Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

На изборите наесен ще има „некоалиция“ както преди с пп-дб , дебелия и другия дебел😁

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Виждам,че голям страх тресе кочината на Борисов и ГЕРБ,щом го засипваш Радев с такива абсурдни клевети разюздани лъжи...Мире,жалък си...Позор си...

И ти ли за мухльото Зелен Чорап ще гласуваш ?

1 д  ·

Гледах видео с Копринката, в което се гънеше като затисната стоножка на асфалт. Джакузи, шоколадови бонбони, спалня и девойки-помощнички, които бягат от камерата, все едно има нещо срамно – това представлява интериорът на партийния офис на партията на Радев/Копринков. Кому е нужно да има джакузи в спалнята/офис?! Да си почиват със СПА занимания и гъделичкаща вода, докато въртят предизборна кампания за властта?! Винаги ме е отвращавал нискоинтелигентният разгул на политиците, разлагащи се от посредственост и некомпетентност, които претендират да си купуват наслада с парите, ограбени от народа. Копринката е построил златната си партия - власт, пари, куфари, жени и селски наслади, придружени от безвкусица, кич и интериори на социалистическия лукс от 80-те. Кой нормален претендент за власт помещава офисите си в хотел?! Има безброй бизнес сгради с интелигентен интериор и екстериор, където каквато и провокация да ти направят, не могат да открият джакузи, намачкана спалня и кретенски партиен персонал, за да бие всичко изключително на СЕЛСКО НОВОБОГАТАШЕСТВО и епикурейски ЗАВИСИМОСТИ. Ще се бори с олигархията, пък офисът му се предоставя от бизнесмен, който с това си гарантира структурна близост и създава плътно политическо влияние и незаобиколими зависимости. Винаги може да ти се стовари провокация в работен офисен режим, каквато виждаме в това видео, но когато работния ти режим е в спалнята с джакузито, се повдигат въпроси за ОРГАНИЧНИЯ СМИСЪЛ на "Прогресивна България", партията на гражданина Румен Радев. Както често подчертавам, човек, чийто доверен човек може да е Николай Копринков, не може да направи нищо за държавата, освен да събира държанки за офис-нужди. Такъв човек може да е само функция на ОПЕРАТИВНАТА ГЛУПОСТ. Ще видите, че когато се конструира новият парламент Румен Радев ще извърши една торба с абсурди, заедно с жълтопаветието, и тези абсурди ще имат огромни последствия за държавата ни. Изборен кодекс, съдебна система и пр. Просто защото Радев и Копринков са толкова алчни да управляват, че ще направят всичко, за което ги принудят, за да получат тази възможност. Няма „няма“, има „искам, затова ето ти каквото ти искаш“. Радев отдавна е изчислен като човек, който се огъва под външния натиск. Той е популист, който говори едно, но върши друго, според заявката от посолствоТО. Безскрупулната мимикрия на старите комунистически кадри, които унищожиха държавността, за да ИЗКУПУВАТ политическа ВИНА пред американския фактор, и лазеха, и мажеха, за да ги приемат за партньори, е безпрецедентна! Ходеха по трупове, само и само да доказват, че не бива да бъдат отхвърляни, защото могат да бъдат по-шармантни, по-резултатни и по-квалифицирани СЛУГИ от слугите по принцип. Защото имаха контрол в дълбочина. И само те можеха да осъществят прехода. И най-много се поразявам, когато ТЕ излязат с лозунгите, че НЯКОЙ ДРУГ е съсипал държавата, унищожил е всичко, и сега е РЕД на техните дечица да го поправят. Не, драги ми! Вие, вашият план за оцеляване, вашите холдинги, вашият приватизационен грабеж, и в крайна сметка вашето демонстративно ПРЕДАТЕЛСТВО НА НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС и фрапиращата природно закодирана некадърност... унищожиха държавността в България. Не американците, не руснаците, не турците. Вие, с чувството ви за ВИНА пред новите господари, които трябваше да бъдат омилостивявани всяка минута с подмазване и разтурване на всичко, за което биха могли да се сетят. От служби през училища до болници. За армията да не споменавам, че Радев там е компетентен и говори така, все едно не е бил той НАЧАЛНИК НА РАЗПАДАНЕТО. Алчността и огромният страх на комунистическия режим в България от остракизъм и репресии донесе всичко това, което сега не ви харесва. България е такава, каквато ТЕ я направиха. И сега продължават с курвите в джакузито - норма на партийна дейност. Нищо не се е променило, освен главната кукла/комуникатор, набедена за общуване с глобалните фактори. Сега ще сложим Румен Радев! Строени сме зад него. Купили сме го преди да сме го продали. Толкова можем, хотелски кич от 80-те ще идва на власт, за да конструира въвеждането на България в средата на 21 век. Няма по-тъжна картина на нашия живот.

