Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Сирия (2011-)

Featured Replies

Нито една чужда държава няма работа в Сирия. Да оставят Асад да се разправи с "умерената опозиция" (брадатите джихадисти) и това е.

Sent from my HD1900 using Tapatalk

• Отговори 1k
  • Прегледи 77,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Просто му се ще на прасето, но нещата изобщо не стоят по този начин. В пространството трябва да се пусне новината, че американците трепят руски войници напълно свободно. На всички ни е ясно, че в Сири

• Daher Lammoth Вчера в 11:07 ·    Уважаеми медии, Когато отразявате събитията от Източна Г

• Филипов
    Филипов

https://www.1tv.ru/n/344138 Американские журналисты приехали в Сирию искать следы химатаки, а в итоге разоблачили фейк «Белых касок» Очередная мировая сенсация. Журналисты

Публикувани изображения

преди 3 часа, Dr. Phoenix написа:

Sinbad_чо е като вестник "Работническо дело". Пише на шир и на длъж, а дефакто един хер какво иска да каже. В главата му от рождение тече спор - шуменско талибанче или ариец-анадолец е? Толкова е надъхан при това с компютър следва да е опасен, а излиза диагноза. Жалка история на дребна душица с вечно опънати нерви ... нищо чудно като цъфне, да покаже пруф, че лично Ердоган по червения телефон му е нашепнал как ще гъзи каскетите с сърп и чук. Дай му време. Сухо за наем, ток, вода, нет, гевреци и трябва да върти геврека, а довечера като се опъне на миндера чети проблясъци.

Я, появил се форумния ганьовец да си избива комплексите... Нещо май не ти стигат изявите под новините по онлайн медиите ли смешко... Или викаш мед ти капе на дребнавата душичка, само и само да има лоши новини за Турция ... Злобей злобей, това си е за теб, кервана си върви нали знаеш ;) То какво ли остава на срдностатистическия недоклатен ганьовец ....Освен да реве и се прави на разбирач по всичко а реално да е гола вода и кал в ушите....

преди 1 час, WhiteHart написа:

Нито една чужда държава няма работа в Сирия. Да оставят Асад да се разправи с "умерената опозиция" (брадатите джихадисти) и това е.

Sent from my HD1900 using Tapatalk

Джихадисти отдавна няма в Сирия, ИДИЛ бяха такива, и бяха спонсорирани от саудитите и други теократични арабски демократични иначе държавици ...мхм...

В Идлиб са туркоманите и умерената светска опозиция, дори Тахрир Ашам дето руската пропагнада се мъчи да спряга за джихадисти изобщо не са такива, нито пък са клон на фамозната легендарна вече Ал Кайда....

Но по Бг медиите и коментарите на уж познавачи на нещата там, такова няма да видиш, те мо та мо копират руските издания, а те в момента са обърната палачинка .. Когато Турция натисна опозицията да сдадат Алепо, бяха добрите опозиционери, а сега вече джихадисти и радикали уж... смях в залата ...

И отделно Асад отдавна да беше ритнал или камбаната, или сдал властта ако не бяха точно намесите отвънка.... И сега още северна Сирия е под кюрдите и хамериканците, и там нещо не смее да се прави на мъж, що ли.. Или пък срещу Израел дето му набива канчетата на наемниците редовно, дори не споменава за Голан... Турция му помогна да се справи и с ИДИЛ и с крайните непримирими войнствени опозиционери, и цената беше да ги остави намира в Идлиб и да се направи нова конституция и след това избори.. Но не би, башарчето си помисли че вечер е много силен, е да, с помоща на руснаците ...да избива и бомбардира безнаказано и безпрепятсвено слабо въоръжени групи и мирно население, гонейки ги от страната... Защо не бягат към Дамаск и уж подконтролните му територии дето са цъфнали и вързали уж а.?? А бягат основно все към Турция хората там.... На това му се вика етническа чистка.. каквато и кюрдите бяха почнали в западна Сирия, докато не се намеси Турция пак...

И В Идлиб няам да му мине номера... Дори баща му не беше такъв глупак че да настрои по голямата част от населението срещу себе си... Но като почина брат му, който беше подготвян за наследник в Сирия, се наложи лекарчето да се захване с неща от които не разбира, и най важното не слуша какво му говорят... Е последствията вече са налице....

