Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 4 часа, gagodrago написа:

Троло, виждаме, че всички гербави тролове сте изпаднали в истерия, защото лъжливият ви вожд с крадливата му корумпирана партия, власт повече няма да видят никога.

хехе.. парадокса е че истерията е изцяло в червените редици.

мухльото пРеилдент се чуи как да се оправдава за серията гафове, а БСП фенове сте  в тотален шах как ви изчегърта същия този мухльо .  :)

Чел ли си Корнела как реве в последните си изяви ?

Реви с нея...  https://tribune.bg/bg/politika/ninova-vsichki-partii-koito-podkrepihme-prezidenta-radev-zagubihme/

мен ми е кеф :)

преди 4 часа, gagodrago написа:

След като бяхте позорно бити на изборите, сега и ще бъдете изритани завинаги от управлението на България...

Дори най тъпия от тъпите червени пропагандатори,не би им се изкривил езика да нарекат  водеща политическа сила / па макар и втора/  - изритани завинаги :) :)

така че реви си .. изритани са тия как им беше името на тия мутреси че забравих... Мая Маноловици гаевици, хаджигеновци, бабикяновци ... и подобна сволочь на които вЕрвахте толквоа яростно и бепрекословно .

А как и на чалгарите вЕрвахте...

тотален провал... а ГЕРБ продължават да са водеща политическа сила .

Гърчи се и реви . :)

преди 4 часа, absurt написа:
преди 5 часа, miro20 написа:

И руската империя умря отдавна.

Понякога наистина не ти разбирам наивните простотии, взети като от статии  на Дугин. :getout:

Не се взимай толкова насериозно, че олекваш. Това, че ти нещо не разбираш и че ти не можеш да си представиш държавата ни, както и себе си, с гръбнак и собствени интереси, а силно наведената и надупена поза ти пасват най- добре, си е твое виждане. Не е задължително правилното, нито истина от последна инстанция. 

Пак не разбирам позицията ти за Русия и това че реагираш с такива абсолютни простотии и обиди.

За мен феновете на умрелите империи сте ми абсолютно еднакви. Независимо дали сте за османската или руската .

Да ми пропагандираш руската империя че е жива , е същотокато фесовете дето милеят за османската империя.

И преди съм ти казвал - не ми излизай с евтина рашистка пропаганда м без да си запозната и най малко с живота в русия и т.н.

Ще ти приопомня,ако си забравила - тук не съм видял по голям русофил от мен. Колкото и странно да ти звучи .

Аз съм живял дълги години  там, и в момента това което чета из нета е над половината руски източници, учил съм и познавам много добре и руската литература, и език и какво ли не.

И в момента мога да ти рецитирам без замисляне поне няколко стихотворения и прозиведения на руски класици.

Но не съм тъп путинист.  :hush:

Да си русофил не означава да си рашист путинист. Нито фен на руската империя.

Затова когато видя такива странни изречения от теб и простотии за руската империя и СССР , ми светва една лампичка колко си далеч от разбирането на всичко това .

:hush:

Затова за последно ти казвам - ниска топка си по тази тема . При мен такива евтини простотии не минават.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Казах ти, че се взимаш прекалено насериозно и олекваш отвсякъде. Защо си мислиш, че ми пука какво ти минава и какво- не? Имам мое мнение, казвам го, а че ти си решил да ме квалифицираш като "путинист", е твой проблем, не мой.  При това, заобикаляш главното, което казах- за гръбнака, наведената поза и нуждата на някои от пореден господар, пред когото да се надупват и чиито интереси да прегръщат като свои.

преди 40 минути, absurt написа:

При това, заобикаляш главното, което казах- за гръбнака, наведената поза и нуждата на някои от пореден господар, пред когото да се надупват и чиито интереси да прегръщат като свои.

Че какво трябва да коментирам бре . Това си точно ти , която се е превила пред някаква си умряла империя :hush:

Целия ми пост е за точно това. Очевидно не си разбрала абсолютно нищо .

Айде по баира... :getout:

Знаете за кого да гласувате в неделя.

За този, който започна Промяната- Президента Радев!

https://fakti.bg/bulgaria/630599-kiril-petkov-s-priziv-da-se-glasuva-za-rumen-radev-video

преди 20 минути, M.Николов написа:

Знаете за кого да гласувате в неделя.

