Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Антихрист

Featured Replies

А за какво сме тук? За да обсъждаме,нали? Така че ще обсъждам колкото си искам. Толкоз.

Но все пак трябва да се придържате към темата, в която пишете и ще те помоля да се запази добрия тон в съобщенията ти или те се превръщат в спам!
  • Отговори 976
  • Прегледи 110,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Коранът е почти пълно подобие на Билията, която на моменти е и направо доста нескопосано изкопирана в него! Има го и на български, разбира се :) .

Ами той Марк Твен го е казал преди всички нас: "Библията е съставена от два милиона думи. В нея има великолепна поезия и няколко глупави басни и няколко кървави исторически събития и няколко полезни нравоучения и купища лъжи.".

"Блаженни са низшите духом, тяхно е царството небесно". Та аз лично смятам, че Библията е написана именно за да се държат и манипулират нисшите духом в страх пред нещо там горе наречено "БОГ" от институцията наречена "ЦЪРКВА" и за да има баланс и за да има враг (защото минуса винаги е необходим, иначе плюса се обезмисля) на сцената се появява и Антихриста.

П.П. shanna, поздравления за търпението! Аз не можах и до средата на статията да издържа :ph34r:).

Един от любимите ми цитати на Твен и ако не се лъжа някъде (даже май и в тази тема) го бях използвала. ;)

И освен това съм на 100 процента съгласна с казаното от него.

Антихриста е най-хубавото нещо за християнската религия - преписва му се всичкото зло и благодарение на него е жива още тази религия. Иначе какъв е смисъла от всичко?

Имаше един цикъл "Под манастирската лоза" на Елин Пелин, където се говореше за един човек, който унищожил всичкото зло и образът му заприличал на кучешки. След кат унищожил всичкото сло хората не знаели какво е добро докато един ден не пренесъл през реката дявола, който отивал за да върне злото на Земята.

Едно време Галилей, Ян Хус и компания са били чиста проба Антихристи, вещери..и тн. А сега на всеки нормален човек би му се сторило грлупаво един астроном да е антихрист?

Ами Леонардо да Винчи, който е рязал трупове, за да изучава анатомията? - Сега се прави със всяка една дисекционна. Тогава е било смъртен грях. След 100 години сегашната ситуация може да ни се стори смешна.

Публикувано изображение

http://gorgoroth.org това преди ми беше една от любимите групи.

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Непрекъснато се говори за Антихрист и Армагедон. Светът трябваше да свърши на 1 януари 200 година. Трябваше да свърши и на 6 юни тази година. Постоянно се ражда Антихрист, постоянно идва деня на Апокалипсиса ... и, слава Богу, не става нищо.

Ако фактите, изброени в статията - за чиповете и всичко останало - са истина, това наистина е обезпокоително. Но, кажете ми, как можем да сме сигурни, че тези факти не са измислени? Откъде можем да знаем, че наистина има компютър, който ни записва под номера, започващи с 666? Как може да се докаже това твърдение?

• Автор

Непрекъснато се говори за Антихрист и Армагедон. Светът трябваше да свърши на 1 януари 200 година. Трябваше да свърши и на 6 юни тази година. Постоянно се ражда Антихрист, постоянно идва деня на Апокалипсиса ... и, слава Богу, не става нищо.

Ако фактите, изброени в статията - за чиповете и всичко останало - са истина, това наистина е обезпокоително. Но, кажете ми, как можем да сме сигурни, че тези факти не са измислени? Откъде можем да знаем, че наистина има компютър, който ни записва под номера, започващи с 666? Как може да се докаже това твърдение?

Определено фактите за чиповете са истина няма никаква шега в тях още преди време бях, чела в една статия за тези неща и наистина Ще стане всичко това реалност, но ти ще се убедиш със собствените си очи, защото скоро ще се случи...а за това Колко скоро- ден, година и час не мога да ти дам като информация, но мога да те уверя, че ще видиш всичко с очите си и ако и тогава не повярваш...не знам какво би могло да те убеди да приемеш фактите, защото както знаеш сама- фактите са си факти не можеш да ги промениш ...

