Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, maxthon написа:
преди 11 минути, miro20 написа:

По инерц ия много плюете НПО-та но това е начин да се провеждат и задават неудобни въпроси .

Защо не се ползва договора с Боташ и да отпаднат плащанията по него? Ето един неудобен въпрос.

Не изгледа ютюб конттракоментара, нали ?

Обяснено е.

И много други неща са обяснени.

Ама чукча писатель чукча не читатель... Сляпоотричане до дупка и защита на рашистките марионетки у нас.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 3 минути, nikssi написа:
преди 8 минути, miro20 написа:

Да, "всички са маскари" :getout:

Хитреца пак избира част от отговора да цитира. Следва си опорката хитреца. :vacuumcleaner:

Затова ли не ме доцитира :

"Но пак сме по добре от мафиотския рашистки режим, който би те опандизил на дълги години  за лайк или репост , камо ли да кажеш това мнение тук срещу властта."

Кой хитрец, кой си следвал опорките ?? :giggle1:

преди 28 минути, miro20 написа:

Обяснено е.

Манипулирано, но все пак има опит за обяснение. Имало вероятност да получим руски газ (по думите на некомпетентния журналист)? Като молекули да.... Като цена не.... Купуваме газ от Тотал (примерно) и го разтоварваме в Турция. Плащаме си газа на Тотал и транспорта към Боташ по споразумението. И как това се оказва, че е руски газ след като не го плащаме на Русия? Имаше и втори отговор, че била цената от там няколко пъти по-скъпа(пак същия некомпетентен журналист). Спомена се цифрата четири (тук Лена Бориславова трябва да го съди за плагиатство), което изобщо не е вярно поради следната причина. В началото на тази година няколко месеца е имало доставка на газ през Турция. След това с малка пауза пак има доставки от там. Ако цената е толкова по-скъла щеше да има доста големи колебания в цената на газа за крайните клиенти, а такива няма. Както казах некомпетентен журналист......

преди 28 минути, miro20 написа:

Компетентните хора слушат, некомпетентните гледат....

преди 8 минути, miro20 написа:

Затова ли не ме доцитира :

"Но пак сме по добре от мафиотския рашистки режим, който би те опандизил на дълги години  за лайк или репост , камо ли да кажеш това мнение тук срещу властта."

Кой хитрец, кой си следвал опорките ?? :giggle1:

Кое да доцитирам бре? Това с плямпането за рашистан ли или онова недоразумение Мирчев от партията на пачките? 😁

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

току-що, nikssi написа:

Кое да доцитирам бре?

С твойте камъни по твойта глава.

:hush:

преди 7 минути, maxthon написа:
преди 23 минути, miro20 написа:

Компетентните хора слушат, некомпетентните гледат....

Бла бла ?  Ти не гледаш и не слушаш . А  автоматично плямпаш глупостите си без да знаеш на какво отговаряш след като не си гледала нито слушала.

Чукча не читатель.... :getout:

преди 2 минути, nikssi написа:

онова недорозумение Мирчев от партията на пачките

И аз не го харесвам, цитирах заради новината за европейската прокуратура.

преди 1 минута, miro20 написа:

Ти не гледаш и не слушаш .

Затова ти цитирам и елементи от разговора на грантаджиите нали? Понеже нищо не съм гледал и не съл слушал.....

преди 1 час, miro20 написа:

И аз не го харесвам, цитирах заради новината за европейската прокуратура.

Като не го харесваш защо го цитираш  , а не примерно Европейската прокуратура влезе в "Булгартрансгаз" (svobodnaevropa.bg)

Или ви пускат инструкциите в Х ? 😁

преди 2 часа, maxthon написа:

Дано включва и момента защо не ползваме заявения капацитет и по този начин да не се налага да се плащат тези пари, за които всички реват....

Интересен коментатор списващ за медия получаваща финансиране от любимата на всички българи фондация. Журналист, некомпетентен да говори за природен газ, но компетентен да съобщи разни неща според финансирането от фондацията. При това на гости на друг известен получател на грантове....

Друго си е форумния клакьор, пишман експерта да ни информира от Кремъл какво мислят.

