Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 21 минути, parmobil написа:
преди 23 минути, AAUUXX написа:

И какво ,дори сега се ползва Боташ и няма да усетим кризата за петрол и газ както в Европа.

Сериозно? Колко газ ни трябва ВСЕКИДНЕВНО, за да сме поне не на загуба от този договор?

Копирал съм много пъти и факти и анализи на този договор и документи и отговори от официални институции за това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на кРадев, но съм сигурен нито една копейка тук, фен на кРадев не е прочела нито йота от всичко това.

Нито си е променила мнението нито избора си.

Ако греша , нека такава копейка комундел да вдигне ръка ?

😁

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Аз ти написах на български език, че МВФ работи с макроикономика и че МВФ не се вълнува от PPI.

Не, бе... брато. Ето ти го поста. Ти си толкова елементарен, че дори не си помниш глупостите, които си писал. Пак ти повтарям - с такива евтини номерца, пробвай на някой с твоят акъл.
https://www.kaldata.com/forums/topic/264077-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%8A%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5/page/569/#findComment-6243970

Тотално елементарно създание, аз направо не мога, да повярвам, за какъв примитив иде реч... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Не, бе... брато. Ето ти го поста. Ти си толкова елементарен, че дори не си помниш глупостите, които си писал. Пак ти повтарям - с такива евтини номерца, пробвай на някой с твоят акъл.
https://www.kaldata.com/forums/topic/264077-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%8A%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5/page/569/#findComment-6243970

Тотално елементарно създание, аз направо не мога, да повярвам, за какъв примитив иде реч... 😆

на 14.04.2026 г. в 15:19, kaldata1 написа:

Колкото за другото - пишеш "Purchasing power index IMF/ECB/WB" и почни да си четеш. Макар, че тия институции се вълнуват основно от икономика и по-малко от доходи, така че PPI все пак се ползва повече от правителствата по държави.

Капиш?

МВФ - макрокономика!

Правителства - микроикономика!

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Капиш?

МВФ - макрокономика!

Тоя пост е доста след въпросният. Пак ти повтарям - евтини измъкванки пробвай при някой друг. Абсолютен факт е, че хал-хабер нямаше каква е тая статистика и точно заради това и услужливо се изметна от тъпите си писания. Толкова ти е акъла, за пореден път да го напиша. Само ти мятам въдичката и ти я налапа... :)

преди 45 минути, kaldata1 написа:

Капиш?

ама още ли се занимаваш с тоя промит комсомолец ? ?

преди 1 час, communismatic написа:

Тоя пост е доста след въпросният. Пак ти повтарям - евтини измъкванки пробвай при някой друг. Абсолютен факт е, че хал-хабер нямаше каква е тая статистика и точно заради това и услужливо се изметна от тъпите си писания. Толкова ти е акъла, за пореден път да го напиша. Само ти мятам въдичката и ти я налапа... :)

Имаме два поста:

1. Вторник, 15.19ч.

2. Вторник, 19.18ч.

Кой пост според теб е писан по-рано? 🤔

преди 1 час, kaldata1 написа:

Капиш?

МВФ - макрокономика!

Т.е. МВФ не може, да се уповава на тая статистика, щото тая статистика е толкова достоверна, че само "правителствата" се уповават на нея. Това направо е велико, заклевам се... Това е нещо като "Солженицин е ползвал данните за ГУЛАГ от беседи със затворниците!"

Не, уникален форум, заклевам се... 😆

преди 30 минути, miro20 написа:

ама още ли се занимаваш с тоя промит комсомолец ? ?

Днес имам малко време, а и ще си го броя за просветителска дейност.

Вместо да се учат тангенси и котангенси, можеше в училище да се учи основи на икономиката, за да не се стига до спор БВП макроикономически фактор ли е и българското БВП от чие население се произвежда.

Така си е, да. Определено много си наясно с нещата. Гледам, че и бай Мирко Умния ти удари едно рамо. Преди това и бай Косьо Умния. Все страшни капацитети са около теб. 😆

току-що, communismatic написа:

Т.е. МВФ не може, да се уповава на тая статистика, щото тая статистика е толкова достоверна, че само "правителствата" се уповават на нея. Това направо е велико, заклевам се... Това е нещо като "Солженицин е ползвал данните за ГУЛАГ от беседи със затворниците!"

Не, уникален форум, заклевам се... 😆

Не, жмуньо, МВФ се вълнува от друга статистика - БВП, защото е МЕЖДУНАРОДЕН валутен фонд и се вълнува от МАКРОИКОНОМИКА. Доходите във всяка държава и това колко хляба могат да се купят в България и в Русия със средна заплата на продавач в магазин е МИКРОИКОНОМИКА. А това вълнува правителствата.

току-що, kaldata1 написа:

Не, жмуньо, МВФ се вълнува от друга статистика - БВП, защото е МЕЖДУНАРОДЕН валутен фонд и се вълнува от МАКРОИКОНОМИКА. Доходите във всяка държава и това колко хляба могат да се купят в България и в Русия със средна заплата на продавач в магазин е МИКРОИКОНОМИКА. А това вълнува правителствата.

Мойто момче, първо провери, какво означава "БВП на глава от населението по ППП" и тогава ми говори за "макроикономика" и "микроикономика", щото си толкова елементарен, че направо е потресаващо. Въпросната статистика измерва средното ниво на доход и стандарт на живот, което е свързано и с потреблението, производството, с цените и прочее, в случай, че не си наясно. Затова се нарича "по паритет на покупателна способност", прави сравненията много по-обективни.

