Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USA и президент Доналд Тръмп

Featured Replies

Е, виж кога Канада се появява като самостоятелна държава.Преди това са си били британска колония.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 122,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали ще е възможно но според мене администрацията на форума може да помисли за отделянето и като важни на няколко теми,където може да се прочете нещо и да се обсъжда. Останалия боклук , който

• И кой мислите финансира и организира протестите срещу Тръмп? Този, който финансира предизборната кампания на Хилари, майдана в Украйна и други удобни и пълнещи джоба му събития - Сорос.

• В Америка 500 човека правят зулуми и трошат, но ехото е толкова силно, че в България се чува 200 000. 

Публикувани изображения

И как така не се е появил някой британски Путлеро-хитлерист, който да реве да "връща исконни британски земи" в  "родную гавань" ??? :)

преди 14 минути, miro20 написа:

И как така не се е появил някой британски Путлеро-хитлерист, който да реве да "връща исконни британски земи" в  "родную гавань" ??? :)

Това путката за нищо я нямате. Абе човече, без путка си просто един осмян драскач в Калдата. 

преди 9 минути, M.Николов написа:

Всъщност е имало, за какво според теб е била Американската война за независимост?

Е това е 17-ти век. Говоря за сега. Нали е модерно да се измислят "възстановяване на исторически справедливости" , и връщане на земи на умрели отдавна империи ?

Една и съща снимка, а колко тълкования и манипулации се генерираха.... :) :)

Ето няколко различни ракурса на този кадър :

https://clubz.bg/68979-snimkata_s_merkel_i_trymp_shest_razlichni_istini_snimki

Какво нещо е да си изкусен фотограф .

преди 6 часа, miro20 написа:

Това са различни снимки , правени под различен ракурс. Нищо интересно, поредната измишльотина на немислещите от клубЗ. 

Всичките от тази снимка, като ги гледам кви са грозни и едни такива урудливи, с отблъскващи крайно противни физиономии ....... си обяснявам много неща.

преди 2 часа, nikssi написа:

Това са различни снимки , правени под различен ракурс. Нищо интересно, поредната измишльотина на немислещите от клубЗ. 

https://www.24chasa.bg/novini/article/6906764

Тук хората са отразили нещата коректно.

Нищо коректно не са отразили, работата е проста, вероятно обидно простичка за повечето хора, значи - бабето го хванали болки в кръста, та зарад туй така се подпряло на масата, а дъртия янки й вика "аз ко ти рекох ма - по добре си седни, ко стоиш права". Та тей.

преди 3 часа, sound написа:

Нищо коректно не са отразили, работата е проста, вероятно обидно простичка за повечето хора, значи - бабето го хванали болки в кръста, та зарад туй така се подпряло на масата, а дъртия янки й вика "аз ко ти рекох ма - по добре си седни, ко стоиш права". Та тей.

Хора това са снимки на репортери. Всеки има различен поглед , вижда и се стреми да покаже събитието в различен, според него по-оригинален ракурс. Нищо ново.

Както казах нищо интересно. Просто рутина.

преди 12 часа, sound написа:

Aко обичаш, би ли се променил аватара?  Дразни ме.

на 11.06.2018 г. в 14:47, miro20 написа:

Наистина забавно . Меркел се навежда застрашително над Тръмп . А той е в позата "Да знам че съм дебил, но мога да си го позволя и вие не можете нищо да направите по въпроса , ще си правя каквото ми хрумне ." :)

Между другото какво ще кажете за срещата САЩ - Северна Корея май ставаме свидетели как севернокорейкият кораб напуска руското пристанище и се отправя на път за америка. :)

Радетелите за световна демокрация как приемат срещата на Тръмп с този кръвопиец, диктатор и новофюрер?  

safe_image.jpg

преди 3 часа, ncl написа:

Aко обичаш, би ли се променил аватара?  Дразни ме.

Обичам те, но няма да си променя аватара - извинявам се, че те дразни.

преди 35 минути, sound написа:

Обичам те, но няма да си променя аватара - извинявам се, че те дразни.

Добър си е аватара ти, кво му е.

преди 3 часа, lsmurf написа:

Между другото какво ще кажете за срещата САЩ - Северна Корея май ставаме свидетели как севернокорейкият кораб напуска руското пристанище и се отправя на път за америка. :)

Да, първи дружки ще станат.:wub:

преди 4 часа, Тoни написа:

Радетелите за световна демокрация как приемат срещата на Тръмп с този кръвопиец, диктатор и новофюрер?  

Като гледам новините са изпаднали във въудошевление. А какво всъщност стана:

в замяна на разоръжаването на Ким-чо, Тръмп обещал

-  Военна защита от САЩ

рисувал картина на светло бъдеще след ядрено разоръжаване

а пък  "Южнокорейския президент не е спал от вълнение". Това казаха по новините преди малко.

На мен пък нещо много ми бие на очи - как само броени дни (месец да е) след последния ядрен опит на корейците изведнъж решиха да премахнат въоръжаването. Е след посочените обещания от Тръмп не е толкова странно, че има сделка. Та цялата сага на Ким много ми прилича вече на театър с цел изнудване на щатите и изглежда човекът си постигна целта, която явно отначало си е гонил. Излиза, че да изтъргуваш ядреното си въоръжение в днешно време е доста печелившо.

Тъй де. Те затова цитирах новината и поздравлението :)

Пък ти както искаш го разбирай. Твоя си работа.

И право.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.