Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Слави Василев: Гражданите не искат да сме по-близо до Русия, а да сме активни в ЕС и НАТО

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 часа, M.Николов написа:

Размазваща победа за ПБ!

Мирча, аз казвах ли ти още преди време, че ако Радев се включи в изборите ще ви отнесе като бързия влак?

Но най ми е кеф как се е стопил електората на Прасето.

Не мога да повярвам, дори и в мечтите си не съм го очаквал, но така е още по-сладко. Да, и аз чаках, чаках, е, дочаках, също знаех, че ще ги издуха, защото се очакваше само достоен лидер.

И това въпреки реката повръщни от всички страни, наистина удивително. Сега мисля, че постъпи правилно, вкара им гол в последната минута и мутрите така и не можаха да изравнят, е, нека разберат колко ги обичат хората. Не знам каква е била активността, но ако казват, че е близо до 50%, то направо доближаваме унгарците, защото с тия измислени 6 млн. избиратели 50 е равно горе-долу на 70.

Това е, честито, да си жив и здрав Румен Радев следващите 16 години, нали българския Орбан, ха.

преди 41 минути, nikssi написа:

Ха 🙃 12.3%

-Myara--pri-83--paralelno-prebroyavane--_1776629085.jpg

Яко, не вярвах, никой не очакваше чак такава победа, ЧЕСТИТО!

преди 44 минути, Bubbles написа:

Защо ми е да се местя?

Колко пъти да ти повторя че аз не съм дошъл тук по политически и/или финансови причини?

ами тогава защо толкова се радваш на Радев - е спечели, ми ела си

преди 48 минути, nikssi написа:

Ха 🙃 12.3%

-Myara--pri-83--paralelno-prebroyavane--_1776629085.jpg

не ме интересува колко процента имат - по важно е защо онея двамцата пак се дърпат - уж според тях, вече всичко е ОК

преди 12 минути, M.Николов написа:

активни в какво, в репликата „Йес, бос, Йес мам, “ Генераслните Йесмени! и новите проценти ресто 45 за Копринкоффф!

Зеления Чорап може и да сбъдне мокрите си сънища, Властолюбеца ще мърсува !

Всъшност покрай еуфорията заради победата на Радев, имаше и една интересна новина от вътрешния министър - относно сигналите за изборни нарушения. Ами то се вижда, че над 90% се падат на Герб и Пеевски. Логично изглежда, че при тях падането на резултатите е най-съществено (което мнозинството от хората предполагам искаше).

Независимо от напъните на двамата "герои" да предизвикат в навечерието на изборите прокуратурата да разследва хора от правителството, те все пак си свършиха добре работата.

dw.com
No image preview

МВР: Най-много сигнали за престъпления в полза на ДПС и ГЕРБ

631 са сигналите за изборни престъпления в полза на ДПС, 318 за ГЕРБ, уточни вътрешният министър Емил Дечев.
преди 3 минути, M.Николов написа:

Не усещаш ли, че вече се изтърка?

Отиваш към подигравките.

Още не съм почнал. Организацията предстои. Излизам и аз на терен, но след „времената“ на Продай България и радеффф.Не са мо в България, подготвя се Нов Интернационал. За България опитвам да навия няколко човека, мисля Страхил Ангелов ще се включи- Нова консервативна истинска социалистическа организация , за първо като Социалист.Фронт, част от Фронта за България , където сме всички будни българи.

преди 2 минути, Gencho 123 написа:

Всъшност покрай еуфорията заради победата на Радев, имаше и една интересна новина от вътрешния министър - относно сигналите за изборни нарушения. Ами то се вижда, че над 90% се падат на Герб и Пеевски. Логично изглежда, че при тях падането на резултатите е най-съществено (което мнозинството от хората предполагам искаше).

