Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Не знам каква ще е активността, но предвиждам 65% / 35%

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Вчера и днес по телевизиите ББ плюе разюздано Радев. Това обаче май не се води наказуема агитация...Наказуема агитация май е само ако кажеш за кого точно си гласувал...Срещу Герджиков обаче по телевизиите никой не плюе...

Както и да е. Според разпенения ББ, по вина на президента Радев (този мръсник!) България е...абе, направо е пред война с Турция и пред изгонване от ЕС и от НАТО...На косъм сме, значи...Страховито просто...На мен ми настръхнаха космИте...Разбрах защо по улиците е толкова спокойно...Ами Радев е изпратил цялата армия на южната граница, бе! Да посрещнат удара...

преди 6 минути, Hristo52 написа:

Вчера и днес по телевизиите ББ плюе разюздано Радев. Това обаче май не се води наказуема агитация...Наказуема агитация май е само ако кажеш за кого точно си гласувал...Срещу Герджиков обаче по телевизиите никой не плюе...

Както и да е. Според разпенения ББ, по вина на президента Радев (този мръсник!) България е...абе, направо е пред война с Турция и пред изгонване от ЕС и от НАТО...На косъм сме, значи...Страховито просто...На мен ми настръхнаха космИте...Разбрах защо по улиците е толкова спокойно...Ами Радев е изпратил цялата армия на южната граница, бе! Да посрещнат удара...

Както и тук във форума така и навсякъде може да разбереш по изказа, кой на кого е привърженик. Арогантни и цинични в сериозна степен са едните. И е естествено, като се има предвид тяхният бит и култура и не на последно място са такива за да могат да се разбират!

Доколкото тия дни се говори за академизъм в държавното управление, ще ви разкажа как се оправяхме без него с един стар директор...

Влизам, заставам мирно и почвам..."Другарю полковник, явявам се по служба, разрешете..". Той ме прекъсва намусено с "Какво искаш?!"..."Пари за някои неща, др.полковник"...Колко?..Ми...30...хиляди, казвам аз...25...след месец и половина обаче, казва той...Става, отговарям аз...и добавям "Др. полковник, разрешете да"..."Ай стига с твойте  пинизи, бе! Махай се!..."

Е, не е академично, ама...резултат имаше...

При този последния който ми беше е малко по-различно...Ама малко...Той (или зам. директора ) се обажда по телефона и ми казва "Христо, тук се появи една финансова възможност (казва каква точно)...виж там какво ти трябва!"...Пак неакадемично, ама...резултат има...

Имах и академичен директор преди мноого време. Много хубаво говореше... Но резултатът...

преди 1 час, ninov написа:

Нещо ще кажеш ли по същество или можеш само да обиждаш а Герберска тролке

Ще ти повторя- вече нищо по същество няма да се оопитвам да обсъждам с теб. Ти си трол- латерна, силно неграмотна. Месеци те призовавах да пишеш по същество и да не ме олайваш за всяко мое мнение. Не вдена. Затова, латерно неграмотна, само ще те троля. Може пък и да ти харесва, ама за очи да се правиш на засегнат. 

преди 13 часа, miro20 написа:

Нека се гърчат. Пискат и злобеят , пък аз съм бил нервен :giggle1:

то и ти се гърчеше когато те мачках за простотиите дето бълваше за Украйна.

Или забрави ? :) 

Той и Радев е прав, защото по същество Крим си е руски.    Никой там не протестира за да бъде Крим в Украйна.   Маруся те правеше за две стотинки в темата за Украйна - пък ти си я бил мачкал... И аз без да забележа.   Браво на наш Миро!

преди 2 минути, absurt написа:

Ще ти повторя- вече нищо по същество няма да се оопитвам да обсъждам с теб. Ти си трол- латерна, силно неграмотна. Месеци те призовавах да пишеш по същество и да не ме олайваш за всяко мое мнение. Не вдена. Затова, латерно неграмотна, само ще те троля. Може пък и да ти харесва, ама за очи да се правиш на засегнат. 

