Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Радев: Начинът, по който се управлява България през последните 15 години, ни докара до първото място по корупция

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, M.Николов написа:

Герб управлява ли след 2023г.?

Май да!

Що тогава не обявихте договора с "Боташ" за противоконституционен?

Що не сезирахте КС?

Щото явно не е такъв!hush

Сбъркал си човека, за долнопробни клюки се обърни към клакьорите ви!

Този мач съм го гледал и с Яне, и с Атака, и със Симеонов, и с Марешки, и с Възраждане. Дерзайте и с Радев!

Маргиналите няма да ги споменавам, защото радетели на "възраждане" и по тях хукнаха

преди 7 часа, kaldata1 написа:

И пак ще попитам, като за хора с ограничен интелект: Какво общо имат учителските заплати с боевият потенциал на дроновете на една държава? Какво пречи на държава с изтънен бюджет да прави много добри бойни машини? Какво значение има за качеството на дроновете на Украйна дали учителските заплати са платени с реперации или със заем? Повече връзка аз намирам верно между температурните амплитуди в Титикака и резултатите на норвежките биатлонисти. Знаеш какво са Титикака и биатлон, нали?

Т.е. ти за пореден път не си разбрал абсолютно нищо от писанията ми? Т.е. ти си бавноразвиващ, така ли да разбирам?

Впрочем, когато казвам "депутат в Радата", мислех, че няма нужда да пояснявам "Украинската Рада". Но ти явно не знаеш, че само Парламента на Украйна се казва така, та няма с какво да бъде объркан.

Да, какво разбираш с това, че Украйна няма възможност, да си плаща пенсиите и заплатите на учителите? Щото доколкото си спомням, до преди няколко дни ми написа, че...

на 1.04.2026 г. в 19:41, kaldata1 написа:

Не знам кой е фалирал, но България едва се вреди сред желаещите да подпишат отбранителни споразумения с Украйна и такива за дронове ...

Та... Кой е фалирал? )
И как по-точно очакваш, че ще ни се плати за подобна услуга? Примерно, за това, че даваме оборудването за АЕЦ-а? И кой по-точно ще ни остави, да произвеждаме дронове, съвместно с Украйна, при положение, че ние сме абсолютни смешници в геополитически план... Искам много точен отговор на много точно зададен въпрос. Благодаря ти предварително.

Нито Бойко, нито Вучич имат някакво влияние в държавите си.

Сравняваш бивш министър-председател, който е бил такъв в продължение на 11-12 години с един президент в парламентарна република? Верно? 😆

церемониален президент в една напълно и изцяло парламентарна република, в която президента се назначава, за да подава кърпите на депутатите в тоалетната на СРЪБСКАТА Скупщина.

Какви са правомощията на Вучич в Сърбия и с какво той конкретно е виновен за падналата козирка в Нови Сад? Питам пак, понеже нито веднъж не ми даде точен отговор. Изключвам нелепото измъкване с копи-пейст от официалният сайт на президентството им. Благодаря ти предварително отново... )

преди 7 часа, parmobil написа:

Този мач съм го гледал и с Яне, и с Атака, и със Симеонов, и с Марешки, и с Възраждане. Дерзайте и с Радев!

Маргиналите няма да ги споменавам, защото радетели на "възраждане" и по тях хукнаха

Демек който и да се опитва да рита срещу ръжена е обречен на неуспех? Ми дай тогава да затъваме все повече, а?

Да си декламираме до откат "слава Бочко" и "слава Шиши", а после да се чудим що хляба е пет евро килото, пък заплатите не са мръднали грам нагоре?

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Демек който и да се опитва да рита срещу ръжена е обречен на неуспех? Ми дай тогава да затъваме все повече, а?

Да си декламираме до откат "слава Бочко" и "слава Шиши", а после да се чудим що хляба е пет евро килото, пък заплатите не са мръднали грам нагоре?