Независимо от напъните на двамата "герои" да предизвикат в навечерието на изборите прокуратурата да разследва хора от правителството, те все пак си свършиха добре работата.

dw.com
No image preview

МВР: Най-много сигнали за престъпления в полза на ДПС и ГЕРБ

631 са сигналите за изборни престъпления в полза на ДПС, 318 за ГЕРБ, уточни вътрешният министър Емил Дечев.

Предложението беше мое, двамата герои подадоха сигнала, по тчно Страхил. Както казах, не му е за пръв път, вече има няколко подадени сигнала да Прокуратура. Гюров е за съд, погазил е закона и освен това е работил Против Националния Български Интерес.

току-що, M.Николов написа:

Дръж се земьо, Лапландеца иде!😀

Ако Страхил Ангелов ти е мерило за качество, не ми се мисли какви ще са другите.😀

е, щом си гласувал за мухала страхлив радеффф и селския бег копринкоффф- какво говори това за теб?- имаш ли Правото да дишаш Моя въздух?😁

преди 5 минути, laplandetza написа:

Предложението беше мое, двамата герои подадоха сигнала, по тчно Страхил. Както казах, не му е за пръв път, вече има няколко подадени сигнала да Прокуратура. Гюров е за съд, погазил е закона и освен това е работил Против Националния Български Интерес.

То се вижда кой погазват закона - най-много сигнали за Герб и Пеевски. Логично тези които се опитвате да саботирате правителството не ви харесват тези разкрития, но и това не помогна. И двете партии се сринаха, независимо от смешните напъни на хора като този Страхил Ангелов. Кой изобщо го знае, какъв фактор е в България, че прокуратурата да се задейства заради такъв като него и Недялко Недялков. Несериозна работа. Тези са герои но в кавички, защитават мафията която в момента е завладяла Бългия.

преди 9 минути, Gencho 123 написа:

И Демерджиев го отбеляза.

"„Искам да благодаря от наше име на представителите на Министерството на вътрешните работи тук. Мисля, че те дадоха доста добър пример как трябва да се противодейства на купения и манипулиран вот. Така че, вероятно, по-ниската избирателна активност я отдаваме на това“.

Иван Демерджиев: Страхът е преборен! Гражданите на Кърджали ще получат справедливост

току-що, Gencho 123 написа:

То се вижда кой погазват закона - най-много сигнали за Герб и Пеевски. Логично тези които се опитвате да саботирате правителството не ви харесват тези разкрития, но и това не помогна. И двете партии се сринаха, независимо от смешните напъни на хора като този Страхил Ангелов. Кой изобщо го знае, какъв фактор е в България, че прокуратурата да се задейства заради такъв като него и Недялко Недялков. Несериозна работа. Тези са герои но в кавички, защитават мафията която в момента е завладяла Бългия.

Коя „мафия“ ?, много станаха, на Свети Прокопий, на соросоидите, на ................чичовците на Ушото и мЪд-то и пр. ДС ченгиларии, Коя е Мафията?

преди 3 минути, laplandetza написа:

е, щом си гласувал за мухала страхлив радеффф и селския бег копринкоффф- какво говори това за теб?- имаш ли Правото да дишаш Моя въздух?😁

Радев беше Президент 2 мандата, сега партията му взема 45%, а ти кой беше?

Някакъв форумен клоун.

В Лапландия нямате ли психиатри?

Или ти се укриваш?😀

радеффф и Продай България тръгват по модела „фидес„ с „лидер“ -Властолюбец, но не много „интелигентен“ шапкар със зелени чорапки и потник. Ще ви врътка на лоста......центрофужене и отупване за 45 процента лепта!

преди 5 часа, AAUUXX написа:

Договора ще се предоговори ,дори служебния министър е започнал това с турската страна. Редовно правителство ще свърши това което е нужно за да имаме полза от Боташ в бъдеще. Никога не е излишна алтернатива за доставки на петрол и газ,още повече при криза каквато се случи след като САЩ нападнаха Иран. Виж цените на горивата в западна европа и сравни с цените у нас.

