Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 13 минути, M.Николов написа:

"Той добави, че призванието на „Прогресивна България“ днес е да отхвърли тиранията на олигархията, на сглобките, на крадците и да даде началото на отварянето на пътя на България към прогресивно, модерно, демократично европейско развитие.

Само не ми казвай че проекта на Решетников - кРадев е Граждани за Европейско Развитие на България .

Сериозно ? спелирай го по главните букви ?

хехе . Тоя който от 2016 г / от 10 г/ е символ на бъгларското разединение и щафетата за анти-ЕС пропагандата в услуга на рашистите, бил за Европейско Развитие ?

😁

преди 16 минути, M.Николов написа:

По думите на Радев на тези избори „Прогресивна България“ ще подкрепят всички достойни и разумни български граждани, които очакват най сетне да видят края на олигархичния модел, на кражбите и на безобразното ограбване на страната.

С ветерана на преода на мутрите и единствен май оцелял бос - Черепа ? С далаверите на Бобокови , червените олигарси , групировки като ТИМ , с Доган, и мощната рашистка подкрепа , благодарение на която имате тази скъпа напомпана предизборна кампания ? Да, може да излъжете много червени малоумници . Които нищо не проверяват а седят с отворени уста за новия месия.

преди 20 минути, M.Николов написа:

които най-сетне искат да видят ускорено икономическо развитие с висок растеж, за да имаме нормални европейски пенсии, доходи, стандарт и качество на живот“,

Каза тоя който ни тласка към излизане от ЕС и НАТО , към евразийски пенсии и зпалати .

Е , някои като никси , си скъсват глуатералния мускул да сравняват и показват колко са високи заплатите в рашистан , но нещо никой не им връзва... но все пак да се върна... кРадев казвате иска ЕС развитие и ЕС заплати ЕС стандарт и ЕС качесто на живот и пенсии ? Риъли ???? ма той бил мой човек бре... и на ББ

😁

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 8 минути, Лудият Учен написа:

Вярно,Мирко...Ти не лаеш, а съскаш като змия,след което слагаш "усмивка" ,за да прикриеш отровата, която ти капе от устата...

Наближава денят за размисъл, приберете нокти, зъби, лозунги, псувни и там, кой каквото има и се отдайте на тиха медитация на тема: "Кого да избера".

току-що, miro20 написа:

е Граждани за Европейско Развитие на България .

Да,да, да...ГЕРБ на Мутрата Борисов означава Гражданско Единство за Разграбване на България (ГЕРБ)...

преди 2 минути, M.Николов написа:

Не, скимти, като бит помияр.

Що бе ? Цитираш ми принципите на ГЕРБ от устата на кРадев, и аз ви се кефя .

Нещо злобееш ми се струва... сложи и ти една усмивчица... или ще.. да те цитирам.... "скимтиш като бит помияр" ??

току-що, Лудият Учен написа:

Да,да, да...ГЕРБ на Мутрата Борисов означава Гражданско Единство за Разграбване на България (ГЕРБ)...

Абе висчки ми цитирате кРадев като говорител на ГЕРБ, и сами се цупите после...

Странно , не ?

😄😁😁

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, Мери) написа:

псувни и там

Прощавай,покажи ми кога съм псувал... Когато и да е било... Ммм...

преди 3 минути, Мери) написа:

Наближава денят за размисъл, приберете нокти, зъби, лозунги, псувни и там, кой каквото има и се отдайте на тиха медитация на тема: "Кого да избера".

Всеки отдавна си е решил .

Само аз съмлеко изумен как всички копейки комундели изрожденци и вся остальная сволочь цитират кРадев който говори с думи на ГЕРБ за Европейско развитие бла бла бла, обаче.. всички те мечтаейки си за СССР, СИВ и за беззъб реваншизъм за липса на ерекция заради ГЕРБ

Не ви е лесно .... какъв когнитивен дисонанс....

преди 3 минути, miro20 написа:

Е , някои като никси , си скъсват глуатералния мускул да сравняват и показват колко са високи заплатите в рашистан

Мирча, ти може би си единствения човек на земята, който може със седалищният си мускул да прави сравнения в интернет.giggle1

И е "глутеалния", не "глуатералния" мускул.

току-що, M.Николов написа:

И е "глутеалния", не "глуатералния" мускул.

Такива като теб и яйца не би си опържил без гугъл .... 😁

Ама ти ще гласуваш за кРадев Боташов... кво да говорим...

И дето лапаш и гълташ всичко от него ... дори да ти говори като Граждани за Европейско Развитие на България ....

преди 3 минути, miro20 написа:

И дето лапаш и гълташ всичко от него ... дори да ти говори като Граждани за Европейско Развитие на България ....