Тези идиоти повтарят едно и също последните 15 години-от нас по кадърни няма.....Когато и който да се появи различен и не им се вписва в схемата,плюенето започва...Сега с Радев същата работа...яко смучат от пръстите всякакви небивалици само и само да откажат хората да гласуват..и много идиоти ще им се вържат...щото толкоз им акъла...Надявам се Радев да им разбута кочинката , щото тия така са се заринали в л@йната,че ако сега не стане,не знам кога....А най не разбирам тъпанарите,които са недоволни от досегашното развитие и когато дойдат избори седят на диванчето и продължават да мрънкат...и чакат някой да ги оправи...ми те ви оправят бе,хора..оправят ви 35 години..и все сте оправени...стабилно на последно място...само тез дето ви оправят са първи....по корупция,по кражби...

преди 2 минути, Proshark написа:

Тези идиоти повтарят едно и също последните 15 години-от нас по кадърни няма.....Когато и който да се появи различен и не им се вписва в схемата,плюенето започва...Сега с Радев същата работа...яко смучат от пръстите всякакви небивалици само и само да откажат хората да гласуват..и много идиоти ще им се вържат...щото толкоз им акъла...Надявам се Радев да им разбута кочинката , щото тия така са се заринали в л@йната,че ако сега не стане,не знам кога....А най не разбирам тъпанарите,които са недоволни от досегашното развитие и когато дойдат избори седят на диванчето и продължават да мрънкат...и чакат някой да ги оправи...ми те ви оправят бе,хора..оправят ви 35 години..и все сте оправени...стабилно на последно място...само тез дето ви оправят са първи....по корупция,по кражби...

Така е, но има два типа плюещи. Лоботомирковците и БаалБучковците ги разбирам - те са увредени ментално. Такива като Пармобилчо обаче не мога да ги разбера. Уж имат акъл, уж имат очи и виждат... и пак всеки друг е виновен, но не и досегашните управляващи, и всяко различно развитие за България им се вижда пагубно. Че на къде по-надолу?

Аз само не разбирам, какъв е проблемът им с Костадинов и "Възраждане", хора които реално са били само опозиция и не са били във властта никога. Това са толкова тъпи опорки, колкото и срещу Румен Радев, дето от сутрин до вечер храчат по него. Изобщо няма никаква база за сравнение с Волен Сидеров, "Реформаторския блок", Валери Симеонов и прочее, които бяха част от "патериците" на бай Тиквун. А за ПП-ДБ, там пък да не говорим... Помня, тия от "Реформаторския блок" (едновремешното ПП-ДБ) бяха една дузина "десни" партии, дето влязоха в парламента само и само да се докопат до властта и още на първата седмица се изпокараха. И успяха - Москов беше министър на здравеопазването (Дебелият го ебаваше, че е постоянно надрусан), Кунева май стана на образованието тогава, а Лукарски беше на икономиката (тотално недоразумение). Христо Иванов още от тогава го помня.

преди 20 минути, communismatic написа:

Аз само не разбирам, какъв е проблемът им с Костадинов и "Възраждане", хора които реално са били само опозиция и не са били във властта никога.

Мургавият гагаузин Коцето от Варна, просто не е от славянски тип.
Той небългаринът тръгнал да „спасява“ България от еврото, вика му шиткоин.
Има възможни неща и невъзможни.
Такова чудо малка държава като България да я оставят империите да е независима от тях, просто никога няма да се случи.
И укрите си въобразяваха, че ще може да се eбaвaт с руската империя, ама сега държавата им е смазана от войната.
Тръгнал Коцето да иска да излиза от НАТО, ама кой ще го пусне и разреши да го направи ?
Франция може да излезе пак от НАТО, ама си има атомни бомби и подводници.

Единственото реалистично нещо, което може много бавно да става е, да се обединят страните от Източна Европа срещу Урсулите и да налагат заедно вето на малоумията на Европейската комисия и Съвет.

преди 14 минути, Белгиеца написа:

Той небългаринът тръгнал да „спасява“ България от еврото, вика му шиткоин.

"Шиткоин" нарича еврото Стоян Панчев от "Консервите", просто Костадинов използва неговият израз. "Шиткоин" поначало са най-измамните криптовалути, от там идва израза.

