Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 час, Hristo52 написа:

Мисля си...Защо Герб не сваля процентите? Ами много просто. Защото кметовете и местните феодали ги има. И ти казват за кого да гласуваш иначе... В голямите градове, номера не минава. На следващите кметски избори и те ще се сринат

само че погледна ли статистиките на ЦИК в малките населени места са водещи ДПС и БСП

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Всичко стана заради така наречената "вътрешна опозиция", дето не и простиха на госпожа Нинова, че направи така, че да няма вечни депутати, както и че лидерът на партията вече пряко се избира от всички членове. Да не говорим и за ония летните протестъри, дето си изхвърлиха плакатите в заведение, вместо в кофа за боклук. Да не забравяме някои членове, дето побързаха да "подкрепят" справедливо уволнени и подозирани в корупция шефове на болници. И тия имат наглостта да ги говорят за морал! Или пък съпруги на мутри. И те говорят за морал. Причината БСП да стане четвърта я знаем всички, но си мълчим - вината на "старите кучета", дето допуснаха създаването на етническа партия в разрез с конституцията и които ни заложиха бъдещи етнически проблеми. Проблемът са именно тази партия и нейните симпатизанти + мутренската ГЕРБ! Това е истината. Както и заради мечешката услуга, направена от някои моралисти, дето се щракнаха с хора, които обществото ни не жали и не иска да вижда и чува повече! Хората искат принципи, а не същества, лишени от морал и етика и мислещи единствено за себе си! Летните протестъри и техният морал ще досъсипят партията. Абсолютно сигурна съм, че точно тези са гласували за конкуренцията.

И какво, шеф на партията да е някой като Михаил Миков, който беше готов на компромиси и да се гушне с мутрата Борисов?:angry: Или да върнем псевдо социалистът Станишев?:angry:

https://www.mediapool.bg/gerdzhikov-dade-prilichna-otsenka-na-prokuraturata-i-kpkonpi-news328971.html#comments

Кандидатът на ГЕРБ за президент Анастас Герджиков,дал оценка,че прокуратурата си била вършела работата прилично...Явно тоя човечец е просто поредният слуга на корумпето Главен прокурор-Иван Гешев и народния иззедник- Бойко Борисов...

преди 22 часа, Без умствен капацитет написа:

то корни вчера каза че няма намерение да напусне, а днес напуска - явно някой я е натиснал, и то не от партията и

Както и другите маскари

преди 14 часа, Anneliese написа:

И какво, шеф на партията да е някой като Михаил Миков, който беше готов на компромиси и да се гушне с мутрата Борисов?:angry: Или да върнем псевдо социалистът Станишев?

Демек с Михов щяха да се гушнат с Б отбора си ГЕРБ а с Курни ви разиграха театро ама иначе си пърдят в едно гърне

преди 4 часа, Лудият Учен написа:

https://www.mediapool.bg/gerdzhikov-dade-prilichna-otsenka-na-prokuraturata-i-kpkonpi-news328971.html#comments

Кандидатът на ГЕРБ за президент Анастас Герджиков,дал оценка,че прокуратурата си била вършела работата прилично...Явно тоя човечец е просто поредният слуга на корумпето Главен прокурор-Иван Гешев и народния иззедник- Бойко Борисов...

Според Нинова - вече Радев лично измества задкулисното управление на Борисов. Промяната е подмяна.  А прокуратурата все пак подгони някои от най-богатите българи.  Професорът го отчита.  Да се е случвало нещо подобно преди?   Навремето  например Татяна Дончева беше като придворна юристка на Мултигруп.

преди 15 минути, attj написа:

Според Нинова - вече Радев лично измества задкулисното управление на Борисов. Промяната е подмяна.  А прокуратурата все пак подгони някои от най-богатите българи.  Професорът го отчита.  Да се е случвало нещо подобно преди?   Навремето  например Татяна Дончева беше като придворна юристка на Мултигруп.

Коренлия Нинова и медузата от СУ на ГЕРБ са ти източниците на факти :wors:

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Коренлия Нинова и медузата от СУ на ГЕРБ са ти източниците на факти :wors:

Два източника, противоположни и нетърпящи се, са най- доброто, което може да се иска, когато се търси истината. Ама, де да ти е известно това, като освен жабите, други не признаваш?

преди 4 минути, absurt написа:

Два източника, противоположни и нетърпящи се, са най- доброто, което може да се иска, когато се търси истината. Ама, де да ти е известно това, като освен жабите, други не признаваш?

