Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Мда....гейовете изпаднаха в екстаз.😄

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Само гей може да се обиди че изтипосват и се надсмиват с карикатури на идолите му, които се оказва и са сексуални такива   :)

Бесней комундел :hit::lol6:

комундел, сега е момента да спасите Ленин.

Хайде на търга !

презилдента ще удари едно рамо с някоя инициатива , а и може Москва д апрати.

Или черепа с който действаха в синхрон с юмручето...  :giggle1:

Да припомня някои съвпадъци в думите на презилдента, които са копипейст от рашистките наративи :)

Или както  се казва.. плюха си в устите :

Виждам, по темата на международната конференция за Украйна мухльото още се ослушва ... то и от Москва още не са спуснали опорките ...

:) 

преди 3 часа, miro20 написа:

Да припомня някои съвпадъци в думите на презилдента, които са копипейст от рашистките наративи :)

Как пък не ти омръзна да повтаряш опорките на укропропагандата, според които всеки, който не кряка постоянно и непрекъснато в екстаз "Слава Кокаине" е комуне? Няма ли нещо ново :speak:

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Как пък не ти омръзна да повтаряш опорките на укропропагандата, според които всеки, който не кряка постоянно и непрекъснато в екстаз "Слава Кокаине" е комуне? Няма ли нещо ново :speak:

Какви опорки на укропропаганда бре ??? Кога някой от Украйна е коменирал наия мухльо ??? За тях той отдавна е ясен. Рашистка подлога  с която няма нкакъв смисъл да се  коментира.

Украинците се борят срещу менторите му от службите на Решщетников в Москва  , не срещу слугите на тези ментори !

Схващаш ли разликата ? Същото е все едно някой да обрща винмание на вас, рашистките подлоги .

Цитирам ти очеизвадни съвпадения, които нашия мухъл Зелен чорап  повтаря  от ршаистките наративи и опорки .

едно към едно !

преди 7 часа, M.Николов написа:

Е, какво да каже?

Събраха се, хапнаха, пийнаха, поприказваха си и кой от къде е?

Резултат точно нула!

Ами не очакваше ли нашия велик главнокомандващ да се изкаже в синхрон с европейското болшинство лидери ? 

В подкрепа на Украйна ?

Виждаш ли колко си смешен... Нито аз, но и ти не очакваш такова от нашата рашистка подлога Зелен чорап .  :)

И ти и аз разбираме какъв е продажник  и прорашистка подлога

И точно затова мухльото мълчи .

Продажника и рашистка кукла отново без да се крие открито повтаря реториката на рашистката пропаганда  :

Класически мухъл мизерабъл . Импийчмънт му е малко на тоя рашистки кастрат.

преди 47 минути, miro20 написа:

Продажника и рашистка кукла отново без да се крие открито повтаря реториката на рашистката пропаганда 

Къде точно не е прав? Че количеството оръжие не променя нищо? Че липсват хора? Май бяха 800 хил.? Че хората се ловят от улиците? Но пък не бил коментирал какво се случва в Русия..... Е какво се случва? Нищо подобно няма. Но пък какво да го правиш... Сашо Дончев толкова си може......

преди 16 минути, maxthon написа:

Къде точно не е прав? Че количеството оръжие не променя нищо? Че липсват хора? Май бяха 800 хил.? Че хората се ловят от улиците? Но пък не бил коментирал какво се случва в Русия..... Е какво се случва? Нищо подобно няма. Но пък какво да го правиш... Сашо Дончев толкова си може......

436273785_7373002376100252_423005998539409415_n.jpg

преди 1 час, miro20 написа:

Продажника и рашистка кукла отново без да се крие открито повтаря реториката на рашистката пропаганда  :

Класически мухъл мизерабъл . Импийчмънт му е малко на тоя рашистки кастрат.

Няма как друго да говори члена на БКП.

преди 18 часа, maxthon написа:

Да да.. нищо подобно няма... Нали затова всеки път ви правя рубрики като " в рашистанмобилизация няма" или " в рашистан репресии няма" ... :) :)

Ех как си защитавате рашистките тролове агентите по света и унас...

Но пък си ми прекрасен ориентир / и не само по тази тема/  - щом рашистката тролка защитава пРезилдента, значи съм прав на 101 % за това какъв рашистки мухльо е той .

Да да.. нищо подобно няма... Нали затова всеки път ви правя рубрики като " в рашистанмобилизация няма" или " в рашистан репресии няма" ... [emoji4] [emoji4]
Ех как си защитавате рашистките тролове агентите по света и унас...
Но пък си ми прекрасен ориентир / и не само по тази тема/  - щом рашистката тролка защитава пРезилдента, значи съм прав на 101 % за това какъв рашистки мухльо е той .
[emoji4]

Показал си отвличане от улицата в Русия? Ще ми се да видя един такъв случай. За сметка на това поне 1001 случая от Украйна. И продължават....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Лидера на дпс....

Screenshot.png

и един коментар към новината,с който съм абсолютно съгласен..

Цитат

Господин Шопар, ще станеш господин Пеевски, когато започнеш да се държиш с необходимото уважение към институцията БЪЛГАРСКИ президент и с уважението към човека, която я изпълнява. И който е доказал ясно, че го е грижа за неговия народ.

Какво е доказал Президента? Настоява за дипломатическо решение на конфликта. Настоява, че с доставките на оръжие за Украйна е равносилно да гасиш пожар с бензин.

Какво доказва господин Шопара? Иска Украйна да се въоръжава. Иска да харчим наши български пари, щото сме една много богата държава, да подаряваме пари и оръжие на Украйна.