преди 15 минути, Белгиеца написа:

Такова чудо малка държава като България да я оставят империите да е независима от тях, просто никога няма да се случи.

Това изобщо не е вярно, давам веднага пример с Швейцария. Освен това, специално влизането в Еврозоната, какво общо има с всичко това? Еврозоната беше доста удобен инструмент на управляващите за да крадат на воля, понеже когато падне валутният борд, това отключва икономическите механизми, да се теглят още по-големи заеми. В темата за еврото, дори дадох и пример с официална информация, където става ясно, колко ще се качи нашият външен дълг за следващите три години. Просто, явно и в Брюксел имат полза от влизането на България, понеже има доста задлъжнели страни, които могат, да прехвърлят дълговете си към всички останали страни-членки. От доста дълго време в ЕС се говори за "общ дълг". Другото, което мога, да кажа е и че се вижда, че Украйна очевадно трябва да бъде спасявана. И от къде да бъде спасявана, ако не от ЕС. Кой друг ще я спаси със заеми? САЩ ли? Айде накарай ги... Даваш заем на Украйна, който щял да се изплати, когато спечелили войната и с репарациите от Русия. Общо-взето, ще пием по една студена вода от цялата работа. Аз заради това казвам, че махне ли се Виктор Орбан след две седмици от Унгария... направо жална ни майка. А ако съдим по социологическите проучвания там, това най-вероятно ще се случи. Факт е, че Русия не може, да пробие никъде. Цакат я по всички параграфи. Особено в Молдова какви фалшификации ставаха по време на изборите, и там ги изиграха.

преди 20 минути, Белгиеца написа:

Тръгнал Коцето да иска да излиза от НАТО, ама кой ще го пусне и разреши да го направи ?

Ако съдим по последните действия на Доналд Тръмп, то бъдещето на тая организация е под сериозен въпросителен, понеже САЩ на тоя етап няма как да излязат от съюза, но могат, просто да спрат издръжката. То се вижда и за какъв парадоксален "отбранителен" съюз става дума. Първо, не е никакъв "отбранителен" съюз, защото това е организация, която всява само войни и кръв. И второ... Тръмп ясно им каза, че ако не му играят по свирката, просто няма да има никакъв смисъл от тая организация. Каква организация е "НАТО" без САЩ?! Кой ще се бори с руската "заплаха"? Швабите сигурно... Това е абсурдно.
Колкото до България, тоя съюз не е абсолютно никаква сигурност за нас. Ако Турция ни нападне, да не си мислиш, че някой ще си мръдне пръста за нас? По-скоро ще ни притикат пак някаква техника, която да си я продадат, както става в Украйна към настоящият момент. Друг е въпроса, че за излизане от "НАТО" към момента е глупаво решение, ние вече армия на практика нямаме никаква. Бастисахме си сума ти техника и числен състав още при приемането. С тия първоначални ходове може само да ти стане ясно, какъв по-точно е смисъла на тая "отбранителна" организация.

преди 40 минути, Белгиеца написа:

И укрите си въобразяваха, че ще може да се eбaвaт с руската империя, ама сега държавата им е смазана от войната.

Желанието за независимост няма как да бъде наречено "ебаване". Коцето никой няма да го избере, защото никой не иска да излиза от НАТО. Повечето умни хора казват, гласувай за когото искаш, дори и за Радев, само не и за Коцето.

преди 10 часа, communismatic написа:

Т.е. ти за пореден път не си разбрал абсолютно нищо от писанията ми? Т.е. ти си бавноразвиващ, така ли да разбирам?

Да, какво разбираш с това, че Украйна няма възможност, да си плаща пенсиите и заплатите на учителите? Щото доколкото си спомням, до преди няколко дни ми написа, че...

Та... Кой е фалирал? )
И как по-точно очакваш, че ще ни се плати за подобна услуга? Примерно, за това, че даваме оборудването за АЕЦ-а? И кой по-точно ще ни остави, да произвеждаме дронове, съвместно с Украйна, при положение, че ние сме абсолютни смешници в геополитически план... Искам много точен отговор на много точно зададен въпрос. Благодаря ти предварително.

