Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 18 часа, maxthon написа:

Сега ще цъфтят и връзват. Но път така май трябва да се случва в градината на Борел......

Сега ще цъфтим и ще вързваме ние под вещото ръководство на Москва, Унгария се измъкна от опеката на Москва, за да се намърдаме ние на нейно място.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 11 минути, Мери) написа:

Сега ще цъфтим и ще вързваме ние под вещото ръководство на Москва, Унгария се измъкна от опеката на Москва, за да се намърдаме ние на нейно място.

Повтаряш го толкова често все едно искаш да стане така.

преди 1 час, M.Николов написа:

Мери, за фобиите, като твоята за Москва, има психиатрично лечение!😀

Недей да си чешеш напразно езика, ами изгледай видеото и е възможно да проумееш някои неща, ако знаеш руски, разбира се.

преди 1 час, The Lone Star написа:

Повтаряш го толкова често все едно искаш да стане така.

Що, вие не искате ли да стане така?

преди 27 минути, Мери) написа:

Недей да си чешеш напразно езика, ами изгледай видеото и е възможно да проумееш някои неща, ако знаеш руски, разбира се.

Вариант 2 - толкова логичен, икономически изгоден и естествен.
Е, разбира се на продажници и дебили - няма да им хареса.

на 11.04.2026 г. в 11:28, АСПЕКТ написа:

Радев няма нищо общо с Орбан. Радев е ваш продукт на ГЕРБ.

на 11.04.2026 г. в 13:25, АСПЕКТ написа:

Къде на Радев е допирната точка на Радев с Россия? Аз не виждам, не чувам, абсолютно нищо няма с Россия. Нито едно негово действие, умисъл не е свързано с Россия.

https://www.mediapool.bg/rumen-radev-az-sam-general-ot-nato-ne-me-opredelyayte-kato-proruski-news257314.html

Той даже си го казва.

Нещо не зацепвам, за кой, за итънъто, за пъпъдъбъто, за свинското дъпъсъ или може би за менискуса, дай жокер, излиза, че за Радев не трябва, а за кой тогава, приемам предложения. Просто опитвам всички варианти, вярвах и на итънъто (не съм гласувал, но вярвах), и на пъпъто (същото), и на Възраждане (за тях вече гласувах няколко пъти), ще гласувам за всеки, който се бори със свинскотиквитета и има вероятност да победи. И след като е продукт на менискуса, защо ги е толкова страх, щом са дупе и гащи, какъв е проблема, ще си управляват докато ... да. И да, не е свързан с Русия, но не е и отвързан от нея, за разлика от кофата, дето го замести и му го заби с "агресията", няма да го забравя ... в случай, че и се услади да е президент, не и чрез мен.

преди 23 часа, AAUUXX написа:

Съгласен съм с теб ,но забравяш че в който е ножа той реже баницата ,Орбан наистина опитваше всячески да изпълнява национална политика и да не изпълнява всичко което му кажат другарите от брюксел , но това имеше и цена която е от спрени еврофондове до неговата смяна с друг послушен управленец. В реда на тези мисли не мисля ,че и на наш премиер ще му се позволи това своеволие да не изпълнява брюкселските нареждания.

И аз мисля така, не че Орбан е намразен, просто на унгарците им писна да са горди, искат да са богати, а неговата независима политика доведе до цената, за която споменаваш.

преди 21 часа, Proshark написа:

Сещам се за Румъния и Джорджеску...там за подобна кампания през социалките отмениха изборите...но тук ,в Унгария спечели "правилния човек" и подобни изпълнения няма да има...Всъщност,не му завиждам на момчето....пътя от осанна до разпни го е много кратък...Да видим как ще тръгнат нещата...