това ли измисли госпожо без една мозъчна гънка да ме изкараш трол да ама то троловете си личите от далече и пак не казваш нищо по същество а само обиди и опит да раздводняваш темата и ти си тази която върви след мен и показва липсата на умствен багаж като обижда

преди 4 минути, ninov написа:

това ли измисли госпожо без една мозъчна гънка да ме изкараш трол да ама то троловете си личите от далече и пак не казваш нищо по същество а само обиди и опит да раздводняваш темата и ти си тази която върви след мен и показва липсата на умствен багаж като обижда

icon_mrgreen.gif.0b82d61a3246e9e749162976dc927e7f.gif Дишай, латерно тролска, дишай! Тъкмо се научи къде се слага главна буква и мракът на неграмотността те обгърна с нова сила.1022898869_download(16).gif.b11af0d3319f2ee82caf35604e8ecb53.gif

току-що, absurt написа:

icon_mrgreen.gif.0b82d61a3246e9e749162976dc927e7f.gif Дишай, латерно тролска, дишай! Тъкмо се научи къде се слага главна буква и мракът на неграмотността те обгърна с нова сила.1022898869_download(16).gif.b11af0d3319f2ee82caf35604e8ecb53.gif

спри да вървиш след мен и да показваш липсата на гънки на мозъка и че можеш само да обиждаш 

преди 2 минути, ninov написа:

спри да вървиш след мен и да показваш липсата на гънки на мозъка и че можеш само да обиждаш 

А, истината боли, а от теб зависи дали да се обиждаш. Аз пиша истината и нямам намерение да те обиждам. Пряма съм и се забавлявам- с твоите камъни по твоята глава, тролче.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Може и да е вярно- толкова зор да се откажат привържениците на опонента да гласуват, дава резултат.

преди 1 минута, absurt написа:

А, истината боли, а от теб зависи дали да се обиждаш. Аз пиша истината и нямам намерение да те обиждам. Пряма съм и се забавлявам- с твоите камъни по твоята глава, тролче.

да колко и да ти иска някой да ти повярва на малоумието че съм трол казано ти беше не веднъж че троловете си личите от далече продължавай да обиждаш единствено което постигаш е че ако някой не знае че нямаш нито една гънка на мозъка вече ще разбере

преди 31 минути, absurt написа:

Може и да е вярно- толкова зор да се откажат привържениците на опонента да гласуват, дава резултат.

Ти май наистина очакваше някакво чудо, а? Не разбира се, дори най- върлите противници на Радев нямаха съмнения, кой ще е победителя. Ти просто си тролиш, защото такава е задачата.

Този път българите в чужбина не гласуват масово, а и най-вече турците. Големият проблем.

Да видим. Кой ще спечели 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

.... Кой ще спечели 

Вярвам и това го приемам , като риторичен въпрос тип еротеза ! :fishing3:

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Вярвам и това го приемам , като риторичен въпрос тип еротеза ! :fishing3:

Винаги печелят задкулисието с техните пари и възможности.   Чудя се защо трябва да Ви лъжат за нещо уж различно с Кирчо, Кокорчо, Руменчо и т.н.  Навсякъде всичко с пари се купува.  

някой нали пита за криза причинена от Радев - при нас храните скочиха най много в сравнение с цяла Европа, а пак сме си най бедни в Еропа - което значи че още по бедни сме сега

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Този път българите в чужбина не гласуват масово, а и най-вече турците. Големият проблем.

Да видим. Кой ще спечели 

Те и българите в България не гласуват. В 16.00ч., 24% са гласували. Фуражката ще спечели с "всенародна поддръжка" от има- няма 30%. 

преди 10 минути, attj написа:

Навсякъде всичко с пари се купува.  

Трябва да преоткриете света тогава, но е кауза пердута понеже света се "открива" в подрастваща възраст ! Но ще се радвам , ако има и изключения .

Сред възможните обяснения са по-ниският спад през миналата година, по-малко помощи за бизнеса и политическата несигурност

та кой сега унищожава бизнеса, като не му дава вече помощи
преди 17 минути, Без умствен капацитет написа:
Сред възможните обяснения са по-ниският спад през миналата година, по-малко помощи за бизнеса и политическата несигурност

та кой сега унищожава бизнеса, като не му дава вече помощи

Ти прочете ли статията, преди да дадеш линк към нея?

преди 7 часа, M.Николов написа:

Видно е, че троловете на Герб не смятат да спазват ограниченията за предизборна агитация днес, като гледам и модераторите не вземат отношение.

---------------

Истеричните несвързани бъртвежи на другаря трол мирчо220 едва ли могат да бъдат възприети за предизборна агитация, защото и без това никой не обръща внимание на дрънканиците му. В този форум само се забавляваме с безумията родени от плоския му мозък...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.