Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Антихрист

Featured Replies

Луда работа, дело на некой болен мозък дето си е немал други занимания освен да си измисля сказки за дечица и за торбаланчовци, всичко лошо и зло на тоз свят иде от хората и от омразата им един към друг!

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 976
  • Прегледи 110,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Мечтая си за времето,когато,ще има само една религия(ако и тя е необходима).Колко сме слепи :)

Според мен вече я има така, че мечтата ти вече е реалност няма за какво да мечтаеш вече...или сменяй мечтите...Успех....

Като се запознаем ще ти кажа какво мисля за него... Може пък и да излезе пич.... кой знае... :) Но винаги верен на максмиата, че трябва да си опознал едно нещо преди да го отречеш или приемеш на 100%

Според мен вече я има така, че мечтата ти вече е реалност няма за какво да мечтаеш вече...или сменяй мечтите...Успех....

ЕХ...не си мечтая за каквато и да било религия - ВСИЧКО Е МАТРИЦА

...просто искам ХОРАТА ДА "ПРОГЛЕДНАТ".Стига с това невежество :wors:

Доста трябва да се замислим за това как някои може да контролира така лесно целия ни живот !

От статията поне що се отнася за финансите всичко си е точно така .

А контролираш ли парите , ти управляваш всичко ! ......... Публикувано изображение

• Автор

Доста трябва да се замислим за това как някои може да контролира така лесно целия ни живот !

А контролираш ли парите , ти управляваш всичко ! ......... Публикувано изображение

Ей, това до тук е единственото здравомислещо изказване...Браво! ;)

Ей, това до тук е единственото здравомислещо изказване...Браво! :ph34r:

Разсмяхте ме...БРАВО :baby:

;) ...,а колко пари Ви трябват??? :blink:

Не всичко! Жалко, че голяма част от хората разсъждават така. :rolleyes:
  • Автор

Не всичко! Жалко, че голяма част от хората разсъждават така. :cheers:

Ние говорим за темата и за статията, но явно не си я чела ;)или греша?!

Разсмяхте ме...БРАВО :baby:

:) ...,а колко пари Ви трябват??? :blink:

И това е добре да можеш да разсмееш някой си е истинско постижение в този реален и доста груб- брутален свят.... ;)

Не измервам живота с пари, но и те са необходими все пак всеки ден ядеш поне три пъти на ден :P

А и в крайна сметка обсъждаме статията публикувана в тази тема, но някой така и не разбраха, ами само коментират чуждото мнение!!!!

За жалост на голямата публика,много който имат финанси излишни и са добре говоря за държави се занимават със тази сфера.Антихриста е във хората който мислят само лоши нешта не съм виждал добри хора да са такива.

Публикувано изображение

За жалост на голямата публика,много който имат финанси излишни и са добре говоря за държави се занимават със тази сфера.Антихриста е във хората който мислят само лоши нешта не съм виждал добри хора да са такива.

Публикувано изображение

Ма ти и добри хора ли си виждал :ph34r:

Ма ти и добри хора ли си виждал :blink:

Със сигурност Антихриста/ако го има/ ще е някой, който не вярва в доброто и в хората. Публикувано изображение

Със сигурност Антихриста/ако го има/ ще е някой, който не вярва в доброто и в хората. Публикувано изображение

Да си видяла някъде да казвам че не вярвам в доброто :blink:

А и повярвай ми антихриста ще е много "добричък" дори до толкова "добричък" че целият свят с леки изкючения ще тръгне след него и неговата философия за доброто в хората..

За да вярваш в Антихриста,трябва да вярваш в християнството като религия. Аз не съм религиозен в този смисъл,който обикновено се разбира,и не вярвам,че някой ден ще дойде някой пратеник на Сатаната,който ще донесе гибел на човечеството. Ако цивилизацията ни един ден изчезне,това ще е следствие от нашата собствена глупост,а не дело на разни там несъществуващи дяволи,антихристи и т.н. Да,много е удобно да разделяме доброто и злото и да ги наричаме съответно Бог и Дявол,но такова разделение е изкуствено. Бог не може да е едностранчив и ограничен.Той е във всичко,включително и в нещата,които ние определяме като "лоши". Така че тези приказки за Антихриста ми се струват най-малкото елементарни... :blink:

Уф...WhiteHart,всеки път им обясняваш какво е антихриста,ама не,не може така.

АЗ съм добричък, АЗ съм АНГЕЛЧЕ,а ТЕ,ТЕ са лошите,ах колко са лоши,а АЗ колко съм добричко.

Край няма това :speak: .ЕХ това...ЕГО :)

• Автор

Не е точно така Инфи...не е точно формулиран отговора...

