Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 32 минути, lebel написа:

O, че не можеше да продължава, не можеше, спор няма.

Това, което имах предвид е... гледай сега... някога, когато ми се случваше да преподавам... силно казано, нека да е обяснявам... разни неща, обикновено, от учтивост, използвах формулировката - както сигурно си спомняте... макар да бях (сега също) сигурен, че няма как да си спомниш нещо, което никога не си знаел. Знаеш, че не е вярно, но все пак е приятно... Та, в тоя ред на мисли, няма как да си върнеш нещо, което никога не си имал... бих добавил - няма и да имаш, но нека да не е в тоя празничен ден.

Веротно всеки има различен усет за държава, за мен връщането на държавата е завръщане на държавността ,нормалността и ако щеш морала. Както и работещи институции, усещане за справедливост и сигурност и т .н. Излишно е да пиша неща известни ти.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 25 минути, AAUUXX написа:

Веротно всеки има различен усет за държава, за мен връщането на държавата е завръщане на държавността ,нормалността и ако щеш морала. Както и работещи институции, усещане за справедливост и сигурност и т .н. Излишно е да пиша неща известни ти.

Разбирам, ААUUХХ. От друга страна, мен ми е известно и перпѐтуум-мо̀биле-то (едит: нямам предвид дружеството)... бедата е, че не съм го виждал и най-вероятно никога няма да го видя. Както и да е, жив и здрав.

преди 2 часа, laplandetza написа:

Преди бач време Костов беше Командира, ся радеффф е Генерал-командира и темата от Новия Президент на Бъхлгария върви към Новия Преммиер на България и новите Прогресивни смърфове.😁

Да видим дали Радев ще има смелостта да направи реформи, така както се случиха доста кардинални промени при Костов. Защото докато десетина години управляваше Герб, реални реформи в държавата нямаше. Малко или много всичко си продължи по старо му, нито в здравната, нито в образованието, в съдебната система.. никъде не посмяха да нарушат статуквото, защото щяха да загубят фенове. Това е риска ако си смел, и искаш да реформираш държавата за да може дългосрочно да има по-добро бъдеще за България. Иначе гледаме си краткия хоризонт, усвояваме ЕС пари и накрая като погледнем - имаме растеж, да но след всички останали източно европейски държави.

преди 2 минути, Gencho 123 написа:

Да видим дали Радев ще има смелостта да направи реформи, така както се случиха доста кардинални промени при Костов. Защото докато десетина години управляваше Герб, реални реформи в държавата нямаше. Малко или много всичко си продължи по старо му, нито в здравната, нито в образованието, в съдебната система.. никъде не посмяха да нарушат статуквото, защото щяха да загубят фенове. Това е риска ако си смел, и искаш да реформираш държавата за да може дългосрочно да има по-добро бъдеще за България. Иначе гледаме си краткия хоризонт, усвояваме ЕС пари и накрая като погледнем - имаме растеж, да но след всички останали източно европейски държави.

стратегически , ако водещ наистина е един добре дефиниран Национален Интерес в момента за петилетката ако трябва да се реформира държавата към стбелизация -създаване на условия и плануване възраждане на собственни енергийни мощности, хранителен суверинитет, реална промишленост и реална военна промишленност за нуждите на реформирана армия.Най-вече пресичане тенденция към задълбочаване на демографска катастрофа и пр. тогава нчма да има икономически разтеж, напротив, временно ще се предизвика планувана и обмисленна „малка криза“, изоставане, за да се подготвят държавните машини и хората за Вземане на завоя и отклоняване от пътя на деградация. радеффф е страхливец, а и около него няма хора способни на такава визия. Яе се върви по посока зададена от Началниците и към Унищожение на Българската Традиция и Българското.

преди 2 часа, ДзВяРа! написа:

Демонтаж на олигархичния модел и укрепване на държавността

• Отстраняване на олигархията от достъпа до политическата власт

• Отстраняване на олигархията от достъп до публичния ресурс

• Укрепване на върховенството на правото

• AI контрол върху обществените поръчки

Ускорено и устойчиво икономическо развитие и финансова стабилност

• Икономика с висока добавена стойност

• Стабилна и предвидима фискална политика

• По-малко регулации за бизнеса

• Инвестиции в иновации и технологии

Модерна инфраструктура и свързаност

• Магистрали, железници, бъдеще

• Модерна инфраструктура за всеки регион

• Дигитална трансформация за икономически растеж

• Качествени ВиК услуги на справедливи цени

Бъдеще за младите

• Младите остават, България просперира

• Първа работа, реална перспектива

• Подкрепа за младежко предприемачество

• Активно гражданско участие и младежки диалог

Чиста околна среда и опазване на българската природа

• Право на чист въздух и вода

• Интегрирани политики за околна среда

• Баланс между икономика и природа

• Стриктен контрол на екологичните норми

Обществен ред и сигурност

• Ясни правила, законност и ред

• Засилена борба с престъпността и разпространението на наркотици

• Сигурност в дома и на улицата

• Противодействие на нелегалната миграция

Достойна и активна България в ЕС и пред света

• Сигурност, стабилност и международен авторитет

• Силен български глас в ЕС

• България - ключов регионален фактор

• Грижа за българите в чужбина

Vesti.bg
        No image preview

"Прогресивна България" триумфира: Вижте мащабния план, ко...

