, т.е. на БЪЛГАРИЯ, а не на коминтерна. Сещаш ли се? Не сигурна съм!:angry:

преди 24 минути, Без умствен капацитет написа:

то се вижда, че имаш постове през целия ден - над поста пише ден и час, ако не си видял

казах ти чеверме запиши си го че аз не съм на нормирано работно време а съм докато си свърша работата

преди 48 минути, ninov написа:

казах ти чеверме запиши си го че аз не съм на нормирано работно време а съм докато си свърша работата

даа бе да следиш темата и да си вършиш работата - по скоро работиш над себе си (безработен)

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

даа бе да следиш темата и да си вършиш работата - по скоро работиш над себе си (безработен)

чеверме аз влизам почти винаги след 13 часа така че ако бях безработен въпроса е какво правя до тогава

преди 4 минути, ninov написа:

чеверме аз влизам почти винаги след 13 часа така че ако бях безработен въпроса е какво правя до тогава

аз като гледам така е и събота и неделя - обичаме да спинкаме

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

аз като гледам така е и събота и неделя - обичаме да спинкаме

чеверме според теб аз съм длъжен щом съм свободен трябва да съм в калдата аз не се издържам от калдата за разлика от теб

преди 55 минути, ninov написа:

чеверме според теб аз съм длъжен щом съм свободен трябва да съм в калдата аз не се издържам от калдата за разлика от теб

не си личи

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

не си личи

Вие двамата защо правите сродни граматични грешки?  Ама се преструвате политически на различни?

преди 2 минути, Мойра написа:

отново ли ни показваш че си ограничена

можеш ли да коментираш гафа на президента, относно крим - или просто предпочиташ, да си умна с копи пейст

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.