Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 55 минути, Лудият Учен написа:

Ето и цялото подреждане към 15:00 часа:

• "Самолета" - 38,1%

• "Цъфнал герб" - 14,5%

• "121 надежди" - 14,4%

• "Kючек Баклава" - 7,4%

• "Новите братушки" - 5,3%

• "Една българска роза" - 4,3%

• "Историческа градина" - 3,2%

• "Радостна Мечта" - 3%

• "Имала майка едно ми чедо, Никола" - 2,4%

• "Нема такава държава" - 1,8%

• "Кючек Баклава 2" - 1,8%

Преди поне 3 години написах в един друг форум, че съвсем скоро България няма да е част от ЕС и НАТО - хората са едновременно парадни православни, ходещи по баячки и гледачки, хвърлящи си фасовете на земята, мрънкащи за боклука, уж големи тарикати да са все отгоре, но когато са от страната на булката, лаят срещу всеки друг, но не и срещу собствените си грешки.

Бая си посмяха тежката бригада от умнокрасивите, че нямало такъв вариант.

Вариант ще се намери. Трябва си бродене в пустинята, малко поотупване на доходи, почивки, коли и телевизори, малко катарзисче, че когато някой ден отново ни приемат в Европа, да се държим като европейци, а не като ориенталци.

Който си държи спестяванията в неликвидни активи - може да започва скубането на коси довечера. Другите приготвяме пуканките - те поне още малко няма да са кът.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

А защо трябва да сме част от ЕС и НАТО? Какво позитивно има при членството ни там? )

преди 3 часа, M.Николов написа:

Единствената глупост тук си ти - жалък платен трол!

Не знам защо админа и модераторите не спазват закона.

Днес е ден за размисъл, предизборната агитация е забранена

"Днес е ден за размисъл. Според Изборния кодекс не се допуска предизборна агитация 24 часа преди изборния ден и в изборния ден, предаде БТА.

комунделите наистина сте с алцхаймер.

В много други избори също се е спорело и както и по горе ти казаха, забранено е да агитираш ЗА определена партия. Но не и да критикуваш такива

Затова и минаваха компромати / обикновенно срещу ГЕРБ/ в деня за размисъл или в изборния ден.

Кухи сте и такива ще си останете .

преди 3 минути, communismatic написа:

А защо трябва да сме част от ЕС и НАТО? Какво позитивно има при членството ни там? )

Ти верно ли питаш ? Седиш удобно в ЕС, позлваш се със всички права на ЕС , Шенген , защитата от НАТО , и си мислиш че задаваш много , ама много умен въпрос ???

Мислех че малоумниците соц носталгици ще изчезнат по естествен път от старост, ама не... младите комсомолци са генетично увредени .

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Логиката ти е железна ,но защо тогава да имаме премиер като има председател на народното събрание ?

ето ти защо администрацията трябва да намалее

"Защита от "НАТО"" вика... 😆😆😆

преди 1 минута, parmobil написа:

Що да рева?

Кво няма да ревеш, ти колко храчки изплю по Радев... 😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Нищо, мястото ни е при Беларус, Куба, Нигер и Чад. Като манталитет - със сигурност.

преди 1 час, nikssi написа:

Каква модерация за миродвайсе? Да ти припомням ли?

Още 15 г ще минат, ти пак ще ревеш колко си комплексиран че модерацията подхожда обективно и не се съобразява с вашите репресии и триения само заради изказване на мнение което не ти е удобно .

току-що, kaldata1 написа:

Нищо, мястото ни е при Беларус, Куба, Нигер и Чад. Като манталитет - със сигурност.

Тъжно, но факт. Само че тогава ще питат що не сме в ЕС и НАТО в цивилизацията...

преди 1 час, Joss Bomon написа:

image.png

При тази картинка, изглежда има опция Радев + ПП/ДБ да направят коалиция анти мафия. Ако възраждане изпаднат под-чертата може би още по-реалистично за такъв тип мнозинство. Лично аз не очаквах, чак толкова голям резултат за Радев, а по-скоро 33-34%. Може би повишената избирателна активност доведе до по-нисък резултат за Герб и Пеевски (основните с купения вот обикновено) както и силния спад на възраждане.

