Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Антихрист

Featured Replies

• Автор

Не-просто му гледаме сеира. :yanim: С подобни цитати взети от тук-от там от Библията не може да се докаже нищо (или да се докаже всичко-зависи от гледната точка.Нали знаеш- "И Дяволът тълкува Светото писание както му е угодно...")

Да, има нищо вярно в това, което си казал... :rolleyes:
  • Отговори 976
  • Прегледи 110,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Моля, пишете по темата.Публикувано изображение

Безкрайна моя, ние двамата с Трице...(както там му е името, че е много сложно) изговорихме доста повече неща по-темата в сравнение с господата, които критикуваме. Преписването на дебели книги не е обсъждане по темата, макар и Книгата да е в областта.

От една страна, темата за Антихриста ми е много интересна. От друга, и това, което пишете също. Не можете ли да го отделите в отделна темаи да продължи там този спор? Та да си ги имаме и двете? :speak:

Безкрайна моя, ние двамата с Трице...(както там му е името, че е много сложно) изговорихме доста повече неща по-темата в сравнение с господата, които критикуваме. Преписването на дебели книги не е обсъждане по темата, макар и Книгата да е в областта.

Подкрепям.Но не мога да оставя лични нападки в темата...

Аз лично пропускам цитатите от Библията и чета само анализите.Всеки си има Библия.Интересуват ме мненията на хората, макар и да не вярвам че един ден ще ни навести Антихрист...

От една страна, темата за Антихриста ми е много интересна. От друга, и това, което пишете също. Не можете ли да го отделите в отделна темаи да продължи там този спор? Та да си ги имаме и двете?

:speak:

Този спор който се получи беше наистина много безплоден. Няма да продължавам повече, но ако ти все пак искаш си направи отделна тема..

Какво мислите за Антихриста?

Искам да знам мнението на всеки един по въпроса и статията...

Последно време, факти и събития за нещата които ще се случват около нас и с нас самите. Получих тази статия преди малко и реших, че всички ще искате да научите какво ще става с нас и какво ни предстои в най-близък план.

-ИЗБЯГВАЙТЕ ГО!!! РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО… MONDEX

-ЗАПОМНЕТЕ ИМЕТО НА ТАЗИ КОМПАНИЯ И ЗНАКА (пеперуда)!

-СЛУЧАЙНОСТ ЛИ Е ТОВА?

-ПРЕДСТОЯЩОТО БЕЗКАСОВО ОБЩЕСТВО

-Последният диктатор в историята-АНТИХРИСТ - Световният диктатор

-Нова парична система

-Числата, започващи с 666

-Заговорът се заплита

-Белгийският звяр

-Технологията за „имплантиране на биочипове” е вече налице!

-Белегът и религията Ню Ейдж Белегът на звяра

Според мен това е от изключително значение не пренебрегвайте статията, прочетете я цялата това ще ви отнеме не повече от 5 минути, а може и да е от изключителна полза за вас.

Най-искренно благодаря за вниманието и за коментарите, който очаквам от всеки един от вас.

Последно време, статията ТУК

пп. Тъй като се получи някакво недоразумение...допълвам, че както във всяка информация и тук може да има доза нереалност...но при всяка информация е възможно да има и неверни данни...всеки има мозък, за да решава кое да приема или не....дори в масмедиите които всекидневно ни пълнят главата с мръсотии и ни промиват мозъка...

Темата е публикувана, за да информира и предупреди какво ни чака за напред, който има желание да я чете моля да заповяда...Никой не може да ми докажа, че мнението му е 100% истината за това моля за уважение друго не желая...

От самото начало съм била коректна към всеки...уважавала съм и уважавам всяко мнение от всеки потребител и съм била толерантна към всеки...КАЛДАТА стана моето място да споделя информация и мислех, че тук ми е мястото..но след тези лични нападки и неприлични постове не знам какво да мисля!!!...

Мисля , че това са глупости ! :rolleyes:

Мисля , че това са глупости ! :rolleyes:

НАй-лошата работа е, когато една религия превърне вярващите в чакащи. Юдеите още чакат своя спасител(щото не вярват в Исус), а понеже ние вярваме, но от друга страна чудото вече е станало и няма какво да чакаме, чакаме Антихриста. Въпросът е: а след това какво ще чакаме?