преди 3 часа, miro20 написа:

Що ми се струва че мореплавателя обърна палачинката а ?  :) :)

И то само защото Турция се оказ апротивник на Асад и рашистите.

Като прелиствам началото на темата и как сме спорили а ти защитаваше рашистите, преди руснаците май не бяха толкова лоши за теб в Сирия а ? :) :)  

Така ти се струва на сорсоидната душичка и дебелогъзното лицемерие твое... Чети и виж моите постове, само че не както обикновенно , през гъз та три декара лой и мазнина ....  и накъдето се затресе според центовете или според комплексите ти .... 

Кви са тия простотии, ве? 😂😂😂

Ердоган се мисли за голям, ама е такъв само за Бойко. Да си обира партакешите от Сирия и да си взима терористите с него, преди Путин да ги е изтрепал. Чета, че жертвите от турска страна минават 50, а социалните мрежи са спрени, за да не четат хората за успехите на Ердо. 

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 2 часа, Proshark написа:

Атина отвръща на удара с бежанците

На всички е ясно,че в момента Турция се опитва да направи удар в стил "3в1" .Да постави на колене ЕС,да си отмъсти на Гърция и да се представи в Сирия,като света вода ненапита...

А искането за активиране на член 4 е, меко казано наглост...която един ,единствен въпрос обезсмисля : -"А Вие какви сте и кво търсите в Сирия!?"

...

Ало разбирачев, недей се изказва и ти неподготвен ... Чл 4 на НАТО визира събиране за консултации.. и това е... А Ердоган иска просто подкрепа а не помощ..Да му дадат картбланш и сам ще с еоправи и с руските напъни и с Асад.. като стой та гледай.... начетох се на разни и руски идиоти по техни форуми мечатещи за Константинопол и проливи, и за хвърляне ан атомни бомби в Турция и ддори по восйките в Идлиб.... Някои изобщо не свързват мисловния апарат с реалността  и то масово... Баш като теб... и не само.. псевдоразбирачи събрали се отвсякъде.... пффф...

преди 5 минути, Тoни написа:

Кви са тия простотии, ве? 😂😂😂

Ердоган се мисли за голям, ама е такъв само за Бойко. Да си обира партакешите от Сирия и да си взима терористите с него, преди Путин да ги е изтрепал. Чета, че жертвите от турска страна минават 50, а социалните мрежи са спрени, за да не четат хората за успехите на Ердо. 

Партакешите ще си обира Асад от Идлиб... Там него никой не го иска нито признава... А държавата е народа а не някой си качен на коня по наследство.... 

А такива лицемери комплески като теб, нека първо питата руснаците какво дирят и в Крим и как той стана руски, и за ДНР и ЛНР да попитата , по същата логика и волеизявление на народа се получава и Идлиб.... и не само...

та ходи се скрий по добре, а не се прави на политикант разбирачев.... Когато атовете се ритата, мишки и магарета като теб по добре да се позамислят какво става реално, а не да плещят глупостите си подтиквани от  нещо де ги сърби...

преди 3 минути, Sinbad_ написа:

Да му дадат картбланш и сам ще с еоправи и с руските напъни и с Асад..

🤣🤣🤣

преди 3 минути, Тoни написа:

🤣🤣🤣

Свършиха ти опорките ли :))) разбирачев  диванен :)))

бягай събирай матриал от руските медии и се надъхвай ;)  и чети за оръжията , и стратегиите, белким нещо ти светне в кратуната като искра :))

Ми, пет минути се смея на това за атовете и Турция. 🤣🤣🤣

Явно, че със Сирия се случват промени и никога няма да е като преди. Много държави ще намажат, ама Турция там е последна дупка на кавала и ще трябва да изчака да и подхвърлят нещо баш атовете. Я и дали някоя огризка, я не. 😁 

преди 5 минути, Тoни написа:

Ми, пет минути се на това за атовете и Турция. 🤣🤣🤣

Явно, че със Сирия се случват промени и никога няма да е като преди. Много държави ще намажат, ама Турция там е последна дупка на кавала и ще трябва да изчака да и подхвърлят нещо баш атовете. Я и дали някоя огризка, я не. 😁 

Последна дупка на кавала ли , хахахаха..Браво мислительо, ти направо промени геополитическата карта на света ... Това де го прочете, викаш комлексите ти го нашепнаха.... :)) 

Огризка ще остане за такива като теб,.. Турция ще изпълни намисленото, и ще  спре терора над населението в идлиб.... А Асад ще остане с пръст в уста покрай мераците да гони повече и повече хора.... 