преди 9 минути, kaldata1 написа:

Преди поне 3 години написах в един друг форум, че съвсем скоро България няма да е част от ЕС и НАТО - хората са едновременно парадни православни, ходещи по баячки и гледачки, хвърлящи си фасовете на земята, мрънкащи за боклука, уж големи тарикати да са все отгоре, но когато са от страната на булката, лаят срещу всеки друг, но не и срещу собствените си грешки.

Бая си посмяха тежката бригада от умнокрасивите, че нямало такъв вариант.

Вариант ще се намери. Трябва си бродене в пустинята, малко поотупване на доходи, почивки, коли и телевизори, малко катарзисче, че когато някой ден отново ни приемат в Европа, да се държим като европейци, а не като ориенталци.

Който си държи спестяванията в неликвидни активи - може да започва скубането на коси довечера. Другите приготвяме пуканките - те поне още малко няма да са кът.

Много добре казано .

Всъщност, всичко върви по плана Решетников.

И наистина някои разглезени комундели трябва наистина да видят какво е да си "третия свят" с мизерни доходи, визи, телени огради, без форуми, месенджери, фейсбуци

преди 4 минути, miro20 написа:

Още 15 г ще минат, ти пак ще ревеш колко си комплексиран че модерацията подхожда обективно и не се съобразява с вашите репресии и триения само заради изказване на мнение което не ти е удобно .

Ще ти го повтарям непрекъснато защото знам - виждал съм сещаш се какво.

Морчолинке какво става с Гърбавите? Нещо май Петроханците ги настигат?!

Дружинката "Зрада", воглаве с Мирчолинка - газ пикаят!

Няма такъв кеф! 😁

преди 1 минута, Gencho 123 написа:

Ако възраждане изпаднат под-чертата може би още по-реалистично за такъв тип мнозинство

Всъщност, губи само Костя копейкин. Той затова се впусна да го плюе, направиха на копринката к'р капан в хотела с офиса с джакузитата и мацките, плямпаше как крадев бил натовски генерал , бла бла бла... а то просто кРадев открадна електората му .

миньоните копейки си намериха нов вожд.

Електората му никъде не се е загубил, а просто отиде при кРадев,припознавайки в него анти-ЕС , анти-НАТО, анти-Украйна , и прокремълски рашистки позиции за всичко .

преди 2 минути, nikssi написа:

Ще ти го повтарям непрекъснато защото знам - виждал съм сещаш се какво.

ПРеди време направих една тема в психологически аспект, в един друг раздел за всички мои филмирани , наранени , комплексирани злобари фенове, дето се поболяха по мен . Отдавна не съм я поглеждал и попълвал . Такива като тошеффф и мн други, дето по цял ден от яд ми преглеждат писания отпреди десетки години .

Ако искаш да си такъв, твой си избор... нормалните хора никой не се впряга толкова. Особенно когато си знаете че не аз, вие сте в грешка.

И си знаеш защо .

:)

сори за офтопика

преди 4 минути, Flashback написа:

Няма такъв кеф! 😁

И кое ви е кеф, товаришчи антибългари ? Че искате Българтия да затъва в посока която на слепите е ясно че е неизгодна и вредна.

преди 12 минути, Flashback написа:

Няма такъв кеф! 😁

е да те чака ли на летището - или и радев не харесваш😁

672423720_122169695438891713_23821619327

преди 27 минути, Без умствен капацитет написа:

е да те чака ли на летището - или и радев не харесваш😁

672423720_122169695438891713_23821619327

И какво ,дори сега се ползва Боташ и няма да усетим кризата за петрол и газ както в Европа.

току-що, AAUUXX написа:

И какво ,дори сега се ползва Боташ и няма да усетим кризата за петрол и газ както в Европа.