пп. Ако имаш желание да обсъдим това за чиповете ще потърся информация...

Определено фактите за чиповете са истина няма никаква шега в тях още преди време бях, чела в една статия за тези неща и наистина Ще стане всичко това реалност, но ти ще се убедиш със собствените си очи, защото скоро ще се случи...а за това Колко скоро- ден, година и час не мога да ти дам като информация, но мога да те уверя, че ще видиш всичко с очите си и ако и тогава не повярваш...не знам

какво би могло да те убеди да приемеш фактите, защото както знаеш сама- фактите са си факти не можеш да ги промениш ...

пп. Ако имаш желание да обсъдим това за чиповете ще потърся информация...

Хмм.Това ,че го казах в ироничен тон,не означава,че не съм сериозен.

Цялата тема засяга една библейска тематика.

Та в библията Иисус казва,че само Отец знае кога ще е второто пришествие.Така,че всякакви призиви от сорта "Новини от света","Краят на света е на еди-коя си дата" са несериозни.Заради това казах,че "трябваше да се свърши отдавна".Ако знаеш колко хора са го чакали досега......

Погледни това

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=377625

Виж и окръжното послание на Светия Синод на Църквата на Елада по повод числото 666 и електронните карти, № 2626 от 7.04.1997 ТУК

Точно заради него се говореше за баркодовете.

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Определено фактите за чиповете са истина няма никаква шега в тях още преди време бях, чела в една статия за тези неща и наистина Ще стане всичко това реалност, но ти ще се убедиш със собствените си очи, защото скоро ще се случи...а за това Колко скоро- ден, година и час не мога да ти дам като информация, но мога да те уверя, че ще видиш всичко с очите си и ако и тогава не повярваш...не знам какво би могло да те убеди да приемеш фактите, защото както знаеш сама- фактите са си факти не можеш да ги промениш ...

Това ще стане реалност един ден, но целта няма да е тази в която се опитват да ни убедят.

Хайде потърси повече информация и сподели после какво си намерила.

Дали е истина или не е въпрос, който си задаваме , но ако е истина тогава е по-добре да се замислим какво да направим,как да постъпваме и как да действаме.Човек винаги има избор , има свободна воля да избере.Така че избора си е наш :wors: Ето част от Откровението на Йоана 13гл: "16стих: И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; 17стих :за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. 18 стих:Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест. " :wors:

Ами-да.

16стих: И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;

17стих :за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

Та в последните дни-всички ще бъдат принудени да носят ЗНАКА.А какъв ще е този знак?Дал съм по-горе едно от тълкуванията..........

За втори път приканвам хората, които взимат участие в темата да се придържат към нея и да не изказват недоброжелателни мнения извън и по темата! И моля Ви не се заяждайте един друг или темата ще замине в празни приказки!

Поразчистих някои мнения, ако някой се чуди къде му е поста!

• Автор

Това ще стане реалност един ден, но целта няма да е тази в която се опитват да ни убедят.

Хайде потърси повече информация и сподели после какво си намерила.

Давам малко информация отнсоно ЧИПА...Надявам се да е от полза...

АНТИХРИСТА

ЗА Антихриста

Тираничното царсто на Антихриста

ЗА ЧИПА

ПЕЧАТА НА АНТИХРИСТА

Отново за обединението под знака на Антихриста

Trichocephalus благодаря ти за коментара...не съм искала да те засягам, ако има нещо извини ме, моля те..

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Това са глупости...Няма такова нещо като "Антихрист". Самата дума звучи много арогантно,тя предполага,че християнството е най-вярната и автентична религия,и оттам най-лошият човек е Антихрист.

