Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 3 минути, miro20 написа:

гърчи се комуне :)  мога само  да ти препоръчам израза.. - "чемодан вокзал Москва" :) :)  

И за какво да се гърча?

Та партията за която гласувах е първа!

Единствено ти се гърчиш, защото усещаш как Герб поема към залеза си.

:giggle1:

преди 6 минути, miro20 написа:

Е пак ще го спомена ... БСП тотал щета.... Корнела тотал щета... Маяма.. тотал щета.. Бабикян .. тотал щета.. Хаджигенов.. тотал щета... Всички  фейкпротестъри на Черепа са тотал щета.

Проблема си е техен.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 минута, M.Николов написа:

Та партията за която гласувах е първа!

ИТН ?
Ах да.. сега е ПП ПП ПП

:)

преди 2 минути, M.Николов написа:

Проблема си е техен.

Да уе... утре ще гласуваш за следващите месии които ще те излъжат, както всеки шаран.

:)

И пак проблема ще е техен....  никога твой.

Сериозно  обаче казано ... Именно това ти е проблема бре умньо .... :hit:

Толкова си плитък шаран,воден за носа ,  че няма как да се усетиш :) 

преди 2 минути, M.Николов написа:

защото усещаш как Герб поема към залеза си

Ами ,в действителност ГЕРБ поемат към тоалетната , където ще им пуснем водата и отичат в канала...

преди 13 минути, Лудият Учен написа:

Ами ,в действителност ГЕРБ поемат към тоалетната , където ще им пуснем водата и отичат в канала...

Тоалетната се задръсти много преди това от мнооого други партийки и проектченца... :) 

Ама нещо не им обръщате внимание вече.. а толкова се гордеехте с тях... :)  :)  

Сега си намерихте нови "вождове" . Появиха се отскоро, и всички други станаха " тоалетна" :)

Не ви ли се струва това леко безпринципно ?

Юруш на новите вождове и месии  :) 

Утре пак ще ги пратите в тоалетната...  както забравихте съвсем наскоро първенците - Слави  с чалгарите си .

А ГЕРБ пак ще ви гледа сеира :)

шарани... :getout:

преди 9 часа, miro20 написа:

Тоалетната се задръсти много преди това от мнооого други партийки и проектченца... :) 

Ама нещо не им обръщате внимание вече.. а толкова се гордеехте с тях... :)  :)  

Сега си намерихте нови "вождове" . Появиха се отскоро, и всички други станаха " тоалетна" :)

Не ви ли се струва това леко безпринципно ?

Юруш на новите вождове и месии  :) 

Утре пак ще ги пратите в тоалетната...  както забравихте съвсем наскоро първенците - Слави  с чалгарите си .

Всичко е точно, Мирко. Слави си свърши работата за която беше избран - катурна ГЕРБ. Сега имаме Кирчо и Кокорчо, чиято мисия е да изчегъртат окончателно Боко и сие., и да се заемат с истинската работа.

По въпроса с вождовете и месиите - ти повече от 15 години лижеш един и същи г*з, въпреки че е тотално осран, а нас обвиняваш че сме с "вождове и месии". Всеки ден покоряваш нови и нови върхове на наглостта и глупостта :hit:

ПП: Виж какво съм писал за вождове и месии преди повече от година:

на 15.09.2020 г. в 19:43, ivottoshev написа:

Който и да изберем, ако сгази лука трябва да сме на площада и да заповяда следващия. Въпросът е да има не само "оставка", а и "затвор", щото с оставката един вид го пенсионираме да си харчи откраднатото. Според мен това е единствения начин някога да дойде някокй читав.

преди 10 часа, miro20 написа:

Споменах ли как ме кефи провала на всички ваши  фейк комунета  ? Е пак ще го спомена ... БСП тотал щета.... Корнела тотал щета... Маяма.. тотал щета.. Бабикян .. тотал щета.. Хаджигенов.. тотал щета... Всички  фейкпротестъри на Черепа са тотал щета.