За да вярваш в Антихриста,трябва да вярваш в християнството като религия. Аз не съм религиозен в този смисъл,който обикновено се разбира,и не вярвам,че някой ден ще дойде някой пратеник на Сатаната,който ще донесе гибел на човечеството. Ако цивилизацията ни един ден изчезне,това ще е следствие от нашата собствена глупост,а не дело на разни там несъществуващи дяволи,антихристи и т.н. Да,много е удобно да разделяме доброто и злото и да ги наричаме съответно Бог и Дявол,но такова разделение е изкуствено. Бог не може да е едностранчив и ограничен.Той е във всичко,включително и в нещата,които ние определяме като "лоши". Така че тези приказки за Антихриста ми се струват най-малкото елементарни... :hush:

Човече никой не те кара да вярваш в нещо, което не разбираш най-малкото което е....А има неща които и с думи не могат да се обеснят...Я ми обясни любовта как се случва и защо точно с определен човек, а не с друг?! Ти дори Библия не си хващал в ръка камо ли да я прочетеш...Тук никой не налага мнение само споделя, но Вие се опитвате да превръщате темата в говорилня...то е ясно, че сте огън мочета иначе няма да се врете тук в форума и в тази тема конкретно...Но тези емоции са типични за момичета, а не за момчета....Дано станете някой ден по-зрели и да гледете живота и нещата от всичките им измерения и да имам тази, чест да видя тази промяна във вас...

Уф...WhiteHart,всеки път им обясняваш какво е антихриста,ама не,не може така.

АЗ съм добричък, АЗ съм АНГЕЛЧЕ,а ТЕ,ТЕ са лошите,ах колко са лоши,а АЗ колко съм добричко.

Край няма това :P .ЕХ това...ЕГО :hush:

Той поне има какво да каже или да повтори гледната си едностранчива точка от неясното си изказване...а ти какво?! Никой не говори тук за злото и доброта като цяло...Просто можеше да кажеш дали за теб има такова нещо като антихрист или не...и да си направиш труда да прочетеш статията може пък да някой ден да имаш полза от нея... ;)

Да,прав си,за мен такива като него ще са първите жертви ;)

За какви жертви говориш не разбрах и изобщо написаното ми звучи неясно как да разбера правилно някой като не е ясен?!Ако искате тема за Егото да вземем да пуснем една не да разтягаме лукуми тук...става ли да пуснем темичка въпроса ми е към ONIDAR конкретно...?

:speak:

Ето готово Специално за вас момчета....

Е и аз ще споделя какво за мен е Антихриста: За мен той не е от плът и кръв,той се ражда от лошите мисли,тоест всички лоши помисли това е Антихриста.Мисълта е много по страшна от действието,една помисъл за убийство на някой в България,може да предизвика истинско убийство да речем в Америка. Лошите мисли замърсяват пространството около нас,и то в истинския смисъл,това че човека не е измислил начина да го види не означава,че не е така.По този начин,с това замърсено пространтсво ние затрудняваме връзката си с космоса,тоест с Бога,а няма ли връзка с Бога,това означава още по-силен Антихрист. За да премахнем Антихриста ние се нуждаем от чисти помисли,които ще очистят пространството за навлизането на чисти енергии.

До тук, с малки изключения прочетох - Бла, бла.... бла,бла,бла, ... бла,бла. Разбира се не съм прочел и 1/20 част от писанията ви, но ще бъда откровен в изразяването си за Антихриста- що е то и има ли то почва у нас. Еми такова животно нема. Да отричаш поне добродетелите(общоприетите), си е направо самоубииство. Та от там тоз обект е бил стъпкан още в ранен зародиш. Разбира се аз не говоря за митологичното му превъплащение, а за антихриста вътре в нас. Разбира се отвреме на време се отпушва някой Антихрист, който убива, пали, краде и т.н. Но вплитайки христянските ценности в законите, и намирайки начин да ги приложим, ние се отърваваме от този антихрист(злото). Всичко друго е интереси- на мен, на теб, на държавата, на църквата(която ни плаши с неговото появяване за да ни привлече в лоното си)....

• Автор

но ще бъда откровен в изразяването си за Антихриста- що е то и има ли то почва у нас.

:help: Грешно май си разбрал написаното от мен....подаръка който дадох на момчетата по-горе беше, за да не спамят тук безцелно и на теб подарявам това за теб е... И няма нищо, ама нищо общо между тази тема тук и онази, която подарих и на теб и на момчетат по-горе, така, че моля те не смесвай, нещата, ча става много грозно...

що е то и има ли то почва у нас.

това е една тема и не се коментира тук моля те....а това

за Антихриста

е друга тема и мястото и е тук, но ме смесвай двете теми моля...

