Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Антихрист

Featured Replies

Уау, аз имам един въпрос: Всеки, който е писал в тази тема, изчел ли е всичко, написано до момента???

Защото аз не съм, и нямам такова намерение :S

Въпросът е:

Какво мислите за Антихриста

Ако решим да философстваме, може да се получи много готина дискусия... стига фанатиците с точните цитати да ни оставят на мира ;)

Що се отнася до факти, нищо не е сигурно. На този свят живеем милиарди хора... само малцина от тях познават тези догми и писания, всички останали сме си просто хора... но всички ние се вълнуваме от подобни теми

Аз може да съм Антихриста, никой не знае, никой няма да разбере докато не е прекалено късно... И никой няма право да си играе с тези понятия :Р

• Отговори 976
  • Прегледи 110,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

защо християните не разбраха ,че мойсеевият закон е първия и той не е отменен до ден днешен, и то според писанието в самата библия?

“Ние Го чухме да казва: Аз ще разруша тоя ръкотворен храм, и за три дни ще съградя друг неръкотворен” (Марк 14:58); „В отговор Исус им рече: Разрушете тоя храм и за три дни ще го издигна. Затова юдеите рекоха: За четиридесет и шест години е бил граден тоя храм, та Ти за три дни ли ще го издигнеш? Но Той говореше за храма на тялото Си” (Йоан 2:19-21)“А Исус, като извика пак със силен глас, издъхна. И, ето, завесата на храма се раздра на две от горе до долу, земята се разтресе, скалите се разпукаха” (Матей 27:50,51; Марк 15:38; Лука 23:45). И какво следва от това, че завесата се раздра?Не се правете че незнаете драга valkiria!

значи божият закон е отменен..с едно раздиране на завеса..така ли драги ми гленчик? 

хайде сега да те видя душо .....

1дай ми дефиниция какво според библията е грях????и къде е посочено? :wink12:

2 как се познава греха? :wink12:

хеееее така яко се натрисаш миличък глен..така яко :tongue2:

това,което пишете е грях,цяло стадо жертви няма да ви стигне да се очистите! :tongue2:

...защо християните като толкова си обичат и следват  бога и апостола не са обрязани?

ааа как бе Американс ги обрязват повечето, макар че все по-малко вече :rolleyes:

прочети какво пише в псалм 110..пророчеството дадено на давид,с поръката да го оповести на народа си

4 Господ се закле, (и не ще се разкае), като каза: Ти си свещеник до века според чина Мелхиседеков.

свещеничеството при левитите се предава от баща на син...или по точно , в коляното на леви  ..умира един и друг приема  службата ,която  е установена от мойсей.

свещеничеството на мелхицедек ще бъде  до века, това означава ,че  този свещеник няма да умира и затова и свещеничеството  му няма да преминава към друг първосвещеник след него..тоест исус е първосвещеник ,удостоен да служи на бог тоест да предава неговите заповеди и да ги разяснява...няма следи да е казано ,че ще се изпраща син или бог !!та-а-а ,драги ми гленчик..това е промяна, а не отмяна на закона..защото никъде няма да намериш писано,че исус казва "отменям закона на мойсей и на адонай"..никъде ,тъкмо обратното..исус ще проповядва тора и това сам е казал в матей.няма отмяна и на свещеничеството на левит...просто е указано мястото и времето на служенето...левит ще служат до края на милениума в земен храм,след това вече няма да има такъв храм и няма да има нужда от служене в него,защото след милениума в царството божие ще живеят хора които няма да са нарушавали закона/тора/тоест тези които са възкръснали за вечен живот.защото са спазвали думите на адонай ..затова е казано "докато не  преминат небето и земята"..те все още не са преминали драги ми гленчо и тора важи!!!!това е положението,свиквай ..и много поздрави на отчетата и пастерите в църквата ти

Мелхиседек е  “цар на мира”!Поради греховната си немощ хората не могат да постигнат едновременно правда и мир. Последното ни навежда на мисълта, че тези думи се отнасят единствено за Бога.

