Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Сирия (2011-)

Featured Replies

Ама чакай сега, дай да видя колко е официално. Дай да го прочетем тука от сайта на ООН. Да не се окаже, че май няма нищо официално и пак лъжеш.

• Отговори 1k
  • Прегледи 77,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Просто му се ще на прасето, но нещата изобщо не стоят по този начин. В пространството трябва да се пусне новината, че американците трепят руски войници напълно свободно. На всички ни е ясно, че в Сири

• Daher Lammoth Вчера в 11:07 ·    Уважаеми медии, Когато отразявате събитията от Източна Г

• Филипов
    Филипов

https://www.1tv.ru/n/344138 Американские журналисты приехали в Сирию искать следы химатаки, а в итоге разоблачили фейк «Белых касок» Очередная мировая сенсация. Журналисты

Публикувани изображения

преди 8 минути, Sinbad_ написа:

Документите на СБ на ООН стават официални когато се обнародват, а не когато се крият ... Май пак не си в час.... 

Същото е и с решенията на общото събрание на ООН, както и на комисиите, и така нататък.... 

Да, когато се вземат решения . И се публикуват. Когато има вето и няма решения, не се публикуват.

Е и ?

преди 9 минути, Sinbad_ написа:

. Май пак не си в час.... докато още се обсъждат нещата, те са проекти, и не са официални  или окончателни.....

Доклада на експерите не е проект или работен или нещо такова.

преди 9 минути, иноТ написа:

Ама чакай сега,

Къде да те чакам тролчо ? :) току в два поста ти копирам един и същ отговор.

Не е лесно да си сорсопитек, пак зацикли горкия... Уж факт, официален, уж обсъждан от всички в ООН, а никой не знае нищо по него , бах си секретната работа се получава този доклад :)))))

А в същото време не бил засекретен, знаело се за него... Абе и за Баба Яга всички знаят, и са чували, ама никой не я е виждал , но тя все пак била официален факт :))))

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Аз ще изчакам, може пък този път да не лъже и верно да е официално. Имам надежда, че ще покаже тази спомената от него официалност.  

преди 13 минути, иноТ написа:

Аз ще изчакам, може пък този път да не лъже и верно да е официално. Имам надежда, че ще покаже тази спомената от него официалност.  

Е да се надяваме, а дотогава сорсопитека ще продължи да лъже като мазен циганин какво бил доказвал този доклад за лошия Асадчо, и Путин , хаххахахахаа .. На база Баба Яга му го казала ;) и му подарила близалка ако разпространи този слух , а слуховете са чиста проба фейк в огромната си част както знаем от историята на Баба Яга и сорошката банда...

П.С Като цяло fuck -ted  ситуация се получава накрая за сороспийската команда :))))))))))

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Айде, Миро, да не побегна да докладваш, за да си спомниш за едно време при бай тошо, как си се мазнил и донасял? Дай да видим тази официалност, за да не излезе, че пак послъгваш. Дет се вика, нямаш нито една истина казана.

Ами, лека вечер Синбад! Явно Миро пак ни излъга и няма нужда да чакам. То все едно да чакаш от умрял писмо. 

преди 23 минути, Sinbad_ написа:

пак зацикли горкия

То си личи кой зацикли :) Голямо смучене на пръсти и гърчене за  един, както казах, отдавна очакван доклад, планиран за 26, и предаден в СБ на ООН на 26-ти.

преди 25 минути, Sinbad_ написа:

Уж факт, официален, уж обсъждан от всички в ООН, а никой не знае нищо по него

Не уж. И всички държави знаят за него. Детайлите въпреки че не са публикувани нито са секретни , нито криени. И са споделяни в медиите от самите делегати.

Плюс  вече официални  реакции /остри от Сирия и РФ/ както също цитирахме вече. :)

преди 20 минути, иноТ написа:

да си спомниш за едно време при бай тошо, как си се мазнил и донасял?

Така ли ? и какво още съм правил ? :)

Какво ли не съм чувал за мен, и обикновенно винаги се стига до там когато тролченцата  няма какво да се заядат, да опонират ,да се аргуметират , и се почва стандартната помия...

Кеф ли ти е от тази извратеност ? Халал да ти е.. гърчи се :)

преди 25 минути, Sinbad_ написа:

ще продължи да лъже

Нали си знаеш ... че нямам нито една лъжа казана.  Същия въпрос бих задал и на теб. Що за извратеност да влзизаш във форум и вместо дискусия да търсиш с кого да се заядеш , да напсуваш, да си излееш  гменщината и целия цветущ репертуар ?

Това е болестно състояние, другари ....

Тролим си а ? няколко пъти ти дадох отговор.  :)

Добре де дай ми линка! Нали е официално? Аз ти искам линк, ти нямаш и казваш, че троля. Просто искам да видя официалното. Или лъжеш, че е официално?

Доклада си е факт. Доклад ане е фейк, доклада  си е официален документ , представен в СБ на ООН , доклада съвсем официално се обсъжда от всички представители в ООН.

Не знам дали е задължително цялото деловодство в СБ на ООН да бъде публикувано, едвали.  за сега казват " все още не е публикуван публично".

Отричането , подкрепата, критиките е друга тема вече. Доклада си е факт.

Друго какво още ти трябва ?