преди 39 минути, M.Николов написа:

ИЗвратен демагог. С джакузита макузита по хотели ще бори модела на олигархия и мафия ?

Толкова ли сте кухи наистина ?

Ама как ви прилапа накуп всички копейки , кмундели, цоциалисти и всякаква пропутлерска сволочь ?

Не е ли наистина ФАКТ ?

преди 2 минути, M.Николов написа:

Единствения факт е, че синът на майка ти е сволоч.

Няма какво да опонираш ли комундел цоциалист недофалирал ?

Само потвърди ФАКТА който казах по горе. )

Някак си всички сволочи не питате... :

658897129_10244061177530209_448558066611

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Колко си жалък.Това ви е единствената останала опорка.

Но и на нея ѝ се вижда края, ако Радев успее да направи правителство ще видиш как "аферата" "Боташ" ще заработи.

Борисов обяснява как сме щели да транзитираме 10 млрд. кубични метра газ за Украйна, а не казва откъде ще дойде този газ?

boulevardbulgaria.bg
No image preview

Вертикалният газов коридор - новото трасе, което ще замен...

Години преди войната на Украйна в Русия да доведе до драстичен спад на газовите доставки за Европа, всяко българско правителство говореше за диверсификация...

А до тогава можеш пак да ни обясниш, че който се снима с деца е педофил.giggle1

на 2.04.2026 г. в 23:44, communismatic написа:

Да? Схвана ли? Заплатите на учителите? Кой по-точно трябва да ги плаща? ЕС? Украйна не е ли фалирала, щом се налага друг да им плаща заплатите на учителите? Много е тежко положението, очевадно... 😆

Смяташ ли, че тоя договор е изгоден за България? Примерно, сравняваш страната ни със Саудитска Арабия, това беше забавно. Интересува ме, България някакъв фактор ли е във военната индустрия или? И кой ще ни плаща за всичко това? Щото Украйна не може и учителите да си оправи, какво остава за ВПК-тата ни? И в текста ставаше дума и за пенсиите, но както обикновено пак нищо не си разбрал.

Та... чакам си отговора на въпроса за Гюров и отпуснатата помощ за Украйна. Гледам, че пак избяга позорно, което не е изненада.

Ами не, честно казано продължавам да не схващам - какъв е проблема Украйна да не дава достатъчно пари на учителите си И в същото време да произвежда много добри дронове?!? Още повече, когато явно до същото заключение (че не е проблем) са стигнали СА, ОАЕ и Катар?

Аз за Гюров и за помощта за Украйна не съм чел, честно казано. Ако сме дали помощ на Украйна - браво, подкрепям, в крайна сметка всеки бодигард се плаща. Особено такъв, който е станал бодигард по задължение.

преди 10 часа, laplandetza написа:

На изборите наесен ще има „некоалиция“ както преди с пп-дб , дебелия и другия дебел😁

Това пък как го реши?

Нали знаеш какво ще стане с ПП-ДБ, ако втори път настъпят същата "Бойко и Пеевски нямат избор, надхитрихме ги!" мотика?

преди 32 минути, kaldata1 написа:

Ако сме дали помощ на Украйна - браво, подкрепям, в крайна сметка всеки бодигард се плаща. Особено такъв, който е станал бодигард по задължение.

Бодигардът пази от реална заплаха, докато "заплахата" от която ни пази Укрия е измислица, целяща точно това - повечко парички за златните тоалетни на Зелю и сие.

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Бодигардът пази от реална заплаха, докато "заплахата" от която ни пази Укрия е измислица, целяща точно това - повечко парички за златните тоалетни на Зелю и сие.

С тоя темп на военни разходи (дори с цената на умопомрачителен бюджетен дефицит), строене на военни заводи и производство на муниции от страна на РФ + докладите на немското и датски разузнавания, че се подготвя нападение над НАТО до 2030-та, вероятно си прав. Вероятно става дума за атака срещу стадо бобри, заварили Енисей.

преди 41 минути, ivottoshev написа:

"заплахата" от която ни пази Укрия е измислица,

Заради такива националнокастрирани като теб османлиите са ни превзели .

Много искаш да те "асвабаждава" матушката , ама да си запазиш всичкия стандарт и свободи които имаш в лошата "демокрация" и лошия еС.

Получаваш ето това "асвабаждение" :

Преди рашисткото асвабаждение под "украинско иго" :

Щастливо асвабаден и пърхащ от живот :

преди 39 минути, kaldata1 написа:

С тоя темп на военни разходи (дори с цената на умопомрачителен бюджетен дефицит), строене на военни заводи и производство на муниции от страна на РФ + докладите на немското и датски разузнавания, че се подготвя нападение над НАТО до 2030-та, вероятно си прав. Вероятно става дума за атака срещу стадо бобри, заварили Енисей.

