Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как работи руската пропаганда. Mнения

Featured Replies

преди 4 минути, Agentpat™ написа:

И защо ще им е на руснаците да правят подобни циркове, с разни "Новичоци", като могат да го очистят тихичко с един куршум от някой спец.килър? Отговорът е ясен - защото на Тереза зМей ѝ трябва международен скандал в който да бъдат обвинени Русия и Путин във всички световни грехове и злини. Толкова е явно, че няма накъде повече. Само нашия платен Слепичок не може да го види. :D

Защото , другарю "умничок" , това би било чисто и просто  очевидно убийство.

Ако Скрипал се бе споминал сам в дома си , и следите щяха да изчезнат, и смъртта щеше да е в графа "сърдечен удар "  на възрастен човек.  Банално и стндартно. И забравено официално.

И преди съм ви напомнял, че след този случай се повдигат въпроси за много други "странни"  уж неасилствени смъртни случаи, с призиви за възобновяване наразследванията.

Просто преди им се  е разминало. Минали са в графа "естествена смърт" .

Е този път не мина....

• Отговори 413
  • Прегледи 31k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Аб е трол смотан, докога ще засираш форума с изпражнения? Аре у лево! (в игнор листата)

• Емил Костов
    Емил Костов

Както всяка една пропаганда г-н русомразец.

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

Това ми звучи несериозно. Ако разполагаш с някакви сериозни източници ,които доказват теорията ,че собствениците на мариците и Дънди Прешъс са руски, бих се радвал да ги видя.  Струва ми се ,че сил

Публикувани изображения

А, те са опитали ''малко'' да го убият с това смъртоносно вещество? 

:wors:

преди 23 минути, miro20 написа:

За "умничоците" :

Мнение на Вил Мирязев - един от създателите на "новичок".

Ма кой е той че да спори с експертите ни тук :)

Другия дребен факт за умничоците, който съм цитирал също , е че лекарите са предприели веднага методи като за отравяне.

Признаците които по принцип би трябвало да се  сбъркат със сърдечен удар на стар човек и да ги подлъжат ,  в случая не важат, тъй като симптомите са били и при по младата му дъщеря.

И това именно ги е спасило

Ооо, тук ме убеди. Тия руснаци не са знаели, че в Англия понякога е влажно. Ясно, ясно. 

С'а кажи честно, ти сериозно ли ни казваш това на нас тука? 

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

Ако Скрипал се бе споминал сам в дома си , и следите щяха да изчезнат, и смъртта щеше да е в графа "сърдечен удар "  на възрастен човек.  Банално и стндартно. И забравено официално.

Да, бе...и заедно с него е ритнала камбаната и дъщеря му. Що ли? Ами сигурно, щото баща и много ще ѝ липсва и е решила и тя да получи инфаркт. :lol6:

Да обобщим. Планът е бил Скрипалови да умрат и да се смята за двоен инфаркт, но тъпите руснаци не съобразили, че в Англия има повечко влага и планът се проваля. 

Иначе щеше да се покрие всичко. Двойна естествена смърт. 

преди 9 минути, Agentpat™ написа:

Да, бе...и заедно с него е ритнала камбаната и дъщеря му. Що ли? Ами сигурно, щото баща и много ще ѝ липсва и е решила и тя да получи инфаркт. :lol6:

Как искаш да коментирам тази простотия ? породена от елементарно неразбиране за какво говоря ??

преди 8 минути, Тoни написа:

Да обобщим.

Да обобщим - тукашните "експерти" плямпате от абсурдни по абсурдни измишльотини, и идея си нямам какво целите , освен че разсмивате аудиторията :)

Мирчаа...скив: 

Най-лошото е не, че ще хвърлите поредните си измислени обвинения, а че искате да изкарате обикновените хора идиоти и дебили. Само такива могат да повярват на глупостите ви!

преди 19 минути, miro20 написа:

Как искаш да коментирам тази простотия ? породена от елементарно неразбиране за какво говоря ??

Ти самия не се "чуваш" какви ги плещиш и после другите не те били разбрали. Но в случая те разбирам, защото с няколко изречения разбих на пух и прах "желязните" ти доказателства и единствения ти ход е, да ме изкараш, че нищо не съм разбрал от написаното ти. :biggrin:

преди 26 минути, miro20 написа:

Да обобщим - тукашните "експерти" плямпате от абсурдни по абсурдни измишльотини, и идея си нямам какво целите , освен че разсмивате аудиторията :)

По-голям абсурд от двойна естествена смърт и непознаване на климата в Англия няма. :D :D :D

преди 1 час, Agentpat™ написа:

Мирчаа...скив: 

Най-лошото е не, че ще хвърлите поредните си измислени обвинения, а че искате да изкарате обикновените хора идиоти и дебили. Само такива могат да повярват на глупостите ви!