Не,много ми е интересно...Дайте ми дефиниция за "Антихрист"! Моля ви! Какво е това? Яде ли се,пие ли се? Публикувано изображение

Олеле,четох и статията!!! По-голяма простотия не бях виждал... :wors:

А ти знаеш?И смееш,и си позволяваш да отричаш писаното в Библията? Ето ти малък цитат,мисля,че от филм беше: "Най-голямата победа на дявола бе,че успя да убеди другите,че не съществува".

Споко,споко...Не искам инфаркти. Публикувано изображение

Да, защо да не си "позволя" да отричам някои неща от Библията? Хайде да вземем да вярваме във всичко,само защото е обявено за "свято"...Именно от сляпата и непроменима вяра се заражда фанатизма.

Твое право е да вярваш в Библията,мое право е да я отричам (поне някои части от нея).

А личното ми мнение е,че дявол няма. Това е един обобщен образ на злото. Но всъщност и зло няма - погледнато в по-широк аспект, доброто и злото са творение на човешкия ум. Нещата просто са - те не са добри или зли. А щом няма зло,естествено е,че няма и дявол,или пък антихрист. Но щом ви кефи - вярвайте в него.Няма проблеми. :wors:

Интересно ми е какво ще направи този Антихрист ?

Ще те маркира.Това първо.Ще те направи зависим.Това като следствие от първото.Ще те измами.Това май беше първото.Ще те заведе на топло място.Това е последното.И може малко да ти е жега ма ще свикнеш, колко му е.Антихриста, ще се представи за Христос с две думи.Спасител от световните проблеми.И хората ще са му благодарни.После ще си покаже истинското лице.И ще разберете, че който се смее последен, най-добре се смее. P.S.WhiteHart, ти на какво викаш сляпа вяра?

Давам малко информация отнсоно ЧИПА...Надявам се да е от полза...

АНТИХРИСТА

ЗА Антихриста

Тираничното царсто на Антихриста

ЗА ЧИПА

ПЕЧАТА НА АНТИХРИСТА

Отново за обединението под знака на Антихриста

Trichocephalus благодаря ти за коментара...не съм искала да те засягам, ако има нещо извини ме, моля те..

От тези линкове нищо ново и повече от споменатото в първата статия не може да се научи.

Просто не мога да разбера как може умни хора да се връзват на приказките на евангелистки пастори, които по всякакви начини се опитват да съберат последователи.

Ще те маркира.Това първо.Ще те направи зависим.Това като следствие от първото.Ще те измами.Това май беше първото.Ще те заведе на топло място.Това е последното.И може малко да ти е жега ма ще свикнеш, колко му е.Антихриста, ще се представи за Христос с две думи.Спасител от световните проблеми.И хората ще са му благодарни.После ще си покаже истинското лице.И ще разберете, че който се смее последен, най-добре се смее.

P.S.WhiteHart, ти на какво викаш сляпа вяра?

Ами християнството нима не е направоло същото ? Предлага блага , но извън земният живот . Аз лично не вярвам в тези неща въпреки , че отдавна има методи за промиване на мозъците и контрол над повечето хора , който съм сигурен , че масово се прилагат и в България - Например Телевизията :bedtime2: Анархията самите ние ще си я изградим и сами ще се доведем до тъй наречения Армагедон , за който се говори и се е говорило и в други религии и митове например в Норвежката митология (Рагнарок - Битката на Боговете срещу злото , чудовищата предвождани от Локи ) Някак тези неща са твърде близки :newspaper:

Ам... ми аз да кажа нещо.... антихриста - това е като всяка друга догма на църквата. Антихриста за вярващите в инстируцията е като торбалан за малките деца. Та така.... хайде сполайте ;)

Ramala-имам чувство ,че имаш нещо против^^ANGELSING^^ Публикувано изображение или се лъжа?Дано да се лъжа

Темата за мен лично е интересна,а както виждам и не само за мен. Но ако на някой не му е- по-добре да не се включва в нея-не е задължително.Тук не е "Празни приказки"така че много те моля не прави темата несериозна.

