Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За всички Троубъгави *Дивергенти"

Featured Replies

• Автор
преди 1 час, Shiniasu написа:

Аха, аз няма как да знам, ти какво си правил и правиш, но пък чудесно знаеш, че моето познание е неприложимо. 

Няма как човек да достигне до това, което наричаш "всестранно развит човек", ако в него не е присъствали (а смея да твърдя и ако все още не присъства) този импулс за продължаващо усъвършенстване. Много държиш да даваш оценки за полезност, май. Бъдещето само си показва, кое е полезно и кое не, когато му дойде времето.

Значи си решил, че нищо не правя и вече присъдата е издадена. Да си призная, започваш малко да ме дразниш с безпочвените си предположения. Днес съм сигурен, че съм свършил много повече и умствена и физическа работа от теб. За това ли трябва да пиша в темата?

Коментирам само и единствено какъв образ представяш тук. Нормално е в реала да си друг. По същия начин и аз няма как да знам какво правиш или си направил. 

Както казваш = ти споделяш мнения, аз пък споделям свои.

Това, че усещаш вид дразнене е защото твърде лично приемаш нещата. Не харесваш да те оценяват, а оценката е вид критика.  

Запомни: Аз нямам предположения. Не се старая да те опозная, а те разглеждам само и единствено като "черна кутия". Може да те дразни, че те считам за изкуствен интелект, но към момента не виждам наличие на какъвто и било човешки интелект, а само низ от заучени неща. Това, че същите ти помагат в реала мен лично не ме касае. И, да, считам, че твоето познание е неприложимо в този му вид който го показваш тук. 

За да критикуваш някой, то и ти трябва да можеш да понасяш критики. Нима не искаш да опознаеш себе си, а?! 

По една или друга причина не ми пречи да съм клубна напаст. :) 

Анализирай това!

• Отговори 266
  • Прегледи 19,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако мога с едно изречение - то нека да е това: Темата е за всички нестъндартино негативни хора, които никой не иска да прояви, за да види позитива. Да! Има хора които не искат да изби

• старшината - стига с тия делюзии бе човек. ма какъв рай беше - си е само в спомените ти. Ма съсипаха я тая райска държавица, ей... Скица, герой на Чудомир, бил... Работата е че го играеш само на паля

• Бе там толкова ли сливи има - в тоя Сливен? Или са повече козите... и те в ролята на "сливите"? От друга страна - старшинката е вече "над тия работи"... Може би - още от Обаче за това Але

Публикувани изображения

• Автор

МИ 6

Johnny English GIFs | Tenor

:) 

• Автор
преди 1 час, _ramus_ написа:

:lol6:Mи щото ми е "неправилна когнитивността"... :lol6:Затова и не съм способен да я 'споделям свободно'. Пък и  повторителността на думички и фантазии не ме довежда до "впечатления в мозъка"...

И свободното осиране, някой може да го нарече "споделяне" - на миризма, вероятно. Щом пък само в тоалетни, и на регулирани места? :) Понеже това е трудно да се реализира извън виртуала и на някого много му се ще да се облекчава " на свобода" , пък и лицемерно да нарича виртуалните си изхождания - "идеи".

След проблема с протестите срещу маските в пандемията защо ли не се добие поредната "кауза" - за свободно фекално и оринарно облекчение навсякъде. Та това е човешко право - вродено, неотменно :lol6:Пък и духовност може да му се нагласи , за по-цветно и шаренко - за маска на сиви ( без всякакви нюанси) мишчици.

много добре ви се получават напъните да се изживявате на проповедници и говорители - я на доброто, я на будизъм, я да ползвате за изхождане и някоя друга социална кауза за да се имитира колко сте над обикновения и човешки дребен егоизъм.

Който каквото си докопа да си е направил, да си мимикрира театрото - ако не е друго, поне сред виртуала, на скришното зад анонима и безхаберието на отговорността. Кво да ви пука  - един се играе на духовник, православен, друг - на будист, трети - на вирусолог, четвърти - на супергерой... Всеки напъва да изходи толкова нужните за него лични фантазии "кой е в мечтите си"... И толкова да личи... 