Да, засега не е много ясно каква политика, може пак национална, да не забравяме, че все пак е бил в партията на Орбан, но май радостта на европедеритета беше малко преждевременна. Има излъчване, не е за учудване, че е спечелил последното поколение (Z - последна буква от латиницата ... май вече сме в антиутопията), но ... Разводът му с министърът на правосъдието Юдит Варга е особено отвратителен със своите подробности, най-вече с използваните от него записи на разговори между тях, подобен човек е способен на всичко, така че да, ще видим. Лично аз смятам, че скоро ще се сетят за социалните придобивки на Орбан, е, ако ги отмени, което се очаква. Засега единственото сигурно е, че заемът за 404 ще бъде одобрен, но няма да плащат, ще плащаме ние и други лайнен, пардон, не се изразих правилно, лайнен (нарицателно за всички управляващи в западналия свят) ще го решат, ще плащаме ние, докато ... докато не изринем лайнен.

И да се върна на темата, нещо не виждам двуглавата свиня да се кефи много от избирането на Мадяр, може би нещо им нашепва, че и на тях ще им се случи същото. Но не следя изявите на споменатата, може би се кефят, както и да е, време е и ние, вместо да ходим на протестите на някакви незнайни и ненужни кретени (макар да участвах на няколко, се оказа точно така) просто да отидем и да гласуваме, за който и да е, само не за свиньотиквохарвардитета, ако отидем поне 60 %, може да заглушим парите на пеефски и борисофф.

преди 2 часа, crazy katon написа:

излиза, че за Радев не трябва, а за кой тогава

Може бе, може, давай смело за Радев - по-добре е от Възраждане: https://www.facebook.com/photo/?fbid=10163114541876872&set=a.10153551168796872&locale=bg_BG

преди 16 минути, Мери) написа:

Може бе, може, давай смело за Радев - по-добре е от Възраждане: https://www.facebook.com/photo/?fbid=10163114541876872&set=a.10153551168796872&locale=bg_BG

Ало, "грамотния"! Една картинка не можеш да изрежеш от сураттефтера, но иначе квалификации и обиди ръсиш!

преди 29 минути, Мери) написа:

Може бе, може, давай смело за Радев - по-добре е от Възраждане: https://www.facebook.com/photo/?fbid=10163114541876872&set=a.10153551168796872&locale=bg

Ооо,я стига с тези тъпи колажи...като няма какво да извадите и почвате с простотиите за олигофрени...Ама то ..от хора без грам мозък и никакви наченки за съзнателна мисловна дейност какво да очакваш!? Абе,що не вземете да оборите тезите и насоките на Радев,що не ги сравните с другите,на досегашните "управленци"!? Не можете да четете или не можете да мислите толкова задълбочено!?А ,забравих-вие си харесвате кочината...и магистралите на оня със зайчарника..харесвате си бюрокрацията,харесвате си заплатите..и цените по бензиностанциите,по магазините...харесвате си как ви лъжат по платените телевизии..при това едни и същи муцуни...които до вчера сте плюли в парлАмента...

Е не може да правите една и съща грешка последните 15,минимум години и да очаквате различен резултат....На 19-ти,пак си стойте на диванчето,люпете семки и псувайте..скапания си живот...и тези,който ще бъдат избрани ..ама не от вас,а благодарение на вас...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 24 минути, laplandetza написа:

Кви са процентите за Продай България ПБ на Копринков ? 😄

35% с тенденция нагоре.

Абе пичове преди малко проф. Валентин Вацев каза по една телевизия че Александър Сорос е помогнал много яко на Мадяр да спечели изборите в Унгария. Чрез някакви модерни медийни хватки, явно не през контролираните от Орбан медии. Било имало голяма организация от 2 години да промиват мозъци яко. В предаването Полюси беше по България 24.
Преди и по руската телевизия изказаха мнение, че в Унгария е била приложена успешно много сложна система на изборна технология, която трябвало да се изучи добре за да не се пробват да пробват и у Русия соросоидите. Да се предпазят от подобно „хакване“ на съзнанието на избирателите.

