Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Сирия (2011-)

Featured Replies

преди 15 минути, иноТ написа:

има достъп до този секретен доклад,

Той не е секретен, и както пише в РИА , но мореплавателя му куца руския да си преведе, се казва "за сега не е публикуван" . :)

преди 13 минути, Sinbad_ написа:

не можа да измисли по убедително доказателство срещу мен

Аз нищо не измислям. Цитирам те . :)

Хайде да ти дам и един пример какво е "засекретен доклад", отразено например в същата руска медия РИА

https://ria.ru/world/20170208/1487462681.html

Схаващаш ли разликите ? Детайлите в "засекретения" доклад няма как да се обсъждат, защото са засекретени.

Тук , относно доклада за химическото оръжие, изводите са ясни, обсъждат се детайлите , някои ги подкрепят, други като РФ и Сирия , отричат и т.н..  но това именно означава че не е секретен :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 1k
  • Прегледи 77,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Просто му се ще на прасето, но нещата изобщо не стоят по този начин. В пространството трябва да се пусне новината, че американците трепят руски войници напълно свободно. На всички ни е ясно, че в Сири

• Daher Lammoth Вчера в 11:07 ·    Уважаеми медии, Когато отразявате събитията от Източна Г

• Филипов
    Филипов

https://www.1tv.ru/n/344138 Американские журналисты приехали в Сирию искать следы химатаки, а в итоге разоблачили фейк «Белых касок» Очередная мировая сенсация. Журналисты

Публикувани изображения

Нека да се върнем към изворът на проблема. Типичен пример за лъжа, манипулация и дезинформация. Мирката кава "официално от ООН' и дава линк към някаквъв български сайт. Може ли, ако обичате г-не, да дадете линк към сайта на ООН, за да видя колко е официално? Моля!

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 12 минути, miro20 написа:

Той не е секретен, и както пише в РИА , но мореплавателя му куца руския да си преведе, се казва "за сега не е публикуван" . :)

Аз нищо не измислям. Цитирам те . :)

Я пак погледни, и там аз наричам докалда фейк ли :)))

Наглостта ти май се конкурира само със глупоста и слепотата ти, както и продажността ти драги .... мдааам, явно имаш проблем и с българския а, а пък се пънеш за руския и английския че ги знаеш :))))))

Разбирам да пишех на чужд език, но не, на български си пиша да го ева, и пак недоскиф че и наглост да ми казват че аз твърдя еди какво си....

преди 12 минути, иноТ написа:

Нака да се върнем към изворът на проблема. Типичен пример за лъжа, манипулация и дезинформация. Мирката кава "официално от ООН' и дава линк към някаквъв български сайт. Може ли, ако обичате г-не, да дадете линк към сайта на ООН, за да видя колко е официално? Моля!

И къде е лъжата и дезинформацията ?

Официален доклад на разследващите експерти , който доклад на съвсем официално ниво се обсъжда вече в държавите делегати в ООН . :)

преди 13 минути, иноТ написа:

Нака да се върнем към изворът на проблема. Типичен пример за лъжа, манипулация и дезинформация. Мирката кава "официално от ООН' и дава линк към някаквъв български сайт. Може ли, ако обичате г-не, да дадете линк към сайта на ООН, за да видя колко е официално? Моля!

Няма и да даде, всичко е една баба от ФАЩ казала в ООН, както навремето един маймуняк на име Пуъл, беше казал еди какво си ... от същия ранг лъжи , но сега е включено цялото сороспийско войнство в Бг, начело с наш дебелогъз мазник тука, да изкарат че доклада наистина доказва това, без никой да го е видял с очичките си :)))  Тоест всички хором да зареват, Осанна Асад, Осанна Путин, и так дале в същия сороспийско либерастко фащски план ....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

преди 3 часа, miro20 написа:

Официален доклад на разследващтие експерти , които на съвсем официално ниво се обсъжда вече в държавите делегати в ООН . :)

Ами дай да видя в сайта на ООН колко е официално вече, че Асад е използвал химически оръжия. Ти каза, че е официално. Покажи! Официално е само, че не знаеш как се използва гребен

преди 9 минути, Sinbad_ написа:

всичко е една баба от ФАЩ казала в ООН, к

Тук въобще не става въпрос за  "една баба казала "  .Знам че сляпото отричане ви е принципа, но е доста смешно отстрани.

преди 10 минути, иноТ написа:

Ами дай да видя в сайта на ООН колко е официално вече, че Асад е използвал химически оръжия. Ти каза, че е официално. Покажи! Официално е само, че не знаеш как се използва гребен

Ми ще го публикуват предполагам.

Както виждаш никой не спори за този официален доклад. Раздаден е на делегатите, обсъжда се.

Аз пак те питам къде видя спекулация, лъжа , манипулация от мен ?

преди 14 минути, miro20 написа:

Официален доклад на разследващите експерти , който доклад на съвсем официално ниво се обсъжда вече в държавите делегати в ООН . :)

Аууу, какво умно изречение модерно избаца само, обсъждало се вече в държавите делегати в ООН хахахахаха..

Явно наш мазник, визира и тукашните обсъждания в калдата, по фейковите твърдения че доклада доказвал еди какво си .... на това му се викат голословни твърдения медийни, и дезинформация по скоро... а не официални факти от доклада ...

П.С Мазнико , обсъждат се факти, а такива общодостъпни няма, има само нечии спекулации и инсинуации, които ти потдържаш, и се опитваш да ги изкараш като твърдения на самия доклад..... На това навсякъде му се вика лобизъм, или трололизъм.. ( така де, лобизма е същността на ФАщ, не ме учудва изобщо защо такива като теб се нароиха  ) 

А и да, на кои делегати е раздаден, на всички в ООН , или само на определени а?  след като дори руснаците тепърва почват да го разглеждат, а някои вече предлагат дори проекторезолюции , странно преглеждане и обсъждане , с поставени от едната страна твърдения като факт, без другите още дори да са видели очите и същността на този доклад... 