Сравняваш бивш министър-председател, който е бил такъв в продължение на 11-12 години с един президент в парламентарна република? Верно? 😆

Какви са правомощията на Вучич в Сърбия и с какво той конкретно е виновен за падналата козирка в Нови Сад? Питам пак, понеже нито веднъж не ми даде точен отговор. Изключвам нелепото измъкване с копи-пейст от официалният сайт на президентството им. Благодаря ти предварително отново... )

Пак ще си задам въпроса: "Какво пречи на държава с изтънен бюджет или недостатъчни социални плащания да произвежда чудесни дронове, вече проверени в бойни действия?"

И как точно на един дрон му падат характеристиките от това, че учителите в държавата-производител не са доволни от заплатите си?

Аз по-добър отговор на "Какви са правомощията на един президент" от линк към секция "Правомощия" в сайта на Президентството не се сещам, но ти си обичаш локуми, а не конкретика.

https://btvnovinite.bg/112035-Vladimir_Putin_stana_premier_na_Rusiya.html

Помниш ли го това впрочем? Путин стана премиер в една президентска държава. Та според теб вероятно Медведев го е командвал, нали?

преди 13 часа, M.Николов написа:
преди 14 часа, miro20 написа:

За видеото от офиса на мухльото в хотела Анел с джакузитата и леглата за забавления на копринката дали ще коментираш ?

Сбъркал си човека, за долнопробни клюки се обърни към клакьорите ви!

Цял репортаж бре... с копринката , бърза разходка в офиса и то офис в хотел , с джакузита, легло за няколко човека, мезета и пиене, сгодни женички и т.н.

Какви долнопробни клюки ?

преди 4 часа, Proshark написа:

И как една активирана кукла подлога на службите на Решетников ще "разбута кочина" ???

Как ще го направи , като зад него са всички до сега наритани и пострадали мутри като герговци, черепи, бобокови , тимаджии, и т.н. и т.н.

Или какво е прогресивното и как ще борите статуквото със 27 агенти или свързани с ДС , кандидат депутати ???

Дори да си много безпристрастен човек , пак не би се вързал на тези глупости и обвързаности .

Вие си искате просто реваншизъм . И ви е яд че България върви по европейски път, че имаме що годе работеща демокрация , искате си авторитарни режими като путлеристкия , иранския, севернокорейския , но ... ако може да си запазите правата, свободите и стандарта на европейци .

Е, последното няма как да стане , товаришчи .

За гласуването не си прав. Точно вие, ограничените, фанатизирани цоциалисти путинисти искате да няма висок процент гласували.

Защото само тогава твърдите ядра тежат и печелят повече.

Аз приемам всякакъв друг избор, сига да е проевропейски. Нека повече гласуват, и съм сигурен че пвоечето няма да са за мухльото рашистка активирана подлога .

Забравихте ли на последните митинги довели до оставка че се скандираше "тук не е москва" ?

Така че точно затова вас комунделите антибългари ви е страх от висок процент.

https://www.facebook.com/romil.kalinov/posts/pfbid02R9P4NgATpE7XujG2HS95Tt4ww1Czgs2CoBd6hj41b7pBisHXuDEjiXCCo4MP3XZjl

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02iGyV8Yk283UCMMVWX6jp57pSUMgqsqqHHXEAXgX8VDXNAZspymDoZ2ENdwUQPDJFl&id=61552382174558

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Помниш ли го това впрочем? Путин стана премиер в една президентска държава. Та според теб вероятно Медведев го е командвал, нали?

Относно това бих само добавил че в РФ това бе просто симулация на демокрация.

Завъртяха се веднъж колкото формално да бъде прекъснат поредния мандат на очертаващия се режим .

После на путлер му омръзна да симулира демокрация и директно си промени конституцията както му е удобно .

И стигнахме до този военизиран Франкенщайн - комунистическо-олигархичен модел-мафия който е режима в Кремъл със всичките репресии , ограничения, и т.н.

преди 6 минути, kaldata1 написа:

Пак ще си задам въпроса: "Какво пречи на държава с изтънен бюджет или недостатъчни социални плащания да произвежда чудесни дронове, вече проверени в бойни действия?"

