Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Тоя е по зле и от Мирко...

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 часа, Белгиеца написа:

А честито на всички умни българи, които си го избраха.

image.png

В новините:

- За какво гласуваме днес?
- Де да знам и аз не знам. К'вото дава Господ!

преди 1 час, miro20 написа:

В новините:

- За какво гласуваме днес?
- Де да знам и аз не знам. К'вото дава Господ!

Мирчолинке, що цитираш избиратели на ГЕРБ от предишни избори? Иска ти се някак кошмара да свърши и да се събудиш във времената, когато Бочко печелеше?

преди 5 часа, M.Николов написа:

И Демерджиев го отбеляза.

"„Искам да благодаря от наше име на представителите на Министерството на вътрешните работи тук. Мисля, че те дадоха доста добър пример как трябва да се противодейства на купения и манипулиран вот. Така че, вероятно, по-ниската избирателна активност я отдаваме на това“.

Иван Демерджиев: Страхът е преборен! Гражданите на Кърджали ще получат справедливост

Странно е, че вижда по по-ниска избирателна активност, защото всъщност тя е по-голяма спрямо предишните години. Може би само в определени региони е имал в предвид, че е по-ниска - там където обикновенно са стимулирани финансово, а този път като няма пари, не гласуват (не само за "правилната" партия а по принцип).

преди 7 часа, parmobil написа:

А защо трябва да се предоговаря??? Нали беше чудесно издържан и оформен?

Всеки договор може да бъде предоговрен когато има възможност да бъде по изгоден за едната или двете страни на същия. Но не това е толкова важно, а това че си върнахме държавата, че бях почти изгубил надежда за това.

преди 9 минути, AAUUXX написа:

В.........Но не това е толкова важно, а това че си върнахме държавата, че бях почти изгубил надежда за това.

Върнахте си!? , ниьо такова, тая „държава“ никога няма да бъде ваша, Олигархията с кръв си ч заграбила и с кръв ще се отдели от нея. Радев ще се погрижи да получите семки и бонбонки, Клюпачката е за Олигархията !, вие отново ще охлаждате Таратора и чоплите семки.

Ето един тест за мунчо :

До седмица две може да се изясни дали самия мунчо ще е на червения площад 😁

преди 7 часа, parmobil написа:

А защо трябва да се предоговаря??? Нали беше чудесно издържан и оформен?

Другари с всички сили питат в Chat GPT и не могат да снесат предимствата от този договор.

Има омерта да не се дискутира този позорен договор отговорността на ватенката Зелен чорап .

Но под сурдинка всички негови фенове знаят много добре че "трябва да се предоговаря" , просто защото е тотално неизгоден за България.

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Ами аз питах каква ни е била алтернативата тогава, при положение че ЕС бяха казали "без руска газ"', ама никой не ми отговори

"Запалянко" да не ти отговори на въпрос? Стига бе човек, това не е възможно...

преди 12 часа, communismatic написа:

Мойто момче, първо провери, какво означава "БВП на глава от населението по ППП" и тогава ми говори за "макроикономика" и "микроикономика", щото си толкова елементарен, че направо е потресаващо. Въпросната статистика измерва средното ниво на доход и стандарт на живот, което е свързано и с потреблението, производството, с цените и прочее, в случай, че не си наясно. Затова се нарича "по паритет на покупателна способност", прави сравненията много по-обективни.

Изобщо... направо не е истина, с какво човекоподобно си имам работа...

Я ми обясни (с твои думи) какво измерва БВП и какво измерва индекса на покупателна способност? И схващаш ли защо въпреки, че има БВП през покупателна способност, той НЕ Е едно и също с потребителската такава?

Не, чакай, да почнем по-отгоре - що е то "БВП" и що е то "покупателна способност"? Научи ли вече? Да ти платя ли курс в udemy по основни на макро- и микроикономиката?

току-що, kaldata1 написа:

Я ми обясни (с твои думи) какво измерва БВП и какво измерва индекса на покупателна способност? И схващаш ли защо въпреки, че има БВП през покупателна способност, той НЕ Е едно и също с потребителската такава?

Извинявай, аз ти зададох въпрос "МВФ уповава ли се на тия данни?", ти първо каза "да", после даде и линк... накрая се оказа, че дори не си наясно със собствената си статистика и сега рязко си оревал орталъка, понеже продължавам, да те слагам на оная си работа. А на всичкото отгоре... сега вече ТИ ще изпитваш МЕН? Ти сериозно ли ми говориш? 😆

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Не, чакай, да почнем по-отгоре - що е то "БВП" и що е то "покупателна способност"? Научи ли вече? Да ти платя ли курс в udemy по основни на макро- и микроикономиката?

Много искам да взимам уроци от теб. Доста неща бих научил... Определено. 😆

Това са гласоподавателите на ПП-ДБ, тия хора ни решават съдбата!

преди 9 часа, laplandetza написа:

Копринкоффф спечели 45 процента кеш, олигархията точи ножове и вилици и ще ви разкатае фамилиите и мамите, дойде време за поредното щавене, шприцовайте обилно вазелина, Ориента Слънце е пред портите!