Ти самия не се "чуваш" какви ги плещиш и после другите не те били разбрали. Но в случая те разбирам, защото с няколко изречения разбих на пух и прах "желязните" ти доказателства и единствения ти ход е, да ме изкараш, че нищо не съм разбрал от написаното ти. :biggrin:

Ама ти наистина зацикли. Не знам колко пъти ще повтаряш едни и същи ОПРОВЕРГАНИ простотии от рашистката дезинформационна машина.

Опровергани са бре. Всичко от клипа ти .

Нито хронологията е такава, нито изводите, нито внушенията.

преди 1 час, Тoни написа:

По-голям абсурд от двойна естествена смърт и непознаване на климата в Англия няма. :D :D :D

За кой ли път да ти повторя, че ако се смяташ за по голям експерт от създателя на "ноавичок" , и ще спориш за което, мисля трябва да напишеш някой велик труд, достоен за нобелова награда :)

Не се съмнявам, но все пак ме глождят леки съмнения че  си такъв "експерт " ?? :)

преди 12 часа, miro20 написа:

Ама ти наистина зацикли. Не знам колко пъти ще повтаряш едни и същи ОПРОВЕРГАНИ простотии от рашистката дезинформационна машина.

Опровергани са бре. Всичко от клипа ти .

Нито хронологията е такава, нито изводите, нито внушенията.

За кой ли път да ти повторя, че ако се смяташ за по голям експерт от създателя на "ноавичок" , и ще спориш за което, мисля трябва да напишеш някой велик труд, достоен за нобелова награда :)

Не се съмнявам, но все пак ме глождят леки съмнения че  си такъв "експерт " ?? :)

Опровергани - чушки! Не можете да опровергаете логиката! Няма как!

Ал Йо - "великия експерт", русофобската мазна свиня (без извинение). Добре ме разсмя. :lol6:

преди 5 часа, Agentpat™ написа:

Ал Йо - "великия експерт", русофобската мазна свиня (без извинение). Добре ме разсмя. :lol6:

След като и Алйо Къде е Авантата стана експерт по спец.службите , светът не отива на добре .....скапва се ! :(

Е , стига де - елементарно е !

Голямата тъпотия не може да се скрие зад малката ! Нито пък малката - зад голямата !

Видна е еднакво от всякъде . Все си е тъпотия ! :lol6:.....(тук законите на физиката не "играят")

Тука май хората плурализма за нищо го нямат. Гледам има повече от сто теми във форума относно "руската пропаганда" и прочие подобни неща, а аналогични теми за "американската/западната пропаганда" няма? Това не ви ли си вижда странно и нечестно, няма балансираност никаква. Това ли е "демократично""? Не може ли на всяка такава тема да бъде пусната и по една подобна само че не за Русия, а за САЩ и компания? И някой дали ще ме подгони ако го направя? Защото очевидно има един тук 'убавец, който може и по двеста теми на ден да активира.

Не че ще тръгна да пиша теми анти-неговите, но какво ще стане с форума ако и това направим, и нормално ли е да има такава всеобща и повсеместна едностранчивост на темите? Дори като замисъл са пристрастни.

преди 6 часа, Agentpat™ написа:

Ко каза ?

Ах да.. наивно отричане в стил "Земята е плоска" .

Добре :)

преди 3 часа, Lumberman написа:

а аналогични теми за "американската/западната пропаганда" няма? Това не ви ли си вижда странно и нечестно, няма балансираност никаква. Това ли е "демократично""?

хехе :)

Ами давай бе приятелю :)

Аз откога призовавам зА СЪЩОТО. Винаги съм те питал, когато беззъбо квичите срещу "Стопфейк" и др подобни ресурси - хайде давайте, покажете ми къде и кои медии имат толкова като обем  итолкова нагли   спекулации  и лъжи ??

Хайде, хващай едната педя файкове и спекуалции цитирани в https://www.stopfake.org/ 

или https://euvsdisinfo.eu/

и дай пример за ПОДОБНИ фейкове, само че от западни медии . И да сложим на кантара кои са повече като обем и като "качетсво" :) 

А ето и интервю със двамата отровители.

Разбира се от флагмана на рашистката пропаганда - РТ

Отговор от Англия и поне 5 противоречия /лъжи/   във версиите им  :)

https://www.bbc.com/russian/features-45510962

Тия агенти май ще се окажат гей двойка. Това е най-забавното в ситуацията. Да оставим на страна, че са обикаляли магазините. 