Адвокатите: (ЗЛАТИНА КРАЛЕВА – адвокат от Бургаската адвокатска колегия, АНГЕЛИНА ДИМИТРОВА – адвокат от Варненската адвокатска колегия, Д-р ВЕНЦИСЛАВ ВЕЛИКОВ – адвокат от Софийската адвокатска колегия) изпратиха отворено писмо да гражданина Румен Радев:

...отказът Ви от президентски мандат и участието Ви в настоящите избори за Народно събрание са конституционно и политически нецелесъобразни и в нарушение на чл. 176 от Изборния кодекс. Този текст предвижда, че кандидатите, партиите, коалициите и инициативните комитети, регистрирали кандидати, имат право на еднакъв достъп до източниците на информация, необходима за целите на предизборната кампания.

Е,че те си го казаха..Мадяр е провел кампанията през Youtube и социалките...Това ми прилича на румънския сценарий..ама този е от "наще" и няма да му придиряме...типично по европейските правила на демокрацията....А и аз не знам що се радват наще кукли на конци...в други случаи,точно такива като Мадяр ги наричат "копейки",на таз "копейка" що толкоз се радват-не знам...сигурно щото са идиоти,и не осъзнават,че 90-те милиарда ще бъдат подкрепени от Унгария,но при условието че няма да ги плащат те..а тези тъпанари,които сега му се радват на Мадяр....

преди 10 минути, БаалБек написа:

Адвокатите: (ЗЛАТИНА КРАЛЕВА – адвокат от Бургаската адвокатска колегия, АНГЕЛИНА ДИМИТРОВА – адвокат от Варненската адвокатска колегия, Д-р ВЕНЦИСЛАВ ВЕЛИКОВ – адвокат от Софийската адвокатска колегия) изпратиха отворено писмо да гражданина Румен Радев:

Абе,вие сте много активни срещу Радев...А нещо за купувачите на гласове няма ли да извадите!?...Имам един любим лаф на Любо Пенев,да е жив и здрав-що е вземете да духате супата!?

преди 10 минути, Proshark написа:

Абе,вие сте много активни срещу Радев..

Шарки разкрит си...не се напъвай за допълнително възнаграждение! 🤣

преди 20 часа, laplandetza написа:

ясно, разкри се, ти си наемна пропагандна труженичка.

преди 3 минути, БаалБек написа:

Шарки разкрит си...не се напъвай за допълнително възнаграждение! 🤣

Цял живот съм чакал..баш Лапландеца да оповести таз новина...и въпреки,че неговите приятели,мюсюлмани въпреки че не искат Пеевски,гласуват за него...демек не са никакви мюсюлмани...И тайно се надявах късовратите лебеди да не научат за "допълнителното възнаграждение" и да не стават за смях...Ама така става...когато не можете да извадите конкретика,ползвате цигански номера...

преди 1 час, The Lone Star написа:

35% с тенденция нагоре.

само 35 процента ресто..................да расте до 45 процента кеш......, нали 45 вече стигат..?😁, времето е ..........ама че си тЪп бе Саше!😄

преди 1 час, Белгиеца написа:

Абе пичове преди малко проф. Валентин Вацев каза по една телевизия че Александър Сорос е помогнал много яко на Мадяр да спечели изборите в Унгария. Чрез някакви модерни медийни хватки, явно не през контролираните от Орбан медии. Било имало голяма организация от 2 години да промиват мозъци яко. В предаването Полюси беше по България 24.
Преди и по руската телевизия изказаха мнение, че в Унгария е била приложена успешно много сложна система на изборна технология, която трябвало да се изучи добре за да не се пробват да пробват и у Русия соросоидите. Да се предпазят от подобно „хакване“ на съзнанието на избирателите.

според мен и не само мен , Орбан продължава да е „човек на Сорос“ но играе роля на негов „смъртен враг“.

Вацев -слушах го. интересното е каво каза за 2031 г- 2032 г. Мислете му вие, финландците играят играта с мечката много-много време, а Вие?

преди 9 минути, Proshark написа:

Цял живот съм чакал...