Дай да го видим, нали е официален и ти със задоволство заклейми виновниците. Значи си го чел. Искам и аз да го прочета. Не виждам проблем, след като е официален.

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 14 минути, иноТ написа:

Значи си го чел. Искам и аз да го прочета.

Чел съм това което цитират медиите и преставителите в ООН. На които именно е предоставен този официален доклад на разследващите.

И както те питах и преди - някой би ли обсъждал и реагирал на документ в ООН който не е официален ?

Раздаден е на всички представители на държавите, които именно го обсъждат и дават официални реакции по него доклад. Кога и кой ще го публикува  за публичен достъп, питай тях.

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Моля, моля!!! Не го натискайте много, ще го загубим като клиент!!! С него трябва да се кара меко и нежно!!!!

Ти безсмислени заяжданици " натискане" ли му викаш :)

преди 9 часа, Джугашвили написа:

Моля, моля!!! Не го натискайте много, ще го загубим като клиент!!! С него трябва да се кара меко и нежно!!!!

Ааа, той не е клиент, той клиенти си търси.Ама все по-трудно му се получава.

преди 19 часа, miro20 написа:

https://opcw.unmissions.org/

Предлагам да питаш или OPCW или тримата дипломата потвърдили доклада.
:)

Разбира се. Подозирам обаче какъв ще е резултата от спора.

Долкада никой не твърди че е фейк. Предаден е на съвета за сигурност на ООН, който няма как да публикува нещо , за което междувременно е наложено вето от очевидно засегнатата страна - РФ :)

Сирия и РФ разбра се оспорват изводите в този доклад, но никой не твърди че е фейк , че не съществува :)

https://ria.ru/syria/20171027/1507680292.html?inj=1

Какви са тези новини от 2014-та година??? Надяваш се, че няма да те проверим ли??? Нали твърдиш, че ВЕЧЕ е официално!!! Къде е това ВЕЧЕ??? И аз да ти дам един линк, само че е от тази година!!! Дойче Веле харесва ли ти??? Про американска платена медия!!! Я виж какво пишат там!!! Пак стана за смях!!! И по стара традиция, отново Джугашвили е палача!!! Вече започвам да се притеснявам да не ме обвинят в геноцид над соросоидите!!! Очаквам всеки момент някой от Козяк да почука на вратата!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

Вече ти е отговорено по горе. Нямам какво да добавя, а вие се гърчете колкото искате :)

А да.. докато документа се "изучава  подробно" както казват от руска страна, самото обсъждане в СБ на ООН по доклада , ще се проведе  на 7 ноември.

Джугашвили, той човека си ти каза. Чел по медиите. 

Разбира се. Къде другаде може да прочете човек ако не в медиите ? Особенно когато въобще не е обект на спор дали съществува такъв официален доклад..Вашия "запек" за който се заяждате е че го няма публично публикуван за сега.

Това по нищо не променя  ФАКТА че има такъв официален долкад, внесен в СБ на ООН.

Проблем ли имаш с това ? :)

И пак да те питам за кой ли път... къде в казаното от мен някъде видя лъжа или  манипулация ?

Това, че въоръжената опозиция в Сирия е в състояние да извършва и химически нападения, бе описано подробно още през 2014 година в публикация на разследващия журналист Сиймор Хърш в "London Review of Books". Той цитира един документ на американската военна тайна служба DIA от 2013 година. Според този документ, клонът на Ал Кайда в Сирия - фронтът ал Нусра - притежава нервнопаралитичния газ зарин. В статията си Хърш се опитва да докаже, че приписваното на Асад нападение с бойни отровни вещества в Гута (предградие на Дамаск) през август 2013 година всъщност е дело на бунтовниците.

преди 1 час, nikssi написа:

Това, че въоръжената опозиция в Сирия е в състояние да извършва и химически нападения, бе описано подробно още през 2014 година в публикация на разследващия журналист Сиймор Хърш в "London Review of Books". Той цитира един документ на американската военна тайна служба DIA от 2013 година. Според този документ, клонът на Ал Кайда в Сирия - фронтът ал Нусра - притежава нервнопаралитичния газ зарин. В статията си Хърш се опитва да докаже, че приписваното на Асад нападение с бойни отровни вещества в Гута (предградие на Дамаск) през август 2013 година всъщност е дело на бунтовниците.

Това е ясно и на малките деца!!! Явно нашият инженер не е сред тях!!! Дори не се класира там!!! Но пък за сметка на това са му дали инженерно образУвание по заслуги!!

преди 2 часа, иноТ написа:

Джугашвили, той човека си ти каза. Чел по медиите. 

Да, както винаги съм правил, ще приема градивната ти критика, разбира се!!! Вземам си поука от аналичтичния ти поглед върху нещата!!!

преди 4 часа, miro20 написа:

Вече ти е отговорено по горе. Нямам какво да добавя, а вие се гърчете колкото искате :)

А да.. докато документа се "изучава  подробно" както казват от руска страна, самото обсъждане в СБ на ООН по доклада , ще се проведе  на 7 ноември.

Някой може ли да кликне върху линка, посочен от наш Мирчо!!!...Ей това му е доказатеслтвото, че не е фейк!!! Иначе той никога не лъже де!!! Да си знаете!!! Ако някой не го е запомнил евентуално...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.