Брато, ти малоумен ли си? Да питам отново - МАЛОУМЕН ЛИ СИ? Питам те, как договора е изгоден за нас, при положение, че Украйна е фалирала? Кво общо имат дроновете с всичко това, говорим за производство, което да е на сметка и договора да е изгоден? Ясно ми е, че пак си тотално неподготвен и по тая тема, ама недей да я изместваш за пореден път, задавайки тъпите си въпроси по 200 пъти. Баси невменяемият тип...

преди 9 минути, kaldata1 написа:

И как точно на един дрон му падат характеристиките от това, че учителите в държавата-производител не са доволни от заплатите си?

Кой изплаща заплатите на учителите? Някой украински олигарх?

преди 9 минути, kaldata1 написа:

Аз по-добър отговор на "Какви са правомощията на един президент" от линк към секция "Правомощия" в сайта на Президентството не се сещам, но ти си обичаш локуми, а не конкретика.

Естествено, че няма по-добър отговор. Просто ти не си наясно, та затова е по-удобно, да питаш ИИ или направо да копираш текст от сайта на Президентството. Та... С какво конкретно Вучич е виновен за падналата козирка? Отново да питам, щото така и не уточни... Директна вина?

преди 11 минути, kaldata1 написа:

Та според теб вероятно Медведев го е командвал, нали?

Ми, кой командва в една президентска република, според теб? Между другото... какво беше това сравнение с Бойко Борисов и Вучич? Какво общо има едното с другото, би ли обяснил? )

Гаврата продължава с пълна сила... )

преди 21 минути, communismatic написа:

Брато, ти малоумен ли си? Да питам отново - МАЛОУМЕН ЛИ СИ? Питам те, как договора е изгоден за нас, при положение, че Украйна е фалирала? Кво общо имат дроновете с всичко това, говорим за производство, което да е на сметка и договора да е изгоден? Ясно ми е, че пак си тотално неподготвен и по тая тема, ама недей да я изместваш за пореден път, задавайки тъпите си въпроси по 200 пъти. Баси невменяемият тип...

Кой изплаща заплатите на учителите? Някой украински олигарх?

Естествено, че няма по-добър отговор. Просто ти не си наясно, та затова е по-удобно, да питаш ИИ или направо да копираш текст от сайта на Президентството. Та... С какво конкретно Вучич е виновен за падналата козирка? Отново да питам, щото така и не уточни... Директна вина?

Ми, кой командва в една президентска република, според теб? Между другото... какво беше това сравнение с Бойко Борисов и Вучич? Какво общо има едното с другото, би ли обяснил? )

Гаврата продължава с пълна сила... )

https://www.investor.bg/a/593-sigurnost-i-otbrana/428847-ukrayna-i-turtsiya-dogovoriha-satrudnichestvoto-v-sigurnostta-kiev-udari-zavod-na-lukoyl

1. Преди час Турция е станала четвъртата държава в Близкият Изток с договорка с Украйна за бъдещо отбранително сътрудничество. Вместо да ти се обади, Ердоган се лепнал и той за фалираща държава, както миналата седмица СА, ОАЕ и Катар.

Толкова за "неизгодните договори" с Украйна.

1. Вината на Вучич я написах вече - наредено пришпорване на ремонта, довело до претупване на работата.

2. Тоест според твоята логика с титлите Путин оглавява еднолично Русия през 1999г., после по време на президентството на Медведев става послушна втора цигулка (все пак Митака е президент в президентска република), после като се връща като Президент пак става лидер?

Не се обиждай, но ти си единственият човек на Планетата, който смята, че е имало и един ден през последните 27 години, в който Путин не е управлявал Русия. А обсесията ти с това кой каква длъжност има на табелка пред кабинета, а не реално кой управлява дадена държава, среща се с лидери, договаря партньорства и разпределя порциите, трябва да бъде изследвана.