Айде, да си живеем живота кой както го разбира, вместо да чакаме нещо в далечното бъдеще.

НАй-лошата работа е, когато една религия превърне вярващите в чакащи. Юдеите още чакат своя спасител(щото не вярват в Исус), а понеже ние вярваме, но от друга страна чудото вече е станало и няма какво да чакаме, чакаме Антихриста. Въпросът е: а след това какво ще чакаме?

Айде, да си живеем живота кой както го разбира, вместо да чакаме нещо в далечното бъдеще.

Tочно затова казах , че смятам тези неща с Антихриста за глупости ... Трябва да гледаме пложително на нещата , а не да мислим за Антихриста и тем подобни ...

папството е антихриста,а белега на звяра споменат в Библията е неделята,която е Фалшивия ден за почивка истинския е съботата.И в Библията езаписано следното почитай съботния ден да го осветиш и да не извършваш никаква работа в този ден.Това гласи четвъртата заповед и никъде в Библията не е записано да се почива в неделята.Това епросто нареждане на католицизма.

Аз например не чакам Антихрист, знам че ще дойде, но вярвам че няма да го дочакам.Гледането положително на нещата, не ги прави положителни.Дето има едно писание:Мир мир, а пък няма мир.Защото има и друго писание: Повърхностно сте лекували раната на людете Ми, казва Господ.За тези дето говорят само положителни неща.В повечето случаи, фалшиви пророци с фалшиви надежди.А такива Библията казва, че ще изобилстват, преди да се яви Антихрист.Хора, които говорят за мир, благополучие, щастие, любов и т.н.А забравят да кажат, че човек се нуждае от Бога за всички тези неща.Защото Бог пък казва, покай се и тогава ще ги имаш.Но човек не иска да се покае, да се смири и да признае вината си.Не му е приятно да се говори за грехове, както и на оня цар, пред който беше изправен Павел.Но това не е важно, важно е да се обичаме както ни дойде, мъже с мъже, жени с жени, няма значние, все любов.Нали?И ни е напомнено за Содом и Гомор, пак в Новия Завет, ама никой не го интересува това.Също и за Ной.И какво излиза, в Содом и Гомор имаше невиждан разврат, а в дните на Ной имаше безгрижие и веселба.Но какво стана със Содом и Гомор и какво стана със Ной.Може да си прочетете.Исус обаче, ги даде за пример, като това, което ще се случва в последното време.Ядене, пиене, незачитане на другите, гордост, арогантност, бунт и безгрижие, материализъм.И разврат, като следствие..Така е било и в Содом и Гомор.Исус каза, бдете и наблюдавайте какво става.Когато Ной им говореше за потопа, те го мислеха за луд и му казваха да иде да се прегледа.Сега се казва, че това са глупости и да гледаме по-положително.Но цялата положителна енергия на онова време не стигна, за да се спре потопа, защото когато Бог говори, Той изпълнява това, което е казал, а да се пъчите срещу Него............. забравете.Всичко това подготвя пътя на Антихрист, който ще е световен лидер на обединения свят.Светът, който ще размаха пръст срещу Бога.Човек, който ще донесе мир.Фалшив мир.Той няма да говори за Христос, а ще плюе по Него.Той ще накара болшинството хора да си мислят, че именно той е Месия, това ще важи особенно за Израел.Мислите, че ще направите изключение ли?Не можете, нямате сила да противостоите.От дявола по-силен е само Бог.Ако не се държите за Бога, помислете си добре.Някои от вас ще се сетят какво са чели тук тогава.Дано не е така обаче, наистина се надявам.Защото това ще се случи и лично аз не вярвам в далечното бъдеще, защото Бог ни е оставил знаци, по които да съдим и да разбираме и да знаем какво ни очаква.И много от нещата вече се случват.Бдете, каза Исус.

Да, бдете!

А сега по повод думите ти, вярвам, че това съобщение ще ти помогне да видиш как дори и човек, който едва ли има големи симпатии към християнството, се обръща към този, който никой не вярва да е Антихриста:

http://www.focus-news.net/?id=n620463

Mfpo,dlr!