на 11.07.2024 г. в 14:08, N1K17Y написа:

Бате, след като лъсна като газов експерт, стана ли вече "скоро" да те видим какъв си петролен експерт? Другият газов експерт и амбразурчик @M.Николов къде се изгуби последно време, че поздрава е и за него

"Булгаргаз" няма да може да поеме своите финансови ангажименти, ако договорът с Botas не бъде предоговорен.

преди 2 часа, miro20 написа:

Обяснено е.

И много други неща са обяснени.

Ама чукча писатель чукча не читатель... Сляпоотричане до дупка и защита на рашистките марионетки у нас.

Много ясно, че не го е гледал. Тука е да мята лайняна пропаганда, и всички които са против работодателите му са платени от "Посолството"

преди 2 часа, nikssi написа:

То при нас пък изобщо не е така ... и Конституцията я промениха и после отмениха поправките ... мдаммм кученца , пачки , парапети ... разни говорят за делавери из митниците. Корупцията в България  хич я няма. Ама някакви записи върлуват из нета за опити за овладяване на силовите структури. Мафията е навсякъде.

Нали сте горди, че българите най-малко подкрепят санкциите срещу русия, нормално да сме най-близко до тази кочина :) 

Те си избраха КГБ/ФСБ да управлява, ние си избрахме ДС. 

преди 43 минути, nikssi написа:

Като не го харесваш защо го цитираш  , а не примерно Европейската прокуратура влезе в "Булгартрансгаз" (svobodnaevropa.bg)

Или ви пускат инструкциите в Х ? 😁

Защо не ти харесва новната  че толкова жлъчно се заяждаш ? :)

Направо си кажи че защитаваш мунчо и неговите антибългарски действия.

преди 37 минути, N1K17Y написа:
на 11.07.2024 г. в 14:08, N1K17Y написа:

Бате, след като лъсна като газов експерт, стана ли вече "скоро" да те видим какъв си петролен експерт? Другият газов експерт и амбразурчик @M.Николов къде се изгуби последно време, че поздрава е и за него

"Булгаргаз" няма да може да поеме своите финансови ангажименти, ако договорът с Botas не бъде предоговорен.

В ютюба с Генов точно това се обяснява какъв парадоск и абсурд се получава - Боташ спокойно може да измести Булгаргаз на вътрешния пазар, а Булгаргаз да фалира защото трябва да плаща високи /договорени/  цени .

И всичко заради нарочно оплетените точки в договора .

И то не е само това де.... Неустойки при прекратяване на договора плащаме само ние. И то цялата сума милиарди за всичките договорени 13 години . За Боташ наказателни неустойки не са предвидени въобще.

Страхотно !

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, miro20 написа:

Защо не ти харесва новната  че толкова жлъчно се заяждаш ? :)

Ти на това заяждане ли му викаш? 😁 Пускат Ви линкове и плясссс готово.

Я кажи ти подкрепяш ли протестите против промените в Закона за предучилищното и училищното образование? 

БТА :: Над 7000 души искат от президента да наложи вето върху законовите промени, забраняващи пропаганда на нетрадиционна сексуална ориентация (bta.bg)

Цитат

Общо 7038 подписа от граждани и 76 неправителствени организации бяха внесени днес в администрацията на президента, с искане държавният глава Румен Радев да наложи вето въхху промените в Закона за предучилищното и училищното образование. Инициативата е на Фондация „Будителките“ и Младежка ЛГБТ организация „Действие“.

току-що, nikssi написа:

Ти на това заяждане ли му викаш? 😁 Пускат Ви линкове и плясссс готово.

Я кажи ти подкрепяш ли протестите против промените в Закона за предучилищното и училищното образование? 

БТА :: Над 7000 души искат от президента да наложи вето върху законовите промени, забраняващи пропаганда на нетрадиционна сексуална ориентация (bta.bg)

Дал съм си мнението в съответната тема.

преди 43 минути, miro20 написа:

Дал съм си мнението в съответната тема.

Кое , това ли?

Не виждам там отговор на въпроса ми. 

преди 44 минути, nikssi написа:

Покрепяш или не протестите против промените в Закона за предучилищното и училищното образование? Някои туит няма ли пуснат ве?