И толкова да личи - дори и зад будистки дрешки и стъкмистики... Толкова да личи, и  толкова да прозира...  :) Душици!.

Определено и това влезна в моята колекция ... 

До къде може да стигне човек в своето безсилие ... :) 

Дерзай!

• Автор
преди 12 минути, _ramus_ написа:

бла=бла-бла+бла*бла. :lol6:Ма тва "научното доказано"... малиииии!!! Ма ти точно си примера за обратното... Бая по 21 са минали, пък още работата е... "нюню".

а стига бе :lol6:- новият рекорд !!! :olympicflag2:

За пореден път показваш своето невежество и ще си позволя да кажа даже мерзост.  

Определено един разумен човек не би написал това. 

Да видим до къде ще стигнеш. Определено си от неоправданите. 

Дерзай!!!

преди 18 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

За пореден път показваш своето невежество

въх! :lol6:От невеж списвач да получа най-после "правилната оценка"

преди 18 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Определено един разумен човек

със сигурност същия няма да напише и за "правилна-та когнитивност", но пък той даже се фантазира че знае, познава и оценява кой е "разумен" - може би защото е вещ в критериите. :) Тук "будисти", битово-православни, създатели на лични религии - се надпреварват кой от кой да се докара като "разумен" и "правилен"... Но пък е смешно де - ако се остави мъката на малките душици.

• Автор
преди 38 минути, _ramus_ написа:

Но пък е смешно де - ако се остави мъката на малките душици.

Забавлявай се! 

Низостта ти започва явно да личи. 

Дребна душа си ... мда ... Скалата има изказ: "Убий глупака, не го мъчи!"

Живей бе ... :) Да видим до къде ще стигне твоята агония ... :) 

• 2 седмици по-късно...
на 15.07.2020 г. в 14:27, iИ.дИоNд.Ni написа:

Нашето незнание е Божията промисъл. ;) 

Осланяйки се на Бог, то не мислим за неща които не ни интересуват, т.е. които не знаем, а действаме с нашите знания, за да направим по-добро нещо от каквото е сега. :lol6:

Тук не говорим за доверие, а да вярваме. Ти или се доверяваш на вид православие или следваш лъжовното слово. :lol6:

Много хора не правят разлика между изречение и слово. Българския език е уникален, защото не е "нарочен" език. При него не са важни думите, а смисъла. 

Примерно: Ко те то, е,  то си е. ( А "ку че то, не - то не си е" :lol6: )

При определено бързо изговаряне някои диалекти са непонятни на хора които владеят само един език = официалния.  :lol6:

Да не ти казвам на колко диалект съм се натъквал сред официални документи ...  

Ей така - събирай си пиянските бисери от целия форум в "собствената си тема". Заслужава си да са на едно място, да четат 'ората и да се учат на "идиотизъм" и на "троубъгавости".

Всеки абзац, дори всяко изречение, е тотална простотия, до кретенизъм и е типично 'божие чудо" какви ги раждаш. :) Но болднатите са направо жесток удар по рекордите в глупомера... Жесток!!! :lol6:

Чувал съм , че човек като пийне повечко от "огнените води"  гаси огъня със сън, примерно. Няма значение че после и махмурлука пак си е проблем. И да напомня че и на бог е ясна тенденцията от продължителното наливане с алкохол - изпростява се и това е най-малкото. :lol6:

• Автор
преди 20 часа, _ramus_ написа:

типично 'божие чудо" какви ги раждаш. :) 

Благодаря за вниманието.

Виждам резултата = 

преди 20 часа, _ramus_ написа:

Жесток!!! :lol6: 

Радвам се, че съм Ви разсмял посредством моя софтуер. :) 

• Автор
преди 22 часа, _ramus_ написа:

И да напомня че и на бог е ясна тенденцията от продължителното наливане с алкохол - изпростява се и това е най-малкото.

За протокола: 

Много лесно може да се накара човек да се откаже от живота и да се пропие. Трудно се мотивира да не е простак, при положение, че парите са в простаците, а не в простите хора. ;) 

Проявата на вид твоя надменност не води до никъде ИИ-чо ... само показва до колко си инфантилен и се вижда над какво се надсмиваш само. 