преди 8 минути, Sinbad_ написа:

Явно наш мазник, визира и тукашните обсъждания в калдата,

Не :) нямам това впредвид. А рекацията и на РФ, и на Сирия, и на останалите държави .

Да. Доклада е официален. И бе насрочен ако не се лъжа още отдавна че ще предоставят такъв експертите на 26-ти.

Цитат

К 26 октября миссия должна представить Совету безопасности ООН доклад о расследовании

И те го направиха.

E, ти как имаш достъп до него, че знаеш кой е използвал химически оръжия? От поста ти разбирам, че не си го чел. Пък нали е и "официално"? Кое му е официалното?

Значи още не е представен доклада значи.... щом се крие  нещо не е чисто по него..

Предния го представиха веднага в открит вариант, а този се крие.. Щом се крие, има нещо нечисто, кой може да накара ООН да скрие този доклад, не и Асад и РФ във всеки случай .. само една група сили може да го направи това, а те са ясни кои ....защо се крие, също е ясно, има само една вероятна причина за това... Същата каквато беше и за криенето на доклада на специалните служби, по уж вмешателството на РФ в хамериканските избори... тоест, доклада не доказва нищо, просто с него се спекулира, пак знаем от кого 

преди 10 минути, иноТ написа:

E, ти как имаш достъп до него, че знаеш кой е използвал химически оръжия? От поста ти разбирам, че не си го чел.

Той чете избирателно само спуснатите гледни точки и твърдения .... 

преди 8 минути, иноТ написа:

E, ти как имаш достъп до него, че знаеш кой е използвал химически оръжия?

Не аз. И сам можеш да прочетеш реакциите  на този доклад.

Според теб Сирия и РФ биха ли излзиали с критики към доклад който не е официален документ в ООН ? ?

Именно острата им реакция е също показателна.

Значи още не е представне доклада значи.... щом се крие  нещо не е чисто по него..

Предния го представиха веднага в открит вариант, а този се крие.. Щом се крие, има нещо нечисто, кой може да накара ООН да скрие този доклад, не и Асад и РФ във вски случай .. само една група сили може да го направи това, а те са ясни кои ....

Доклада е представен и всички държави имат достъп до него.

А ти за пореде път демонстрираш невежеството си :) То не бе фейк... не бе засекретен.. не бе криене.... :)

Цитат

Според теб Сирия и РФ биха ли излзиали с критики към доклад който не е официален документ в ООН ? ?

И това го официализира? Понеже имаш шесто чувство, може би? :D

Tи каза "официално", за това дай официален линк, ако не лъжеш, че е официално.  

преди 8 минути, miro20 написа:

Доклада е представен и всички държави имат достъп до него.

А ти за пореде път демонстрираш невежеството си :) То не бе фейк... не бе засекретен.. не бе криене.... :)

РФ и Сирия е нормално да протестират, при условие всичките либерастко фащски нападки... и то на база голи твърдения, и лъжи

А невежество и лъжи се вижда кой демонстрира тука, за жълтите си центчета ....мдам....

Пиятелю :) жалките ти опити и извъртяния наистина не ги разбирам вече .

Доклада си е факт. Доклад ане е фейк, доклада  си е официален документ , представен в СБ на ООН , доклада съвсем официално се обсъжда от всички представители в ООН.

Не знам дали е задължително цялото деловодство в СБ на ООН да бъде публикувано, едвали.  за сега казват " все още не е публикуван публично".

Отричането , подкрепата, критиките е друга тема вече. Доклада си е факт.

Друго какво още ти трябва ?

РФ и Сирия е нормално да протестират, при условие

Да де. Именно че вземат отношение по този официален документ. Какво и защо , е вече отделна тема

преди 11 минути, Sinbad_ написа:

А невежество и лъжи се вижда кой демонстрира тука

Абсолютно :)

преди 12 минути, иноТ написа:

И това го официализира? Понеже имаш шесто чувство, може би? :D

Tи каза "официално", за това дай официален линк, ако не лъжеш, че е официално.  

Явно нашия дори значението на думата  "офицално" не знае .... жалка история, а така хубаво  и с плам се биеше в гърдите че е бългаски патриот :))))) 

Офицално е. :) КАкто всеки документ в СБ на ООН.

преди 10 минути, miro20 написа:

Офицално е. :) КАкто всеки документ в СБ на ООН.

Документите на СБ на ООН стават официални когато се обнародват ( постват , качват и так дале синоними на обнародване в модерно време )  след гласуването им, а не когато се крият ... Май пак не си в час.... докато още се обсъждат нещата, те са проекти, и не са официални  или окончателни.....

Същото е и с решенията на общото събрание на ООН, както и на комисиите, и така нататък.... 

Никой не дискутира и не взема отношщение по неофициални документи или изказвания

преди 8 минути, иноТ написа:

Дай ми линк към сайта на ООН да видя. 

Зацикли :)

Но все пак ше ти дам пак  същия отговор :

Доклада си е факт. Доклад ане е фейк, доклада  си е официален документ , представен в СБ на ООН , доклада съвсем официално се обсъжда от всички представители в ООН.

Не знам дали е задължително цялото деловодство в СБ на ООН да бъде публикувано, едвали.  за сега казват " все още не е публикуван публично".

Отричането , подкрепата, критиките е друга тема вече. Доклада си е факт.

Друго какво още ти трябва ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.