За този, който започна Промяната- Президента Радев!

https://fakti.bg/bulgaria/630599-kiril-petkov-s-priziv-da-se-glasuva-za-rumen-radev-video

Кирето канадеца не е президентска партия, нали ? Мухльото се отрече вчера и потвърди че няма такава . И ако има своя партия ще излезе пред нея .

Ама днес на снимки с него ... отпред .

0t15QpZv_84kq7Pxp2IYC0VJfPa8v7qwKVa-w9R36mqWQfasDY9XBICrL1uuU3Ah2nJ8n9-mGNdef6_iSBUyPhSEdXDweXh0C18oRndFhssiQz6U9zn9r4lcCqz0z4eKDdf7UAwu68IG-rHEP2-2HgB6H9TUEDCv8enH8QBf8IwsgA6b9qnEf5gJbcZ0z0Dn19oGx51drri1TYEOMUQVeLgS-F5PtxM8iJ0Puie7_9CmuFZF7mtAjd9YA2GhXCqOWg0Ul4yspKuwr9XlSqxw_eu7l8ifBtH1o9yr1tQz9rL2oM4z0ceABz82K5fp0SKNjfX6fjyL8Gk6SFwUEF7DEsCMQAezTZYpfWaSQoooIWUn14C-pcfxWk9pukfcvpo8GglrdtRAEWYxUE1lKhA148WWp0AFP_5GDVSFQfTRAGQ5krKW0tTkI0lNBgUy4D3G3aoYEn-7KiI4pBF_aONjHWwAef9WeHXMgm79HC4i9AgAr3_B2-ucCR7tez-OB5jeGrOcSeeI7iYt2hPsSGDBEWuu_NQkXtFQnY207QVyGJ2c9lSoTQyyb6pj3fCZFwFI4WOBQHB2jTFkjBkfHDBQvBckdCevnJxscuzFg1W-GOkPmmJV8lho-4PE1nsmRYvaqBNWSIUBSSeTM7XARgmC1_8iyTUcKBA0YO4_Y5O7qsqc9iLC4mfHSqEJxs-gesH9234lXwAErWB0VCVBqK0Upuzo=w1080-h720-no?authuser=0

Цитираш сега пак Кирето да агитира за мухльото ...  странна работа...

Много ме кефят такива мимикрии... :)

шараните лапат ли лапат...

пп

Забелязахте ли на снимката освен Кирето канадеца и кристиян Вигенин точно зад мухльото ?  А в дясно се вижда и сценариста на Слави от парламента със скъсаните дънки... Филип Станев ?

Той пък заедно с колегата си Ивайло Вълчев изведнъж решиха да не са депутати от ИТН

https://www.mediapool.bg/filip-stanev-i-ivailo-valchev-otkazaha-da-sa-deputati-news329120.html

:) 

Нямам повече въпроси ....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, miro20 написа:

пп

Забелязахте ли на снимката освен Кирето канадеца и кристиян Вигенин точно зад мухльото ?  А в дясно се вижда и сценариста на Слави от парламента със скъсаните дънки... Филип Станев ?

Ама ти откри Америка, бре!

Зад Президента са представители на всички партии заявили подкрепата си за неговата кандидатура.

Ама то трябва и акъл, Мирча!

:giggle1:

преди 5 минути, miro20 написа:

Нямам повече въпроси ....

Аз също.

:hush:

Мухльото затъна още повече

https://faktor.bg/bg/articles/radev-se-kae-za-krim-no-zatava-oshte-poveche-aneksatsiyata-e-v-narushenie-no-nyama-drama

Все едно да кажеш: Кражбата беше незаконна, но смяната на собствеността е факт.
:giggle1:
"няма драма " бе... каза фуражката :) 

И още
https://faktor.bg/bg/articles/samo-s-edin-debat-radev-predizvika-nyakolko-diplomaticheski-skandala-ako-imashe-nyakolko-mozheshe-da-ni-dokara-do-voyna

Цитат

"Само с един дебат Радев предизвика няколко дипломатически скандала, представяте ли си какво щеше да стане, ако имаше няколко дебата, можеше и до война да ни докара". Това написа във Фейсбук бившият депутат от СДС Иван Сотиров по повод скандалното изказване на президента, че Крим е руски.