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Преди час Турция е станала четвъртата държава в Близкият Изток с договорка с Украйна за бъдещо отбранително сътрудничество. Вместо да ти се обади, Ердоган се лепнал и той за фалираща държава, както миналата седмица СА, ОАЕ и Катар.

Пак да питам - Кой изплаща пенсиите в Украйна? Нещо пак ми пропусна питанката...? )

Вината на Вучич я написах вече - наредено пришпорване на ремонта, довело до претупване на работата.

Написал си ми оная работа, ти даже нямаше идея, че ремонта не е довършен. Та... как по-точно Вучич е виновен, след като козирката още се е ремонтирала? Че тя може да падне и по време на ремонт и да не ги "пришпорва"? Виновен щеше да е ако бяха претупали работата и уж са готови... Пак опорките ти отидоха на майната си. Както винаги.

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Тоест според твоята логика с титлите Путин оглавява еднолично Русия през 1999г., после по време на президентството на Медведев става послушна втора цигулка (все пак Митака е президент в президентска република), после като се връща като Президент пак става лидер?

Мойто момче, ти до преди няколко дни твърдеше, че Путин спрял интернета на руснаците за да не гледат трагедията по фронта. Ти ли ще ми говориш за РФ? Ти дори не си наясно, че в РФ има опозиционни медии. Толкова ти обира главата по тая тема... А и по всяка друга, нека бъдем честни.

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Не се обиждай, но ти си единственият човек на Планетата, който смята, че е имало и един ден през последните 27 години, в който Путин не е управлявал Русия.

Мхм. Ми не знам, спори с американските медии. Явно е някакъв диктатор, който се ползва с "доверие" в РФ. Това е цитат от вчера, тираджията пак го постна, без да мисли.

Сред населението на страната необичайно намалява нивото на доверие към Путин. И макар показателите все още да са необичайно високи за демократичните държави, те са достигнали най-ниското си ниво от 20 февруари 2022 година." The Hill

преди 2 минути, communismatic написа:

Пак да питам - Кой изплаща пенсиите в Украйна? Нещо пак ми пропусна питанката...? )

Написал си ми оная работа, ти даже нямаше идея, че ремонта не е довършен. Та... как по-точно Вучич е виновен, след като козирката още се е ремонтирала? Че тя може да падне и по време на ремонт и да не ги "пришпорва"? Виновен щеше да е ако бяха претупали работата и уж са готови... Пак опорките ти отидоха на майната си. Както винаги.

Мойто момче, ти до преди няколко дни твърдеше, че Путин спрял интернета на руснаците за да не гледат трагедията по фронта. Ти ли ще ми говориш за РФ? Ти дори не си наясно, че в РФ има опозиционни медии. Толкова ти обира главата по тая тема... А и по всяка друга, нека бъдем честни.

Мхм. Ми не знам, спори с американските медии. Явно е някакъв диктатор, който се ползва с "доверие" в РФ. Това е цитат от вчера, тираджията пак го постна, без да мисли.

1. Бюджета ги изплаща, разбира се.

2. Ако една козирка падне по време на пришпорен ремонт, след като е проектирана да не пада (очевидно така се проектира), може ли прошпорването да е повода? М?

3. Не бягай от темата. Попитах те просто: По време на президнетството на Медведев в иначе президентска Русия той ли е шефа в държавата или Путин?

току-що, kaldata1 написа:

Бюджета ги изплаща, разбира се.

Т.е. Украйна не е фалирала държава, но има недостиг на средства за да се изплащат пенсии и заплати? Правилно ли разбирам? Щото на няколко пъти ми се присмя на твърдението, че Украйна е "фалирала"? С кое не си съгласен? Може ли да конкретизираш, ако обичаш... Благодаря ти предварително.

Ако една козирка падне по време на пришпорен ремонт, след като е проектирана да не пада (очевидно така се проектира), може ли прошпорването да е повода?

А ако проектирането не е било довършено, понеже ремонта не е довършен, дали Вучич с "пришпорването" е виновен? М? Поредното въртене на шиш... Направо си правя гавра с умнокрасив труп в момента.

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Не бягай от темата.