Притеснява те темпът на военни разходи на страна, която в момента е във война?

преди 22 минути, miro20 написа:

Заради такива националнокастрирани като теб османлиите са ни превзели .

преди 22 минути, miro20 написа:

Кой ни е превзел? Според шефовете ти от Тролската централа, османците само са си присъствали тук и мирно са си съжителствали с нас.

Бързо трий поста, че ще ти орежат надника ако те надушат какви глупости плещиш.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Притеснява те темпът на военни разходи на страна, която в момента е във война?

Притеснява ме целта на тези разходи!

В момента войната е сведена до „размяна на удари“ - като боксьори в 33 рунд, колкото да поддържат интереса.

преди 10 часа, M.Николов написа:

Но и на нея ѝ се вижда края, ако Радев успее да направи правителство ще видиш как "аферата" "Боташ" ще заработи.

Това е мн интересно.

Какво според теб ще промени геополитическата обстановка извън България, или какво до сега не прави правителството което бихме могли да печелим и сега ???

Преди малко гост по Нова тв бе Крум зарков , който пак се оплете с глупостите си И за Боташ сравнено със споразумението с Украйна, и за агресията на путлер , и за всичко . Голямо мънкане.

:)

Да припомним малко :

И още :

преди 2 часа, kaldata1 написа:

Ами не, честно казано продължавам да не схващам - какъв е проблема Украйна да не дава достатъчно пари на учителите си И в същото време да произвежда много добри дронове?!?

Е, нормално е да не схващаш. Не съм и очаквал нещо по-различно... 😆

Гласуваш за реадеффф - получаваш Копринков и олигарсите държащи копринков и радеффф, т.е. получаваш „пътя на копринката“ - който те извозва към „светлото бъдеще“ към Слънцето на Ориента !

преди 5 минути, communismatic написа:

Е, нормално е да не схващаш. Не съм и очаквал нещо по-различно... 😆

Не, моля те, обясни ми пак как заплатите на учителите в Украйна влияят на бойните резултати и характеристиките на дроновете украинско производство.

Може и други неща да добавиш към анализа си, например местата в челната десетка на последните 3 зимни Олимпиади на норвежката щафета по биатлон или разликата в температурата на Титикака в неговата средна част и крайбрежието.

А, и да не забравиш да се обадиш на Ал Нахян и да му кажеш, че си е избрал производител на дронове с много несигурни социални плащания, както е казал някакъв депутат в Радата 2023-та. 😃

преди 13 минути, kaldata1 написа:

Не, моля те, обясни ми пак как заплатите на учителите в Украйна влияят на бойните резултати и характеристиките на дроновете украинско производство.

Аз вече обясних. Проблема е, че очевадно не си наясно, че заплатите на учителите в една държава се изплащат от бюджета на самата държава. Но пак да повторя - това не е никаква изненада за мен, ти не си наясно с функциите на един президент в парлементарна държава, т.е. ти не си наясно дори с най-елементарните неща от политическата наука, какво да коментираме нещо по-сериозно...

преди 14 минути, kaldata1 написа:

А, и да не забравиш да се обадиш на Ал Нахян и да му кажеш, че си е избрал производител на дронове с много несигурни социални плащания, както е казал някакъв депутат в Радата 2023-та. 😃

Тъй, пак да повторим - ти сравняваш Саудитска Арабия с България ли? Щото на саудитите може и да платят, докато нашите плащания ще минат за дългове, та когато РФ изплаща репарациите от войната, тогава ще се платят. Ако искаш, да дам пак и цитат? Ама да не стане пак, както с "някакъв депутат в Радата 2023-та"? Интересно ми е, не си ли наясно, че Украинската Рада е Парламента на Украйна? Щото ти май бая елементарни неща не знаеш?

Европейският съюз одобри заем от 90 милиарда евро за Украйна за 2026-2027 г., който Киев ще трябва да връща само ако получи репарации от Русия. Финансирането е гарантирано от бюджета на ЕС, а при липса на репарации, дългът ще бъде покрит от замразени руски активи. Унгария, Словакия и Чехия отказаха гаранции.

Както вече съм писал неведнъж - основният проблем е, че такива умни твари като тоя по-горе ни решават съдбата. Оня даже не е наясно, че заплатите на учителите се плащат от държавата, какво да коментирам повече...

От ГЕРБ овиняват Радев, че 9 години е имал цялата власт в държавата и че той е виновен за всичко лошо случило се в България.