пп. и какво трябва да направи Радев. Да наложи ли вето или не?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 1 минута, nikssi написа:

Кое , това ли?

Не виждам там отговор на въпроса ми. 

Покрепяш или не протестите против промените в Закона за предучилищното и училищносто образование? Някои туит няма ли пуснат ве?

да, това ми е мнението . Затова отговора ми е саркастичен , защото се забавлявам с тази излишна екзалтирана еуфория за абсолютни глупости.

Хайде да ти поясня щом толкова настояваш

- Против демонстрация на ЛГБТ съм. Но и напълно реалистично осъзнавам че има такива хора, които са такива НЕ ПО СВОЙ избор.

Природата е такава, има го и в животинския свят. Около 10%  от популацията.

- Защо се подигравам със съветските лидери и техните целувки ли ? - Защото тази еуфория ми прилича на времената от соца - и тогава не се учеше за секса, за половете, а се "образовахме" от турски списания от тираджиите и от германски некермани със модели по бельо :)

Та и сега като се крие инфомрация със закон за ЛГБТ и подобни за неща от природата които никой никга не може да промени, нима ще има някаква полза ?

И да, смятам също че има и противоконституционна част в сегашните закони касаещи човешките права .

Но други експерти по добре са го обяснили вече.

преди 5 минути, nikssi написа:

пп. и какво трябва да направи Радев. Да наложи ли вето или не?

Не го интересува. И в двата случая ще се плюе

току-що, miro20 написа:

Хайде да ти поясня щом толкова настояваш

- Против демонстрация на ЛГБТ съм. Но и напълно реалистично осъзнавам че има такива хора, които са такива НЕ ПО СВОЙ избор.

Да разбирам ли,че осъждаш ЛГБТ  пропагандирането в училищата? Не отговори Радев какво трябва да направи според тебе. Предполагам да одобри законопроекта?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Не го интересува. И в двата случая ще се плюе

Чакай малко - кой повдигна темата за ЛГБТ ? Нещо да съм казал за мнението на мунчо ??

Кой плюе и кой спекулира ? Не съм аз.

току-що, nikssi написа:

Да разбирам ли,че осъждаш ЛГБТ  пропагандирането в училищата? Не отговори Радев какво трябва да направи според тебе. Предполагам да одобри законопроекта?

Между пропаганда и знание правиш ли разлика ??

Да, осъждам пропаганда и демонстрация на ЛГБТ

А ако ме питаш за мнението на мунчо, както казах - има и противоконституционни моменти в законите, и ако се консултира с юристи, би трябвало да върне закона.

преди 1 час, miro20 написа:

защото трябва да плаща високи /договорени/  цени

Е след като плащаме високите цени (спомена се любимото на всички пишман експерти четири пъти) защо тогава през Януари, Февруари, Юни е купуван газ, който е разтоварен в Турция и съответно цената му е компонента за определяне на месечната цена за крайни клиенти. И за изненада в тези месеци няма чувствително по-високи цени. Тоест това, което се говори за високи цени е пълна измишльотина. Опцията, което е заложена в договора и за която говореха беше вземи или плати. През останалите месеци са извършвани доставки на два пъти през Ревитуса, един път е закупен газ от нашия хъб Балкан, а последните два месеца освен газа от Азърбайджан (който се закупува постоянно всеки месец) има само и единствено добив от Чирен. Та затова те попитах кой в момента прави така, че според опцията вземи или плати се налага да плащаме допълнителни средства? Този който е сключил договора или този, който в момента управлява държавните дружества в сектора?

преди 1 час, nikssi написа:

преди 14 минути, maxthon написа:

Е след като плащаме високите цени (спомена се любимото на всички пишман експерти четири пъти) защо тогава през Януари, Февруари, Юни е купуван газ, който е разтоварен в Турция и съответно цената му е компонента за определяне на месечната цена за крайни клиенти. И за изненада в тези месеци няма чувствително по-високи цени. Тоест това, което се говори за високи цени е пълна измишльотина. Опцията, което е заложена в договора и за която говореха беше вземи или плати. През останалите месеци са извършвани доставки на два пъти през Ревитуса, един път е закупен газ от нашия хъб Балкан, а последните два месеца освен газа от Азърбайджан (който се закупува постоянно всеки месец) има само и единствено добив от Чирен. Та затова те попитах кой в момента прави така, че според опцията вземи или плати се налага да плащаме допълнителни средства? Този който е сключил договора или този, който в момента управлява държавните дружества в сектора?