боко-чекмеджето .. тотал щета... Цецо физкултурника.. тотал щета... Искра Фидосова.. тотал щета... бабишкерата Мента.. тотал щета... Цвета ПКП-то.. тотал щета... Пацо Терасата.. тотал щета... Дани Кирилов(Барни Ръбъла).. тотал щета... Красен Кралев.. тотал щета... троло20.. тотал щета... Овчия мозък.. тотал щета... баба Абсурдана.. тотал щета...

Всички фейк-партийни номенклатури от герп и всички гербави тролове са тотал щета. направих си ретроспекция  по темите какви съм ги плямпал от май тази година...   :hit:

И си ударих един голям шамар.   

-------------------------

:laughing5:

преди 54 минути, ivottoshev написа:

ПП: Виж какво съм писал за вождове и месии преди повече от година:

Който и да изберем, ако сгази лука трябва да сме на площада и да заповяда следващия. Въпросът е да има не само "оставка", а и "затвор", щото с оставката един вид го пенсионираме да си харчи откраднатото. Според мен това е единствения начин някога да дойде някокй читав.

Писал си поредната глупост, поради простата причина, че не си наясно коя власт за какво отговаря, както и за имунитета, както и за колективната неотговорност при взимане на колективни решения от изпълнителната и законодателните власти. 

Всички нахъсано плюете Баце и искате да го видите в затвора, ама тая няма как да стане, освен ако някой не го залови на местопрестъплението- да му бележат банкноти, които после да го издебнат и заковат, докато ги приема, че и пипа. Това, че му приписвате милиони и милиарди заграбени, както и че не спирате да каканижете за кюлчета, чекмеджета и къщата в Барселона, поддържа единствено омразата ви. Както и заблудата, че като сменят Гешев и сложат ваш човек там, той ще намери начин да навре целия министерски съвет, с всичките му служители и воглаве с Баце, в дранголника. Да сте пубертети, да ви разбере човек, защо сте толкова неуки и наивни. Ама, сте дърти мъже вече и толкова инфантилни представи да имате, е престъпно към децата ви.

Обсебванията са форма на психиатрични състояния без да са задължително налични някакви реални представи.  Сега Боко за всичко им е виновен на феновете на Радев и толкова.

преди 38 минути, absurt написа:

Писал си поредната глупост, поради простата причина, че не си наясно коя власт за какво отговаря

Щом това е критерий, жената написала това, не знаейки че за "наболели въпроси свързани със сигурността ни отговаря Министерството", а не Президентът...

на 12.11.2021 г. в 12:20, absurt написа:

И това е генерал, дето чакате да решава някакви наболели въпроси, свързани със сигурността ни.

... трябва да си посипе главата с пепел и да не се изказва по въпроси, от които не разбира. 

Като прибавим и голямата ѝ осведоменост и по други въпроси ( та тя си мислеше че кандидат-президентските двойки са 12, нищо че те бяха 23)...

на 12.11.2021 г. в 20:46, absurt написа:

Написах, че 12 двойки се кандидатират за президентските избори

... става ясно, че в тролската централа има крещяща нужда от уволнения на некадърен персонал!

преди 1 минута, ivottoshev написа:

... става ясно, че в тролската централа има крещяща нужда от уволнения на некадърен персонал!

А, нещо по същество да напишеш, случайно? Свързано с логическо мислене? Реторичен е въпроса.

https://m.fakti.bg/mnenia/630526-studentski-protest-pred-fakti-vrazkata-na-kandidaturata-na-rektora-ni-s-dokazano-korumpirana-partia-budi-nedovolstvo

Студенти от СУ смятат,че техният ректор Анастас Герджиков е кандидат за президент,подкрепен от доказано корумпирана партия(ГЕРБ)...

преди 23 минути, absurt написа:

А, нещо по същество да напишеш, случайно? Свързано с логическо мислене? Реторичен е въпроса.

Добре, ще ти обясня нещо за логическо мислене.

Аз написах нещо по същество, но ти ме обвини че пиша глупости, понеже не знам коя власт за какво отговаря. Само че аз ти доказах че неосведомената по този въпрос си ти.

Според ТВОЯТА собствена ЛОГИКА е ЛОГИЧНО  твоите постове да се възприемат като глупост. 