„Свещеник на Всевишния Бог“ (Евр. 7:1).

Мелхиседек бил праведен мъж и наистина носел образа на Христос. Движен от пророчески дух, той предузнал жертвата, която тръбвало да бъде принесена от Него за всички народи и почел Бога с хляб и вино, подражавайки отпреди на идещия Христос”

„Без баща, без майка, без родословие нямащ начало на дните нито край на живот“ (7:3).

В Битие 9-11 гл. са изложени родовите таблици на Сим, Хам и Яфет, където Мелхиседек не се споменава. И така, салимският цар не е от родовете, произлизащи от тримата споменати по-горе. За неговото родословие явно няма данни и в Свещеното Предание. Така, Мелхиседек става предобраз на Сина Божи, Който няма начало и край на битието Си и като истинс ки Бог Тойняма майка, а като истински Човек няма земен баща!Мелхиседек, изтъква ап. Павел, превъзхожда Левии и заради безкрайността на своя живот и по такъв начин е придобил вечно свещенството, защото силата, която има, е по-голяма от тази на смъртта. Като победил смъртта със собствена сила, той е придобил свещенство. Да, но кой освен Бог би могъл да срази смъртта?

Св. Йоан Златоуст говори, че смяната на закона и Христовото свещенство произлизат от факта на несъвършенството на всичко предишно. И така, законът няма възможност да прави хората съвършени, не защото не е добър, а първо слабият човек не го изпълнява и второ, той не дава благодатна сила, каквато виждаме в Новия Завет, и затова не може да прави хората съвършени. Ето вече нуждата от от ново свещенство и Нов Завет.

“Ти си свещеник на веки по чина Мелхиседеков” (Евр. 7:17).Така има клетва, която е не само печат на Завета, но и дава сила за изпълняването на този закон. Човек вече не е онзи роб, който в закона на Моисей можел само да се опитва да изпълни правилата, той вече е част от народ от свещеници, чиито първосвещеник не е поробен от греха човек, а живият Бог.Мелхиседек – цар на мира, цар на правдата, свещеник на Бога Всевишни, неограничен ни от време, ни от родство – нещо невъзможно за човек. Предобраз не показващ загадка, а насочващ към Този, Който наистина е неограничен – Христос. Този Христос, Който положи закона на духа, стана основа на вярата, освети завета с кръвта Си и получи обещание и клетвата: “Ти си свещеник навеки по чина Мелхиседеков” (Евр. 7:17).

Така, Мелхиседек става предобраз на Сина Божи, Който няма начало и край на битието Си и като истинс ки Бог Тойняма майка, а като истински Човек няма земен баща!

Не съм сигурен, че разбрах. Исус, макар заченат непорочно, поне има майка, а Мелхиседек и такава ли няма? Какво означава "предобраз"? Сега, да не излезе, че е Синът се е въплъщавал два пъти - един път в Мелхиседек и втори път в Исус? Обърках се нещо, да си призная.

Не съм сигурен, че разбрах. Исус, макар заченат непорочно, поне има майка, а Мелхиседек и такава ли няма? Какво означава "предобраз"? Сега, да не излезе, че е Синът се е въплъщавал два пъти - един път в Мелхиседек и втори път в Исус? Обърках се нещо, да си призная.

йоан Рече Господ: никой не е възлязъл на небето, освен слезлия от небето Син Човеческий, Който пребъдва на небето. И както Моисей издигна змията в пустинята, тъй трябва да се издигне Син Човеческий, та всякой, който вярва в Него, да не погине, но да има живот вечен. Защото Бог толкоз обикна света, че отдаде Своя Единороден Син, та всякой, който вярва в Него, да не погине, а да има живот вечен. Защото Бог не проводи Сина Си на света, за да съди света, а за да бъде светът спасен чрез Него.

