Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Антихрист

Featured Replies

Офф:

Буда не е бог. Буда е човек. Като всеки от нас. Нито повече, нито по-малко.

пп

Щом има и АнтихрИстка, голям купон ще падне. :-)

Таз година булка, дет се вика планина повдига!

• Отговори 976
  • Прегледи 110,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Офф:

Буда не е бог. Буда е човек. Като всеки от нас. Нито повече, нито по-малко.

пп

Щом има и АнтихрИстка, голям купон ще падне. :-)

Таз година булка, дет се вика планина повдига!

Продължението е успешно.

Следва ново.

Публикувано изображение Е как бе,те там са цяло семейство - Антихрист,Антихристка,и малки Антихристчета. Публикувано изображение

Ейййй,сетих се бе! Сигурно на тоз пич жена му се казва Христина,и след толкова време брак вече не могат да се траят,та той е станал АнтиХрист...Това ще да е... :ph34r:

Бахти, много си духовит нещо бе! Дръж съ прилично, че бат Христу ща надупи кат доди! :ph34r:

Публикувано изображение Е как бе,те там са цяло семейство - Антихрист,Антихристка,и малки Антихристчета. Публикувано изображение

Ейййй,сетих се бе! Сигурно на тоз пич жена му се казва Христина,и след толкова време брак вече не могат да се траят,та той е станал АнтиХрист...Това ще да е... :ph34r:

В 10-та :yanim::lol6:

Дано не се шегуваш с това!?

Че защо да се шегувам,исках да те похваля....

• Автор

Че защо да се шегувам,исках да те похваля....

Благодаря ти поне да благодаря на теб преди да са ми бухнали тамата на буклука.... Публикувано изображение Мерси още веднъж за разбирането Публикувано изображение
  • Автор

Много си е хубава тази тема,шапка ти свалям Публикувано изображение

Благодаря ти, но за съжаление ти си единствения човек, който мисли, че от темата ми има някаква полза...но наистина исках да е от полза, а не...

Едва ли съм само аз...просто много хора не съзнават истинската опасност.

• Автор

Едва ли съм само аз...просто много хора не съзнават истинската опасност.

То това е проблема, че не осъзнават реалната опасност за това си мислят, че се шегувам за тази тема, но ако се шегувах нямаше да я пусна темата точно тук...

Антихрист??? Що за болни мозъци сте изобщо да дебатирате на тази тема!? Аман от всезнайковци и дървени философи! Незнам кой е незрял и кой узрял за да пише на тази тема ама има със сигурност доста презряли пъпеши. Смешно е да си мислите, че живот съществуващ на Земята от 1,5 - 2 млрд години ще загине ей така от някаква легенда на едва 2000 години!?? По голяма е вероятноста това да стане от удар на астероид, което вече е ставало или както казва Whitehart от човешката глупост отколкото от Антихриста.

Земята била на 2 млр години :) много фантастична (така де псевдо научна) литература четеш.

Земята била на 2 млр години :) много фантастична (така де псевдо научна) литература четеш.

Животът е възникнал в първичния океан на Земята преди около 4 млрд. години.

Това е официалното становище на науката днес...А самата Земя е на повече години,естествено. Май не той чете такава литература,а ти не четеш никаква... :whist:

Предполага се че Земята е възникнала преди 6 - 6,5 млрд години, а животът под каквато и да е форма както казва и Whitehart e възникнал преди повече от 3 млрд години. Така, че не мога да разбера за каква научна фантастика ала А и Б Стругацки говориш. Не се изказвай неподготвен........... точка Който иска да си вярва в Спасители и Антихристи, ама на жителите на Папуа-Нова Гвинея едва ли им е до това... Дано в бъдеще хората да осъзнаят манипулацията на църквата независимо каква и да бъдат по самостоятелни и разумни Амин

Не се хващай за тази дума като удавник за сламка...........Ти да не си мислиш че живота е възникнал с раждането на Христос?????????

^^ANGELSING^^ и аз ти благодаря за темата,която се оказа доста спорна.

Единственото нещо което аз искам...е хората да не живеят със страх.

Дали има Антихрист или не,повярвай ми няма значение...

в Тибет непознатите хора се поздравяват с "Приветствам бога в теб",

без значение каква религия изповядваш,атеист ли си или просветлен.

Понякога колко малко му трябва на човек... :clap:

Е тоя същия ми отне най-милото,най-обичащото ме

Писна ми да се гавриш с мен,писна ми :clap:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=45148

Не може за всичко лошо,което ни се случва в живота,да обвиняваме някаква зла сила,дявол,антихрист и т.н. Нещата просто СА,а ние им придаваме съответното значение и ги тълкуваме като добри или лоши. А нашите мисли оказват въздействие върху реалността,така че ако наистина всички вярват и се страхуват от този Антихрист,нищо чудно и да се появи някой психопат,вживял се в тази роля,който да осъществи легендата...Нали знаете за максимата на Гьобелс че "когато една лъжа се повтори хиляда пъти,тя се превръща в истина". Така че се постарайте да се опирате само на радостното настроение на ума и не давайте воля на такива страхове...Реалността я сътворяваме НИЕ и ако тя не ни харесва,няма кого друг да обвиняваме...