Има нов играч в центъра, свиквайте.😀

Колкото и да ви е неудобно.

Освен това не знаех, че думите се лапат и гълтат, предполагам, че ти ги бъркаш с други неща с които си свикнал.😀

преди 35 минути, miro20 написа:

Тоя който от 2016 г / от 10 г/ е символ на бъгларското разединение и щафетата за анти-ЕС пропагандата в услуга на рашистите

Забрави и "дето от 2016-та купува гласове". Не се излагай. Като си избрал да си клоун тази вечер, поне бъди качествен такъв и изкарай репертоара си от смешки докрай.

преди 33 минути, miro20 написа:

Радев който говори с думи на ГЕРБ за Европейско развитие бла бла бла,

Европейското развитие според Герб е да сме на последно място в Европа по всички показатели.

Радев не е говорил за такова нещо.

преди 15 часа, The Lone Star написа:

Е, защо тогава го сравнявате с Орбан?! Георги Марков, който е отявлен гербаджия, сравняваше Борисов с Орбан. На който му е хрумнало да прави някакви паралели с Унгария, не му се е получило. Радев не е нито Орбан, нито Мадяр.

Радев си има своите гласове, Възраждане - също. Неизбежно е да има отлив към Радев, но няма да е толкова много. А вие, герберастите, си гледайте собствената кочинка и не плачете на чужди гробища. Да не се окаже, че Радев е взел повече от ГЕРБ, отколкото от Възраждане.

Кухарите го сравняват с Орбан, защото загуби предрешени избори, защо не го сравняват с това, че управлява 16 години, не се сещат, че може и такова сравнение да хрумне на някого. И надявам се, ако спечели и управлява разбира се, да бъде точно като Орбан. Така че в мерака си да се изкара отново духовит, тиквата отново потвърждава, че е само тъповит.

преди 1 час, Proshark написа:

Бау,бау,бау.....Голям гърч,голямо лаене..Ма ние знаем всички що ограничихте вота от чужбина бре....за това ще ви се върне тройно...Кочинката се строява,за последен път....ако мога леко да перифразирам една известна песничка,от времето,когато Мирко си купи билет за Русия с държавни пари,за висшето си...

Яко гърч, оставили са го сам на барикадата, тук-таме се включва с няколко акаунта множествения, но очакванията ми, че цялата говняна чета ще се прехвърли от военните теми не се оправдаха, още по-добре. И понеже идва ден за размисъл, ще ги оставя да мислят, не че го могат, но там не е като във форума, не може да си направиш 100 акаунта и да гласуваш с всеки.

И сега по същество. Всъщност и досега изборната активност беше около 50% (просто избирателите са надути и ни залъгват с нисък процент) и тиквата печелеше често, не вярвам хора, които не са гласували 20 години да отидат сега, но тайно се надявам. Освен това герберастите почти винаги (почти, не винаги) са взимали повече от прогнозите, за свинята е ясно, открадна факултетския електорат на ония и се надява да мине пъпъдебейците, не че има голямо значение, последните пък се надяват София отново да ги издигне над говната, които ... да. Ако Радев вземе прогнозните гласове, добре, но пак ще му трябва някой, Възраждане, друг не вярвам да влезе, но прогнозите винаги не познават за някои, които все пак ги заобикалят. Иска ми се да вземе толкова и повече, но най-вероятният развой ми се струва не толкова голяма разлика с тиквата и по всичко изглежда, че следващите три ще си направят обща кочина и да осъществят мечтата на свинята, не тази с партията, тази от епиграмата, няма да я цитирам, всеки я знае. Всъщност май вече са го направил, като гледаш телевизиите им, историята им, културата им и другото им, направо съсипаха хубавата ни страна, обезродиха ни.

Е, да оставим безмозъчните да мислят, аз вече съм го измислил.

преди 1 час, ivottoshev написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Радев който говори с думи на ГЕРБ за Европейско развитие бла бла бла,

Европейското развитие според Герб е да сме на последно място в Европа по всички показатели.

Ами не. Искахме да сме в ЕС, в Шенген, с евро. И го изпълниха с много компромиси за подкрепата от ППДБ, ИТН, ДПС.

Пропагандата ви вкара само ГЕРБ-ДПС. Да не се повтарям, вчера цитирах и показах колко е несъстоятелна тази опорка.

Но за малоумните копейки комундели минава

Сега вашия вожд, месия, Гуру Лама - кРадев говори и цитирах комундела николофффф, как говори като ГЕРБ за ЕС и Европейско развитие на България.

хехехе

Повтарям се, но / според вашите цитати/ кРадев се оказва мой човек и човек на ГЕРБ . А вие като папагали повтаряте лозунгите на ГЕРБ, но понеже са казани от кРадев, не ви прави впечатление.