Начи..така са се ос..акали...че дори не могат да смогват с лъжите...сутрин са "пляс,пляс педалите..водно колело"...вечерта гребат с веслата на обратно...На другия ден са с моторна лодка...с руско гориво...после пляскат на обратно само по шнорхели...-не щели да ползват гориво от Русия....ама пък с набит в за.д.ика шланг от колонката с охота пълнят по-скъпо руско гориво...ама купено от Турция....иначе са умници....за всичко е виновен я президента,я рашистан...само в сбърканите си чутури не смеят да погледнат...

преди 8 часа, nikssi написа:

Като не го харесваш защо го цитираш  , а не примерно Европейската прокуратура влезе в "Булгартрансгаз" (svobodnaevropa.bg).

и какво като е влчзла, това и е работата - това не значи виновност или някакъв проблем - като не се правят проверки - защо не ги проверяват тези

като ги проверяват - това е лошо - ако всичко е наред - ми да си проверяват всеки ден ако щът

за другите проверки а за нас да няма

сега ее 2024г. - излез от 60-те на миналия век

преди 6 часа, Proshark написа:

за всичко е виновен я президента,я рашистан...

ами когато някой рабти за рашисткия интерес, когато скъпото е в интерес на рашистите, когато някой очевидно е рашистка подлога, когато определени договори са в интерес на рашистан и против българските и европейски интереси, извинявай че смея да си помисля, че тази дъгла ръка не е на някой друг, а на  Кремъл.

не ми е приятно да го призная, но винаги съм го казвал - тези които командват в България не са ЕС и НАТО , а кремъслките военопрестъпници , с услужливите маши у нас.

И че благодарение на "полезните идиоти" , както и на платените 4-рихилядници  , както и на очевидните НПО рашистки проекти у нас / над 200 организации май бяха според сайта на Малинов /  сме най пробитата от продажници , държава в ЕС. Ав НАТО основателно ни смятат за рашистки троянски кон и никой не ни има доверие.

преди 12 часа, miro20 написа:

Да, "всички са маскари" :getout:

Цитат

Можем да потвърдим, че Европейската прокуратура извършва в София претърсвания в "Булгартрансгаз" и още четири дружества, разположени в три града в България, в рамките на разследване на възможни измами при възлагането на обществени поръчки, свързани с финансиран от ЕС проект за разширяване на подземното газово хранилище. Разследващите мерки не са свързани със споразумението за транзит".

Това съобщиха днес от ръководената от Лаура Кьовеши институция, цитирани от "Нова телевизия". Така става ясно, че акцията не е заради договора с Боташ, каквито информациите се появиха.

Европрокуратурата: Проверките в "Булгартрансгаз" са заради разширяването на "Чирен" (dnevnik.bg)

Мирчев пак те метна бре Мирчо 😁 

Не го е метнал, това си е преднамерен опит да се заблуди публиката.

И този,  и онзи, който цитира са си доказани разпространители на лъжлива информация.

преди 15 часа, M.Николов написа:

Не го е метнал, това си е преднамерен опит да се заблуди публиката.

И този,  и онзи, който цитира са си доказани разпространители на лъжлива информация.

преди 17 часа, nikssi написа:

ми тази новина я има навсякъде бре.

Ти също си преметнат след като  цитира свободна европа , или забрави ?

Няма как теб или мен да ме преметнат за нещо което към момента не се знае, а  впоследствие се УТОЧНИ за какво са проверките.

Това по никакъв начин не отменя въпросите за договора с Боташ, нито договора е станал вече изгоден  :)

Аз нещо не виждам грам критика от вас, редовните  клакьори на мунчо и от останалите прорашистки пропагандисти.

Дали защото интересите на държавата са на заден план пред слугинажа ви към продажници и към чужди държави ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.