Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 15 минути, miro20 написа:

Ами темата е за мунчо зеления чорап и рашистка подлога , напоследък изявяващ се като гаргамел педофил .

А бре, олигофрен, на снимката той не ги е докоснал. Виж обаче твоят любимец как се е увъртял около малкото момиченце.

Кой ти прилича повече на педофил?

Борисов от толкова време се снима с деца, че първите деца вече имат деца - 1

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Кой ти прилича повече на педофил?

Само това ли изрови от 2021 г ???

Зеления фатмак няма конкуренция в педофилията

Затова казах - проблема е в пи-ар-ите

Които очевидно са от старата школа и залгат на помпозни митинги от соц времена с дечица с цветя и подобни глупости .

И все пак.. фатмака трябва да поработи над усмивката си ... тотален Гаргамел урод.

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

Ти нямаш конкуренция в самозатапването. Пак сам си го тури у гащурите laughing4

Ма така ще е, когато няма нищо негативно за Радев, което да се извади пред аудиторията... ще ти се наложи да ставаш за смях, за да си заслужиш паричките от Тролската централа hit

преди 6 минути, Лудият Учен написа:

И как стигна до извода,че Радев е педофил ??? Това си е чисто безобразна клевета...За подобни нагли набеждавания си направо за съд или трябва моментално да изхвърчиш от форума...

Все още не сме ъв вашето любимо пространство - рашистан,където всичко е забранено , а за критика към управляващите вкарват в затвора.

И където вие , ащитниците на рашисткия мир, никог аняма да стъпите там .

Затова съм спокоен..... плямпайте си глупостите...

преди 4 минути, ivottoshev написа:
преди 3 минути, miro20 написа:

Ти нямаш конкуренция в самозатапването. Пак сам си го тури у гащурите laughing4

Защо ли си мисля че пи-ар-ите са едни и същи :

625644579_1216133577342512_8759426041213

https://grnt.media/wp-content/uploads/2022/10/putin1200-scaled.jpg

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

а за критика

Това за Радев не е критика, а нагла клевета ...За разлика от Борисов,който е звънял на Сесил Каратанчева да я извика в стаята му,когато е била на 14 години...И ако това не е било вярно,защо Борисов не вземе да я съди за клевета ???

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Това за Радев не е критика, а нагла клевета ...За разлика от Борисов,който е звънял на Сесил Каратанчева да я извика в стаята му,когато е била на 14 години...И ако това не е било вярно,защо Борисов не вземе да я съди за клевета ???

Защото никой не приема вашите фейкове.

преди 32 минути, miro20 написа:

Защото никой не приема вашите фейкове.

Радев се снимал на два метра от група деца, на която се вижда и учителката им - за теб Радев е педофил

Бочко се е увил като питон около малко момиченце - за теб това не е педофилщина

Странни критерии имаш. Което ти изнася - това приемаш като "истина".

Това не е поведение на разумен човек. Не се учудвам, че именно при теб има такива отклонения.

преди 2 часа, miro20 написа:

658160991_122159134832958127_30060364983

Към пи-арите

Мнооого извратено , мнооого ... Мунчо Гаргамел измежду дечица...

Даже да се усмихва не може тоя квадратен фатмак

Ами темата е за мунчо зеления чорап и рашистка подлога , напоследък изявяващ се като гаргамел педофил .

Ти за него нещо казал ли си ?

И защо точно гербери са им раздали дечицата да му раздават, точи си зъбките за електората на Герб ли? Тъпо, тъпо та дрънка, а онез, дето смятат да го избират са още по-тъпи от пиарите на Радефф. Гледайте символиката другари, четете между редовете. В днешно време е модерно да се чете между редовете, ако не можете, учете се. 😥

Но това, че няма собствен стил и се присламчва към стила на конкурентите си не е никак зле, означава само едно - липса на въображение и че ще последва съдбата на старите политически проекти на онзи , който го е поръчал и интересът към него главоломно ще спадне на по-следващите избори.

преди 24 минути, The Lone Star написа:

Пак си забравила да си пиеш климениума, нали?!

Виждам, че се опитваш да ме провокираш, но това не променя факта, че избраникът ти - Румен Радев не струва. На теб нищо не ти пречи да му поднесеш букетче герберчета де, никой няма да те спре. На по-следващите избори всички ще поднасяте рози на Бойко, помни ми думата, дотолкова ще е съсипал положението избранника ви, че ще ви довете дотам да молите коленопреклонно Бойко да се съгласи да му оправи поразиите. ☺️

преди 17 минути, Мери) написа:

Виждам, че се опитваш да ме провокираш, но това не променя факта, че избраникът ти - Румен Радев не струва. На теб нищо не ти пречи да му поднесеш букетче герберчета де, никой няма да те спре. На по-следващите избори всички ще поднасяте рози на Бойко, помни ми думата, дотолкова ще е съсипал положението избранника ви, че ще ви довете дотам да молите коленопреклонно Бойко да се съгласи да му оправи поразиите. ☺️

Виждам,че си включил и другия си профил,за да харесаш сам собствения си пост...Жалка картинка... ГЕРБаджийски трол...

преди 7 часа, kaldata1 написа:

Твоят отговор по темата с опашката пред кабинета на Зеленски за дронове беше някакво изказване на някакъв депутат в Радата ... от 2024-та относно .... заплатите на учителите?!?

Да? Схвана ли? Заплатите на учителите? Кой по-точно трябва да ги плаща? ЕС? Украйна не е ли фалирала, щом се налага друг да им плаща заплатите на учителите? Много е тежко положението, очевадно... 😆

преди 7 часа, kaldata1 написа:

В тоя ред на мисли, няма смисъл и от договори за дронове, нали?!?