кво си чакал ?- Идването на Го(мн)до!? 😄 под формата на щедро платена кампания за соросоиден паркетен генерал.

преди 1 час, БаалБек написа:

botash.png

Фактор: Информационна медия в България
No image preview

Платформата botashleak.com  изчислява в реално време загу...

Към 12 април сумата възлиза на над 401 млн. евро., а за целия период на споразумението дългът ще възлезе на над 3 млрд. евро
преди 1 час, Proshark написа:

Е,че те си го казаха..Мадяр е провел кампанията през Youtube и социалките...Това ми прилича на румънския сценарий..ама този е от "наще" и няма да му придиряме...типично по европейските правила на демокрацията....А и аз не знам що се радват наще кукли на конци...в други случаи,точно такива като Мадяр ги наричат "копейки",на таз "копейка" що толкоз се радват-не знам...сигурно щото са идиоти,и не осъзнават,че 90-те милиарда ще бъдат подкрепени от Унгария,но при условието че няма да ги плащат те..а тези тъпанари,които сега му се радват на Мадяр....

Глупости . По всички ОБЕКТИВНИ признаци Орбан затъваше в собствената сиизградена система за държавна корупция и начин на управление. Унгария се срина в доходи и всичко .

Не ти е нужно никакви кампании или методики за"промиване на мозъци" за да видиш това.

Не може да извъртите и причините за масовите протести които наистина бяха масови . Дори на митингите на собствената му партия хората отиваха за да го освиркат.

Копейките късате ризи да оправдаете със всякакви фантасмагории провала на това управление.

Дори Украйна не е толкова важна колкото вътрешните причини за този провал .

преди 1 час, Proshark написа:

Абе,вие сте много активни срещу Радев...А нещо за купувачите на гласове няма ли да извадите!?...Имам един любим лаф на Любо Пенев,да е жив и здрав-що е вземете да духате супата!?

Че купувачите на гласове са специалитет на кРадев бре

От 2016 г това му е метод на финансиране.

Всички негови кампании са най скъпите , най разточителни, и винаги оправдани със "дарения до 400 лв от неграмотни, безработни, клошари" . Които не са и чували че са основни дарители .

Проекта Решетников в режим пълна активация

Говорено и по план от 2016 г. Нищо ново .

Само вие сте "супер изненадани" . А то просто.. прочети темата от началото ... всичко се потвърждава за мухльото Зелен чорап .

преди 4 минути, M.Николов написа:

Пълни глупости . Няма никаква връзка между държавните ангажименти с ЕС и пенсионните фондове

Реципрочно да попитам ... колко струва сигурността на тези пенсионери, ако това е залога те да останат живи / а не бомбардирани от братушките/ за да си получават пенсиите ?

И разбира се че анажираност по един колективен заем означава ГАРАНЦИЯ че този заем няма да бъде неглижиран или забравен.

При един бъдещ план Маршал ще ревете ли защо не участваме в изгодни сделки ?

Радев: Ако 80% от хората излязат да гласуват, както се случи в Унгария, ще свалим завинаги Борисов и Пеевски

преди 15 минути, miro20 написа:

Реципрочно да попитам ... колко струва сигурността на тези пенсионери, ако това е залога те да останат живи / а не бомбардирани от братушките/ за да си получават пенсиите ?

Ехо, санитарите!

Пак сте изпуснали един ваш пациент.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Как бързо се преобухте... Това го забелязвам на много места същата опорка.

Та кРадев е именно българския Орбан бре.

Нали това толкова време говорим че поема щафетата в прорашисткото лобиране и опорки . И това е толкова очевидно и ярко изразено .

Да тиго кажа по ясно - ако 80% гласуваме тук, кРадев нама да прескочи бариерата за влизане в парламента !

преди 8 минути, M.Николов написа:

Така си мислеха и украинсктие пенсионери.... Докато рашистите не изринаха до основи градчетата и селцата им в Донбас , което иначе наричате "асвабаждение" .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 3

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.