"Никой не коментира, че Радев арогантно отказва да покаже проекта си за изменение на Конституцията. Това е демонстрация не пренебрежение към всеки български гражданин. Ако ти преди избори си разрешаваш да не даваш отговори на толкова важен въпрос на избирателите, можем само да си представим какво ще бъде отношението му към нас ако бъде избран", коментира Сотиров в социалната мрежа.

преди 6 минути, miro20 написа:

Това написа във Фейсбук бившият депутат от СДС Иван Сотиров 

Това същият Иван Сотиров ли е, който незабелязано от теб вмъкна в твой пост думичките:

Цитат

32 години след 10 ноември 1989 г. потомствената комунистическа номенклатура и ДС ни управляват

Ма той бивш депутат от СДСто ли е? Демек част от същата тази управляващата през последните 32години "потомствена комунистическа номенклатура и ДС"?!?

Ти що вярваш на потомствени комунета и ченгета от ДС? Нали уж беше против тях, двуличнико :hit:

преди 11 часа, miro20 написа:

Че какво трябва да коментирам бре . Това си точно ти , която се е превила пред някаква си умряла империя :hush:

Целия ми пост е за точно това. Очевидно не си разбрала абсолютно нищо .

Айде по баира... :getout:

Ще излязат прави тези, които ти препоръчват да си взимаш хапчетата редовно. 

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Тъпата селянка трябва да намерят начин да я изритат. Днес трябваше да има пленум, но така я е страх, че направи пленум на подписка, неприсъствен, за да не може да и набият канчето. Нарушава и устава и правилници, и естествено лъжите и не свършват на тая тъпа крушовичарка. Между другото БСТВ е пред фалит. Пак заради тая простакеса.

преди 48 минути, Hristo52 написа:

Тъпата селянка трябва да намерят начин да я изритат. Днес трябваше да има пленум, но така я е страх, че направи пленум на подписка, неприсъствен, за да не може да и набият канчето. Нарушава и устава и правилници, и естествено лъжите и не свършват на тая тъпа крушовичарка. Между другото БСТВ е пред фалит. Пак заради тая простакеса.

Направих си труда да я изгледам и изслушам, и честно- селянката потвърди истините, които се говореха и от техните под сурдинка, и от опонентите им. А, потвърждение видяхме и в краха на партиите на протеста, както и в държанието на Радев. Не съм гледала досега БСТВ- тя ли е бесепарската? 

Нинова и тази телевизия са вече без значение за резултатите от изборите утре за държавен глава.   Радев или Герджиков -  пак  ще си имаме президент.  

преди 35 минути, Мойра написа:

Естествено! Пленум на подписка. Какво очакваше от тая простакеса? Защо на подписка? Ами защото ако са в зала оленума трябва по устав да избере неин заместник, защото тя, пак по устав, този същият който тя го създаде с прякото избиране на лидер, не от конгреса,само и само да е отново лидер, та според тоя устав, тя повече не може да изпълнява нищо, тя е никой! Но продължава мръсните си игри докато не получи шут в задника от конгреса. Защото тоя път мърдане няма. Оставката и е внесена и изведена с номер в деловодството на БСП.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Според ...хм...писателя Христо Слави(?!) Рачев, ако Радев пак стане президент с абсолютна сигурност ни чака следното:

"...народен съд, командата мирно(команда "свободно" Рачев не предвижда), херметично затворена държава, стрелба по границата, ТКЗС, доноси на съпруг срещу съпруга. Както и нагла държава, произвеждащите да чакат разрешения от нейните чиновници, които никога не са произвели нищо, путинска несменяема власт, цензура и лъжи от екраните, петъчна съветска телевизия, Кореком, партайгеносета и биячи по занданите на Държавна сигурност"...Леле-е-ей!...Апокалипсис нау, значи...

А, да...и следното възвание..."Гласувайте за децата и внуците си за една свободна, академична България. Не гласувайте за военизирана казарма, от която всички да се чудим как да избягаме. Спуснете бариерата пред танковете!"...

Направо изтръпнах...ужасих се...каква катастрофа ни чака...

Естествено, предвиждането при избор на Герджиков България да стане академична държава(?!)малко ме поразсея...Представих си как Академия до Академия стърчат по градове, села и паланки, всички кметове -академици...навсякъде академични съвети решават наболелите въпроси...по академичному...тоест, бавно... и ми стана топло на душата...