Коалицията &quotПрогресивна България&quot излиза като първа политическа сила при последните обобщени данни от парламентарния вот, като същевремен... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg

Да, аз също мога да ти напиша красиви неща, та да ме изберат, но дали ще ги изпълня, това е отделен въпрос. Хвани прочети ГЕРБ какво са обещали и ПП какво са обещали и ще констатираш, че и те могат да обещават не по-зле от Р.Р. 😉

преди 16 минути, Gencho 123 написа:

Чака ни светло бъдеще в БРИКС.

преди 7 минути, Мери) написа:

Ти ли искаш да влизаме в БРИКС, защото аз не съм видял никого тук досега да иска влизане там?!?!

преди 5 часа, AAUUXX написа:

Че съм наивен ,такъв съм но не и този път. Мисля ,че едно беше сигурно от няколко години до вчера и то е че неможе да продължава така това което беше в държавата ни.

Така е! Сега Радев има пълното мнозинство да направи всичко каквото е необходимо. Да видим като не стане кой ще е виновен. На всички "месии" до момента проблема им беше че нямаха мнозинство и подкрепа. Сигурен съм на 100% че голяма част от предизборната програма няма да бъде изпълнена. Най-много прасето да отиде зян.

преди 20 минути, BANKATA написа:

Така е! Сега Радев има пълното мнозинство да направи всичко каквото е необходимо. Да видим като не стане кой ще е виновен. На всички "месии" до момента проблема им беше че нямаха мнозинство и подкрепа. Сигурен съм на 100% че голяма част от предизборната програма няма да бъде изпълнена. Най-много прасето да отиде зян.

Защо мислиш , че няма да направят това което са записали като приоритети? Не искаш ли да живеем по добре в нашата държава?

преди 2 часа, Belefor написа:

Ти ли искаш да влизаме в БРИКС, защото аз не съм видял никого тук досега да иска влизане там?!?!

To щото БРИКС примира за застаряла, демографски осакатена и почти нищо не произвеждаща държавица като нашата.

Точно вчера четох, че близо 47% от населението на България е над 50 години, като делът на тази възрастова група продължава да се увеличава.

К'ъв ще го дирим в БРИКС, дори да се напиняме, няма да ни вземат, защото БРИКС е икономически, а не политически съюз, в какъвто се изроди ЕС.

А в ЕС ни приеха, за да източат работната ръка (2 млн. души) на България, за която не са инвестирали нито цент за образование и която работна ръка да допринася наготово за техния БВП.

преди 16 минути, AAUUXX написа:

Защо мислиш , че няма да направят това което са записали като приоритети? Не искаш ли да живеем по добре в нашата държава?

преди 17 минути, AAUUXX написа:

Аз и по времето на царя исках, и по времето на Борисов, Сранишев и т.н. За толкова години се научих урока. Пък ти си се надявай, твое право си е да чакаш друг да ти оправя живота.

преди 10 часа, AAUUXX написа:

Всеки договор може да бъде предоговрен когато има възможност да бъде по изгоден за едната или двете страни на същия.

И защо не го предоговориха досега? Нали може да бъде предоговорен? Всеки ден си цакаме като пичове, независимо дали внасяме газ.

преди 2 минути, parmobil написа:

И защо не го предоговориха досега? Нали може да бъде предоговорен? Всеки ден си цакаме като пичове, независимо дали внасяме газ.

Защо не са го предоговорили питай управлявалите досега ,защо мен питаш ?

преди 3 часа, Мери) написа:

Да, аз също мога да ти напиша красиви неща, та да ме изберат, но дали ще ги изпълня, това е отделен въпрос. Хвани прочети ГЕРБ какво са обещали и ПП какво са обещали и ще констатираш, че и те могат да обещават не по-зле от Р.Р. 😉

Тиии, прочете ли им програмата?

Untitled.png

Untitled1.png

https://progresivnabulgaria.com/api/view/program-pdf#page=139

Къде видя бъдеще в БРИКС? Да не мислиш, че много лесно се влиза в БРКС? Те там нас чакат....