Какво мислите за Антихриста?

Искам да знам мнението на всеки един по въпроса и статията...

Последно време, факти и събития за нещата които ще се случват около нас и с нас самите. Получих тази статия преди малко и реших, че всички ще искате да научите какво ще става с нас и какво ни предстои в най-близък план.

-ИЗБЯГВАЙТЕ ГО!!! РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО… MONDEX

-ЗАПОМНЕТЕ ИМЕТО НА ТАЗИ КОМПАНИЯ И ЗНАКА (пеперуда)!

-СЛУЧАЙНОСТ ЛИ Е ТОВА?

-ПРЕДСТОЯЩОТО БЕЗКАСОВО ОБЩЕСТВО

-Последният диктатор в историята-АНТИХРИСТ - Световният диктатор

-Нова парична система

-Числата, започващи с 666

-Заговорът се заплита

-Белгийският звяр

-Технологията за „имплантиране на биочипове” е вече налице!

-Белегът и религията Ню Ейдж Белегът на звяра

Според мен това е от изключително значение не пренебрегвайте статията, прочетете я цялата това ще ви отнеме не повече от 5 минути, а може и да е от изключителна полза за вас.

Най-искренно благодаря за вниманието и за коментарите, който очаквам от всеки един от вас. :wors:

Последно време, статията ТУК

пп. Тъй като се получи някакво недоразумение...допълвам, че както във всяка информация и тук може да има доза нереалност...но при всяка информация е възможно да има и неверни данни...всеки има мозък, за да решава кое да приема или не....дори в масмедиите които всекидневно ни пълнят главата с мръсотии и ни промиват мозъка...

Темата е публикувана, за да информира и предупреди какво ни чака за напред, който има желание да я чете моля да заповяда...Никой не може да ми докажа, че мнението му е 100% истината за това моля за уважение друго не желая...

От самото начало съм била коректна към всеки...уважавала съм и уважавам всяко мнение от всеки потребител и съм била толерантна към всеки...КАЛДАТА стана моето място да споделя информация и мислех, че тук ми е мястото..но след тези лични нападки и неприлични постове не знам какво да мисля!!!...

ахахаха тоя който го е писал кви наркотици употребява :yanim:

• Автор

ахахаха тоя който го е писал кви наркотици употребява :speak:

Благодаря за запитването, ако питаш мен аз никакви наркотици не използвам, не пия и не пуша и никога не съм използвала наркотици, дори кафе не пия :wors: Надявам се да съм удовлетворила запитването ти. Успешен ден...

Внимателно прочетох цялата тема, и видях че малко се отклонява разговора, затова ще се намеся: Ето къде се говори за Белега: Откровение 13:16-17 "И принуждаваше всички,малки и големи,богати и сиромаси,свободни и роби, да им се тури БЕЛЕГ на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, КОЙТО НОСИ ЗА БЕЛЕГ ИМЕТО НА ЗВЯРА, или числото на неговото име." Погрешно е да се смята че този белег е нещо от бъдещето само, той присъства и в това, което за нас в момента е минало. За тези които наистина искат да узнаят какъв е този белег, а и кой всъщност е звяра, нека да разгърнат Библията и да прочетат ИЗХОД 13:16 (съвпадението с Откровение 13:16 не е случайно!)

• Автор

Внимателно прочетох цялата тема, и видях че малко се отклонява разговора, затова ще се намеся:

Ето къде се говори за Белега:

Откровение 13:16-17

"И принуждаваше всички,малки и големи,богати и сиромаси,свободни и роби, да им се тури БЕЛЕГ на десницата или на челата им;

за да не може никой да купува или да продава, освен оня, КОЙТО НОСИ ЗА БЕЛЕГ ИМЕТО НА ЗВЯРА, или числото на неговото име."

Погрешно е да се смята че този белег е нещо от бъдещето само, той присъства и в това, което за нас в момента е минало.

За тези които наистина искат да узнаят какъв е този белег, а и кой всъщност е звяра, нека да разгърнат Библията и да прочетат ИЗХОД 13:16

(съвпадението с Откровение 13:16 не е случайно!)