А и хората ( при такъв избор - Герджиков) ще могат свободно да си бягат от страната...Няма танкове да им препречват пътя към автобусните станции и аерогарата...Какво повече може да иска човек?!

преди 4 часа, absurt написа:

Ще излязат прави тези, които ти препоръчват да си взимаш хапчетата редовно. 

тия с блянове по умрели империи трябва да си ги пият :hush:

преди 23 минути, miro20 написа:

тия с блянове по умрели империи трябва да си ги пият :hush:

Тук такива не съм срещала. Но, наведени силно с гръб към новия голям брат, да, за съжаление. 

преди 19 минути, absurt написа:

Тук такива не съм срещала. Но, наведени силно с гръб към новия голям брат, да, за съжаление. 

И кои са те ? Защото за "новия голям брат" не съм виждал хвалебствия  и коленопреклонничество, каквото и сега тук има за "Стария голям брат" от много толещи "другарки и другари".

Колко е велика Русия, как руската империя не била умряла,  бла бла...

Пийте си хапчетата. плз.:getout:

По темата

https://www.facebook.com/asengenov/posts/10224950178289219

Здравите сили са се съюзили да спиннат* глупостта, изречена от нине действащия президент и последвалия дипломатически скандал. Той бил казал "в момента Крим е наш", пардон, "руски". Разбирай, всичко е окей, защото наистина, според тях, в момента Крим е руски. Да разгледаме логиката на подобно съждение:
1. Отнемам Ви противозаконно, с насилие и оръжие, колата. Карам я по хайуея с 200 и ме спира катаджия. Проверява регистрацията на колата и вижда, че е обявена за издирване. Аз запазвам спокойствие и казвам: "В момента този Форд Мустанг Шелби GT 500 е мой!..." Ще ми мине ли номерът?
2. Пребивавам нелегално в Ню Йорк. Спират ме емиграционните и аз усмихнато, ведро и лъчезарно им казвам: "В момента съм в Ню Йорк! I'm a true New Yorker!..." Ще ми мине ли номерът?
3. Освен това, пълната фраза на Радев е: "В момента Крим е руски, какъв да е..." В това изречение "какъв да е" е много важна част. Тя фактически означава, че разбирането на Радев е, че процесът е завършен на този етап и Крим няма какъв друг да е, освен руски.
Но вместо да предизвика дипломатически скандал с Украйна, в името на това, да удовлетвори другарките Митрофанова и Шаренкова, Радев просто можеше да обясни с повечко думи истината: В момента Крим е под контрола на Руската Федерация, до което се стигна след военна агресия, окупация и незаконна анексия.
Можеше, ама не го каза.

И още мн ценни въпроси :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Простьо,

Знаем много добре, че ти без Трибуне, Епицентър, Фактор, ПИК и някои други не  можеш даже да пръднеш.

Е, понякога ти помагат "изявени политици", като Асен Генов, Виктор Димчев, Евгени Михайлов и още някои.

Дерзай!

Затова влизам във този форум, за да ти се посмея!

А за резултатите от президентските избори ще си говорим другата седмица.

преди 2 минути, dedidi написа:

Простьо,

Знаем много добре, че ти без Трибуне, Епицентър, Фактор, ПИК и някои други не  можеш даже да пръднеш.

Е, понякога ти помагат "изявени политици", като Асен Генов, Виктор Димчев, Евгени Михайлов и още някои.

Дерзай!

Защо се вживяваш?  Сякаш нещо има значение.   И какво ще стане, ако Герджиков е президент вместо Радев...   Нищо няма да е станало.

преди 11 минути, dedidi написа:

Простьо,

a други без фрог, народбг, сега и някои други, същото немогат

преди 2 часа, miro20 написа:

В момента Крим е под контрола на Руската Федерация, до което се стигна след военна агресия, окупация и незаконна анексия.

Забрави да кажеш и "напълно законен референум". Ама то е ясно, че неща, които не ти изнасят няма да ги споменаваш.

преди 32 минути, dedidi написа:

Простьо,

Дерзай!

---------------

След загубата на гербаджийската мафия русенският трол цяла седмица е в нервна криза.

Изпаднал е в истерия, почна да бълва несвързани постове като чаршафи...

преди 6 минути, gagodrago написа:

---------------

цяла седмица е в нервна криза.

аз като гледам други са така от години, как вече едно собствено изречение немогат да съставят и затова копи-пействат

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.