преди 23 минути, Без умствен капацитет написа:

пример ИТН сега като гледам е нещо подобно с ПП

Ако и  те излъжат избирателите си на нови избори на пролет ще са на мястото на Слави , а той ще е Аут .

преди 22 часа, M.Николов написа:

Мирча, ако нещо си недоволен терминал 2 те очаква.

И къде ше иде некадърния инж.?:D Той тук няма работа, та в чужбина.

преди 4 минути, karadzha написа:

Това пък откъде ти е известно или как го измисли?    Нямаш срам

преди 8 часа, absurt написа:

На същото мнение съм отдавна!

преди 5 минути, karadzha написа:

На същото мнение съм отдавна!

На какво си мнение?  Иди докажи, че Радев е разединил сънародниците ни.  Няма да успееш.

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Според ТВОЯТА собствена ЛОГИКА е ЛОГИЧНО  твоите постове да се възприемат като глупост. 

И аз да ти припомня че твоята "логика" ако може да се нарече  така твоите жалки опити за тролене, завършващи винаги със затапване и твое осиране, е на принципа на вица за "ти акваруим имаш ли ? Не ? значи си п''раст" :)

преди 23 минути, karadzha написа:
преди 23 часа, M.Николов написа:

Мирча, ако нещо си недоволен терминал 2 те очаква.

Ще ви се. Това дали съм доволен или не , не променя фактите за които говоря.

Повече от очевидно е че на вас не ви изнасят, но това си е ваш проблем.

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Всичко е точно, Мирко. Слави си свърши работата за която беше избран - катурна ГЕРБ. Сега имаме Кирчо и Кокорчо, чиято мисия е да изчегъртат окончателно Боко и сие., и да се заемат с истинската работа.

Пак си плямпаш глупостите :)  Единствено което катурна Слави е ... себе си . Къде е ГЕРБ , къде е Слави ?

Толкова огромно срутване  при чалгарите не сме наблюдавали от мноооого години . А ГЕРБ са отново сред водещите политически сили.

Въпреки хейта и масираната фейк кампания срещу тях.

преди 12 часа, ivottoshev написа:

По въпроса с вождовете и месиите - ти повече от 15 години лижеш един и същи г*з, въпреки че е тотално осран, а нас обвиняваш че сме с "вождове и месии". Всеки ден покоряваш нови и нови върхове на наглостта и глупостта 

Така и не можеш да посочиш къде видя глупост или наглост от мен. Това че си постоянно затапен с аргументи и факти, си е твой проблем, не мой.

За вождове и месии си личи прекрасно по преклонението и сляпото доверие което някои демонстрират.

Ако ще се цитираме кой какво е казал през годините , виж от коя година повтарям че няма никакъв проблем  да сменим Боко  Тиквата и който и да е.

И нямам грам притеснение да го наричам също със всякаквиепитети, за разлика от вас, които гък не смеете да кажете против вождовете си  :) 

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ти и факти!

Бега бе!

А от теб само такива жлъчни подмятания. Забрави май че и ти си вечно наритан и в ъгъла със своите простотии :getout:

преди 29 минути, miro20 написа:

И аз да ти припомня че твоята "логика" ако може да се нарече  така твоите жалки опити за тролене, завършващи винаги със затапване и твое осиране, е на принципа на вица за "ти акваруим имаш ли ? Не ? значи си п''раст" :)

Покажи къде си ме затапил и къде съм се осрал.

преди 24 минути, miro20 написа:

Пак си плямпаш глупостите :)  Единствено което катурна Слави е ... себе си . Къде е ГЕРБ , къде е Слави ?

Толкова огромно срутване  при чалгарите не сме наблюдавали от мноооого години . А ГЕРБ са отново сред водещите политически сили.

А къде щеше да е ГЕРБ, ако Слави не беше показал на обезвереният български народ, че може да има и бъдеще без неизменните ГЕРБ/ДПС/БСП?!? Ми Герб пак щяха да са си първи. Сега обаче ГЕРБ пътуват към бунището на историята! 

преди 8 минути, ivottoshev написа:

ГЕРБ пътуват към бунището на историята! 

а бе да ти кажа от тези партии които си изброил, най бързо пътува БСП към бонището

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.