А защо трябва да се предоговаря??? Нали беше чудесно издържан и оформен?

Другари с всички сили питат в Chat GPT и не могат да снесат предимствата от този договор.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Радев беше Президент 2 мандата, сега партията му взема 45%, а ти кой беше?

Някакъв форумен клоун.

В Лапландия нямате ли психиатри?

аз тоя , който може да съди малки мишленца -тигри и лЪове с миши сърца.......... такива като паркетния генерал радеффф. С други думи -съм Алфата и Омегата и такива същества като мен са на всеки пърсек в тая Вселена!😄

преди 1 минута, parmobil написа:

А защо трябва да се предоговаря??? Нали е чудесно издържан и оформен?

Другари с всички сили питат в Chat GPT и не могат да снесат предимствата от този договор.

ще се предоговаря, но вероятно между другото, между други отношения с Турция. Трябва да изглежда като „победа“ за радеффф, турците и те са майстори в сапунените опери, ще го отиграят...........на съответната цена.

преди 5 минути, parmobil написа:

А защо трябва да се предоговаря??? Нали беше чудесно издържан и оформен?

Ами аз питах каква ни е била алтернативата тогава, при положение че ЕС бяха казали "без руска газ"', ама никой не ми отговори

преди 2 минути, M.Николов написа:

Пак питам: в Лапландия нямате ли психиатри?

Имаме си и изтрибители- военни бази и генерали със зелени чорапки и шапки........... шапчовци. Няма го само копринкофрф.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ами аз питах каква ни е била алтернативата тогава, при положение че ЕС бяха казали "без руска газ"', ама никой не ми отговори

за тебе няма алтернатива, всякакви неща ще изядеш, квото копринката ти сервира😀

радеффф щял да управлява еднолично и с Негов кабинет..................... предполагам в кабинета ще са хора на мафията като гълъба, гечеффф, шишкоффф, пиш-оффф, дри-коффф и всякакви такива отпадаци в кочината.

................

СЕГА РАДЕВ ДА ВЪРНЕ БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ. ЦЯЛ КУП НАРОД ЗАТОВА ГЛАСУВА, НАЛИ?

RA22289.jpg

Както отдавна писах, нямах намерение да гласувам за Радев и не гласувах.

Но много се радвам на победата му.

Сега вече няма никаква пречка сам да внесе искане за референдум, сам да си го гласува и да върне българския лев.  И така да ни спаси от кризата, за да може 1 евро отново да стане 2 лв.

Цял куп народ затовa гласува, нали?

Богомил Бонев

преди 54 минути, crazy katon написа:

Яко, не вярвах, никой не очакваше чак такава победа, ЧЕСТИТО!

Е, аз поне ви обещавах поне 121 депутати за Радев, ама вие тука не ми вярвахте.
Сега човекът ще си състави сам правителство, няма да му трябва Коцето мургавия от Варна, нито Крум Зарков джендъра, който дори не влиза у парламента.
Следващите 4 години новият премиер е Румен Радев !!!
А честито на всички умни българи, които си го избраха.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Ще управлява я, няма ти да управляваш.

аз съм човека за Управляването, но няма да ви питам на избори и изобщо няма да се задоволя с България😄, като един Истински Генерал😁

преди 3 минути, Белгиеца написа:

.
А честито на всички умни българи, които си го избраха.

Моите съболезнования....................непрежалимо нещастие , но всяка мъка има край.

.....................

коп-лдаците от Пътя на копринката им текат лигите, нетърпеливи са!, ще гледаме сапунка как тези клоуни се ус-рат от селска лакомия и простотия!

.......................

радеффф дал ултиматум на служебните министри да си стягат багажа и убират партакешите веднага след полагане клетва на депутатите и сработване на новото народно събрание- Правилен Ход!- така се прави.

радеффф се изказал да бъде като малкрон, мерц и говори за подновяване диалога с путин и хората му- така се прави!, Правилен ход!- но да видим дали не са му редовните празни приказки.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.