Странна работа...

Какво става в мозъка на копейките комундели чак не мис е мисли ... блокаж.

Когнитивен дисонанс...

КАква Европа, та вие си чакате Евразийски съюз, Брикс, микс., бла бла бла....

Да не висполети някоя аневризма.. притеснен съм за вас....

😁

/под сурдинка да ви призная... кРадев пак лъже/ 😁

преди 2 минути, miro20 написа:

Ами не. Искахме да сме в ЕС, в Шенген, с евро.

И да сме на последно място в Европа по всички показатели. Е, изпълнихте го.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

И да сме на последно място в Европа по всички показатели. Е, изпълнихте го.

С толкова голяма съпротива от комундели путинисти рашисти каквито сте включително и тук, как да стане ?

Сам ли се компрометираш или ?

😁

Попали в газету . ББС за кРадев :

Въпреки че няма ресурса и времето на Орбан , - Евроскептик, критикуващ еврото , и прорашистки : "нашия народ няма как да възприеме русия като враг", критикувщ помощта към жертвта Украйна.... и т.н.

Нещо неясно ?

пп

Важното е да повтаря отделно опорките " Европейско Развитие за България" , и ... "рашистан не ни е враг" ...

малоумниците не схващат противоречието , и на това се надява пи-ар машината.

преди 46 минути, miro20 написа:

С толкова голяма съпротива от комундели путинисти рашисти каквито сте включително и тук, как да стане ?

Бочко държеше цялата власт в България в продължение на години, но комунетата били виновни че сме на последните места по всичко?

Кажи на учителя си по логика да скъса дипломата си и да я изяде topsecret

преди 51 минути, miro20 написа:

Важното е да повтаря отделно опорките " Европейско Развитие за България" , и ... "рашистан не ни е враг" ...

малоумниците не схващат противоречието , и на това се надява пи-ар машината.

Какво противоречие? Не афишираше ли това и новият унгарец? Каза, че няма да плаща за Укрия (дано същото направи и Радев), каза че няма да спира доставките на руски енергоносители (дано същото направи и Радев), а в същото време и ти и урсулите му се кефите че е с про-европейско мислене.

Прочете това за учителя ти по логика, нали?

преди 1 час, crazy katon написа:

не вярвам хора, които не са гласували 20 години да отидат сега, но тайно се надявам.

И аз тайно се надявам, ама на, моите негласуващи познати не щат и туй то. ☹️

преди 4 часа, miro20 написа:

Сега вашия вожд, месия, Гуру Лама - кРадев говори и цитирах комундела николофффф, как говори като ГЕРБ за ЕС и Европейско развитие на България.

хехехе

Не знаех, че ЕС и европейското развитие на България са запазени само за партия Герб.😀

Смешник!

Да не споменавам, че Радев винаги се е обявявал за европейско развитие на България, а не го е измислил сега, заради изборите.

Да не споменавам и това, че повечето от тези, които наричаш "копейки" и "комундели" тук във форума също са за европейско развитие на България.

Но ти винаги си бил тъп и ограничен трол, който борави единствено със спуснати готови понятия и категории, и който не може да мисли самостоятелно.hush

преди 11 часа, Gencho 123 написа:

Междувременно докато си чешем езиците, нашата любима прокуратура действа. Точно в навечерието на изборите.. случайност ? По-ясен сигнал за това кой е засегнат от действията на правителството и кой дърпа конците май няма :

https://bntnews.bg/news/andrei-gyurov-prokuraturata-e-zapochnala-proverki-na-premiera-ministri-i-glavniya-sekretar-na-mvr-1388890news.html

Ние подадохме сигнала до прокуратурата, основно аз и Страхил , аз го „подсетих“ т.е аз му казах , че това е Правилния ход и той заедно с приятели го направи. Гюров е за съд и то за Държавна измяна !

преди 30 минути, laplandetza написа:

Ние подадохме сигнала до прокуратурата, основно аз и Страхил , аз го „подсетих“ т.е аз му казах , че това е Правилния ход и той заедно с приятели го направи. Гюров е за съд и то за Държавна измяна !

Еха, тука имало активни хора, значи прокураторурата съвсем случайно се задейства срещу ключовите хора в правителството защото някакъв Страхил подал сигнал. Явно много са ви бръкнали в здравето с всеки тези разкрития за купени гласове. Браво за активната позиция - не трябва да се спира машината която ни е управлява през годините. Където е текло пак трябва да тече - къде 50 евро, къде 100 евро, важно е хората да са щастливи и да продължава статуквото.