Изобщо... направо не е истина, с какво човекоподобно си имам работа...

Къде си бре, Мирча?

Къде си бре, смешко?

Нали уж младите от протестите не били за Радев?

"Младите българи между 18 и 30 години, или основно Gen Z, което стана популярно покрай многохилядните протести срещу властта в края на миналата година, са гласували основно за "Прогресивна България" и доскорошния президент Румен Радев."

No image preview

Кой за кого гласува: Радев печели и млади, и стари

Най-силният електорат на БСП си остават българите над 60 години.
преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

радев не харесваш😁

Харесваш не харесваш -15% баце. 🤣 Добрев ревеше, като цигане във фейса ... 😁 Кажи сега запретна ли жартиерите?

преди 1 минута, nikssi написа:

Харесваш не харесваш -15% баце. 🤣 Добрев ревеше, като цигане във фейса ... 😁 Кажи сега запретна ли жартиерите?

Да, толкова. Второ място . Очаквано .

А Добрев ккво е ревал като цигане ? Спомена да не изостават от петроханските педофили .

Е и ?

Размазваща победа за ПБ!

Мирча, аз казвах ли ти още преди време, че ако Радев се включи в изборите ще ви отнесе като бързия влак?

Но най ми е кеф как се е стопил електората на Прасето.

преди 58 минути, M.Николов написа:

Къде си бре, Мирча?

Къде си бре, смешко?

"Младите българи между 18 и 30 години, или основно Gen Z, което стана популярно покрай многохилядните протести срещу властта в края на миналата година, са гласували основно за "Прогресивна България" и доскорошния президент Румен Радев."

No image preview

Кой за кого гласува: Радев печели и млади, и стари

Най-силният електорат на БСП си остават българите над 60 години.

Много ми е интересно колко от тез млади хора са чували как е проучен и предложен от рашистките служби 2016 г ?

Всичките рашистки зависимости ?

Изказванията му през годините ?

Или кой стои зад него ? Кой е Черепа ? Кои са ТИМ, Бобокови , герговци , Какви и колко дарения от безработни и клошари е получавал ?

Лично аз съм се убедил че 99% нищо от това НЕ знаят.

Но си мислят че е нещо "различно" , поредното излъгано поколение

за Боташ пробвал ли си да питаш някой от тях ?

😁

преди 51 минути, M.Николов написа:

Младите слушат старите, но и младите, и старите друга песен ще запеят след известно време, сега седи си кротко на трибуквието и гледай какво става.

току-що, Мери) написа:

Младите слушат старите, но и младите, и старите друга песен ще запеят след известно време, сега седи си кротко на трибуквието и гледай какво става.

комунделите се радват колко прости и незапознати хора са гласували за рашистката подлога.

И си мислят това за много хубаво .

Жалка работа....

Честито на Радев. Само Костов и Симеон Сакскобургготски е взимал толкова много вот. Дано да не разочарова своите избиратели. И най-важното ГЕРБ и ДПС са вън. Добри новини за България.👍🏻

преди 1 час, nikssi написа:

чакам да видя дали ще се преместят тук да живее французчето с булката си от франшия - и шведа с американската си булка или ще се окажат поредните тролове

преди 1 минута, miro20 написа:

комунделите се радват колко прости и незапознати хора са гласували за рашистката подлога.

И си мислят това за много хубаво .

Жалка работа....

Точно това си мислех и аз, че има много българи, които действат на принципа на стадото: " Първата овца скочи, останалите я последваха"

https://www.facebook.com/61561262247022/posts/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7-2005-%D0%B3-%D0%B2-%D0%B8%D0%B7%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B7%D0%B2%D1%83%D1%87%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%87%D0%B0-%D0%BD%D0%BE-%D0%B5-%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81/122191206620375408/

Аз лично оттук нататък виждам два сценария - поредица от нови избори, поради невъзможност да се състави правителство или това: https://www.facebook.com/groups/2057025077866499/posts/4393605284208455/

Дано да не съм права и за двете и Радеф да ни изненада приятно! 🙄

преди 44 минути, Без умствен капацитет написа:

чакам да видя дали ще се преместят тук да живее французчето с булката си от франшия - и шведа с американската си булка или ще се окажат поредните тролове

Ха 🙃 12.3%

-Myara--pri-83--paralelno-prebroyavane--_1776629085.jpg

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 46 минути, Без умствен капацитет написа:

Защо ми е да се местя?

Колко пъти да ти повторя че аз не съм дошъл тук по политически и/или финансови причини?

преди 1 час, miro20 написа:

Много ми е интересно колко от тез млади хора са чували как е проучен и предложен от рашистките служби 2016 г ?

Всичките рашистки зависимости ?

Изказванията му през годините ?

Или кой стои зад него ? Кой е Черепа ? Кои са ТИМ, Бобокови , герговци , Какви и колко дарения от безработни и клошари е получавал ?

Лично аз съм се убедил че 99% нищо от това НЕ знаят.

Но си мислят че е нещо "различно" , поредното излъгано поколение

за Боташ пробвал ли си да питаш някой от тях ?

😁

Е, явно не са те чели внимателно.laughing4

Копринкоффф спечели 45 процента кеш, олигархията точи ножове и вилици и ще ви разкатае фамилиите и мамите, дойде време за поредното щавене, шприцовайте обилно вазелина, Ориента Слънце е пред портите!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.