Да, цитата е много точен за, което ти благодаря...

Но това тук не ми е ясно:

Погрешно е да се смята че този белег е нещо от бъдещето само, той присъства и в това, което за нас в момента е минало.

ще можеш ли да поясниш.Благодаря.

Здравей,

Мисля, че сама ще разбереш ако прочетеш внимателно ИЗХОД 13:16 и сравниш с Откровение 13:16

Става ясно ведндага за непредубедения читател кои са белязаните хора и КОЙ и КАК и КОГА ги е белязал.

Здравей!

Отговорът относно това, кой е белегът, може да се прочете в "Откровение" 14 глава, след трите ангелски вести и споменаването на белега на звяра. Вси, който получи белега, ще бъде осъден. А след това се казва нещо, което веднага показва кой няма да получи белега:

Откровение 14:12 12. Тук е нужно търпението на светиите, на тия, които пазят Божиите заповеди и вярата в Исуса.

Пазенето на Божиите заповеди предпазва от получаване белега на звяра. Следователно белегът на звяра е нарушаване на Декалога. Но ако продължим разсъжденията си в тази насока ,какво ще видим? Че Католическата църква иска поклонение в неделя. А този ден е признат от езичниците като ден на слънцето. И голямо мнозинство от християните почитат този ден като Господен, а не знаят, че всъщност никога Христос не е променял Своите заповеди. Така, вярвайки че пазят истинския ден, те всъщност ще бъдат измамени и ще получат белега на звяра. Все още това не е станало, защото не е наложена неделята като задължителен ден за поклонение. Но когато се приеме този закон, всеки ще трябва да избира: дали да се покланя на Бога, като пази Неговия ден, или да се покланя на звяра, като пази деня на слънцето.

А примерът, който дава Салим показва, че именно Божиите заповеди са белег за вярност към Него.

И още нещо: Антихристът не е някакъв компютър в Белгия, нито пък някакъв измислен чип, а Римокатолическата църква и нейните претенции, че има власт да променя Божия закон.

Поздрави!

Редактирано от OCHAKVANE (преглед на промените)

Тук не става дума за пътища. Става дума за бинарните опозиции добро-зло. "Анти" означава отрицание, не аналогия или подобие.

Христови ценности защото понятието антихрист е християнско. От християнска гледна точка други култури може да са засвидетелствали същите ценности по-рано, но първоизточника им е един и това е традицията, завещана ни от Яхве. А тъй като Христос е негова еманация то те са припознати като християнски. Иисус според християните е този, който ги е утвърдил в чистия им вид. Ето защо християнски.

Не бъркайте Стария с Новия завет. Яхве е богът на израилтяните и за него е характерно, че не изповядва любов към ближния. Напротив! "Око за око, зъб за зъб". Дори и 10-те божии заповеди,когато са създадени, имат друг смисъл. Например "Не убивай!" се отнася само за членове на твоя род, а не въобще и т.н. И мисля, че няма значение религията, важното е да вървим към върха на божественото съвършенство.А що се отнася до Антихриста, подкрепям мнениети, че понятието събира в себе си идеята за злото във всичките му измерения, а не се отнася до конкретна личност.Ако го приемем за конкретно, то би следвало да бъде Дявола.

Здравей,

Мисля, че сама ще разбереш ако прочетеш внимателно ИЗХОД 13:16 и сравниш с Откровение 13:16

Става ясно ведндага за непредубедения читател кои са белязаните хора и КОЙ и КАК и КОГА ги е белязал.

Ето го текста:

И това да ти бъде знак на ръката ти и спомен пред очите ти, та законът Господен да бъде в устата ти; защото със силна ръка те изведе Господ (Бог) от Египет.

И пак е изваден от контекста,тъй като същият текст се повтаря,не само в стих 13:16,а и в 13:9.........И въобще глава 13-та е:

[13:1] И рече Господ на Моисея, като каза:

[13:2] посвети Ми всяко първородно, което разтваря всяка утроба у синовете Израилеви, от човек до добитък, (защото) Мои са те.