Нека се уважаваме :speak:

Първо по статията. Похарчени са 1,5 милиона долара за да се установи, че е най-добре тези по-малки и от човешки косъм поредаватели(стъклени капсули) да се имплантират под скалпа(но защо точно на челото) или на дясната ръка(и защо точно на възглавничката на палеца). Като се има предвид, че по-голяма част от хората по света са десничари а не левичари, то от какво съображение трябва да се имплантира точно в дясната ръка. Може би там ще боли по-малко или какво? Ако е така то на левичарите трябва да им се имплантира чипа на лявата ръка, обаче така те хем ще носят знака на антихриста, хем пък този знак няма да е на правилното място, което води до противоречие. Защо под палеца а не да кажем под възглавничката на малкия пръст. И без това се използва по-рядко от палеца и така шансовете за някаква повреа или нещо подобно са по-малко. Пише още, че при опит за оперативно отстраняване на импланта той ще се счупи и химикалите от литиево-йонната батерия ще заразят приносителя му и той ще умре(това дали изхода ще е фателен не го разбрах много добре). Ами ако си отрежа палеца как точно ще се счупи тази капсула и как ще ме зарази. До тук според мен описаното в статията за чиповете малко издиша. Ако обаче номера се слага(гравира) с помощта на лазер, то тогава какво значение има дали е на лявата или на дясната ръка, или да кажем не на челото а на шията подобно на татуировка(няма занчение, че гравираните цифрфи ще са невидими). И колкото и да ме убеждава някой че трябва да е на дясната ръка няма да се съглася, пък каквито и аргументи да ми предостави. Харесвам си лявата ръка точно толкова колкото и дясната :) . За това, че всички номера започват с 666. Вече 2000 години кой ли не се е опитвал да разбере какво точно е закодирано с тези числа. Според някой е името на някой от римските императори, управлявали по и след времето на Христос, според други е името на човек, който още не се е родил или пък вече се е родил(в един пост пишеше, че е на 16 години). Наскоро даваха един документален филм по К1. В този филм един учен обясни, че вислото е погрешно, защото от намерени не помня къде точно свитъци от времето на Йоан става ясно, че числото не е 666 а 616. Та къде точно е истината и какво е видял и записал Йоан едва ли някой може да каже. А сега и иазвън статията. Омръзнало ми е разни свети и "свети" пастори, проповедници и хора да ми казват директно или индиректно "Опознайте, вярвайте и обичайте Бог, защото иначе ще горите в ада". Не искам да вярвам в Бог защото ме е страх от вечни мъки. Та и тази статия ми прилича на това, вярвайте в Бог иначе директно заминавате в ада. Ако пък ви дамгосат сте изгубени во веки. На места цитирахте и филми. Да цитирам и аз един - Bedazzled, с Брендън Фрейзър и Елизабет Хърли. Лежи си героят на Брендън Фрейзър в пандиза и се оплаква на съкилийника си, че е продал душата си ня дявола. 107345}{107423}- Все пак не можеш да|продадеш душата си.|- Така ли? {107424}{107479}Защо го казваш? {107480}{107584}Всъщност, първо тя не ти принадлежи.|Няма начин, няма как. {107615}{107669}Тогава на кого принадлежи? {107769}{107826}На Господ,.. {107828}{107931}този вселенски дух, който вдъхва живот|и свързва всички съществуващи неща. Този разговор може да е поредната художествена измислица, но ако не е то Дявола пасти да яде :hush::rolleyes:

Редактирано от A.com (преглед на промените)

В духа на религията- нали Бог е всемогъщ, следователно е могъл да унищожи Антихриста, но не го е направил. Та нали Собственият МУ СИН казва, "да не съдим, за да не бъдем съдени"- а какво правим ние дори с едно име, за което не е сигурно, изобщо дали е реално или измислено.... (вече линчуваме, заклеймяваме, съдим, осъждаме, обобщаваме и т.н.)Е, сега противоречията явно лъснаха, има два варианта- мислиш и решаваш нещо, като да изчакаш или вярваш сляпо на всичко, което казва Библията или нейни тълкуватели..... Не забравяйте, че Библията е писана и преписвана от хора, които не са спазвали точният превод, което означава, че не е много ясно коя е точната истина.