Сериозно? Колко газ ни трябва ВСЕКИДНЕВНО, за да сме поне не на загуба от този договор?

преди 50 минути, communismatic написа:

Кажи, де... Бъди конкретен... )

Няма. Просто вярвам силно в катарзиса като пречистващ елемент, а той не е приятен по своята същност.

Но нека да не слагаме каруцата пред коня де. Мрънкачите как Урсула фон дер Лайен лично им изтръсква пепелника през балкона много знаят да лаят, но като осъзнаят къде сме без еврофондовете, без сделките като ЕС държава, без ЕС пазарите и за сметка на тях ще получим Русия, Беларус и може би Иран (?!?) за пазари, може би ще се поразмислят.

Дали няма да е късно, обаче?

Пак казвам, ако някой се вълнува от съвети - имайте повечко бързоликвидни активи - кеш, злато, акции през чуждестранен посредник. Имотите и ЗЗ си остават тук.

току-що, parmobil написа:

Сериозно? Колко газ ни трябва ВСЕКИДНЕВНО, за да сме поне не на загуба от този договор?

Договора ще се предоговори ,дори служебния министър е започнал това с турската страна. Редовно правителство ще свърши това което е нужно за да имаме полза от Боташ в бъдеще. Никога не е излишна алтернатива за доставки на петрол и газ,още повече при криза каквато се случи след като САЩ нападнаха Иран. Виж цените на горивата в западна европа и сравни с цените у нас.

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Няма.

Защо така се страхуваш от дискусиите с мен? Нещо плаши ли те? :)

Пак казвам, ако някой се вълнува от съвети - имайте повечко бързоликвидни активи - кеш, злато, акции през чуждестранен посредник. Имотите и ЗЗ си остават тук

Тоя не прави разлика между GDP per capita PPP и Purchasing Power Index ама дава съвети за "активи"... 😆😆😆

преди 6 минути, communismatic написа:

Тоя не прави разлика между GDP per capita PPP и Purchasing Power Index ама дава съвети за "активи"... 😆😆😆

Ти схвала ли вече каква е разликата? Ще стане ли човек от тебе? Що е то макрикономика и що е то микроикономика? Ама без линкове - ти да си го написал! :)))

Радвам се, че вече научи нови термини - БВП, покупателна способност, стойност на човек от населението ... чувствам се горд.

Но това, че ти смята българското БВП на човек от населението с формула "БЪЛГАРСКОТО БВП / РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ" е сред звездните ти моменти в този форум 😀

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Ти схвала ли вече каква е разликата?

Много е забавно, как аз не разбирам, при положение, че до преди няколко дни след мое искане, да ми дадеш данните от МВФ за Purchasing Power Index, ти ми даде GDP per Capita PPP... Иначе, аз не разбирам, а ти разбираш... 😆

Но това, че ти смята българското БВП на човек от населението с формула "БЪЛГАРСКОТО БВП / РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ" е сред звездните ти моменти в този форум 😀

Извинявай, може ли на български език... Нещо не ти разбирам тъпотиите вече.

току-що, communismatic написа:

Много е забавно, как аз не разбирам, при положение, че до преди няколко дни след мое искане, да ми дадеш данните от МВФ за Purchasing Power Index, ти ми даде GDP per Capita PPP... Иначе, аз не разбирам, а ти разбираш... 😆

Аз ти написах на български език, че МВФ работи с макроикономика и че МВФ не се вълнува от PPI.

За сметка на това работи с покупателната способност през БВП - чрез GDP ppp per capita.

Оттам нататък обаче мисля, че ти просто не можеш да обработиш толкова информация и тотално заби. Аз не съм виновен, чудех се дали да не ти начертая една графика - отказах се, та ти делиш българската икономика на руското население, за да смяташ българското БВП...

преди 4 минути, communismatic написа:

Извинявай, може ли на български език... Нещо не ти разбирам тъпотиите вече.

Когато смяташ българско БВП на човек от населението, знаменателя ти трябва да е 7 млн., не 144 млн.

Не знам как да го обясня другояче.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.