Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой живееше добре в НРБ.

Featured Replies

преди 13 минути, sennheiser написа:

Е така е. Аз затова и си спомням Орешарски. Никой не очакваше от него да ни направи път до морето, ама го направи за едно лято. Затова кой каквото да ми говори, Орешарски и Танов са си за мен хората. Поне за моя регион. Танов лека му пръст, направи хубав път до вилата си, а аз съм на няма и 100 метра от неговата, хаха. Орешарски само за едно лято даде зелена светлина на пътя Русе-Варна. Боко така и не се осмели толкова години. После Боко обеща до Търново двулентов, мина на магистрала и сега нищо. Може да съм националист/патриот, ама ми дреме на оная работа за патриотите, ако не направят магистрала Русе-Турция. Не са никакви патриоти, ако няма таква до 2021 година, кой каквото и да ми говори. А думичката "патриот" не само ми е странна и не на място, а и американска! А аз мразя американските думички. 

И какво ще правиш в Турция? По-добре една магистрала Русе-Гърция:D Така може и Крумовград да включим в проекта:D

И патриот не е американска дума, щото още Ботев я е ползвал. Мене думата националист по ме дразни, ама всеки има свое предпочитание към думите.

• Отговори 313
  • Прегледи 15,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе, к'во й е на думата родолюбец?
Много русенци в тоя форум...

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Цитат

Абе, к'во й е на думата родолюбец?
Много русенци в тоя форум...

Всъщност родолюбец си е най-хубавата дума в случая:)

Пък нека има повече русенци във форума, та да не е само Мирко.

преди 5 часа, sennheiser написа:

Точно. Миро не е трол, Миро е неразбиращ проблемите ни. А който не ги разбира, е некадърен продукт на соца, хаха. Миро, направиха ти характеристика, сега си я запиши и дерзай. Успех!

Подозирам че вие сами не си разбирате проблемите :)

Иначе много "характеристики" съм чувал в този форум :):) Ако ми "дремеше" за всяка... :lol6:

Ей на . виж си глупостите за Орешарски. Ми на това и тинейджърите  биха се смяли :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Мдамммм. "Докторе, откак ми ги даде тия хапчета, съм много добре- продължавам да се насирам, ама изооообщо не ми дреме."  :)

на 4/25/2017 в 23:55, haidukpikaso написа:

ма нема ко да цица вече гОркия

:lol6:

Има, дебеланкото, има. 

на 4/25/2017 в 23:56, _Alex&Vanko_ написа:

@иноТ е прекалил с тревата!:D

Не употребявам наркотици, но този твой намек ме кара да се замисля защо се държиш толкова неадекватно. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

• Автор

Идеален пример за това което представлява духовната същност на руските зомбита дава г-жа Наталия Ерменкова, съпруга на некадърния агент на ДС Таско Ерменков и понастоящем депутат от БСП. За ДС кариерата на Таско виж тук (https://goo.gl/GWHrfD).

Посочените излияния на Тасковица са в контра-събитието, организирано по случай акцията на путинските циркаджии от "Нощните вълци" (виж тук https://goo.gl/RUaFSA).

Въобще духовната помия на другарката Наталия обяснява нагледно защо циркаджиите на Путин от "Нощните вълци" са посрещнани в цивилизованите държави с освирквания и контра-демонстрации (https://goo.gl/r4iNp8). А миналата година, същите не бяха допуснати в "Ал. Невски" и от възмутени българи.
#хибрикчии

Image may contain: 3 people, people smiling, text
  • 4 седмици по-късно...
  • Автор

Развиваме се....

Снимка на Русофилски хумор.

Ха сега виж да видиме как е при нас. Нямаме армия, ама имаме жандармерия и 50 хиляди и повече полицаи.

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

• Автор

Снимки от соца, заради късата памет на някои другари!

Снимка на Антоанета Георгиева.

Виждаш ли- произвеждахме телевизори. Сега не можем и кашони за тях да направим...

преди 15 минути, язе написа:

Виждаш ли- произвеждахме телевизори. Сега не можем и кашони за тях да направим...

И какво радио имах цяла мебел! Ся транзистори някой купува ли?

• Автор
преди 19 минути, язе написа:

На 7 април 1935 г. Сталин разрешил разстрелването на деца навършили 12 г.  http://bessmertnybarak.ru/pamyatnik/

преди 11 минути, kalansuv написа:

На 7 април 1935 г. Сталин разрешил разстрелването на деца навършили 12 г.  http://bessmertnybarak.ru/pamyatnik/

А сега да изброиш, колко деца е избил Сталин и колко Труман!!! Първия за цял живот, втория- само за няколко часа.

• Автор
преди 4 минути, язе написа:

А сега да изброиш, колко деца е избил Сталин и колко Труман!!! Първия за цял живот, втория- само за няколко часа.