П.С нещо не виждам световните сили да се консултират с теб, а с Ердоган и Турция  основно за Сирия и Идлиб, дори руснаците .... Иран напоследък гък не казва дори, и не смее да каже ..имаше само някакви слаби опити да критикува Турция в началото , и с това се свърши.... Явно са заети с короновируса... А в Турция засега не са засегнати от него... едни от малкото страни....Израел и те млъкнаха, използвайки ситуацията , опитват се да намажат само ....

Според мен ти имаш голям психологически проблем.

Всяко мнение на българин оправдаваш с някакви комплекси. Никой няма комплекс от нищо, да не говорим, че дискутираме аз и ти примерно. Нито си-поумен, нито си някакъв успешен тип, освен това си доста дразнещо неграмотен. Успокой се малко. Май комплексите са у теб. Да не си ходил на Голямата екскурзия?

преди 11 минути, Тoни написа:

Според мен ти имаш голям психологически проблем.

Всяко мнение на българин оправдаваш с някакви комплекси. Никой няма комплекс от нищо, да не говорим, че дискутираме аз и ти примерно. Нито си-поумен, нито си няакъв успешен тип, освен това си доста дразнещо неграмотен. Успокой се малко. Май комплексите са у теб. Да не си ходил на Голямата екскурзия?

А с какво може да се оправдае такива глупости :))) С ум и разум?? Не се виждат... Вижда се папагалене и злобеене, а това са си чисто проява на комплекси както се знае в психологията... 

Айде айде, не ядем доматите с колци.... И знаем доста неща за разлика от теб, псевдоексперте по близкия изток и военщината....... :)) Минал си покрай експерт и в двете , и то бая отдалече....

П.С И естествено, аз съм винаги грешен ..ще поживеем и пак ще видим ;)  ...както сме виждали и друг път ... като с кюрдите, в Африн, нали ..пак тогава имаше големи изцепки и анализи, да ама на задницици основно :)) Тогавашните полемики нещо много бързо забравихте .. как пак се биехте в гърдите за някои неща :...Слаба памет и недобро хранене явно :)) 

И тогава се кефехте на убитите турски войници, и разбити танкове, че и баш оръжейни и военни  експерти се изкарвахте.... хахахаха, само като се сетя и пак ме хваща смях :))

П.С В Турция има един лаф, и не само там, че аскера отива на война като  на сватба.... и е готов да даде живота си курбан в името на идеалите, за род и родина...И сега в турските медии се вижда това, и настървение за война.... няма страх, няма паника.. само огорчение и решимост....Bir olur, bin dirilir ..Един ще умре, хиляди ще се вдигнат... 

Описваш себе си в момента. Папагалене е точната дума. 

Иначе те съветвам да посетиш доктор и да му разкажеш, как всички около теб са комплексирани и злобеят.

Как се казваш? Турски знаеш ли?

преди 4 минути, Тoни написа:

Описваш себе си в момента. Папагалене е точната дума. 

Иначе те съветвам да посетиш доктор и да му разкажеш, как всички около теб са комплексирани и злобеят.

А ти му разкажи колко е бил силен Асад и как щял да смаже турския аскер в Идлиб с помоща на руснаците ... ;) .... 

А после как се събуждаш с отвити крака и потен от стрес :))

преди 4 минути, Тoни написа:

..

Как се казваш? Турски знаеш ли?

Това май е риторичен въпрос, или поредната проява на глупост.. 

Да, знам, и името ми е турско... проблем ли имаш :)))

Бе, кво се занимавам, кой знае какъв помак си, или някой циганин от пловдивско.

Лек ден.

преди 32 минути, Sinbad_ написа:

.. Турция ще изпълни намисленото, и ще  спре терора над населението в идлиб.... А Асад ще остане с пръст в уста покрай мераците да гони повече и повече хора.... 

Я , първо да видим държавните граници !

А после кой къде е с армията и за какво се бори .....

888584.png

Просто е ....Едните искат ресурса на целия свят , другите не си го дават . Кой е агресора ? 