преди 15 минути, The Lone Star написа:

От ГЕРБ овиняват Радев, че 9 години е имал цялата власт в държавата и че той е виновен за всичко лошо случило се в България.

E, @kaldata1 очевадно ще налапа въдичката. Щом Вучич имал "много правомощия" в Сърбия, но така и не уточни, кои са те... 😆

преди 6 часа, communismatic написа:

Аз вече обясних. Проблема е, че очевадно не си наясно, че заплатите на учителите в една държава се изплащат от бюджета на самата държава. Но пак да повторя - това не е никаква изненада за мен, ти не си наясно с функциите на един президент в парлементарна държава, т.е. ти не си наясно дори с най-елементарните неща от политическата наука, какво да коментираме нещо по-сериозно...

Тъй, пак да повторим - ти сравняваш Саудитска Арабия с България ли? Щото на саудитите може и да платят, докато нашите плащания ще минат за дългове, та когато РФ изплаща репарациите от войната, тогава ще се платят. Ако искаш, да дам пак и цитат? Ама да не стане пак, както с "някакъв депутат в Радата 2023-та"? Интересно ми е, не си ли наясно, че Украинската Рада е Парламента на Украйна? Щото ти май бая елементарни неща не знаеш?

Както вече съм писал неведнъж - основният проблем е, че такива умни твари като тоя по-горе ни решават съдбата. Оня даже не е наясно, че заплатите на учителите се плащат от държавата, какво да коментирам повече...

И пак ще попитам, като за хора с ограничен интелект: Какво общо имат учителските заплати с боевият потенциал на дроновете на една държава? Какво пречи на държава с изтънен бюджет да прави много добри бойни машини? Какво значение има за качеството на дроновете на Украйна дали учителските заплати са платени с реперации или със заем? Повече връзка аз намирам верно между температурните амплитуди в Титикака и резултатите на норвежките биатлонисти. Знаеш какво са Титикака и биатлон, нали?

Знаеш ли например, че Индия (онази с 50 000-те хиляди бездомни деца само в столицата) е ядрена сила? Или че бедността в Пакистан не пречи особено и на техния балистичен потенциал - те имат собствени ракети с обсег 1500 км? Или пак не си наясно?

Впрочем, когато казвам "депутат в Радата", мислех, че няма нужда да пояснявам "Украинската Рада". Но ти явно не знаеш, че само Парламента на Украйна се казва така, та няма с какво да бъде объркан.

преди 6 часа, communismatic написа:

E, @kaldata1 очевадно ще налапа въдичката. Щом Вучич имал "много правомощия" в Сърбия, но така и не уточни, кои са те... 😆

Нито Бойко, нито Вучич имат някакво влияние в държавите си.

Единият е просто самотен политик, живеещ в бащината къща в Банкя, а другият - церемониален президент в една напълно и изцяло парламентарна република, в която президента се назначава, за да подава кърпите на депутатите в тоалетната на СРЪБСКАТА Скупщина.

Пеевски например пък е само лидер на парламентарна група. Нали...

преди 10 часа, miro20 написа:

Да припомним малко :

М-да, неосъществения президент.😀

Тая женица, кога стана такъв експерт по конституционно право?wub

Преди да тича към креслото на „Дондуков“ 2, Цвета Кирилова поне да научи „Аз съм българче“ и имената на президентите по света

преди 28 минути, M.Николов написа:

М-да, неосъществения президент.😀

Тая женица, кога стана такъв експерт по конституционно право?wub

Преди да тича към креслото на „Дондуков“ 2, Цвета Кирилова поне да научи „Аз съм българче“ и имената на президентите по света

Няма ли нещо по-свежо? Поне от миналата година?

Миналата година пак ли е имало избори за президент?

И пак ли Цвета е била кандидат?😀

Повярвала си е тази женичка, че баба Ванга за нея е говорила.😀

преди 12 минути, M.Николов написа:

Повярвала си е тази женичка, че баба Ванга за нея е говорила.😀

А нещо от въпросите за мухльото зелен чорап да коментираш ?

За видеото от офиса на мухльото в хотела Анел с джакузитата и леглата за забавления на копринката дали ще коментираш ?

преди 4 минути, miro20 написа:

А нещо от въпросите за мухльото зелен чорап да коментираш ?

Герб управлява ли след 2023г.?

Май да!

Що тогава не обявихте договора с "Боташ" за противоконституционен?

Що не сезирахте КС?

Щото явно не е такъв!hush

преди 7 минути, miro20 написа:

За видеото от офиса на мухльото в хотела Анел с джакузитата и леглата за забавления на копринката дали ще коментираш ?

Сбъркал си човека, за долнопробни клюки се обърни към клакьорите ви!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.