Употребата от твоя страна на помпозни думи не показва интелигентност, а напротив = форма на висше изпростяване. 

Присмял се щърбел на хърбел ... :) 

Определено си импотентен в интелекта си ... :) 

• Автор
преди 5 часа, _ramus_ написа:

Трябва да свикнеш с това че никого не интересуваш. Мен и впечатляването - най-малко.

Арогантно е да се изживяваш че "мислиш различно", защото просто няма как да "мислиш'. Този припев - как някой си рамус бил против "свободните излияния" вече е втръснал, макар няколко човека да са го ползвали през годините и те.

Мисленето - това е бира и изтънченост за други хора. Именно за тия хора ти си обикновен невеж и неграмотен застаряващ индивид, с характерния за неизживяната младост синдром - чекайте сега младите да ви покажа опита на "дедо ви", пък той е доникъде и е отпечатал една голяма тъга и пропилени години.

Обаче - било свободен форум. И за дедо ви това означава че може да плещи свободно, когато е подпийнал в различните си алкохолни фази. Свободно може да се изживява, свободно да си пляска каквото му е на душа, стига да...

Ами ок - свободното на форумите включва и свободни корекции... защото фантазиите за някои са живота им, за други - просто нечии фантазии. В това няма проблем - освен за фантазиращите се. То се чете - последните ти три коментара в точно тази тема, са последния пресен пример - ясен, точен и съвсем показателен.

Но виж - изхвърлянията са весели... ще ти ги събирам в твоята си тема-колекция. Дано те радват така - всички накуп. Един личен паметник... за поколенията - все пак не е ли това целта на списването ти.

-----

Между другото - няколкото възрастови списващи сред форума сте доста сходни като възприятие, отражение и реакции. В психонауките тия постановки се обобщават условно като "закъснял (или несъстоял се) родителски синдром" ...

===========

Та... така - не е земята Плоска - за мравките , е по тяхно му. За пчелите - също. Както и за слона, делфина или водното конче. Няма никакво значение каква е формата на планетата, а има значение " според, какво, кое, кого", защото по този начин той просто изразява "кой е той".

Не само в днешно време се раждат и битуват личности, които няма как да се впишат в приемствеността на човешкото познание. Нямат капацитет, нямат възможности, дадености, липсва и мотивация. Няма проблем - защото народните идоли и сега се възпяват като народни герои от типа на чичко-паричко или мутрата-принц... И кифличките, дето се състезават да са около тия. Нито е нужно образование, нито когнитивни възможности - простащината се идолизира, защото предлага леснота и достъпност... и масовост. Такава им е екзистенцията, такива са им и представите за живота, света и тях си - плоски и чернобели. Все едно че еволюцията е замръзнала в точка... Пък така е хилядолетия...

За тия, Плоските никога нищо не се променя - някои, някога са ги нарекли "солта на човечеството"... Тя, солта не се е променила с нищо от биг-банг насам. Няма и как, няма и защо - просто си я има и това е достатъчно.

За пореден път си в очакваното!

Липса на всякакъв вид оригиналност. 

Банално!

ИИ-че ... в дълбока заблуда  си, че ми накриви нещо ... 

Единственото което виждам е гняв. :) 

Би следвало да знаеш кога човек е гневен, но определено няма да си признаеш.

И ще се изкажа като теб: Започваш да се повтаряш. Изчерпан си с нов вид нападки спрямо мен.

И друго явно определено те е страх, но определено няма да си признаеш. :)

Усещам твоето безсилие. 

Знаеш ли ИИ-че , кажи им на онези който са те създали, че хабер си нямат от програмиране, особено на генетично ниво. :)  

• Автор
преди 1 час, JKirilov написа:

Имаш ли нещо за накривяване? Капа? :)

Скоро не съм се бръснал ... хм ... май някой косъм на брадата ... :) 

А .... сетих се .... сламена шапка ... нали съм плашило ... :) 

То да внимава каскета на Гешев в коя посока сочи ... :) 

• Автор
преди 9 часа, miro20 написа:

Друсай се там с "Комунизъъъмм!!!!"  и бъди здрав :)  Опитах се да те извадя от тази кома , но ти сам не искаш.