преди 11 минути, by_chechi написа:

Я , първо да видим държавните граници !

А после кой къде е с армията и за какво се бори .....

888584.png

Просто е ....Едните искат ресурса на целия свят , другите не си го дават . Кой е агресора ? 

Какви ресурси иска Турция бе драги.... Май някой е пропуснал доста от събитията там, и кой за какво се бори...

Турция иска най малко от всички, а то е мирното население да се върне в Идлиб, и да се спре избиването и етническата чистка срещу турците в Сирия, и не само срещу турците там, а и срещу доста други сунитски племена ... Това е... Останалото както казах са измислици премислици на разни псевдоанализатори ( главно български и с подобни комплески народности ) дето ги боли и сърби, и се мъчат да изглеждат важни разбиращи държавническото мислене...Руснаците искат бази там, и марионетно правителство,кюрдите искат автономна държава някаква( Израел тоже както и американските им марионетки ) , Израел иска да запази Голан,  на Турция и е достатъчно да има добър съсед с който да търгува... Нито е завладяла и иска да завладее  петролни кладенци( каквито в Идлиб и няма ) , нито и трябва територия повече.. просто и ясно.... 

Та опитай пак... свободно поправи се по военному.... 

преди 1 час, Sinbad_ написа:

Така ти се струва на сорсоидната душичка и дебелогъзното лицемерие твое... Чети и виж моите постове, само че не както обикновенно , през гъз та три декара лой и мазнина ....  и накъдето се затресе според центовете или според комплексите ти .... 

Прав бях :)  Обърнал е не само палаинката , ами и бесней щото не излизат сметките на турчалята в Сирия.

Колко евтино и типично ... :) 

преди 6 минути, Sinbad_ написа:

...Турция иска най малко от всички....

Ердоган&Сие други приказки разправят ! Даже по нашенско им текат лигите.....  Документи искаш ли ? :)

преди 4 минути, Sinbad_ написа:

а то е мирното население да се върне в Идлиб, и да се спре избиването и етническата чистка срещу турците в Сирия.... Това е...

Не беше ли спрямо рашистката доктрина .. има Асад и терористи с които се бие ? Кво стана сега ? Имало и мирно население, имало и различни от асадовци :) 

току-що, by_chechi написа:

Ердоган&Сие други приказки разправят ! Даже по нашенско им текат лигите.....  

Оо, я покажи къде го приказва това Ердоган ... Да видим факти, а не алабалистични опити каквито са ти типичните приказки....

преди 1 минута, miro20 написа:

Не беше ли спрямо рашистката доктрина .. има Асад и терористи с които се бие ? Кво стана сега ? Имало и мирно население, имало и различни от асадовци :) 

А не бе, няма,всички радостно подскачат и чаакт с нетърпение алевита Асад да въведе мир и цялост в Сирия :))  

Аз такава доктрина рашистка не съм подкрепял, нещо ме бъркаш с другарчетата си от типа а Тончето бонбонче недоучено, и мамуната дето и той се мъчи да изпъкне с глупостите си и празните приказки....

преди 3 минути, miro20 написа:

Прав бях :)  Обърнал е не само палаинката , ами и бесней щото не излизат сметките на турчалята в Сирия.

Колко евтино и типично ... :) 

Евтин е задника ти сорсотутке.... А на турчолята както викаш, сметките им излизат преспокойно, Саракиб е взет, срока на ултиматума наближава, както и края на Асадовските полюции за Идлиб....

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

Аз такава доктрина рашистка не съм подкрепял, нещо ме бъркаш с другарчетата си от типа а Тончето бонбонче недоучено, и мамуната дето и той се мъчи да изпъкне с глупостите си и празните приказки....

Може и леко да бъркам. По назад обаче си личи каква ти е била позицията и как защитаваше рашистите :) 

Оня също бе на подобни позиции.

Е , сега се обърна палачинката, пропагандата ти , също . Жалка работа .... :) 

преди 7 минути, Sinbad_ написа:

Оо, я покажи къде го приказва това Ердоган ... Да видим факти, а не алабалистични опити каквито са ти типичните приказки....