Факта , че нямаше сериозна активност от „досиетата и флашките на дебелия Феномен„ този факт говори , че Дебелия и страхливия льотюик мармаладеффф имат договорка , круга на Дебелия и основните играчи от шайката на борисоффф , ще работят заедно с Пътя на Копринката- по-вероятно в редовно правителство след едни избори на есен. След тези избори ще ползват дртугите хора на Посолството и мрежите на сосрос да се правят на „управленци“ в служебно правителство доминирано от прокопиевци и петроханци-тип Гюроффф, вероятно с нов прениер-гюроффф става неудобен вече, а и той е подсъдим.

преди 4 минути, Gencho 123 написа:

Еха, тука имало активни хора, значи прокураторурата съвсем случайно се задейства срещу ключовите хора в правителството защото някакъв Страхил подал сигнал. Явно много са ви бръкнали в здравето с всеки тези разкрития за купени гласове. Браво за активната позиция - не трябва да се спира машината която ни е управлява през годините. Където е текло пак трябва да тече - къде 50 евро, къде 100 евро, важно е хората да са щастливи и да продължава статуквото.

други Фактори са „посъветвали“ прокуратурата. Това не е първия, нито втория сигнал подаван от Страхил към Прокуратура. Просто сега някой е решил да Играе така.

преди 6 минути, laplandetza написа:

Факта , че нямаше сериозна активност от „досиетата и флашките на дебелия Феномен„ този факт говори , че Дебелия и страхливия льотюик мармаладеффф имат договорка , круга на Дебелия и основните играчи от шайката на борисоффф , ще работят заедно с Пътя на Копринката- по-вероятно в редовно правителство след едни избори на есен. След тези избори ще ползват дртугите хора на Посолството и мрежите на сосрос да се правят на „управленци“ в служебно правителство доминирано от прокопиевци и петроханци-тип Гюроффф, вероятно с нов прениер-гюроффф става неудобен вече, а и той е подсъдим.

други Фактори са „посъветвали“ прокуратурата. Това не е първия, нито втория сигнал подаван от Страхил към Прокуратура. Просто сега някой е решил да Играе така.

Не разбирам всички тези интерпретация, но е ясно, че този Страхил е недоволен, че за първи път от много години имаме правителство на място. Действа активно и решително - особенно с разкритията за купения вот. Вероятно са разкрили много малка част от изборните измами, но се вижда, че им бърка в здравето а е публична тайна кой стои зад прокуратурата. Странно, че този път не изтекога много компромати за правителството (явно Пеевски се изчерпа там), единствено за Цицелков успяха да намерят, и той беше отстранен.

Различни хора сме, имаме различни пристрастии, разбираемо е да има и хора зад Пеевски, така, че го разбирам и Страхил, притеснил се е, че ще му секнат парите сигурно и е проявил гражданска съвест :)

преди 2 минути, Gencho 123 написа:

Не разбирам всички тези интерпретация, но е ясно, че този Страхил е недоволен, че за първи път от много години имаме правителство на място. Действа активно и решително - особенно с разкритията за купения вот. Вероятно са разкрили много малка част от изборните измами, но се вижда, че им бърка в здравето а е публична тайна кой стои зад прокуратурата. Странно, че този път не изтекога много компромати за правителството (явно Пеевски се изчерпа там), единствено за Цицелков успяха да намерят, и той беше отстранен.

Различни хора сме, имаме различни пристрастии, разбираемо е да има и хора зад Пеевски, така, че го разбирам и Страхил, притеснил се е, че ще му секнат парите сигурно и е проявил гражданска съвест :)

Страхил Ангелов има личен авторитет и би привлякъл повече последователи от всички накуп от партия Петрохан . Не е чшовек на дебелия феномен, той трудно ще стане „човек на някого“ главата му не слуша много-много😀.Неуправляем човек е, а аз съм работил десетилетия с неуправляеми хора и съм изкарвал от тях Всичко Което имат! За мен беше удоволствие отново да „бъда жив“ и за няколкото години контакти със Страхил да постигна нещо, което никой друг не е в състояние.

преди 2 часа, laplandetza написа:

Страхил Ангелов има личен авторитет и би привлякъл повече последователи от всички накуп от партия Петрохан . Не е чшовек на дебелия феномен, той трудно ще стане „човек на някого“ главата му не слуша много-много😀.Неуправляем човек е, а аз съм работил десетилетия с неуправляеми хора и съм изкарвал от тях Всичко Което имат! За мен беше удоволствие отново да „бъда жив“ и за няколкото години контакти със Страхил да постигна нещо, което никой друг не е в състояние.

Така кажете, че за Страхил Ангелов ставало дума, то за това е безмислено да си губим времето тук, но за прокуратурата не е. Като гледам те с Недялко са си лика прилика 😄От кога тези двамата станаха някакъв фактор : image.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.