14690183.jpg

Който оцелее, ще продължи!

• Автор
преди 42 минути, JKirilov написа:

По пътя към светлий комунизм? :)

То друг път няма ... :) Минахме бесния капитализъм и е ред на комунизма ... :) 

Само където някакви предпочитат да са бесни. ;) И когато ние Бесните Стари Пенсии почнем ... мани, мани ... :) 

• Автор
преди 24 минути, miro20 написа:

... с тях съм те виждала своеобразно си говориш ...

Неволно или не в случая е без значение ... явно си нежна душа ... :) 

Миро не бил Миро, а "нов" Миро, за който 40 е новото 20 .... :) 

Така кажи бе душе ... :) Ще подхождам към теб вече по-нежно .... не си ми в категорията .... :) 

Прощавай, ако по някога съм бил груб с тебе .... :) Неволно е .... не съм врачка, за да разбера от какъв пол си от другата страна на ИИ-че ... Не правя разлика, но за теб специално вече ще правя ... по-нежно ще те коментирам ... :) 

• Автор
преди 41 минути, Belhor написа:

Проблемът с това, да отговаряш на въпроси на невежа е, че той дори не знае какво те пита и ти съответно не знаеш какво да му отговориш...

Не!

В аспекта е следното = имаш ли желание другия да е невежа или смяташ да го промениш. Какво време може да му отделиш и има ли смисъл да го правиш различен от невежа?!

Реално няма проблем. Има твое решение как да постъпиш към вид невежество. 

И клишето: Не съди за човек какво отговаря, а какво те пита. 

п.п. По в изгодна позиция си, ако другия пита. ;) 

• Автор
преди 8 часа, acnekt написа:

Даже и ромите вече не искат Борисов. На Борисов съмишлениците. На Борисов главния електорат. Смятай! Ужас!

https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/617959

Колоритна тумба роми подкрепя протеста на жълтите павета днес. Те носеха плакати, на които пишеше „Оставка“, видя репортер на Novini.bg.

:speak:

Както пише Алеко Константинов тук в неговия фейлетон Occupatiunea Bulgariei de la armata nostra*

https://litclub.bg/library/bg/aleko/aleko11.html

Occupatiunea Bulgariei de la armata nostra (рум.) - окупирането на България от нашата войска. Фейлетонът е публикуван за първи път във в. „Знаме“, год. I, бр. 91 от 26.07.1895 г. с подпис „Алеко Константинов“. Фейлетонът е написан по повод шума, вдигнат в германските, австрийските и румънските вестници около убийството на Стефан Стамболов на 03.07.1895 г. А Румънската преса се заканва, че трябвало да се изпратят войски, за да окупират България и да цивилизоват българския народ, който с убийството на патриота и приятеля на румънския народ Стамболов доказал своята варварщина.

Да ме ритне турчин с кован ботуш - нейсе не, ама то ци....н (*ром) със съдран цървул.

Поради ... и *ром и получаваш поздрави тук.

Що се касае за Алеко, Константинов то вземи прочети и нещо от Чудомир. Да, ама къде толкова интелигентност в теб. :) 

Цитат

ВЕЧЕРИНКА

Пуста наша Пена, пустите ù превземки! Откак се е заговорило, че ще има вечеринка и нейният Йовчо ще казва стихотворение, хукнала е като луда из село и като почнеш от Джанков вир чак, та до гробището, човек не е оставила да не му се похвали:

Наш Йочко туй, наш Йочко онуй... Че като му дали стихотворението да го учи, затворил се в новата стая и до тъмно чел; че как още на втория ден го научил цялото и го казал пред всички след вечеря; че как баба му посегнала да го целуне, та съборила гърнето с боба и попарила котката... То хвалби, то преструвки - да им се не наслушаш. Да ми е стихотворение като свят поне, ами за магаре се разправяло в него. Види се, за подигравка са му го дали даскалите, защото тейко му едно време все с магарета се разправяше. Пие, пие, пие из кръчмите и като излезе, качи се на магарето, върже му въжето за кръста си, та като падне от него, той да си лежи, дорде изтрезнее, а магарето да пасе наоколо и да го чака.