[13:3] И рече Моисей на народа: помнете тоя ден, в който излязохте от Египет, от дома на робството, защото със силна ръка ви изведе Господ оттам, и не яжте квасно:

[13:4] днес излизате в месец авив. *

[13:5] И когато те въведе Господ (Бог твой) в земята на хананейци и хетейци, аморейци, евейци и иевусейци, (гергесейци и ферезейци,) за която Той се кле на твоите отци, че ще ти я даде - земя, дето тече мед и мляко, - извършвай тая служба в тоя месец.

[13:6] Седем дена яж безквасен хляб, и в седмия ден да бъде празник Господу.

[13:7] Безквасен хляб да ядеш седем дена, и да се не намира у тебе квасен хляб, и ни в едно твое място да се не намира у тебе квасно.

[13:8] В оня ден извести на сина си и кажи: туй е заради онова, което Господ (Бог) ми направи, когато излязох от Египет.

[13:9] И това да ти бъде знак на ръката ти и спомен пред очите ти, та законът Господен да бъде в устата ти; защото със силна ръка те изведе Господ (Бог) от Египет.

[13:10] Изпълнявай тая наредба в определеното време всяка година.

[13:11] И кога те въведе Господ (Бог твой) в земята Ханаанска, както Той се кле на тебе и на отците ти, и ти я даде, -

[13:12] отделяй Господу всяко (мъжко), което отваря утроба, и всяко първородно мъжко от добитъка, който имаш, (посвещавай) Господу.

[13:13] А всяко от ослите, което отваря (утроба), заменяй с агне; ако пък не го замениш, откупи го; и всяко първородно човеческо от синовете ти откупувай.

[13:14] И кога отпосле те попита син ти и рече: що е това? ти му кажи: със силна ръка ни изведе Господ от Египет, от дома на робството;

[13:15] защото, когато фараонът се противеше да ни пусне, Господ умъртви всички първородни в Египетската земя, от първородно човеческо до първородно от добитъка, - затова аз принасям в жертва Господу всичко мъжко, отварящо утроба, а всеки първороден от моите синове откупувам;

[13:16] и това да бъде като знак на ръката ти и вместо превръзка над очите ти; защото със силна ръка ни изведе Господ от Египет.

[13:17] А когато фараонът пусна народа, Бог го не поведе по пътя на Филистимската земя, понеже е близък; защото Бог рече: да не би народът да се разкае, като види война, и да се върне в Египет.

[13:18] И Бог поведе народа по околен път през пустинята към Червено море. И синовете Израилеви въоръжени излязоха от Египетската земя.

[13:19] И взе Моисей със себе си костите на Иосифа, защото (Иосиф) с клетва бе заклел синовете Израилеви, казвайки: Бог ще ви споходи, и вие изнесете със себе си костите ми оттука.

[13:20] И потеглиха (синовете Израилеви) от Сокхот и се разположиха на стан в Етам, в края на пустинята.

[13:21] А Господ вървеше пред тях дене в облачен стълб, като им показваше пътя, а ноще в огнен стълб, като им светеше, та да вървят и дене и ноще.

[13:22] И облачният стълб се не отлъчваше дене, нито огненият стълб ноще от лицето на (целия) народ.

Тъй че-не виждам аналогията с Откровение 13:16 и Антихриста......... :) Колкото и внимателно да чета :P

Не бъркайте Стария с Новия завет. Яхве е богът на израилтяните и за него е характерно, че не изповядва любов към ближния. Напротив! "Око за око, зъб за зъб". Дори и 10-те божии заповеди,когато са създадени, имат друг смисъл. Например "Не убивай!" се отнася само за членове на твоя род, а не въобще и т.н. И мисля, че няма значение религията, важното е да вървим към върха на божественото съвършенство.А що се отнася до Антихриста, подкрепям мнениети, че понятието събира в себе си идеята за злото във всичките му измерения, а не се отнася до конкретна личност.Ако го приемем за конкретно, то би следвало да бъде Дявола.

Здравей, Марги!

Съжалявам, но явно не си чела внимателно Библията. Знаеш ли Кой е Яхве? За да ти помогна, ще ти кажа какво каза Христос : "Аз и Отец едно сме".