Язе да даде верният отговор. Да видим русофилската пропаганда и рубладжийството как се котира за деня?

Не знам, кажи ти. При Сталин, едва ли ще са повече от 1000,а при Труман, едва ли ще са по-малко от 50 000...

• Автор
преди 37 минути, Джугашвили написа:

По времето на НРБ всички живееха добре!!! Факт!!!

По- времето на НРБ всеки магазин бе кореком. Всяко семейство имаше по- три автомобила. Всички пътуваха свободно извън границите на НРБ. НРБ лев беше конвертируем и търсен в Западна Европа. Да не бъркаш комунизма с демокрацията?

преди 5 минути, kalansuv написа:

По- времето на НРБ всеки магазин бе кореком. Всяко семейство имаше по- три автомобила. Всички пътуваха свободно извън границите на НРБ. НРБ лев беше конвертируем и търсен в Западна Европа. Да не бъркаш комунизма с демокрацията?

Не ни трябваха вносни стоки - произвеждахме си всичко!!! И един автомобил на семейство стигаше - нямаше задръствания и толкова катастрофи!!! Екскурзии си имаше и тогава, но не ни трябваше да ходим където и да е!!! Нашите курорти си бяха класи над западните, поддържаха се, природата ни и забележителностите също, но ти откъде ли да го знаеш това!!! Тогава 1 лев струваше 90 цента!!! Сега колко е??? Както сам виждаш, няма как да сбъркам СОЦИАЛИЗМА с демокрацията!!!

• Автор
преди 2 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Това ме разсмя.

преди 10 минути, Джугашвили написа:

Не ни трябваха вносни стоки - произвеждахме си всичко!!! И един автомобил на семейство стигаше - нямаше задръствания и толкова катастрофи!!! Екскурзии си имаше и тогава, но не ни трябваше да ходим където и да е!!! Нашите курорти си бяха класи над западните, поддържаха се, природата ни и забележителностите също, но ти откъде ли да го знаеш това!!! Тогава 1 лев струваше 90 цента!!! Сега колко е??? Както сам виждаш, няма как да сбъркам СОЦИАЛИЗМА с демокрацията!!!

Абсолютно същите коментари, като на Джугашвили ги поства от Фейсбук профил. Аз си направих изводите. Не зная как да вмъкна коментар от фейсбук в Калдата форум. Миро оправяй се ти с него. Тоя джугашвили може да лъже само по- младите, който не са живяли в НРБ.

преди 3 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Kaт падна комунизма, си зех на старо западногермански телевизор САБА. Едвам се побираше у секцията и сам немоеш го мръдна! Кат го качихме у асансьоро и оне не ще да тръгне... :)  Мдамм, лабави, комунистически асансьори...

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 22 минути, kalansuv написа:

Това ме разсмя.

Абсолютно същите коментари, като на Джугашвили ги поства от Фейсбук профил. Аз си направих изводите. Не зная как да вмъкна коментар от фейсбук в Калдата форум. Миро оправяй се ти с него. Тоя джугашвили може да лъже само по- младите, който не са живяли в НРБ.

А така, като ти чета постовете и темите, мога да си представя, колко ти е капацитета и какви изводи можеш да си направиш!!! Продажникът Мирчо Спасов съм го блокирал и не му виждам постовете, споко!!! Така че едва ли е най-подходящия потребител, който да ме оправи!!! Ами я ти кажи на всички нас, като си толкова дърт антикомунист, къде се кри по времето на славния соц!!!

преди 13 минути, язе написа:

Kaт падна комунизма, си зех на старо западногермански телевизор САБА. Едвам се побираше у секцията и сам немоеш го мръдна! Кат го качихме у асансьоро и оне не ще да тръгне... :)  Мдамм, лабави, комунистически асансьори...

Не бяха предвидени за модерната западна техника!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

Явно чичко Сорос съвсем оряза парите на платените тролове :) Мирко изчезна някъде, навярно е в тежка абстиненция, а kalansuv се мъчи да покрие новите нормативи и да пуска по 10 антисъветски поста в час, за да си заработи дозичката :D 

преди 7 минути, Win_user написа:

Явно чичко Сорос съвсем оряза парите на платените тролове :) Мирко изчезна някъде, навярно е в тежка абстиненция, а kalansuv се мъчи да покрие новите нормативи и да пуска по 10 антисъветски поста в час, за да си заработи дозичката :D 

Ти само гледай на чичко ни Сорос как ще му приберат парите сега!!! Този път няма да има прошка!!!

преди 3 часа, kalansuv написа:

Човек с голямо сърце!!! Никога не отказва на приятели!!! Дай боже всекиму поне по един такъв другар!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.