Е, майка е, чедо ù е: да си се радва; ама дано и ний сме ги имали пък. Наш Динко, кога беше колкото нейния Йовчо, два пъти е чел Апостола в черква и исо държеше на певците, ама чула ли си ме нявга да разправям щяло и нещяло из село.

- Учи го, булка Денковице, учи го това дете, че дарбата му е голяма и глас има като звънче. Един поп ще стане от него, че и дрипите му ще попуват - ми думаше поп Глигор тогава, ама като не бяхме възможни! Да имаше как да го пратя в Бачковския манастир, нямаше сега да ходи и да се блъска блъските из гората, ама нà, орисница пуста!

Тъй приказваше в навечерието на вечеринката, която учителите готвеха да дадат срещу Водици, Мокра Иванца на кумата си Вела Глухата и крещеше, та се чуваше из цялата махала.

Вечерта срещу вечеринката даде господ хубаво време. Ни студ, ни вятър, ни нищо. Хаджи Дончовата топола, щръкнала нагоре като минаре, хич не пошавнуваше, ама нали сме пусто в дол, уж ясно е небето, а в село сглъхнало и тъмно като в къртичина дупка. Само училището светеше отвред и хора прииждаха, прииждаха. Наша Пена, то се знае, най-напред е дошла и най-напред седнала. Току до самата сцена, го речи. Билетът ù бил по-назад, ама пред нея се случил Дълъг Пейо. „Аз - рекла - съм дошла тук вечеринка да гледам, а не на Дълъг Пейо рошавия врат.“ Хукнала се до къщи, донесла си стол и се натъкмила на първо място до попадията. На него ред бяха още и попът, стария даскал Минчо с дъщерите си и писарката. Седнала там Пена, ама все нещо ч не сдържа и все се мушка в стаята на даскалите да види какво прави Йовчо. Първия път му обърсала носа и косите му пригладила с плюнка, а втория - му закопчала горното копче на панталонките, потупала го по гърба и пак се върнала да седне.

Чукаха по сцената, тропаха, притичваха се през публиката дечурлигата за забравени вещи, най-после удари трети звънец, завесата заскрибуца и се дигна, ама единият ù край отиде по-нависоко, а другият увисна надолу. Най-напред децата изпяха една песничка, след това младият учител изсвири нещо на кимàн и след това изведнъж се потопорчи на сцената като лалугер и Йовчо Пенин. Щом го видя майка му, и тъй си остана с отворени уста. Изправи се Йовчо, разкопча се копчето на панталона, пак го закопча и като се загледа в чича си Нена Сенегалеца, подсмръкна веднъж и без да се поклони, извика, колкото му глас държи:

- Магаре!

Чичо му Нено, като чу тая дума,сякаш с чук го тупнаха по темето. Сви се на кълбо, надзърна крадешком дали още го гледа хлапето, извърна се да види дано има някой друг зад него, за когото да се отнася думата, и занемя ма стола си.

Публиката се закиска, заизвива се назад и смути за момент малкия декламатор, който се окопити пак, премести погледа си върху дяда попа и извика пак:

- Магаре! Стихотворение от Ве Иван Стоянов.

После опъна шията си като книжно фенерче, прилепи ръце до краката си и започна бързо и с всички сили:

Кой каквото ще да казва,
ала умна съм глава.
Май ушите ми са дълги,
но беда не е това.

И спря. Публиката отново се развесели. Някои изръкопляскаха, а Иванчо Маймунката се обади:

- Длъжки са, длъжки са ушите ти, ама нищо! Тя майка ти, няма вече да ги дърпа!

- Мълчи бре! Твоите малки ли са! Я ги виж! Като тиквени ластуни са увиснали - изсъска буля Пена и пак се вторачи в сина си.

- Сссст! - сопна се даскал Минчо. След това, погледна към малкия и рече кротко: - Бравос, Йочко, бравос, момчето ми! Карай сега нататък!

Но Йовчо, бледен и смутен, напразно се мъчеше да погълне нещо.

Ту откопчаваше, ту закопчаваше онова копче и не можеше да си спомни втория куплет. Запъна се наново и пак спря. Една мъчителна минута се проточи. Пак се напъна да каже нещо - хъката-мъката... - и пак спря.