БСП били противоположни на ГЕРБ. И ти ли почна с вицовете ? 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

И ти ли почна с вицовете ? 

Ами,тя не е спирала...

преди 3 минути, N1K17Y написа:

БСП били противоположни на ГЕРБ. И ти ли почна с вицовете ? 

Ами, гледам фактите от днешния ден и близкото минало, а ти и твоите шамани развявайте приказките за завери и заедност. То, по тази логика, твоят чичко Сорос беше близко до БКП......... хайде, навържи ги и да стигнем до този, за когото работиш ти.

download (19).gif

преди 30 минути, Лудар написа:

258556413_3166193690326230_1903685970462

Опровергано лично от нея.

знам, то и аз съм написал, че не е вярно а е колаж

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

:D какъв колаж на корни

163715996853690.png

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

знам, то и аз съм написал, че не е вярно а е колаж

Посланието е ясно. Преди декларираше яснаподкрепа за Зеления чорап, сега стиска зъби :)

Не смее да го каже в прав текст, но е бясна на пРезилдента как я изчегърта :) 

на 16.11.2021 г. в 20:03, JKirilov написа:

Изясняване и "Блиц", Кирилов, пак се шегуваш!

:giggle1:

преди 1 час, miro20 написа:

изчегърта

Ти си взимай хапчетата и успокоителните,щото Рашков идва с чука и голямото длето за теб и лидера ти Борисов...

а уж Радев се фукаше, че изчагъркал тези дет вдигали тока, а неговите хора пак вдигат тока - игати лицемера

Цената на тока у нас – една от най-високите в Европа

преди 3 минути, M.Николов написа:

Лицемер си ти, защото лъжеш лицемерно, Радев никога не е казвал подобно нещо!

кой свали ръководството на БЕХ, знам че ботовете ги програмират и ти знам отговора

преди 1 час, M.Николов написа:
на 16.11.2021 г. в 20:03, JKirilov написа:

Изясняване и "Блиц"

мдааааа...

Интересна статия...

Наистина ме жегна това че реално погледнато се оказваме в отбора на тези трети страни,където им дирижират изборите.

николофффф.. ти си доволен, това е  ясно ... живей си в мизерабъла...

Но мен наистина това ме жегва...

преди 1 час, Лудият Учен написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

изчегърта

Ти си взимай хапчетата и успокоителните,щото Рашков идва с чука и голямото длето за теб и лидера ти Борисов...

Остави ме мен... Доволен ли си че комунетата идват с чука  и длетото ?

Ако наистина СИ , толкова по зле за теб...

преди 2 минути, miro20 написа:

Доволен ли си че

Да,да,да...Доволен съм и аз ,и 2/3 от българите сме доволни ,че безобразното корумпе Бою Борисов започват да му изкарват наглите далавери наяве...Ама не се плаши,Мирко...Този процес тепърва започва...

преди 21 минути, M.Николов написа:
преди 28 минути, miro20 написа:

Но мен наистина това ме жегва...

Мирча, ако нещо си недоволен терминал 2 те очаква.

Не другарю.. това ме амбицира. :hush:

И ще си остана тук.

Ще ви се всички мислещи хора да се изнесат, но няма да стане вашата :)

гърчи се комуне :)  мога само  да ти препоръчам израза.. - "чемодан вокзал Москва" :) :)  

Споменах ли как ме кефи провала на всички ваши  фейк комунета  ?

Е пак ще го спомена ... БСП тотал щета.... Корнела тотал щета... Маяма.. тотал щета.. Бабикян .. тотал щета.. Хаджигенов.. тотал щета... Всички  фейкпротестъри на Черепа са тотал щета.

:)

направи си ретроспекция  по темите какви си ги плямпал от май тази година...   :hit:

И си удари един голям шамар. :) 

А проекта на Решетников - Зеления Чорап , ви употреби като дамска превръзка, и излезе изпран и неопетнен с кокорчовците.

Кефиш ли се на тази врътка ? Изработиха те изкусно а ?

Ти за кого гласува ? май за тях а ? :yanim:

шаран.

преди 22 минути, Лудият Учен написа:

започват да му изкарват наглите далавери наяве..

преди 22 минути, Лудият Учен написа:

Този процес тепърва започва...

:) :)

Започват да му изкарват .... или тепърва започва ???

Я малко се разберете шизофрениците :hit:

Че не си говорите на един език май ... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.