А и относно заповедите Господ не каза :"Пазете заповедите на Яхве", а

"Ако Ме любите, ще пазите Моите заповеди"(Йоан" 14:15)

а Йоан пък заявява за Христос:

"Чрез Него всичко стана и без Него не е станало нищо от това, което е станало"("Йоан" 1:3)

А това "всичко" означава, че дори и заповедите са Негови.

Поздрави!

Старозаветният Яхве наистина е божество с национален характер - покровител на конкретна етническа група. Ето защо древната религия на Израил спокойно може да се счита за хенотеизъм. Бидейки такъв тип бог Яхве се счита за най-могъщ от боговете (на останалите народи).

Всъщност и той изповядва любов към ближния. Просто е "двулик". В него има и мъжко и женско начало. Битие 1:2 - "И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде." Като цяло като примери за подражание в Стария Завет се посочват преди всичко онези експресивни модели на поведение, характерни за женското начало. Но същевременно Бог е суров Отец. Това е необходим компонент. Мисля е излишно да обяснявам защо.

Старозаветният Яхве наистина е божество с национален характер - покровител на конкретна етническа група. Ето защо древната религия на Израил спокойно може да се счита за хенотеизъм. Бидейки такъв тип бог Яхве се счита за най-могъщ от боговете (на останалите народи).

Всъщност и той изповядва любов към ближния. Просто е "двулик". В него има и мъжко и женско начало. Битие 1:2 - "И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде." Като цяло като примери за подражание в Стария Завет се посочват преди всичко онези експресивни модели на поведение, характерни за женското начало. Но същевременно Бог е суров Отец. Това е необходим компонент. Мисля е излишно да обяснявам защо.

Здравей!

Вярването, че има няколко богове е езическо. Всъщност има само два "вида", ако мога така да се изразя: Жив, Истински Бог и мъртви богове. Живият Бог е Този, Който е записан в Библията и Който е направил небето, земята, морето и всичко, което има в тях(както пише в четвъртата заповед); мъртви богове са тези, които си правим ние( пари, коли, жилища, професия, собственото "аз" или някакви други неща, които поставяме на първо място в живота си, вместо нашият Създател).

Колкото за Исус, Той е едно от трите лица на Божеството. И когато говори за Себе Си, Той сам казва: "Аз съм началото и краят", "Алфа и Омега", "Първият и Последният", "Вечносъществуващият". А знаеш ли какво значи "Яхве" ?

Поздрави!

Stalik е прав,OCHAKVANE - виж текста :

"И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде."

....

И да се върнем на темата-Антихристът мъж или жена ще бъде,като дойде? :clap:

Здравей, Марги!

Съжалявам, но явно не си чела внимателно Библията. Знаеш ли Кой е Яхве? За да ти помогна, ще ти кажа какво каза Христос : "Аз и Отец едно сме".

А и относно заповедите Господ не каза :"Пазете заповедите на Яхве", а

"Ако Ме любите, ще пазите Моите заповеди"(Йоан" 14:15)

а Йоан пък заявява за Христос:

"Чрез Него всичко стана и без Него не е станало нищо от това, което е станало"("Йоан" 1:3)

А това "всичко" означава, че дори и заповедите са Негови.

Поздрави!

Здравей, OCHAKVANE!

Много внимателно съм чела Библията, но за разлика от теб успях да отхвърля сляпата вяра и вече разсъждавам. Не искам да те убеждавам в нищо, но не би било лошо да четеш и други неща, а не само Библията. Излизат толкова много други книги, изследвания и т. н., че е твърде тесногръдо да прочетеш само едно нещо и непрекъснато да го цитираш ( а ти това правиш и то недостатъчно коректно - както се казва:"Както Дявола Евангелието").

Мисля, че спорът ви наистина е доста безплоден (поне за запознатите с темата), всички останали обаче имат възможност да понаучат нещо, стига да съумеят да го извлекат от плявата.

OCHAKVANE, ти обаче не обърна внимание на най-важното от текста ми:"И мисля, че няма значение религията, важното е да вървим към върха на божественото съвършенство." - помисли именно върху това. :clap:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.