Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Дреме му на някого за руския Яне Янев - Навални. 

Ще полежи в ареста и ще го пуснат заедно със всичките му четирима фена, които са задържани.

Аз бих го пратил в Сибир да шие шошони ама ...

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 665,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 9 часа, Тoни написа:

Аз бих го пратил в Сибир да шие шошони ама ...

Що ?

Щото те дразни че направи няколко филма за корупцията в РФ на високо ниво ли ? Че засне палати и частни имоти, спрямо които колибата на Доган е плюмка ?

Че му фабрикуват постоянно едно след друго напълно измислени обвинения и процеси ?

Дето после за присъдите ги осъжда в европейските институции ?

Че  когато с фабрикувани процеси властта не може да го събори, физически го отравя ?

От тази реплика прозират много странни неща за теб. Такива като теб правиха едно време тричленки ...

Конкретно сега за Навалний - осъдили го на месец затвор.

В съд, разположен в полицейско управление. :shock11:

Би било много смешно , ако не бе толкова тъжно и показателно за мафията която управлява там.

преди 7 часа, miro20 написа:

Дето после за присъдите ги осъжда в европейските институции ?

Я покажи? 

https://www.dw.com/ru/навальный-в-еспч-выиграл-у-властей-россии-более-22-тысяч-евро/a-48259689

Алексей Навальный снова выиграл дело против России в Европейском суде по правам человека. За его плечами уже семь успешных исков почти на четверть миллиона евро.

https://www.dw.com/ru/navalnyj-i-espch-kak-oppozicioner-sudilsja-i-suditsja-s-vlastjami-rf-infografika/a-55570109

Инфографика Навальный против России в ЕСПЧ

А, аз си помислих, че някой легитимен съд в РФ. Добре, мерси.

преди 1 час, Тoни написа:

А, аз си помислих, че някой легитимен съд в РФ. Добре, мерси.

Цитираш ме а не четеш какво ме цитираш :hush:

преди 15 часа, miro20 написа:

Че му фабрикуват постоянно едно след друго напълно измислени обвинения и процеси ?

Защо не ни обясниш тогава за какво са му условните присъди?

Точно заради нарушаване на условията по тях беше и задържан сега.

преди 9 часа, Филипов написа:

Що се мъчиш да спориш с радиоточката?

О да, знам какво е радиоточка. Справка -  някои от темите за Сащ и за Копейкин :giggle1:

преди 9 часа, M.Николов написа:

Когато прекали с лъжите го свалям на земята.

Какво си свалил ?? Пак нещо си фантазираш  :getout:

Инересно обаче как винаги червените фенове заемате очаквано и прорашистка позиция. Как един път пък не се обърнахте към съвестта си ?

Една и съща линия, едни и същи опорки .

Парадокса е че никой от вас не би искал да живее в путлеристан. Просто защото едно че няма да може да пишете друго освен про-управленска пропаганда , и второ че за различна такава ще сте на мястото на Навалний и десетки стотици други хора които са получили РЕАЛЕН арест, глоба и т.н за лайк, пост или "неправилен"  коментар в интернет.

Пък после елате да ми говорите за "диктатура на Борисов" :giggle1:

Още по темата , този път за дворците на джуджето

https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/3571191789663401

на 20.01.2021 г. в 8:20, miro20 написа:

О да, знам какво е радиоточка. Справка -  някои от темите за Сащ и за Копейкин :giggle1:

Какво си свалил ?? Пак нещо си фантазираш  :getout:

Инересно обаче как винаги червените фенове заемате очаквано и прорашистка позиция. Как един път пък не се обърнахте към съвестта си ?

Една и съща линия, едни и същи опорки .

Парадокса е че никой от вас не би искал да живее в путлеристан. Просто защото едно че няма да може да пишете друго освен про-управленска пропаганда , и второ че за различна такава ще сте на мястото на Навалний и десетки стотици други хора които са получили РЕАЛЕН арест, глоба и т.н за лайк, пост или "неправилен"  коментар в интернет.

Пък после елате да ми говорите за "диктатура на Борисов" :giggle1:

Още по темата , този път за дворците на джуджето

https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/3571191789663401

Изгледах видеото. Много интересно. Мисля че дава добър отговор защо беше направен опит да бъде отровен Навални . Много ми е интересно как биха го коментирали тукашните "русофили" а в същност путинофили които се крият зад социалистическа или комунистическа идеология. Сами определящи се като обикновен комунист. Дали има нещо общо с комунизма. Навярно ще отричат като комунист на разпит. Истината обаче е съвсем проста . Това  което е направил Путин за себе си би направил всеки един от въпросните "другари" без дори да му мине през акъла доколко е морално.