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Untitled.png

Untitled1.png

Къде видя бъдеще в БРИКС? Да не мислиш, че много лесно се влиза в БРКС? Те там нас чакат....

По какво тяхната програма се различава от програмата на ГЕРБ на ПП, на БСП и т.н. Програмата им можеш да си я четеш, колкото си искаш, но четенето ти с нищо няма да помогне за нейното реализиране на практика. 😉

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Untitled.png

Untitled1.png

Наистина пълна демагогия.

Не съм я чел тази тяхна простотия, но е в коренна разлика с изказванията на кРадев и за рашистан, и за Украйна и за Европа, като сигналите са че ще бъде във всичко това в ролята на разединител.

Иначе добре написани хартийки без очевидно абсолютно никаква стойност

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Защо не са го предоговорили питай управлявалите досега ,защо мен питаш ?

Е, що се правиш на неостър? Кой управляваше чрез служебни кабинети?

преди 18 часа, ivottoshev написа:

Ами аз питах каква ни е била алтернативата тогава, при положение че ЕС бяха казали "без руска газ"', ама никой не ми отговори

Ми нали влезе от азерите. Ама много късопаметен ще ми дойдеш.

преди 1 минута, Мери) написа:

По какво тяхната програма се различава от програмата на ГЕРБ на ПП, на БСП и т.н. Програмата им можеш да си я четеш, колкото си искаш, но четенето ти с нищо няма да помогне за нейното реализиране на практика. 😉

Защо 400 000 гласоподаватели на ГЕРБ плюс мен гласуваха за ПБ? Защо не се запитате защо милион и половина българи гласувахме за Радев? ГЕРБ се провалиха! Провалиха се и всички останали партии. Резултата от този провал се показа на изборите!!!

Цените не спират да се повишават с всеки изминал ден, а доходите са си все същите...... Това е ГЛАВНАТА причина!

Разбира се, че Мирчолинка и МеритУ никакви програми за нито една партия не ги интересуват!

Единственото, което им е жизненоважно е как да подхранват все повече и повече пещерната си русофобия!

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Цените не спират да се повишават с всеки изминал ден, а доходите са си все същите...... Това е ГЛАВНАТА причина!

Нямаше ли да забогатеем или те бъркам с някой друг, който го казваше?! )

преди 6 минути, miro20 написа:

Наистина пълна демагогия.

Не съм я чел тази тяхна простотия, но е в коренна разлика с изказванията на кРадев и за рашистан, и за Украйна и за Европа, като сигналите са че ще бъде във всичко това в ролята на разединител.

Иначе добре написани хартийки без очевидно абсолютно никаква стойност

И на мен не ми харесват някои негови изказвания, но това не ме спря да гласувам за промяна!

Дори тук в форума го казах ден преди изборите.

току-що, ДзВяРа! написа:

И на мен не ми харесват някои негови изказвания, но това не ме спря да гласувам за промяна!

И каква е "промяната" ?? Още по затъваща държава , смъкване на рейтинги за стабилност, , спрени еврофондове, международна изолация, задкулисно управление ??

Да, промяна е. Прав си

преди 1 минута, miro20 написа:

И каква е "промяната" ?? Още по затъваща държава , смъкване на рейтинги за стабилност, , спрени еврофондове, международна изолация, задкулисно управление ??

Грешиш! 🙂

преди 25 минути, miro20 написа:

Самият факт, че се веят руски знамена, е красноречив: https://www.facebook.com/photo/?fbid=26499737946304063&set=a.775341489170395&locale=bg_BG

Ако ПП развеят американско знаме, сигурно ще ги разкостят, но виж руски флаг да се вее, се приветства от нашите родоотстъпници.

преди 11 минути, The Lone Star написа:

Нямаше ли да забогатеем или те бъркам с някой друг, който го казваше?! )

Дзверо се мяташе като Матросов на амбразурата да брани еврото!

Неведнъж му казвах, че ще дойде моментът, когато ще милее за лева, защото България чисто икономически не е готова за Еврозоната, а той се хилеше като изоглавен под коментарите ми!

Същият Дзверо неуморно плюеше по Радев и неговата инициатива за референдум да забавим влизането в Еврозоната с няколко години при по-добри времена.

Сега очаква същият Радев да го спасява от галопиращите цени!

Дебилы, блядь!

преди 3 минути, Мери) написа:

Ако ПП развеят американско знаме сигурно ще ги разкостят, но виж руски флаг да се вее, се приветства от нашите родоотстъпници.

А когато от ПП развяват украински флаг не са родоотсъпници, нали?!

Може да е имало катарзис при Звяра, кой знае...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.