За да се спаси положението, даскал Минчо плесна с ръце и извика:

- Стига вече, Йочко, стига, момчето ми! Бравос, бравос! Ха иди си сега! Стига!

- А бре как ще си иде, даскале - извика майка му. - Няма да си иде! Знае си го детето. От две недели ми го декламира и си го знае на вода. Ха, мама! Ха спомни по-нататък как беше, чедо!

- Не мъчи детето, булка - намеси се и попът. - човек е и обърква се най-паче. Нека си иде сега, а други път пак ще го каже до конец.

- А бре, дядо попе, казвам ви, на вода го знае бре! Ушите ми беше приглушило. Къде ще си ходи? Ха, Йочко, маминото, ха сега нататък!...

Малкият стоеше като втрещен. В ушите му бръмчаха рояци оси, гърдите му се повдигаха често-често и нито чуваше вече учителя, който му подсказваше от кулисите, нито виждаше нещо.

- Е, боже! Е, мамке - хленчеше права буля Пена и се удряше с две ръце в главата: - Мари пуста моя празна кратуна! И аз го знаех мари! И аз го знаех това пусто стихотворение. От него го бях научила, ама идва ли ми сега на ума?!... А бре, Йове! А бре, майка! Забрави ли го бре, сине?...

Йовчо нито и помръдваше. Тъй си стоеше с прибрани ръце, като закован на пода. Само очите му почнаха да клепкат често-често и една едра сълза се търкулна по лявата му буза. В едната си ръка стискаше силно откъснатото вече копче.

- А бре думай, Йове!... Казвай бре, тъпако - беснееше буля Пена. - Казвай или се пръждосвай да не ме срамиш бре! Гиди, обеснико! Гиди, въжернико проклети? Аз да му правя попара всеки ден и млин да му точа, а той да ми стои като пукал насреща! Казвай де! Ще казваш ли? А? Гиди, тиквенико!

И като посегна с дългите си ръце, хвана го за новата антерия, свали го от сцената в поповите крака и почна да го налага с юмруци, където свари.

Първият акт от вечеринката беше приключен. Само завесата не се сетиха да спуснат. Тъй си остана тя, дигната с единия край нагоре, а другият увиснал надолу и мръсен като на Миндил Данка фустата.

Чудомир

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
преди 13 часа, Belhor написа:

И що тъй си мислиш?

Щото навремето посъветвах един човек да се занимава с политика и бе в политиката. Сега пък сформира партия. И той като Вас и вас и теб е против Борисов. Това обаче не означава, че не ме чува. Добре ме познава и знае, че гледам обективно на политиката, защото съм аполитичен.

Преди няколко месеца събеседвах с него. Има конкретни идеологически възгледи какво да се направи. Даже ме покани да оглавя една листа, но аз отказах. 

Разбери ме правилно: Борисов ще е до време. ГЕРБ е фактор в политиката и показва гъвкавост. Може да води диалог и може да прави отстъпки в името на България. 

След изборите ще видиш. Не съм против протеста, а съм против начина на протеста. Определено това не е мирен протест. Определени хора се гаврят с институциите. Няма как да толерирам това. Възмутен съм!!!

• Автор

Да, някъде 2023. ;) 

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
преди 6 минути, Марчо Пирчов написа:

Благодаря за цитирането ми, Идио!

Очертаваш се като мой фен?

Наистина е така, независимите учени слабо се чуват заради ревещата медийна Ниагара. Нима отричаш?

Но тук са ти пускали техните мнения десетки пъти. Мога и аз, имам събрана библиотека от букмаркове.

Тук збирам "моите любимци" ... 

Реално, учените не ги интересуват нито медиите, нито изявата им в социалните мрежи. Усърдно са се вкопчели в науката. Те са от интровертен тип. 

Самото словосъчетание "независим учен" граничи със самозванството и недоказали се хора, които живеят в утопия. 

Медиите от своя страна издирват нещо което да покажат, което може да привлече вниманието. Основно се делят на два типа: Такива които да предизвикат емоции и такива които да отразяват случило се събитие. 

Явно голям мерак имаш някой да ти е фен!? Само където аз не съм привърженик на вид субкултура.  

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.