Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Аз тоя Орбан даже не го познавам.... 😁

No image preview

5,4 хил. гледания · 196 реакции | Допреди Орбан да загуби...

Допреди Орбан да загуби изборите с разгром, Радев беше сравняван с него, след това - нищо общо. Сякаш огромната любов между двамата рязко се изтри от паметта на Прогресивна България и техните фенове

Накрая на видеото има едно пророчество от посещението ... който влезе в къщата, такава ще е годината ти ... Ха дано , товаришч кРадев !

😁

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 5 минути, The Lone Star написа:

Същото навремето правеше и Борисов, но тогава си мълчахте.

Бойко според мен действително лавираше между Русия и запада, с уклон все пак към запада, докато допускам, че Радев ще бъде много по-нелавиращ и здраво хванал се за полите на Русия. Ето това е разликата. Имам чувството, че в момента Герб много добре знаят какво се случва и затова си понатискват парцалите, щото не им е много важно да спечелят, но Продължаваме промяната по мое мнение яко я изтряскаха желаещите да насадят Радев на челно място на родната ни политическа кочина. ☹️ Засега Продължаваме промяната на мен лично ми изглеждат най-симпатични и най-малко затънали в калната локва на политическия антиморал. Но поживем, увидем.

Соцутопизмът на Кокорчо и на Кирчо ??? По-добре Радев.

преди 33 минути, Мери) написа:

Бойко според мен действително лавираше между Русия и запада, с уклон все пак към запада, докато допускам, че Радев ще бъде много по-нелавиращ и здраво хванал се за полите на Русия. Ето това е разликата. Имам чувството, че в момента Герб много добре знаят какво се случва и затова си понатискват парцалите, щото не им е много важно да спечелят, но Продължаваме промяната по мое мнение яко я изтряскаха желаещите да насадят Радев на челно място на родната ни политическа кочина. ☹️ Засега Продължаваме промяната на мен лично ми изглеждат най-симпатични и най-малко затънали в калната локва на политическия антиморал. Но поживем, увидем.

От няколко години имам усещането, че копаем дъното, но не го стигаме. Хората продължават да вярват на кого ли не и затова имаме такова изключително разнообразие на партии. Не казвам, че трябва една партия майка, но изпаднахме в пълната противоположност и то вероятно с някаква цел се нароиха толкова много. Имайки нестабилност, позволява на някои кръгове да се чувстват по-добре така. Продължавамепромяната / ДБ сякаш закубиха първоначалния ентусиазъм и трябваше още на миналите избори лидерите да си подадат оставка, защото реално загубиха. Трябват нови лица, за да може да има успехи. Дотогава ще се лутаме уви, с Радев или някой друг. Дано не съм прав.

Радеффф без съмнение освен обвързан с българската Тъмна Власт и част от Олигархията е зависим-прихванат , изнудван и контролиран, както и издигнат да „расте“ от американското военно разузнаване. Военния аташеот Посолството навремето сръчка бг-генщаба и президенството при Първанов да го правпт льотчика-Генерал, ма не като ония от комиксите Буда-Тиквата , а уж Истински Генерал-само че един такъв Страхлив сивомишевиден асковски льихонь . 😄

Знаете ли кво е льихонь ? - да сте били знаели !, страхливия радеффф знае.

преди 6 минути, Gencho 123 написа:

От няколко години имам усещането, че копаем дъното, но не го стигаме. Хората продължават да вярват на кого ли не и затова имаме такова изключително разнообразие на партии. Не казвам, че трябва една партия майка, но изпаднахме в пълната противоположност и то вероятно с някаква цел се нароиха толкова много. Имайки нестабилност, позволява на някои кръгове да се чувстват по-добре така. Продължавамепромяната / ДБ сякаш закубиха първоначалния ентусиазъм и трябваше още на миналите избори лидерите да си подадат оставка, защото реално загубиха. Трябват нови лица, за да може да има успехи. Дотогава ще се лутаме уви, с Радев или някой друг. Дано не съм прав.

За тея от ДБ и ПП-ДБ -не им требват нови лица, а нови дуп-та . Нали като най прогресивни и либерални веч са превъртели Играта и са сик срещнали задните части😁

преди 32 минути, attj написа:

Соцутопизмът на Кокорчо и на Кирчо ??? По-добре Радев.

Не проектирай собствения си соцутопизъм върху когото ти падне! ☹️

преди 19 минути, Gencho 123 написа:

Еми ето ти новото лице - Радефф. ☹️

преди 2 минути, Мери) написа:

Еми ето ти новото лице - Радефф. ☹️

Нека управлява и той колкото Борисов и да видим какво ще е положението. Може пък не ние да гласуваме за Борисов, а вие да гласувате за Радев.

преди 21 минути, Мери) написа:

Не проектирай собствения си соцутопизъм върху когото ти падне! ☹️

За Мери това си е типично - както за САЩ са типични пререкания между демократи и републиканци. Радев май е фен повече на вторите. Тръмп вече много забравя и скоро нищо няма да си спомня.