Според мен Антихриста(дявола или както и да го наричате) отдавна е тук сред нас и все повече набира сила! Не знам дали е с облик на човек , звяр , животно или нещо друго , но успява да постигне целите си и то много бързо и лесно! Според мен всеки от нас малко или много е станал жертва на него , само погледнете какво става около вас и в света и ми кажете ,че сте доволни от това , което виждате. Какво се случва най-често през деня ние научаваме по телевизията , а тя какво ни съобщава: 11 годишен убил майка си и братчето си, приятелки убили съученичките си, майка пребила детето си, баща изнасилил дъщеря си- е за какво говорим??? Това е само една малка част от това , което става и ние го приемаме като нормално и като част от живота ! Казваме си навсякъде се случва.....да, навсякъде се случва, но не толкова често и толкова брутално и гнусно!Да не говорим за общия хаос в държавата , няма да споменавам морала, корупцията и ценностната система на заспалия народ , така че ако има антихрист, според мен българския народ отдавна му е станал фен, за огромно съжаление и не знам дали има светлина в тунела ! Лошото е ,че той ни завладява , защото ние позволяваме с лошите си помисли , с интригите , със завистта ,със злобата , с лицемерието, с простотията си и вечно алкохолизираните си погледи, които се оплакват,че няма разбиране за тях , еми няма и да има ! Най-лесно е в такива моменти да обвиним кой??- е как кой -ГОСПОД , разбира се ! Той е виновен , той ни е докарал до това положение, специално се е погрижил ние никога да не се оправим .... и аз си мисля че се имаме за вярващ народ - това не е вяра!!!! Не може Господ да ти е виновен за скапания ти живот, защото живота си го праявиш ти с твоето трудолюбие , воля, желание и доза късмет! Господ може да помага, но не дава всичко на готово! Човек сам кове бъдещето си ( може някъде да е предначертано нещо) , но останалото си зависи от теб ! Съмнявам се някъде да е написано : днес ти ще убиеш майка си ......, това ти го решаваш не се знае по каква причина( може би си агресивен или луд или не ти е здрава психиката, но избора е твой, а не на някой друг)

Не може за всичко лошо,което ни се случва в живота,да обвиняваме някаква зла сила,дявол,антихрист и т.н. Нещата просто СА,а ние им придаваме съответното значение и ги тълкуваме като добри или лоши. А нашите мисли оказват въздействие върху реалността,така че ако наистина всички вярват и се страхуват от този Антихрист,нищо чудно и да се появи някой психопат,вживял се в тази роля,който да осъществи легендата...Нали знаете за максимата на Гьобелс че "когато една лъжа се повтори хиляда пъти,тя се превръща в истина". Така че се постарайте да се опирате само на радостното настроение на ума и не давайте воля на такива страхове...Реалността я сътворяваме НИЕ и ако тя не ни харесва,няма кого друг да обвиняваме...

Вярвам в Бог,но знам че Антихриста отдавна е тук,не му се кланям на него естествено.

Та в тази фатална вечер на 20 февруари,когато падна Пикасенцето ми,сигурно е имало борба между тях.

Сигурно е взел надмощие тогава.

За мен това си беше дяволска работа,все едно някой го караше да скача (лятото за секунди го спасих) :)

Аз не съм си я сътворила тази реалност,защото съм слънчева и харизматична личност и не допускам да ми влияят зли сили и негативни емоции.

Ама нали трябва да боли и да се късаш от мъка,все едно някой ми наряза душата...

Съжалявам,Хайдучето ми,аз съм виновна :speak: прости ми

Заболяха ме пръстите да повтарям едни и същи неща...Това,че светът и съвременният начин на живот не ни харесват,го дължим изцяло на себе си.Да,много е лесно да прехвърлим вината на някой друг - в случая някакъв хипотетичен Антихрист.Но докато не престанем с тези измишльотини и не започнем да поемаме отговорност за постъпките си и осъзнаем,че ние творим реалността, никога няма да израснем и да бъдем истински духовни същества. Антихристът ли е виновен,че днес единственият Бог за повечето хора са парите?За това,че шепа мултимилиардери управляват света и диктуват световната политика? За това,че някои народи тънат в разкош и самодоволство и си мислят,че са много "цивилизовани",а в същото време други народи измират от глад и болести? За това,че съвременният човек е поставил "успехът" над всичко и е готов заради него да извърши всякакви гадости? За това,че унищожаваме природата,за да угаждаме на дребните си егоистични удобства и навици? За това,че вярваме във всякакви идеологически и религиозни глупости,и заради тях влизаме във войни и се избиваме? За всичко това е виновен някакъв си измислен Антихрист,легендата за който датира от има-няма 2000 години? Ако мислите така, значи сте малко наивни... Мечтая за деня,в който хората ще махнат пердетата от очите си и ще видят реалния свят - такъв,какъвто е, а не обвит с оковите на разни фалшиви идеологии,суеверия,легенди и страхове. Антихрист ли??? Да бе,как пък не...

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Ако има Антихрист, значи има и Бог. Защо Бог ще позволява съществуването на Антихрист? Няма логика. Следователно или няма Антихрист или Бог е решил да си играе с хората, което също е нелепо.

Естествено,че има Антихрист..незнам дали се е родил вече както каза хайдукпикасо,но знам,че нито Нострадамус нито Ванга могат да бъдат някакви пътеводители,да казват какво ще е и т.н. Нострадамус е чиста проба еврейн,чифут,те открай време се стремят да отблъснат човек от Бога,така че забравете Нострадамус.А Ванга...Ванга както и всичките други пророчици,магьосници и подобни е"казано си е,че подобни са гнусни пред Бога" Ето тук,можете да се поинтересуате по тези въпроси,защото аз не бих могъл да го обясня по най-добрия начин.Впрочем то не си ли ти идва отвътре,не би го разбрал и най-добрия богослов да ти обясни.....но който има "очи,той ще види" www.pravoslavieto.bg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.