No image preview

1,1 хил. гледания · 34 реакции | Ум царува , ум робува ,...

Ум царува , ум робува , ум патки пасе 😀

8 ч  ·

Да приключим с позитивни новини:

- няма БСП. НЯМА БСП! Вярно, изборите ги спечели истинската БКП, но все пак няма БСП. Да беше жив дядо ми Димчо, да го види!

- няма славитнкукутошковци. Това бяха най-смрадливите, отровни, гнусни ла'на в българското публично пространство. По-добре рак или чума от тия нищожества. Да вървят по дяволите;

- няма Ахмед Доган! НЯМА АХМЕД ДОГАН! Благословена да е тая минута! Доган беше проклятие. Оставаме без него, за щастие;

- ГЕРБ са в миманса и клонят към залез. Да се разпадат. Отдавна беше казано, че това не е партия, а власт. Далавера. Майната им;

- Margarita ме подсеща, че няма и "Възраждане". Къде си бе, копейка? Друг ли ти отне вкусния руски шнур?

И Радев няма да е вечен. Дано направим така, че дори да не е траен.

Аз съм умерен опитимст, защото оптимизмът ми винаги е бил за лоши моменти, а не за лигави. Сега е лош момент. Но Радев не е Костов и ще изпорти победата си, защото е идиот. Или ще издъни финансовата политика, или инфраструктурата ще изгърми, или ще се опита да ни извади от ЕС, НАТО, еврозоната... каквото там му измислят от Москва. Всичко това е лошо, но то ще изнерви София и Пловдив, а това е достатъчно за нещата, които отдавна искам. Не вярвам Радев да изкара нито пълен мандат, нито България от цивилизацията.

И да, каквата и да е победата на Радев и хората му, Украйна продължава да парализира руската икономика. Връзката на Радев с кораба-матушка е нарушавана от смущения.

България е на над хиляда и триста години. Преживяла е скапани царе, чуждо иго, даже комунизъм и мутри. Ще надживее и сегашното унижение. От нас зависи дали пак ще се издигне високо над днешната кал.

е, щом си гласувал за мухала страхлив радеффф и селския бег копринкоффф- какво говори това за теб?- имаш ли Правото да дишаш Моя въздух?😁

Ти щеш не щеш ще дишаш неговия. ☹️

преди 9 часа, M.Николов написа:

Радев беше Президент 2 мандата, сега партията му взема 45%, а ти кой беше?

Някакъв форумен клоун.

В Лапландия нямате ли психиатри?

Или ти се укриваш?😀

Същата тая тълпа, която сега боготвори Радев, утре ще го замеря с домати. Българинът напълно е заслужил дереджето си, защото той не е жертва, той е съучастник - срещу себе си. 😥

преди 5 минути, Мери) написа:

Ти щеш не щеш ще дишаш неговия. ☹️

Същата тая тълпа, която сега боготвори Радев, утре ще го замеря с домати. Българинът напълно е заслужил дереджето си, защото той не е жертва, той е съучастник - срещу себе си. 😥

Ако си заслужи домати - ще получи домати. Да видим обаче каква беше алтернативата. Да останат на власт тези, които заслужиха доматите с все колците?

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Всеки договор може да бъде предоговрен когато има възможност да бъде по изгоден за едната или двете страни на същия. Но не това е толкова важно, а това че си върнахме държавата, че бях почти изгубил надежда за това.

Къде си я върнахте държавата - в Средновековието или в прегръдките на майка Русия? Брикс ни чака с разперени обятия, готови ли сте? 🙄 Там ще бъдем първи - последни в ЕС, първи в БРИКС, вечни донори на Русия, баси и съдбата! 😭

преди 27 минути, communismatic написа:

Извинявай, аз ти зададох въпрос "МВФ уповава ли се на тия данни?", ти първо каза "да", после даде и линк... накрая се оказа, че дори не си наясно със собствената си статистика и сега рязко си оревал орталъка, понеже продължавам, да те слагам на оная си работа. А на всичкото отгоре... сега вече ТИ ще изпитваш МЕН? Ти сериозно ли ми говориш? 😆

Много искам да взимам уроци от теб. Доста неща бих научил... Определено. 😆

Това са гласоподавателите на ПП-ДБ, тия хора ни решават съдбата!

Тоест не желаеш да напишеш какво си научил? Защо? Срам ли те е?

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Тоест не желаеш да напишеш какво си научил? Защо? Срам ли те е?

Ми след като до преди няколко часа ми твърдеше, че МВФ се "вълнува" от макроикономика, а вече се оказа, че се "вълнува" и от микроикономика, та започнахме вече, да "дискутираме", колко се "вълнува" и от микроикономика... В смисъл, не знам, дали осъзнаваш, че си тотално несъстоятелен тип, ама... Особено с тезата, че ще ме "учиш". Ти не можеш, да "учиш" дори и циганите, камо ли някой, дето е 30000 пъти по-умен от теб.