От коя тема бягам по-точно? Питаш ме за Русия и ти давам пример с твоите малоумни постове, дето са безброй, че ти си тотално невменяем дори и по най-коментираната от теб тема. Та, как по-точно бягам? Може ли да обясниш?

По време на президнетството на Медведев в иначе президентска Русия той ли е шефа в държавата или Путин?

Не обясних ли вече?

1. Бюджета ги изплаща, разбира се.

2. Ако една козирка падне по време на пришпорен ремонт, след като е проектирана да не пада (очевидно така се проектира), може ли прошпорването да е повода? М?

3. Не бягай от темата. Попитах те просто: По време на президнетството на Медведев в иначе президентска Русия той ли е шефа в държавата или Путин?

, а сега Путин ли е „шефа“ или негови верни-неверни “съветници“ , Тръмп ли е шефа или негови очевидно неверни съветници, Радеффф ли беше „шефа“ или Галин с пагоните от Посолството, олигарсите от „пътя на копринката“ и пр.

Украйнските пенсии се плащат вече от моя и твоя джоб с донорство от еврогражданите

преди 6 минути, communismatic написа:

Т.е. Украйна не е фалирала държава, но има недостиг на средства за да се изплащат пенсии и заплати? Правилно ли разбирам? Щото на няколко пъти ми се присмя на твърдението, че Украйна е "фалирала"? С кое не си съгласен? Може ли да конкретизираш, ако обичаш... Благодаря ти предварително.

Просто смятам, че споразумението на България с Украйна за дронове е успешно, тъй като Украйна е търсен партньор в момента в отбранителен аспект (вклюително от уж БРИКС членове), дроновете им са с много добри резултати, а ние нямаме такава бойна техника.

преди 6 минути, communismatic написа:

А ако проектирането не е било довършено, понеже ремонта не е довършен, дали Вучич с "пришпорването" е виновен? М? Поредното въртене на шиш... Направо си правя гавра с умнокрасив труп в момента.

Проектирането се правило по време на ремонта, а не преди него!?! Кво? 😃

преди 8 минути, laplandetza написа:

, а сега Путин ли е „шефа“ или негови верни-неверни “съветници“ , Тръмп ли е шефа или негови очевидно неверни съветници, Радеффф ли беше „шефа“ или Галин с пагоните от Посолството, олигарсите от „пътя на копринката“ и пр.

Украйнските пенсии се плащат вече от моя и твоя джоб с донорство от еврогражданите

Путин е шефа в Русия и това е така от 27 години насам.

Ако някой смята, че Медведев е разпореждал в Русия докато беше президент, само защото заради конституционни причини Путин трябваше да изкара 1 мандат като премиер, за да може пак да стане президент после (и реално просто се размениха с Медведев чисто като длъжност, нищо повече), му препоръчвам лечение в специализирано заведение.

Просто смятам, че споразумението на България с Украйна за дронове е успешно, тъй като Украйна е търсен партньор в момента в отбранителен аспект (вклюително от уж БРИКС членове), дроновете им са с много добри резултати, а ние нямаме такава бойна техника.

Как смяташ по-точно, след като правим договорка с фалирала държава? Кой ще плаща? Искам конкретен отговор.

Проектирането се правило по време на ремонта, а не преди него!?! Кво?

Брато, ти си невменяем, заклевам се... Проектирането, в смисъл, че конструкцията е направена така, че да не се срутва, но ремонта не е довършен още. Питам те, как по-точно Вучич е виновен? Кво значение има, дали бил "пришпорвал", при положение, че работниците са имали още работа по козирката? Искам конкретен отговор? Ти до оня ден даже не беше наясно, че инцидента е станал, когато козирката се е ремонтирала. Кво ми вадиш от 20 кладенеца вода? Поне си признай, че и по тая тема хал-хабер нямаш. Не е някаква изненада, то и тира сигурно го разбра.

преди 6 минути, kaldata1 написа:

Проектирането се правило по време на ремонта, а не преди него!?! Кво? 😃

Путин е шефа в Русия и това е така от 27 години насам.