Бих препоръчал да изгледате филма The Corporation.Филмът е публицистичен.

Заменете думата "корпорация" с "антихрист" и ще видите неговите проявления.

Ще видите на какво са способни слугите на антихриста в името на печалбата.Ще видите и печеливш бизнес от......концлагери

Обърнете внимание на произход,цел,задачи,методи.

Статиите визирани в темата като изложение са крайно посредствени.Особено смешно ми стана захранването на чип с топлината на човешкото тяло с помощта на термодиод,но са неатакуеми като принципно съдържание.

Митът за компютъра в Брюксел, наречен "Звяр"

Виж първо: "Апокалиптичните" страхове

През 1974 г. в младежкото евангелско списание „Мууди” („Moody Magazine”) излиза статия, която през следващите години ще бъде многократно променяна, препечатвана и преразказвана.

Списанието се издава от църквата на Мууди, известна още като „Библейски институт Мууди”. Тази евангелска религиозна общност е основана през 1864 г. от Дуайт Лаймън Мууди - чикагски бизнесмен, по-късно мисионер. Мууди е известен още като активен член на ИМКА, известно време е бил и президент на тази, добре позната и в България организация. В статията от сп. „Мууди” някой си д-р Ханрик Елдеман, главен анализатор на „Конфедерацията на Общия пазар” в Брюксел, твърдял, че съществува план за компютъризирано преодоляване на хаоса, обхванал нашия свят. В Брюксел бил създаден гигантски суперкомпютър, наричан „Звяра”, който заемал три етажа от сградата на конфедерацията и бил „самопрограмиращ се”. Експерти в програмирането вече били довършвали план за обработка чрез компютър на цялата световна търговия. На всеки човек на планетата щял да се присвои уникален номер, който да замени търговията с кредитни карти. Този номер се състоял от три групи по шест цифри (666) и щял да бъде татуиран с лазерен лъч по дланите на хората и да се разпознава от инфрачервен скенер. Никой нямало да може да търгува без този номер, а ако някой откажел да го получи, щял да бъде заставен насила.

Важно е да се знае, че за разлика от повечето подобни легенди, измислицата за компютъра „Звяр” е с установен произход, който е бил оповестен публично преди повече от двадесет и пет години (източник: http://ship-of-fools.com/Myths/06Myth.html). През септември 1976 г., списание „Крисчън лайф” публикува преразказ на статията в сп. „Мууди”. Три месеца по-късно в списанието излиза опровержение от малко известен автор на име Джо Мюзер. Мюзер информира читателите, че компютърът „Звяр” в Белгия всъщност никога не е съществувал, а е част от неговата новела „Отвъд белия кон”. По-късно тя била филмирана от режисьора Дейвид Уилкерсън под името „Екстазът”. Като част от рекламната кампания на филма били отпечатани и разпространени огромен брой фалшиви вестници с репортажи от измислени събития, свързани с филма. Между тях била и информацията за компютъра „Звяр”. Малък надпис на трудно забележимо място във вестниците предупреждавал, че текстът вътре е дезинформация. През следващите три години Мюзер с почуда наблюдавал как в неговите християнски среди собственото му фантастичното произведение започва да се цитира и препраща като факт.

Читателите с достъп до интернет могат и сами да се убедят, че тази история е измислица. През търсачката Google.com може да се направи търсене за словосъчетанието „Common Market Confederacy” („Конфедерация на Общия пазар”) или за „Dr. Hanricк Eldeman”. Подобно запитване дава отговори в около 30 документа. Всичките те са преразкази на статията в сп. „Мууди”. Между двата милиарда страници в Google.com не съществува нито един ресурс относно „Д-р Ханрик Елдеман” или „Конфедерацията на Общия пазар”, който да е извън разказа за компютъра „Звяр”. Това следва да се счита за допълнително доказателство, че никога не е съществувала нито подобна организация, нито подобна личност.