Между другото, що така рязко избяга от останалите теми? И там беше супер наясно с нещата... Още малко и от тая ще избягаш, натам вървят нещата. :)

коп-лдаците от Пътя на копринката им текат лигите, нетърпеливи са!, ще гледаме сапунка как тези клоуни се ус-рат от селска лакомия и простотия!

От наблюденията ми по-лакоми от БСП в политиката ни е нямало, сега тя отново се прероди. Като феникс от пепелта изгря в лицето любимото си чедо Радев, когото неразбираемо защо голяма част от българите толкова много харесват. Партията му имала най-красивите крака. Българинът обича да го управляват - най-красивите крака, не е важно какво имат в главите, чии интереси обслужват, кой ги спонсорира, какъв е моралът им и т.н. и т.н., щом краката са красиви, значи всичко е у ред., даже физиономията не е толкова важно да е красива, важни са краката, другаре! Кирчо и Кокорчо като си нямат красиви крака, ей затова не можаха да спечелят. Ми тъй де, с един гол ум без красиви крака къде са тръгнали да искат да управляват!? Без ум може, но без красиви крака - никогъж. Това трябва да си го вземат като обица на ухото и още от сега да почнат да тренират да направят едни хубави крака за следващите избори, щото краката печелят борбата. 😉

https://www.facebook.com/photo?fbid=27604148339175074&set=a.127381677278444&locale=bg_BG

преди 13 минути, Мери) написа:

Къде си я върнахте държавата - в Средновековието или в прегръдките на майка Русия? Брикс ни чака с разперени обятия, готови ли сте? 🙄 Там ще бъдем първи - последни в ЕС, първи в БРИКС, вечни донори на Русия, баси и съдбата! 😭

Народа си каза тежката дума. Набутаха ли ва девета глуха родоотстъпници.

преди 25 минути, Мери) написа:

Тези опорни точки се изтъркаха. Ние сме в ЕС ,да той послединте десетина години не е това което бихме искали да бъде ,но всичко е въпрос на политика ,а тя бавно но успешно започва да връща своята нормалност в Европа ,следващите избори в Германия ще спечели АзГ ,според последни социологически данни от там което означава че ще се състои и промяна в ЕП ,както и в ЕК когато има евроизбори. Франция също разбраха ,че без дислог с Русия за енергиини ресурси икономиката им потъва ,също както потъна тази на Германия.Истерията е крайно време да приключи и да се върнем към нормалността и живота си както беше.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Тези опорни точки се изтъркаха. Ние сме в ЕС ,да той послединте десетина години не е това което бихме искали да бъде ,но всичко е въпрос на политика ,а тя бавно но успешно започва да връща своята нормалност в Европа ,следващите избори в Германия ще спечели АзГ ,според последни социологически данни от там което означава че ще се състои и промяна в ЕП ,както и в ЕК когато има евроизбори. Франция също разбраха ,че без дислог с Русия за енергиини ресурси икономиката им потъва ,също както потъна тази на Германия.Истерията е крайно време да приключи и да се върнем към нормалността и живота си както беше.

Не си познал, истерията тепърва предстои - виждаш американският Радев какви ги върши, напрежението все отнякъде избива. 😢 Добре, че ние нямаме мащаба и ресурсите на САЩ, защото един бог знае какви щяхме да ги натворим. Така поне кармата ни е чиста.

https://www.facebook.com/photo?fbid=945957081545020&set=a.101107226030014&locale=bg_BG

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Тези опорни точки се изтъркаха. Ние сме в ЕС ,да той послединте десетина години не е това което бихме искали да бъде ,но всичко е въпрос на политика

Интересно, че Жан Виденов е спечелил изборите с 43,5%, как мислиш - дали ни чака Жанвиденовата зима? 🙄

https://www.facebook.com/photo?fbid=10232223473316500&set=a.2335775600809&locale=bg_BG

преди 27 минути, Мери) написа:

Не си познал, истерията тепърва предстои - виждаш американският Радев какви ги върши, напрежението все отнякъде избива. 😢 Добре, че ние нямаме мащаба и ресурсите на САЩ, защото един бог знае какви щяхме да ги натворим. Така поне кармата ни е чиста.

САЩ това което правят сега в Иран ,са го правили преди в Ирак, Сирия, Либия и още много, кое те изненадва в тях?

преди 30 минути, Мери) написа:

Интересно, че Жан Виденов е спечелил изборите с 43,5%, как мислиш - дали ни чака Жанвиденовата зима? 🙄

Само ,че сега идва лято и си потърсете други опорки ,тези подчинените на страхове не са актуални.

преди 3 часа, AAUUXX написа:

... Но не това е толкова важно, а това че си върнахме държавата, че бях почти изгубил надежда за това.

Не е възможно да си толкова наивен, на тази иначе чудесна възраст. Херолдът (ЦИК) вече възвести (96.41%) - Олигархията е мъртва! Да живее олигархията.

А най-важното е това, че при тези резултати (това мнозинство и възможност за самостоятелно правителство) ще трябва и да се прави нещо.

преди 13 минути, lebel написа:

Не е възможно да си толкова наивен, на тази иначе чудесна възраст.

Както виждаме, няма невъзможни неща. 😢

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.