преди 19 минути, attj написа:

За Мери това си е типично - както за САЩ са типични пререкания между демократи и републиканци. Радев май е фен повече на вторите. Тръмп вече много забравя и скоро нищо няма да си спомня.

Не знам, вие си го избрахте Тръмпи. Да не забравяме, че те с Питин много се обичат и се вдъхновяват един от друг, нали са почти връсници. Вие копейките все по войнолюбиви дядковци си падате. ☹️

Там в САЩ си ги избират. Байдън вече съвсем нищо не си спомня. Путин е набор на Кокич - 1952 и са си направо още млади... Радев е 1963 .

преди 4 часа, miro20 написа:

Славиту е най големия мине**джия на кРадев Боташов.

Мирча, нещо изнервен ми се виждаш.😀

преди 3 часа, miro20 написа:

Накрая на видеото има едно пророчество от посещението ... който влезе в къщата, такава ще е годината ти ... Ха дано , товаришч кРадев !

😁

Ан тъй, Орбан управлява в Унгария над 16 години.😀

Добро пожелание.

преди 2 часа, attj написа:

Там в САЩ си ги избират. Байдън вече съвсем нищо не си спомня. Путин е набор на Кокич - 1952 и са си направо още млади... Радев е 1963 .

И Радеф е дърт вече, вий затова ще го предпочетете - заради белите му коси.

Ей за това момиче си струва да се гласува: https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/pokolenieto-mi-beshe-okurazhavano-da-zamine-23-godishnata-anna-bodakova-izbira-da-ostane-v-balgarija-bori-se-za-mjasto-v-ns.html, аман от дядовци! ☹️

Лена с парапета пак ли да се ъпдейтне? Това е то лъжливата промяна.

преди 11 часа, Gencho 123 написа:

От друга все гледа да не казва каква му е позицията (про-европейска ли, про-руска ли....)

Ами ще е хубаво да е про-българска! Нещо подобно на новият унгарец, който каза че ще отблокира парите за Украйна, но Унгария няма да плаща, и който каза че няма да се отказват от руските енергоресурси. Все работи които са добре за Унгария, и които биха били добре и за България.

преди 6 часа, M.Николов написа:

Ан тъй, Орбан управлява в Унгария над 16 години.😀

Добро пожелание.

Въпроса е как му свърши годината. И на кРадев да е такава.

😁

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Ами ще е хубаво да е про-българска? Нещо подобно на новият унгарец, който каза че ще отблокира парите за Украйна, но Унгария няма да плаща, и който каза че няма да се отказват от руските енергоресурси. Все работи които са добре за Унгария, и които биха били добре и за България.

преди 4 минути, miro20 написа:

Въпроса е как му свърши годината. И на кРадев да е такава.

Нека първо управлява 16 години. Иначе не може да е Орбан.

преди 5 минути, The Lone Star написа:

Серозно ли си искате вождове както в рашистан и всякакви режими с доживотни несменяеми "президенти" , крале вождове ???

Всъщност, новия Мадиар точно това спомена че иска да ограничи до два мандата най много .

Но пък робите си искате вождове... роба иска камшик, роба не мечтае за свобода, той мечтае да има той роби ....

преди 5 минути, miro20 написа:

Ама, Мирчаòглу Ефенди, да не би да намери някакво противоречие между думите ми и написаното, та реши да ме цитираш? Нима там пише че Унгария ще плаща, или пък че ще се откаже от руски енергоресурси?

преди 4 минути, miro20 написа:

Серозно ли

А сериозно ли сравнявате човек управлявал 16 години с такъв, който въобще не е управлявал?! А има значение и как е управлявал. А ти не искаш ли Борисов да управлява още?! Не си ли искаш вожда?!

преди 1 час, miro20 написа:

Серозно ли си искате вождове както в рашистан и всякакви режими с доживотни несменяеми "президенти" , крале вождове ???

Всъщност, новия Мадиар точно това спомена че иска да ограничи до два мандата най много .

Но пък робите си искате вождове... роба иска камшик, роба не мечтае за свобода, той мечтае да има той роби ....

Ха , Мирчоглу я виж какво пишат за гласоподавателите на ГЕРБ

България: кой за какво ще гласува

Един от водещите на сутрешния блок на голяма телевизия обяви участник в дебат от ГЕРБ-СДС като представител на ГЕРБ-ДПС. С Фройд или без Фройд, грешката в случая е вярна, защото ГЕРБ-ДПС от аналитична гледна точка трябва да се разглеждат като единен субект. Дори и ДПС да не е формално в управлението, ако ГЕРБ е в него, ДПС също е участник. От 2017 година досега (а и в по-ранни моменти) това винаги е било факт и не може да се очаква нещо друго и след тези избори.