Едва ли е възможно да се сдобием с оригиналната статия от сп. „Мууди”. Версиите, които циркулират в Интернет, са крайно разнообразни и в повечето от тях е трудно да се прецени къде свършва оригиналният материал и къде започват личните коментари на политическите и религиозните екстремисти, които ги разпространяват. Съществува например версия, разпратена като „спам” (спам - неетично разпращане на електронна поща към десетки хиляди абонати на интернет, които не са желали съобщенията - б.а.) от движението „Социален кредит” в провинция Квебек, от някакъв уеб сайт разбираме, че някой си Бари Смит от Нова Зеландия, който е председател на организация с гръмкото име „Международна опора на духовниците”, е написал книга за компютъра „Звяр” и сам я е публикувал. В друга, доста зле оформена страница на име „Kingdom Bible Studies” научаваме, че компютърът „Звяр” вече е амортизиран и заменен с нова информационна система, разположена в монетния двор на Люксембург, на друго място можем да прочетем предупреждение, че суперкомпютрите завладяват света.

Във връзка с последното е забавно да се отбележи, че една от вариациите на тази легенда преписва на компютъра „Звяр” наличие на изкуствен интелект и го превръща в разумна машина, враг на човечеството. Изкуственият интелект е млад клон на информатиката. Независимо от многото му полезни приложения днес при системите за машинен превод, съветващите системи, технологиите за разпознаване на глас, разчитане на текст или играта на шах, повечето алгоритми от изкуствения интелект са прекалено трудоемки при приложение в практиката, работят несигурно и доста често имат алтернативи от класическата информатика. Двадесет и девет години след статията в сп. „Мууди” все още никой не е изобретил самопрограмиращ се компютър или дори софтуерен продукт, който сам да намалява ентропията в кода си. Не е необходимо човек да е компютърен специалист, за да изпита насмешка към този, вероятно най-екзотичен в историята на християнската църква есхатологичен възглед - че една програма за управление на бази от данни внезапно се е осъзнала като антихриста. Подобен възглед свързва сектантската есхатология с едно популярно през осемдесетте години течение в научната фантастика, наречено „киберпънк”. За „Библия” на киберпънка се смята книгата на Уилиам Гибсън „Невромантик”, в която се описва свят, обхванат от разруха и анархия, който тегне под игото на големи мултинационални корпорации. Един създаден от тях свръхкомпютър се осъзнава като разумен и успява да придобие контрол над човечеството.

Легендата за компютъра „Звяр”, която охотно се разпространява и в православните среди и плаши не само неофитите, отново ни напомня, че православните християни трябва да подхождат с разум към въпросите на вярата. Подобни истории отклоняват вниманието на вярващите от основното им назначение - живот в Христа, и ги тласкат към безплодни разсъждения, страхове и мъдрувания. За някои православни доверието в подобни истории се превръща в по-авторитетно „евангелие” от Свещеното Писание, а разпространяването им сред другите хора възприемат като свое апостолско призвание. По този начин те обезсмислят своя живот, превръщайки го от следване на Христа в гонене на химери...

lorentso_uno,най-големият успех на дявола бе,че убеди всички в това,че дявол не съществува.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Много е лесно просто да отречеш нечия гледна точка, без да се вгледаш в изложените аргументи и без да се замислиш. :) Тук не става дума за съществуване и несъществуване на дявола, а за правотата на дадена теория или дори може би е по-правилно да го нарека слух. Пуснат от Господ знае кого. Хайде сега прочети пак предния ми пост, помисли малко и после хващай клавиатурата. Поздрави!

Редактирано от lorentso_uno (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.