Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 31 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Трябва да преоткриете света тогава, но е кауза пердута понеже света се "открива" в подрастваща възраст ! Но ще се радвам , ако има и изключения .

Няма как да има изключения.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Не знам каква ще е активността, но предвиждам 65% / 35%

Няма как. Има и "не подкрепям никого". Може би 65% / 30% е по-реално.

Гледам новините и се смея. Избори в Турция, много слаба активност. Защо е така днес? Отговаря един мъж в прав текст: "Ами предишния път ни уведомиха с SMS"  Е тогава идва въпросът , кой ви изпрати sms? Кой ви има на всички телефоните за да ви праща sms -си? Нали няма манипулации! Или вероятно Радев е виновен! Хахаха!

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Има и "не подкрепям никого".

ей това е мн. тъпо - аз ако не подкрепям никой, защо изобщо ще ходя да гласувам

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Гледам новините и се смея. Избори в Турция, много слаба активност. Защо е така днес? Отговаря един мъж в прав текст: "Ами предишния път ни уведомиха с SMS"  Е тогава идва въпросът , кой ви изпрати sms? Кой ви има на всички телефоните за да ви праща sms -си? Нали няма манипулации! Или вероятно Радев е виновен! Хахаха!

отговора е ясен - 1-ви бе карадайъ

преди 16 минути, attj написа:

Няма как да има изключения.

В това ни е трагедията !

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Няма как. Има и "не подкрепям никого". Може би 65% / 30% е по-реално.

Няма значение, важното е да се знае , че няма губещи от този резултат. Напред и нагоре !

преди 2 минути, Hristo52 написа:

ице - 34 по 2 е 68

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Това решение на комисията ще предизвика остри реакции от страна на гражданите.

Пак новините. Не знам в коя си секция машината спира. Идва техника, но не може да отстрани повредата. Минават на хартиен носител, и към 17 часа се установило, че машината няма ел. захранване!

Питам аз? Тоя "техник" няма ли кой да го придърпа за яката?

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:
Сред възможните обяснения са по-ниският спад през миналата година, по-малко помощи за бизнеса и политическата несигурност

та кой сега унищожава бизнеса, като не му дава вече помощи

Ми как ще расте икономиката ни. Като видим некой лев и ги подаряваме с милиарди на мириканците.

Честито г-н Радев. Все пак по-добре ти отколкото оная подлога! Честито!

преди 1 час, Мойра написа:

Това решение на комисията ще предизвика остри реакции от страна на гражданите.

знаеш ли колко много оплаквания има за глупости - и как реши че това оплакване е основателно - пак ли звездите ти говорят

преди 40 минути, Sliderum2 написа:

Ми как ще расте икономиката ни. Като видим некой лев и ги подаряваме с милиарди на мириканците.

кои сделки имаш предвид

преди 15 минути, Hristo52 написа:

Честито г-н Радев. Все пак по-добре ти отколкото оная подлога! Честито!

Още един мандат затъване на България и върховенство на беззаконието ,червеното Задкулисие , ДС и мутрите.

Честито !

току-що, miro20 написа:

Още един мандат затъване на България и върховенство на беззаконието ,червеното Задкулисие , ДС и мутрите.

Честито !

А,Мирко,ама то навън е дошла нощта,а не е ден...

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

А,Мирко,ама то навън е дошла нощта,а не е ден...

това го кажи на оня кибик които по цял ден кисне в форума (харесал ти е поста)

преди 11 минути, miro20 написа:

Честито !

-----------------

Пътувай!

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

това го кажи на оня кибик които по цял ден кисне в форума (харесал ти е поста)

Овчице,пак не си разбрал нещо...Смисълът е,че ако Миро каже ,че е ден-погледни дали не е нощ...С други думи -винаги ЛЪЖЕ...

Е! Глупак професор, герберска подлога. Уж пресконференция, а само продължава да плюва. Точно като мафиота Борисов! Пукнете от злоба м@мка му.

преди 11 минути, Hristo52 написа:

Глупак професор

Е,оказа се че простьовците  си избрахте пак простия мухльо ,слуга на чужда държава.

Не сте дорасли да коментирате професорите.

:getout:

Интересна е статистиката- кой от поддръжниците на коя партия, за кого е гласувал. Ами, да- с такъв "матрял" друго не се и очаква. 

Чудно ми е друго понеже пак се изтъква тезата , че е нарушена конституцята ! Друг въпрос е , че тя лично не може да се наруши , а закони произтичащи от нея могат да са нарушени!. Та в тази връзка, като знаем , че Армията е деполитизирана и не трябва никой , който е под пагон да участва в политическият живот, полковник Митева след като не е напуснала същата за да участва в това "състезание" дали следва да я уволнят ? Какво би казал КС ?

преди 1 минута, JKirilov написа:

Голотажът ;) ясно показва, че простите българи все пак не са 85%, но за жалост достигат 65%!😟

"За лудите нормалните са луди!"

Явно "умните " българи са всички от редиците на Герберите - мафията, и е добре, че са толкова малко като процент, защото не решават и не могат да решат нищо, особено когато повече няма герберски подлоги които броят гласовете! Но престои почистване на мафията. А не изразът беше изчегъртване! На добър час! :)

А както казвам винаги, за мнението на троловете, ми е през оная работа! Благодаря за вниманието! :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.