Ако някой смята, че Медведев е разпореждал в Русия докато беше президент, само защото заради конституционни причини Путин трябваше да изкара 1 мандат като премиер, за да може пак да стане президент после (и реално просто се размениха с Медведев чисто като длъжност, нищо повече), му препоръчвам лечение в специализирано заведение.

путин вече е изолиран от собсвения си най-тесен кръг“ В САЩ колкото Байдън дементния вампир беше „шеф“ , толкова и Тръмп.

В България , кой е „шефа“ в момента?, Гюров, Дебелия. Тиквата, Льотчика, „галя от Посолството“ Изродите от Соросовите мрежи за влияние, Кой кара Българската Каруца, Дииий България !😁

преди 3 минути, communismatic написа:

Как смяташ по-точно, след като правим договорка с фалирала държава? Кой ще плаща? Искам конкретен отговор.

Все още няма готови параметри, за да говорим конкретно - споразумението е рамково. Със сигурност обаче ще си плащаме за дроновете, които ще получим. Не знам, безплатно ли ги очакваш или имаш други претенции?

преди 3 минути, communismatic написа:

Брато, ти си невменяем, заклевам се... Проектирането, в смисъл, че конструкцията е направена така, че да не се срутва, но ремонта не е довършен още. Питам те, как по-точно Вучич е виновен? Кво значение има, дали бил "пришпорвал", при положение, че работниците са имали още работа по козирката? Искам конкретен отговор? Ти до оня ден даже не беше наясно, че инцидента е станал, когато козирката се е ремонтирала. Кво ми вадиш от 20 кладенеца вода? Поне си признай, че и по тая тема хал-хабер нямаш. Не е някаква изненада, то и тира сигурно го разбра.

Пак ще си задам въпроса: Ако по време на пришорен ремонт (от Вучич, както стана ясно) се срути част от ремонтирана сграда, кое е по-вероятно: да е виновно пришпорването или проектирането да е включвало срутване?

преди 3 минути, laplandetza написа:

путин вече е изолиран от собсвения си най-тесен кръг“

С това вече не знам как да споря. ОК, Путин е никой в Русия, прощавай за грешката.

току-що, kaldata1 написа:

Ако по време на пришорен ремонт (от Вучич, както стана ясно) се срути част от ремонтирана сграда, кое е по-вероятно: да е виновно пришпорването или проектирането да е включвало срутване?

Проектирането включва ли оплюскани средства? Щото и магистралите на Бай Тиквун не са "проектирани" да излизат охлюви под тях, ама това се случва. Поредна гредЪ...

Със сигурност обаче ще си плащаме за дроновете, които ще получим. Не знам, безплатно ли ги очакваш или имаш други претенции?

Ние ще плащаме за дроновете, които произвеждаме за тях? Ти май отново не си разбрал, за какво става дума...

Според него друга интересна тема е съвместното производство на дронове. "Доколкото разбирам има акцент те да се произвеждат и на българска територия. Има се предвид, че тази продукция ще отиде и за европейския пазар. Явно се има предвид наши мощности - ние имаме такъв ресурс, разбира се с реконструкция", заяви още той.

преди 2 часа, communismatic написа:

Това изобщо не е вярно, давам веднага пример с Швейцария.

И Швейцария въобще не е независима, командват ги янките както си искат.
От началото на войната в бандеристан много ясно лъсна факта, че и швейцарците следват същата малоумна политика на Урсулите относно Руската империя.

Той и самият диктатор Путин го каза преди време , че Русия е една от малкото истински суверенни и независими държави на планетата Земя. Аз си ги гледам на руски в оригинал Россия1 и Первый, та знам и от двете страни каква е пропагандата.

А Румен Радев ако спечели 121 депутати , спокойно ще може да си вкарва петрол от Русия.
Той и Коцето мургавия ще подкрепи в парламента такава мярка. И Курнелия Нинова ако влезе и тя ще я подкрепи. И баш джендъра Крум Зарков и той ще глазува със ЗА в парламента ако влезе.
Доста народ осъзнава че е в интерес на България да си внася пак руски нефт, без да зависи от проливите дали има мини там, дали стрелят по корабите и т.н.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.