преди 48 минути, miro20 написа:

Ко каза ?

Ах да.. наивно отричане в стил "Земята е плоска" .

Аз казах каквото казах! Наивното отричане на очеизвадни факти е точно твоето. ;)

преди 51 минути, miro20 написа:

дай пример за ПОДОБНИ фейкове, само че от западни медии . И да сложим на кантара кои са повече като обем и като "качетсво"

Западните фейкове са на ниво висша политика - там лъжете и мажете. Руските медии просто си правят пропагандата, което е съвсем нормално и естествено. Докато западните фейкомети са на най-висше политическо ниво. Тук изключвам разни булевардни весничета, като The Sun и подобни, които като ти кажат "добър ден" се оглеждаш дали не е изгряла Луната. Случаят "Скрипал" е пресен пример. Убийството на Георги Марков, покушението над Папа Йоан Павел II, оръжията за масово унищожение на Ирак и т.н., са примери за фалшификации на най-висше ниво.

преди 49 минути, Тoни написа:

май ще се окажат гей двойка

Ами няма как рашистите да представят с по логична версия двама мъже в чужбина, като тръгнали на разходка по романтични места :)

Това е срамна, но удобна "версия" , с която да прикрият двама разузнавачи от ГРУ на " оперативна задача" с предварително "разузнаване и проучване на обекта" .

преди 50 минути, Agentpat™ написа:

Докато западните фейкомети

Ама айде де ... Пак казвам - давай за последния месец например, вземаме на кантар публикации и опровергани чисти като бисерна сълза , фейкове от рашистките дезинформационни медии , от стопфейк, еудизинфо, и сравняваме за  СЪЩИТЕ теми, какви лъжи са генерирали западните медии.

Ми не знам. Ходили по магазините двамата. На кафе. После между другото пробвали да убият някого и пак по магазините. Рошав, малко е тъпо . 

Да, версията им е тъпа :)  Абсолютно си прав.

И не, не са ходили по магазините. Точно това бе странното още при описанието на хронологията на движението им.

https://www.currenttime.tv/a/29473809.html

а някои се усъмниха дали въобще тези двамата от интервюто по РТ са същите хора :

http://ru.newshub.org/физиогномист-нашел-сходства-петрова-боширова-отравителями-скрипалей-29061576.html#

Предполагам и това може да се уточни от разследващите.

преди 11 часа, Тoни написа:

Ми не знам. Ходили по магазините двамата. На кафе. После между другото пробвали да убият някого и пак по магазините. Рошав, малко е тъпо . 

Тези, ако са "покушителите" на Скрипал и щерка му, то аз съм братовчед на Колумб. :biggrin:

Ето я поръчителката: original-1.thumb.jpg.01d11f0af93e7c47f870c6bbd38e5d73.jpg

А Ми 6 са извършителите.

Отзиви в руските медии , блогове и др :

http://www.kasparov.ru/material.php?id=5B9B5F37DFD59

Общо взето късат ги от базици, и  никой не вЕрва на театралната постановка-интервю на тримата ГРУшники.

:)

Каспаров.ру - общо взето - късаш ни от смях. :lol6::laughing4:

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

преди 2 часа, Agentpat™ написа:

Тези, ако са "покушителите" на Скрипал и щерка му, то аз съм братовчед на Колумб. :biggrin:

Ето я поръчителката: original-1.thumb.jpg.01d11f0af93e7c47f870c6bbd38e5d73.jpg

А Ми 6 са извършителите.

Ти какво се правиш на Колумб бре ? Даже и Миро знае , че не Колумб е открил Америка ! :lol6:

Открита е даже още преди викингите . Пък то какво викинги , какво руснаци ? Руснаците веднага да си признаят , че с голяма вероятност те са открили Америка !......    :lol6:

П.П. Тази е озвучител на извършителите . ....Поръчител не е този перушан-политик , ами е по-на Запад . А за какво му е нужно това на поръчитела , съвсем ясно се наблюдава там - в Конгреса на САЩ.......и в Сирия.......:) 

А Миро веднага ще добави : " На Запад , на Запад - та чак на Изток ! " :lol6:

Още едно рамзинаване във лъжите на тия двамата :

Посетили са замъка, който на 4-ти бил затворен :) :)

Ех ех ... така става когато се бърза да ги покажат  по телевизията... :)

И още отзиви от запдните медии

https://www.currenttime.tv/a/29489902.html

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.