Е , бързо забравяш ! :nono:

На първо "щракане" , което ми попадна : (искаш ли второ , трето щракане или тяхна теория даже ? :))

https://btvnovinite.bg/bulgaria/izkazvane-na-turskija-poslanik-predizvika-burja-ot-nedovolstvo.html

.......................

Сега бързо си върни думите назад - те за теб самия се отнасят ! :nono:

преди 7 минути, miro20 написа:

Може и леко да бъркам. По назад обаче си личи каква ти е била позицията и как защитаваше рашистите :) 

Оня също бе на подобни позиции.

Е , сега се обърна палачинката, пропагандата ти , също . Жалка работа .... :) 

Аз рашистите и сега ги подкрепям в украйна ако става дума, и в крим тоже, руски е ;) 

А в Сирия не напълно ги подкрепям,и това съм го писал и казвал... Ама явно слабата памет пак ти играе шега , и бъркаш украинкста история със Сирия...типично за врътногъзи фурнаджии...мдам...

преди 6 минути, by_chechi написа:

Е , бързо забравяш ! :nono:

На първо "щракане" , което ми попадна :

https://btvnovinite.bg/bulgaria/izkazvane-na-turskija-poslanik-predizvika-burja-ot-nedovolstvo.html

?? И това доказва тезата за Сирия?? Ти сериозно ли, или се мъчиш да изглеждаш просто глупав, а не тъп и глупав??? 

А имах къде по добро мнение за теб поне, явно съм те надценил... тц тц тц... случва се , но е поправимо де :))

П.С това драги смехурко дори не показва мераци към Бг територии, какво остава за Сирия...  мдам... жалка картинка 

преди 7 минути, Sinbad_ написа:

Аз рашистите и сега ги подкрепям в украйна ако става дума, и в крим тоже, руски е ;) 

А в Сирия не напълно ги подкрепям,и това съм го писал и казвал... Ама явно слабата памет пак ти играе шега , и бъркаш украинкста история със Сирия...типично за врътногъзи фурнаджии...мдам...

?? И това доказва тезата за Сирия?? Ти сериозно ли, или се мъчиш да изглеждаш просто глупав, а не тъп и глупав??? 

А имах къде по добро мнение за теб поне, явно съм те надценил... тц тц тц... случва се , но е поправимо де :))

П.С това драги смехурко дори не доказва мераци към Бг територии, какво остава за Сирия...  

Очевидно много настояваш да се включиш в категорията идиот....:)

Та , какво дирят турците в Идлиб , ами към Кърджали не наминат !!!? :lol6:

Хайде , спри се ! :nono:

преди 3 минути, by_chechi написа:

Очевидно много настояваш да се включиш в категорията идиот....:)

Хайде , спри се ! :nono:

Когато някой се опитва мен да взема за глупак с подобни доводи, и не само мен а цял форум, за мен този е пълен идиот ако трябва да съм честен... Дотолкова ли смяташ че аз или останалите сме смотани канарчета  а, да ми вадиш подобен линк за довод свързан със Сирия..

Абе ей, осъзнай се малко, а после решавай да се правиш на обиден..бах си смешника, не стига че тъп но и нагъл.... пффф...

И не ми викай на мен да се успокоя, а ти се прегледай първо сам.... аз съм спокоен.... не знам кой ти е набил в човката че си нещо, но показваш пълно нищо в момента.. дори алабалистични дървени философии тука не могат да ти помогнат...

преди 9 минути, Sinbad_ написа:

Когато някой се опитва мен да взема за глупак с подобни доводи, и не само мен а цял форум, за мен този е пълен идиот ако трябва да съм честен... Дотолкова ли смяташ че аз или останалите сме смотани канарчета  а, да ми вадиш подобен линк за довод свързан със Сирия..

Абе ей, осъзнай се малко, а после решавай да се правиш на обиден..бах си смешника, не стига че тъп но и нагъл.... пффф...

И не ми викай на мен да се успокоя, а ти се прегледай първо сам.... аз съм спокоен.... не знам кой ти е набил в човката че си нещо, но показваш пълно нищо в момента.. дори алабалистични дървени философии тука не могат да ти помогнат...

Да беше казал нещо за Кърджали ! Като разстояние е горе-долу равно . И като смесено местно население - също....

Бих добавил и като психически разстройство на лидери , болни амбиции....

....А ! И да прочетеш и осмислиш поста си ......:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.