Смяташ ли, че тоя договор е изгоден за България? Примерно, сравняваш страната ни със Саудитска Арабия, това беше забавно. Интересува ме, България някакъв фактор ли е във военната индустрия или? И кой ще ни плаща за всичко това? Щото Украйна не може и учителите да си оправи, какво остава за ВПК-тата ни? И в текста ставаше дума и за пенсиите, но както обикновено пак нищо не си разбрал.

Та... чакам си отговора на въпроса за Гюров и отпуснатата помощ за Украйна. Гледам, че пак избяга позорно, което не е изненада.

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Виждам,че си включил и другия си профил,за да харесаш сам собствения си пост...Жалка картинка... ГЕРБаджийски трол...

Споко, на по-следващите избори ще имаме удоволствието да гледаме картината "Путинофили пишат писмо до Бойко да дойде да ги спаси от този, когото сами са си избрали". 😁

преди 2 часа, The Lone Star написа:

Мечтай си... ) Борисов е част от проблема, а не част от решението.

Борисов може да е част от проблема, но вашият избранник е още по-голяма част от него, жалко, че ви е трудно да го схванете това още, но времето е най-добрият учител и всичко ще ви покаже.

преди 10 часа, Лудият Учен написа:

Според мен Мери не е друг профил на Звяра, а една "блондинка", вегетарианка, която се подвизаваше повече в темите за религия, психология и философия, но може и да бъркам.

Според мен Мери не е друг профил на Звяра, а една "блондинка", вегетарианка, която се подвизаваше повече в темите за религия, психология и философия, но може и да бъркам.

Наблегни на "блондинка"... щото обяснява доста неща.

Блондинката - вегетарианка е от вашия отбор, няма да се учудя, ако и тя е гореща поклонничка на господина Радева. 😁

преди 3 часа, The Lone Star написа:

Аз не знам откъде я измисли тази педофилия, струва ми се, че снимката на Радев беше критикувана заради нещо съвсем друго - че използва символиката на Герб - герберите, демек очаква от младото поколение да му поднесе гласовете за Герб на тепсия, т.е. може би човекът или пиарите му се надява/т да привлече/кат разочаровани от ГЕРБ, това е моето тълкувание на онази снимка, може да има и други, не знам, не държа да съм последна инстанция. Друго обаче ми прави впечатление - снимката на Радев по-горе е режисирана, стилизирана, нагласена и натъкмена, а снимката на Бойко, линк към който си постнал, е много по-естествена и непринудена, личи си, че хората му се радват от сърце и че го харесват, може би защото изглежда много по-простосърдечен и непринуден - това ще забележиш и от снимките му с европейски политици и от снимките му с обикновени български граждани, човекът просто има харизма.

преди 21 часа, Мери) написа:

И защо точно гербери са им раздали дечицата да му раздават, точи си зъбките за електората на Герб ли? Тъпо, тъпо та дрънка, а онез, дето смятат да го избират са още по-тъпи от пиарите на Радефф. Гледайте символиката другари, четете между редовете. В днешно време е модерно да се чете между редовете, ако не можете, учете се. 😥

Но това, че няма собствен стил и се присламчва към стила на конкурентите си не е никак зле, означава само едно - липса на въображение и че ще последва съдбата на старите политически проекти на онзи , който го е поръчал и интересът към него главоломно ще спадне на по-следващите избори.

По скоро мисля пи-арите са им едни и същи от :

http://static.kremlin.ru/media/events/photos/big2x/tE2T8fYkukGFAECfSj6WUyBTUAARP6qU.jpeg

преди 1 час, Мери) написа:

Друго обаче ми прави впечатление - снимката на Радев по-горе е режисирана, стилизирана, нагласена и натъкмена, а снимката на Бойко, линк към който си постнал, е много по-естествена и непринудена, личи си, че хората му се радват от сърце и че го харесват, може би защото изглежда много по-простосърдечен и непринуден - това ще забележиш и от снимките му с европейски политици и от снимките му с обикновени български граждани, човекът просто има харизма.

ДА. Затова споменах че първото което си помислих като видях Зеления чорап - бббрррррр... Гаргамел !!! Бягайте деца !

:) :)

преди 19 минути, miro20 написа:

ДА. Затова споменах че първото което си помислих като видях Зеления чорап - бббрррррр... Гаргамел !!! Бягайте деца !

Нееее, преди да ти покажа снимка как Бочко се е увил като питон около малко момиченце, наблягаше на "педофил". Сега вече не го споменаваш. К'во стана? Още една опорка ли пратих в небитието giggle1

Къде е радевица!? , че ми липсва тоя вълкодав! Явно е била шута- катапултирала е страхливеца радеффф.....

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Нееее, преди да ти покажа снимка как Бочко се е увил като питон около малко момиченце, наблягаше на "педофил". Сега вече не го споменаваш. К'во стана? Още една опорка ли пратих в небитието giggle1

Не, виждам че не понасяш че мухльото Зелен чорап изглежда като Гаргамел сериен убиец педофил между деца , и никога една усмивка не може да позира дори при режисирани участия. Толквоа е зле.

И както каза Мери по горе , точно това е разликата с ББ.

Не, виждам че не понасяш че мухльото Зелен чорап изглежда като Гаргамел сериен убиец педофил между деца , и никога една усмивка не може да позира дори при режисирани участия. Толквоа е зле.

И както каза Мери по горе , точно това е разликата с ББ.

Виждам,че голям страх тресе кочината на Борисов и ГЕРБ,щом го засипваш Радев с такива абсурдни клевети разюздани лъжи...Мире,жалък си...Позор си...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.