Какво доказва Президента? Че добре знае, че в тази война Украйна и народа й са пешки в американски ръце. Прокси, с което САЩ се опитват да анексират и колонизират територията Украйна. Това не е български проблем. И Президента се опитва да дистанцира България от това меле. Да защити българските национални интереси.

Кокво доказва господин Шопар? Че е добре България да се намеси. Трябва да дава оръжие и пари и да защитава американските национални интереси в Украйна, до колкото България няма такива там.

Какво доказва Президента Радев? Че следващата стъпка, която американците упорито искат да прокарат е изпращане на войски от европейските държави в Украйна да се бият с руснаците. Президента иска да предотврати това.

какво доказва господин Шопар? Че ние трябва на всяка цена да подкрепяме САЩ и да правим каквото те кажат. Като кажат да пращаме войски, трябва да пратим. А някой дали си прави илюзии, че господин Шопар ще отиде там да се бие и умира? Едва ли, но много държи нашите деца да ходят и да умират. За да се докаже той пред Посолството, какъв праведен евроатлантик е. А на нашити потенциално убити деца това няма да ги стопли много.

Дали хора, схващате разликата между Президента и шайката помияри, нарекли се "евроатлантици", грантаджии и гъзолизци и американски еничари. Кой реално мисли за България и за народа си. Ни този, ни Борисов, ни онези карикатури от ПП ДБ, представа си нямат какво ги чака.

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

зеления мухлясъл чорап не искал да оглавява делегацията ни

Нормално . Все пак е рашистка подлога

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/rumen-radev-obyavi-che-otkazva-da-otide-na-sreshtata-na-nato-vuv-vashington

Президентът не посочва с кои точно позиции на правителството не е съгласен. Но той отдавна защитава позициите на  руския президент Владимир Путин по отношение на Украйна.

...

Всъщност случаите на насилствена мобилизация са единици и клиповете се разпространяват основно от руски медии. Президентът не коментира и силовите начини, по които Русия набира хора за фронта.

..

Той нито веднъж досега не призова Русия да се изтегли от Украйна, което е най-бързият начин войната да приключи.

преди 17 часа, maxthon написа:

Показал си отвличане от улицата в Русия? Ще ми се да видя един такъв случай. За сметка на това поне 1001 случая от Украйна. И продължават....

https://notes.citeam.org/mobilization-june-25-27-2024

преди 1 час, miro20 написа:

Попитах за отвличане (насилствена мобилизация) от улицата. Поради каква причина реши, че трябва да ми покажеш доброволната мобилизация само ти си знаеш. Може би причината е същата поради, която реши да споделиш как Пво ракетите имали касетъчен заряд. Или поне туитър ботчето така нагло излъга за това.

преди 9 часа, maxthon написа:

Попитах за отвличане (насилствена мобилизация) от улицата. Поради каква причина реши, че трябва да ми покажеш доброволната мобилизация само ти си знаеш. Може би причината е същата поради, която реши да споделиш как Пво ракетите имали касетъчен заряд. Или поне туитър ботчето така нагло излъга за това.

Да, да мобилизираш и вкараш във войната 10 хил емигранти  разбира се че е доброволно и без грам принуждение :) :)

Просто докато цитирате еденини случаи в Украйна, разпространявани от рашадезинформбюро, неглижирате тези 10 000 случаи. даже са 30 000  емигранти.

А примерите за останали цели села без мъже  които съм цитирал по назад из темите ?  А забраната на младежи да излизат в чужбина без разрешение от военните след като няколко милиона избягаха в Грузия и др съседни държави кой където намери ??

Да, да мобилизираш и вкараш във войната 10 хил емигранти  разбира се че е доброволно и без грам принуждение [emoji4] [emoji4]
Просто докато цитирате еденини случаи в Украйна, разпространявани от рашадезинформбюро, неглижирате тези 10 000 случаи. даже са 30 000  емигранти.
А примерите за останали цели села без мъже  които съм цитирал по назад из темите ?  А забраната на младежи да излизат в чужбина без разрешение от военните след като няколко милиона избягаха в Грузия и др съседни държави кой където намери ??
[emoji4]

Имаш ли обективно (по начина който яз показах) доказателство за това? До тук си дал само един гол текст.

преди 9 часа, maxthon написа:

поради, която реши да споделиш как Пво ракетите имали касетъчен заряд

Каквото съм споделил и казал и цитирал и показал с видеота, няма нищо общо с твоите фантазии и лъжи които ми приписваш

:hush:

току-що, maxthon написа:

Имаш ли обективно (по начина който яз показах) доказателство за това? До тук си дал само един гол текст.

Ах да... стигнахме ли до познатата ти тролска тактика - покажи ми 10 000 клипа  ? :) :) :)

Каквото съм споделил и казал и цитирал и показал с видеота, няма нищо общо с твоите фантазии и лъжи които ми приписваш
Попитах те на коя секунда от видеото виждаме сваляне на ракетата. Последва мълчание. После пусна следващия коментар как Пво ракетите били с касетъчен заряд, което е пълна лъжа. Няма нужда да ти приписвам нищо, което правиш сам.

преди 1 минута, maxthon написа:

Попитах те на коя секунда от видеото виждаме сваляне на ракетата. Последва мълчание. После пусна следващия коментар как Пво ракетите били с касетъчен заряд, което е пълна лъжа. Няма нужда да ти приписвам нищо, което правиш сам.

ето. Отново лъжеш.

ето. Отново лъжеш.
Напомни му тогава в коя секунда на клипа, който пусна се вижда сваляне на ракета. Това беше внушението на ботчето. Другия бот изрази мнение, че Пво използва касетъчен заряд. Разграничаваш ли се от мнението на ботчетата или си напълно сигурен, че са написали истината?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.