Тълкувание Когато Иисус Христос казал на Никодим колко необходимо е кръщението за човешкото спасение, Никодим не успял да Го разбере. Затова Иисус рекъл: “Не можете да разберете земното кръщение, а ако ви кажа за небесното Ми раждане и Промисъл, как ще го разберете при положение, че никой не е ходил на небето, освен Онзи, Който слезе от небето, Синът Човечески, Който и сега е на небето?” (ср. Иоан. 3:12, 13). Никодим не вярвал, че Иисус Христос е Бог, а Го мислел за някой пророк. Затова Иисус му рекъл: “Разбери, Никодиме, че Аз съм Бог и човек, дошъл съм от небето и съм на всяко място. Не съм пророк, о, Никодиме, за какъвто ме мислиш. Защото нито един пророк не е ходил на небето, а всички са умрели и са изгнили в земята като всички хора. Само Синът Човечески слезе от небето, за да спаси хората от дяволското робство”. Той се нарекъл Син Човеческий, защото приел човешко тяло; а Син Божий се нарича, защото Бог Отец Го родил със слово (мислено) преди всички векове и времена. Но както първото Му раждане от Бог Отец не може да се постигне с човешки ум, така и второто Му раждане от Света Дева Мария е непостижимо. Защото Той непостижимо слезе от небето с Божествената природа, която облече с човешка природа от Дева Мария, и се яви на земята като човек с две естества: Божествено и човешко. С човешкото страда, разпна се, умря и бе погребан, а с Божественото слезе в ада, потъпка смъртта и възкръсна от гроба. С Божественото дойде невидимо от небето, а с човешкото отиде видимо по-високо от всички небеса и седна отдясно на Бог Отец, където си беше и откъдето ще дойде пак с голяма слава, за да съди целия свят. Свети Софроний, Епископ Врачански

Благодаря, Глен. Да, всичко това е известно, но няма лошо да се припомни. Все пак не разбрах какво се има предвид под това, че Мелхиседек е "праобраз"? Праобраз на кого - на Христос ли? И другото - да разбирам ли, че Мелхиседек е непорочно заченат?

Поради тази неизвестност Мелхиседек няма начало на живота си, ни край.  Мелхиседек става предобраз на Сина Божи, Който няма начало и край на битието Си и като истински Бог Той няма майка, а като истински Човек няма земен баща В С тария Завет има и други личности предобрази на Иисус Христос-Адам,Авел,Авраам,Исаак,Йосиф ,Мойсей,Аарон,Иисус Навин,Давид,Ион,Йов.Цялата човешка история е история на Спасението, разделена на три периода.Първият период е подготовка за идването на Спасителя. Той трае от грехопадението до Благовещение, в течение, на който Божият промисъл Си избира оръдия.Вторият период е от Благовещение до Петдесетница и отговаря на земния живот и Възнесението на Христа. През него човекът е безсилен: само Христос със Своя живот, Възкресение и Възнесение извършва спасителното дело, от Петдесетница започва нов период. В него човешките личности със съдействието на Светия Дух могат свободно да приемат обожението, което природата им веднъж завинаги получава в Христа.

Аз пак да кажа, че не разбрах това, което пише Глен за Мелхиседек. Питах два пъти, но той ми отговаря по един и същ начин - с цитат някакъв и без пояснителен коментар. Той пише:"Мелхиседек става предобраз на Сина Божи, Който няма начало и край на битието Си и като истински Бог Той няма майка, а като истински Човек няма земен баща" Може ли да разпръснеш малко мрака на невежеството ми и да ми обясниш какво има предвид Глен и как стоят нещата в действителност?

.не виждам защо трябва да папагалстваш виж там,задала съм ти въпросче за спасените от израилевите племена...нещо да кажеш за останалите спасени..кой са ,откъде са? :wink12:

ще ти отговоря драга valkiria,само ми кажи от кое племе си? :tongue2:

от това дето името му е на първата врата/фръц,фръц/ :tongue2: хайде сега да видя къде са табелките с вашите племена, и ако се постараеш да отговориш,ще ти обясня една от големите заблуди в която ви държат падретата и пастерите :tongue2: дето се вика ,ше те допусна до величието на най- добрата ми страна /фръц,фръц/ :lol6:

нека изчакаме търпеливо глен,защото отговора на твоя въпрос е свързан с това ,което попитах него.засега мога да ти кажа само,че неправилно изписва ... мелхиседек...правилното е мелхицедек и това съвсем не е случайно и точно това е началото на объркването :wink12:

напротив,напротив...просто не го знаеш или не са ти го обяснили :tongue2:

виж там ,вземи  да разбереш кой ви излъга...йоан или тоя господ  който и да е той...защото има възнесли се на небето живи и това го пише в библията

мелхиседек...правилното е мелхицедек не ми се спори за десятъци,питай някой сектант!После ще ми зададеш въпрос-Защо ли в НЗ Божиите мъже на вярата в Исус, които са даден за пример в НЗ, не са взели пример от Авраам, и не са правили такива неща дори, когато са им причинявали далеч по страшни неща? Вместо да “спретнат” една въоръжена армия от вярващи (все пак за кратко време са вярващите в Исус са станали хиляди само в Ерусалим) и да почнат да колят тези, които се опитват да им навредят (напр. тези, които са убили Стефан с камъни), те оставяли справедливостта, съда и наказанието изцяло в ръцете на Бога!Не ми се спори !

а за първия въпрос прочети притчата за блудния син,и виж кой стои извън дома и се сърди вече 2000 год.!

вашето заключение също ми е ясно-със сигурност ще ми кажете- че когато става въпрос за спасението не може да има пришълци. Или си част от Израел и си свързан с едно от племената или си в тъмницата, където е плач и скърцане със зъби!

параша талмуд ,лъжа и измама!!! :)

Редактирано от glen (преглед на промените)

нека изчакаме търпеливо глен,защото отговора на твоя въпрос е свързан с това ,което попитах него.засега мога да ти кажа само,че неправилно изписва ... мелхиседек...правилното е мелхицедек и това съвсем не е случайно и точно това е началото на объркването :wink12:

Да, търпението е важна добродетел по нашему парамита. Най-голямото изпитание за моето търпение е да обикалям по магазините с някоя представителка на твоя пол. Вчера допуснах тази грешка. Докато тя се забавляваше да мери разни шарени парцалки във всеки магазин, покрай който минавахме, аз си седях отвън и се упражнявах в търпение. След първия половин час хич не ми се получаваше. ;) Както и да е, но само се надявам Глен да се е консултирал и да не повтори за трети път същия отговор. "Мелхицедек" - ще запомня.

А, той ме е изпреварил и е публикувал отговор преди мен... Драги Глен, аз не виждам да отговаряш на това, което питах по начин, който мога да разбера. Може причината да е в мен, но прояви малко милосърдие. И така пак моля да поясниш какво означава::"Мелхиседек става предобраз на Сина Божи, Който няма начало и край на битието Си и като истински Бог Той няма майка, а като истински Човек няма земен баща" Ако може с думи прости и без цитати.

Вместо да “спретнат” една въоръжена армия от вярващи (все пак за кратко време са вярващите в Исус са станали хиляди само в Ерусалим) и да почнат да колят тези, които се опитват да им навредят (напр. тези, които са убили Стефан с камъни), те оставяли справедливостта, съда и наказанието изцяло в ръцете на Бога!

Като някой е в слаба позиция винаги намира подобни оправдания. Когато христянството е станало доминираща, държавна религия не е имало подобни скрупули. Инквизицята или религиозните войни в Европа са унищожили много повече хора, отколкото са мъчениците от зората на христянството.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

.... ...и се превръщате в канибали на вярата и нищо друго.

е, и ? 

нека си я дъвчат -лошо няма, стига да живеят според Закона , не ли ? 

само си дрънкате тука -

някой да ми напише и сподели за срещата с гадините му

Както винаги съветите ти са безценни. Понеже питаш

кое е по важното за мъжа..да има шекели или да му става.?