От тази гледна точка, групите от хора, които ще гласуват за тандема ГЕРБ-ДПС са следните: първо, това са проевропейски настроени хора, които искат да бъдат с победителя. Борисов им е донесъл доста победи през годините и макар вече политическата му гравитация да е отслабнала, те все още биха заложили на него. Тези хора ценят победата повече от личностния интегритет на лидера; победата за тях е по-ценна и от отстраняването на системната корупция в партията и държавата.

Второ, това са хората от създадената значима административна клиентела, с която и ГЕРБ, и ДПС разполагат. Лоялността на тези хора се дължи на пряк интерес за запазване на позициите, които имат. Част от тази клиентела е държана и с инструментите на държавната машина: било чрез бюджетни моркови и тояги, било директно чрез наказателна репресия. В крайна сметка Джевдет Чакъров се оказа в листите на ДПС-Ново начало най-вероятно като дисциплинираща демонстрация за клиентелата.

Трето, гласуващите за ГЕРБ-ДПС са хора с практична ориентация, които виждат в Борисов прагматичен и ловък играч, който може да излезе от всяка ситуация. Тези хора не се придържат към определена идеология и вотът им не е ценностно мотивиран. Или по-скоро е мотивиран от ценността на надхитряването. От тази гледна точка идеологическите пируети на Борисов не са дефект, а са предимство. Например това, че той хем построи "Турски поток" скоростно и за българска сметка, хем е проевропеец и приятел на Ангела Меркел, за тези хора е висша форма на политически пилотаж.

За ГЕРБ-ДПС обикновено гласуват и хора, мотивирани пряко чрез купуване на гласа или с така наречения контролиран вот. Служебното правителство ще ограничи влиянието и на двете форми на стимулация, но те също трябва да се разглеждат сериозно и отделно.

В статията ще намериш и неща , които ще ти харесат ама това за ГЕРБ-ДПС сигурно ще те вбеси. 😁

преди 1 час, The Lone Star написа:

Съмнявам се дори и един мандат да изкара докрай. Не храни особено големи надежди. Вече два проекта имаме, които се провалиха с гръм и трясък, този ще е третият. Сблъска ли се челно с ЕС, неизбежно и с бългаския народ ще се сблъска, предстои да видим. Няма да изкара 16 години, кога почнат да го свалят, ще ти припомня какво съм казала. 😉

преди 5 часа, Мери) написа:

ще ти припомня какво съм казала. 😉

Само гледай да не забравиш от кой акаунт си го казал, Дзверо, щото вече имаш няколко подобни издънки topsecret

преди 7 часа, The Lone Star написа:

А сериозно ли сравнявате човек управлявал 16 години с такъв, който въобще не е управлявал?! А има значение и как е управлявал. А ти не искаш ли Борисов да управлява още?! Не си ли искаш вожда?!

баааа.. въобще не е :

преди 6 часа, nikssi написа:

Ха , Мирчоглу я виж какво пишат за гласоподавателите на ГЕРБ

България: кой за какво ще гласува

В статията ще намериш и неща , които ще ти харесат ама това за ГЕРБ-ДПС сигурно ще те вбеси. 😁

Ами мнения много, не ме изненадва и твоето .

Опорката ГЕРБ-ДПС си бе лепнат етикет.

ДПС винаги през годините са били с управляващите /и с БСП най вече/ , още от времената на "балансьор" .

ББ много добре обясни и сегашните /вече отминали/ комнпромиси за тяхната подкрепа.

И за сглобката с ППДБ и други , не само ДПС.

Вкарването в Еврозоната, Шенгени, Евро и т.н.

„Най-трудният въпрос, който ми задават избирателите касае два периода – на „сглобката“ и на тройната коалиция, в която бяхме. Защо направихме толкова компромиси, като се започне с това, че се съгласих да не бъда премиер и се стигне до многото леви мерки, които подкрепихме. Стигнахме до парадокса премиерът да каже, че бюджета, който предлага не му харесва. Когато видях, че няма накъде, свалих правителството“, коментира Борисов.

По думите му той повече компромиси няма да прави: „Най-големият беше, че ни закичиха брошката, че има „модел“, а такъв модел няма и няма да има повече. А ние направихме този компромис, заради еврозоната и Шенген“.

Според Борисов всичко, което е трябвало да свърши правителството на Росен Желязков е свършено.

„С истинско облекчение излязох от коалицията, обадих се и на Слави Трифонов, и на Зафиров, и на Гуцанов, и обясних, че повече за България е лошо в такъв формат да е управлявана. Свършихме обаче цялата работа, която имахме“, добави лидерът на ГЕРБ.

Той каза още, че най-лесно е управлявал с „Патриотичния фронт“ (б.р кабинетът „Борисов 2“, 2014 – 2016 г.), защото се държали „най-мъжки“.

Източник: https://btvnovinite.bg/bulgaria/bojko-borisov-poveche-kompromisi-njama-da-pravja.html?campaignsrc=clipboard

Ако някой дава подкрепа за ЕС и т.н. аз нямам абсолютно нищо против.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.