Да Ви кажа, честно сега пък и аз до тук съм прочела почти всички да не кажа всички мнения по -въпроса ми и почти никой не е наясно какво пише самия той...Не ми е ясно как може да цари такова духовно невежество в тази ни бедна държава...!!!Не обяснимо е за мен, как хора, които пишат в този раздел тук Религия...как и с какво право се включват да пишат по такива въпроси като са абсолютно невежи и дори една Библия не са прочели, ако щете и само за една обща култура или за развитие на интелекта или колкото да видят каква красива поезия има в тази книга наречена Библия бе хора...Най-красивата поезия се намира в Псалмите просто си нямате и на представа каква дълбочина и каква душевна красота има в тази книга наречена Псалми...Ето и един пример за тази красота на написаното:

4 Затова духът ми до дън изнемогва в мене, Сърцето ми е съвсем усамотено.

5 Спомням си древните дни, Размишлявам за всичките Твои дела, Поучавам се в творенията на ръцете Ти.

6 Простирам ръцете си към Тебе; Душата ми жадува за Тебе като безводна земя. (Села).

7 Скоро ме послушай, Господи; духът ми чезне; Не скривай лицето Си от мене, Да не би да се уподобя на ония, които слизат в рова.

8 Дай ми да чуя рано гласа на милосърдието Ти, Защото на Тебе уповавам; Дай ми да зная пътя, по който трябва да ходя, Защото към Тебе издигам душата си.

9 Избави ме, Господи, от неприятелите ми; Към Тебе прибягвам, за да ме скриеш.

10 Научи ме да изпълнявам волята Ти, защото Ти си мой Бог; Благият Твой Дух нека ме води в земята на правдата.

11 Господи, съживи ме заради името Си; Според правдата Си изведи душата ми из утеснение.

12 И според милосърдието Си отсечи неприятелите ми, И погуби всички, които притесняват душата ми, Защото аз съм Твой слуга. Псалми 143 глава

Мисълта е много по страшна от действието,една помисъл за убийство на някой в България,може да предизвика истинско убийство да речем в Америка.

С това съм абсолютно съгласна така е от мисълта се ражда и действието по нататък...ако човак си помисли нещо лошо и после реши да прави това нещо тогава наистина се стига до да речем убийства или кражби...

Наистина...тази поезия е като мед...А за мисълта-отдавна си има Теория на хаоса."трепкането на пеперудени криле може да причини земетръс на другия край на земното кълбо".

• Автор

Наистина...тази поезия е като мед...А за мисълта-отдавна си има Теория на хаоса."трепкането на пеперудени криле може да причини земетръс на другия край на земното кълбо".

Дано не се шегуваш с това!?
Човече никой не те кара да вярваш в нещо, което не разбираш най-малкото което е....А има неща които и с думи не могат да се обеснят...Я ми обясни любовта как се случва и защо точно с определен човек, а не с друг?! Ти дори Библия не си хващал в ръка камо ли да я прочетеш...Тук никой не налага мнение само споделя, но Вие се опитвате да превръщате темата в говорилня...то е ясно, че сте огън мочета иначе няма да се врете тук в форума и в тази тема конкретно...Но тези емоции са типични за момичета, а не за момчета....Дано станете някой ден по-зрели и да гледете живота и нещата от всичките им измерения и да имам тази, чест да видя тази промяна във вас...

Ти не си аз.Следователно няма как да знаеш какво разбирам и какво не разбирам.Това,че гледната ми точка се различава от твоята,е нещо нормално,хората са различни...ако не беше така,животът би бил една невероятна скука,нали? Библия не само съм хващал,ами съм я и чел,включително и разни апокрифни евангелия,които не са включени в нея.Още веднъж : ти не си аз,така че няма как да знаеш какво съм чел и какво не съм чел. :P Да,аз не налагам мнение,аз просто споделям,нали за това е този форум? Това си Е говорилня,ако не беше,просто трябваше да си мълчим...Никой не те кара пък теб да вярваш в това,което аз казвам....А по-зрял не искам да ставам.Ще взема да презрея... :P

Той поне има какво да каже или да повтори гледната си едностранчива точка от неясното си изказване

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Антихрист??? Що за болни мозъци сте изобщо да дебатирате на тази тема!? Аман от всезнайковци и дървени философи! Незнам кой е незрял и кой узрял за да пише на тази тема ама има със сигурност доста презряли пъпеши. Смешно е да си мислите, че живот съществуващ на Земята от 1,5 - 2 млрд години ще загине ей така от някаква легенда на едва 2000 години!?? По голяма е вероятноста това да стане от удар на астероид, което вече е ставало или както казва Whitehart от човешката глупост отколкото от Антихриста.

Ако отрека Антихриста отричам и Бог: Христос, Аллах. Буда, Природна сила и всеки както си го нарича. Според Нострадамус Антихриста вече е между нас на около 35 години с ангелско изражение и ангелско поведение, подтикван от Антихристката влече човека към гибел. Следва продължение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.