При мен първото е в наличност, а второто е проблем щото съм беден будист. И как не, като дамата ме "изработи" да и купя скъпи обувки, които на другия ден се оказа, че и убивали. И най-забавното е, че аз излязох виновен, щото си ги била купила, за да ми се хареса. Демек, аз съм ги бил харесал и затова си ги взела. Ма, аз не съм казвал нищо друго освен "Дай да ги взимаме и да си ходим, че ми писна да обикаляме!" Тва, женската логика ми е непонятна. ;) Карай. Шегувам се - нали ме знаеш. За Мелцхедек най-сетне разбрах. Разбрах и че glen нищо не е разбрал и затова нищо не може да ми обясни. Поздрав - гледай го. Това е едно от най-готините и забавни неща, които съм гледал напоследък. Ще ти хареса: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZNM0ENUCO5I

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

драгий ми глен,

сега ще видиш как ще те "удавя" във тъмната вода на твоето невежество

глен,

това е първото невежество което те обърква

обърканите ви глави раждат безумия и смешки

този апостол,който твърде ,че е павел: или  не е евреин, или вие не сте го разбрали.писах подробно в предишния си пост ,но ти въобще не си правиш труда да четеш

аз нищо не ти казвам глен,аз не съм йоан.той ти пише за 12 племена на исраил ,които ще бъдат изписани на вратите на божието царство.при това казва,че пише това което е чул.ето ,да ти го завторя:

такива ми ти работи ,драгий ми гленчик,безпринципното ти и невежествено пулене не те прави оргинален

Нека приемеме че съм тъп!

Сега вие,понеже сте по умна ми обяснете кои са богоизбраните евреи,оригиналните,с какъв цвят на кожата са били,къде са сега?В днешни времена наблюдаваме само тези,които сами се боготворят, има хора, нарекли се евреи ", но не", но са синагога на Сатана.

Дайте цитат,какво е искал да каже св. Апостол Павел , а ние сме го разбрали погрешно?Апостол Йоан споменава точния брой на истинските евреи от всяко племе по 12000!

според Писанието какво означава „Израел?” Вярно ли е, че благословенията обещани на Израел са за евреите, а не за църквата? Знам,че няма да приемете,но го запомнете,ще ви потрябва- Павел в Гал. 6:16 пожелава мир на „Божия Израел.”  апостола няма в предвид единствено евреите когато използва израза този израз е , който казва: „Защото нито обрязването е нещо нито необрязването, а новото създание.” Единственото нещо, което е действително от значение, казва Павел, е „новото създание,” обновения живот, който Святия Дух носи в сърцето на човека (сравни Йоан 3:3,5; Римл. 2:29). „Вяра, която действа чрез любов” (Галатяни 5:6) е от значение, а не дали човек е евреин или не-евреин (ср. 1 Кот. 7:19; 2 Кор. 5:17).Следователно, за Павел църквата, съставена от евреи и езичници, които са приели Христос за свой Господ и Спасител, е истинския Израел.Павел вижда нещата разделителната стена между евреи и не-евреи е съборена чрез кръвта на Христос (Еф. 2:14)Според Павел не всички потомци на Израел (Яков) са наистина от Израел (Римляни 9:6 ср. 1 Кор. 10:18). Не всички са включени в „целия Израел.” Не всички, които са наречени евреи, по името на Юда са истински носители на това име (Римляни 2:28-29 е игра на думи с името Юда виж и Йоан 5:41-44). Не на всички похвалата е от Бога. Има потомци на Авраам, които, подобно на Исмаил, са родени по плът, а има и такива, които като Исаак са родени по дух (Гал. 4:29)Но дори няма нужда човек да бъде физически потомък на Авраам, за да принадлежи към „Божия Израел” (Гал. 6:16 ср. Римл. 9:24). Йоан Кръстител също е бил напълно наясно с факта, че физическото родство с Авераам не гарантира, че си истински син на Авраам. Той знаел, че и независимо от това родство Бог може да въздигне деца на Авраам (Мт. 3:9; Лука 3:8).  Мнозина ще дойдат от изток и от запад и ще насядат с Авраам, Исаак и Яков в Божието царство в небето; а децата на царството ще бъдат изхвърлени във външната тъмнина (Мт. 8:11-12). Лозето е дадено на друг народ (Мт. 21:41). Когато поканените не откликват на поканата са доведени други (Мт. 22:1-14).

• 7 месеца по-късно...

Според вас вече започнало ли е "началото на края" ? На много места четох, че в Америка вече много хора са чипирани като долни животни (роби, роботи - h+ - трансхуманизъм и т.н.). Ето едно много интересно четиво: http://posledno-vreme.hit.bg/  Доста е дълго, но и много интересно. :)

Има и доста доказателства за това: https://www.google.bg/search?q=%D0%9D%D0%BE%D0%B2+%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD+%D1%80%D0%B5%D0%B4+-+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8&oq=%D0%9D%D0%BE%D0%B2+%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD+%D1%80%D0%B5%D0%B4+-+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8&aqs=chrome..69i57.249j0j4&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8

Имам съответно и въпрос: Какво ще стане с тези, които не искат "бар-код" на челото ?

Колега. Аз не приемам като доказателство всяка написана някъде глупост.  Ето какво е доказателство в правото, обобщено и поднесено максимално смилаемо за публично четене. Положението в другите области на живота не е кой знае колко различно. Трябва да има нещо от това което твърдиш, което да може да се види, пипне, вкуси, помирише, изследва, с научни методи и прочие.

Имам съответно и въпрос: Какво ще стане с тези, които не искат "бар-код" на челото ?

Тези ще бъдат маркирани с печат на дясната буза..

Да се уточняваме ли за каква буза става на въпрос. Естествено при жените ще е:

http://www.youtube.com/watch?v=pVOxkFK2aF0

Без съмнение в новия световен ред ще са включени: Пиене, ядене, жени(хурии за бившите мюсулмани), летящи "Харлей Дейвидсън"-и(за хамериканците), и...Лили Иванова за себе си.

Според вас вече започнало ли е "началото на края" ? На много места четох, че в Америка вече много хора са чипирани като долни животни (роби, роботи - h+ - трансхуманизъм и т.н.). Ето едно много интересно четиво: http://posledno-vreme.hit.bg/  Доста е дълго, но и много интересно. :)

Има и доста доказателства за това: https://www.google.bg/search?q=%D0%9D%D0%BE%D0%B2+%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD+%D1%80%D0%B5%D0%B4+-+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8&oq=%D0%9D%D0%BE%D0%B2+%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD+%D1%80%D0%B5%D0%B4+-+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8&aqs=chrome..69i57.249j0j4&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8

страшни доказателства, шом в Гугъла начи е верно.

и мен сигурно ме чипираха в болницата Форт Лаудердейл миналата година като шиле

инжецията с Ативан така болеше все едно ми шмугнаха нещо в мускула без да знам :)

нищо няма да стане

защото Бог е по-силен

Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях.“

(Левит . Глава 20 : 13 )

Днес ще Ви покажа нагледно как западните ни партньори възпитават своите деца. Тези от нашето евро-атлантическо семейство. Ще Ви покажа какво ще се случи скоро и в България на нашите деца. Много пъти съм критикувал демоничната западна хомо-пропаганда, гей браковете и осиновяването на деца от хомосексуални двойки. Настъпи момент да Ви покажа една малка част от промиването на мозъците на децата имащи нещастието да се родят в Европа и САЩ. Ще видите и разберете част от системата и програмата на англо-саксонските сатанисти за оскотяването на човечеството, за постепенното откъсване на всякакви норми и морал в обществата. Ще видите как същите са обърнали гръб на Бога и божието слово, и служат безропотно на Луцифер.

Нека започнем с няколко много популярни детски книги разпространявани в цяла Западна Европа и Северна Америка. Ето какви са техните заглавия, какво е изобразено на техните корици и какво е краткото описание към всяка една от тях. http://www.vestnikataka.bg/2014/01/%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%b0%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b3%d0%be%d1%82%d0%b2%d1%8f-%d0%b8%d0%b4%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8%d1%85%d1%80%d0%b8%d1%81/

Ще видите как същите са обърнали гръб на Бога и божието слово, и служат безропотно на Луцифер.

въпрос на избор

Бог не задължава никой да го обича

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.