Много интересен феномен...на едни видеа и снимки веднага им се доверявате без дори да има реални доказателства в тях, а други ведеа и снимки на които дори е заснет премиера ви слънце с пачки евро обявявате за фалшиви.:rolleyes:

Хм, в очакване съм на Путин да се изкаже за днешните протести в България. Да си каже, бе , няма да му се карат толкова. Не е страшно. 

преди 9 минути, M.Николов написа:

Много интересен феномен...на едни видеа и снимки веднага им се доверявате без дори да има реални доказателства в тях, а други ведеа и снимки на които дори е заснет премиера ви слънце с пачки евро обявявате за фалшиви.:rolleyes:

преди 1 час, lsmurf написа:

Изгледах видеото. Много интересно. Мисля че дава добър отговор защо беше направен опит да бъде отровен Навални . Много ми е интересно как биха го коментирали тукашните "русофили" а в същност путинофили които се крият зад социалистическа или комунистическа идеология. Сами определящи се като обикновен комунист. Дали има нещо общо с комунизма. Навярно ще отричат като комунист на разпит. Истината обаче е съвсем проста . Това  което е направил Путин за себе си би направил всеки един от въпросните "другари" без дори да му мине през акъла доколко е морално.

Познах май каква ще ви бъде реакцията.:D

преди 6 минути, Тoни написа:

Хм, в очакване съм на Путин да се изкаже за днешните протести в България. Да си каже, бе , няма да му се карат толкова. Не е страшно. 

Путин не си позволява да коментира вътрешните проблеми на други страни.Интересно ми е до кога ще търпят други да правят това за техните вътрешни проблеми.

току-що, M.Николов написа:

Путин не си позволява да коментира вътрешните проблеми на други страни.Интересно ми е до кога ще търпят други да правят това за техните вътрешни проблеми.

Нима мравката прави впечатление когато хапе слона?

преди 3 минути, lsmurf написа:

Браво!

Познал си, че ако пуснеш крана на чешмата ще потече вода.

Още веднъж браво!

С такова познаване е време да играеш тото.:D

преди 4 минути, M.Николов написа:

Според теб ако незачитането на човешките права е просто "вътрешни проблеми"  по голяма част от цивилизования свят не мисли така. Липсата на реакция ще ни постави извън него. Ама важно е да не дразним Путин -нали.

преди 7 минути, Тoни написа:

Нима мравката прави впечатление когато хапе слона?

Проблема е, че тя (мравката) не само се опитва да го хапе, но и да му дава наклон на......

преди 1 минута, lsmurf написа:

Според теб ако незачитането на човешките права е просто "вътрешни проблеми"  по голяма част от цивилизования свят не мисли така. Липсата на реакция ще ни постави извън него. Ама важно е да не дразним Путин -нали.

Ало, държавата се разпада, а протестиращи щурмуват министерски съвет в момента. Пий си гинкобилобата и лягай, защото много смях с теб не е на добре.

преди 2 минути, lsmurf написа:

Що не ревеш за Асанж и Сноудън, които са истински радетели за свободата на словото и информацията?

Да си чул нашето външно министерство да излезе с позиция за тях?

преди 3 минути, lsmurf написа:

КОй е тоя цивилизован Свят? Трансджендърската, наркоманска пасмина, за теб е цивилизация ли?

току-що, Тoни написа:

Ало, държавата се разпада, а протестиращи щурмуват министерски съвет в момента. Пий си гинкобилобата и лягай, защото много смях с теб не е на добре.

Държавата отдавна се е разпаднала поне според мен. Не можах да разбера защо точно протестиращите щурмуват министерския съвет. Сигурно защото им се ще те да са на цицката а не са сигурни дали могат по демократичен начин да се вредят та се опитват по насилствен. Мисля че тези неща стават с дебат а не със щурм на зимния дворец ама явно представите на болшевиките са съвсем други . Необходим е залп от Аврора нали.

преди 17 минути, lsmurf написа:

Аз познах, че като удариш на камък, веднага ще задъвчеш морала. Също като пуделчетата дето заджавкаха отвсякъде. Трансджендърчета, геронтофили, педофили и всякаква друга измет, не я кефи морала на Путин. Покъртително...

преди 5 минути, M.Николов написа:

Що не ревеш за Асанж и Сноудън, които са истински радетели за свободата на словото и информацията?

Да си чул нашето външно министерство да излезе с позиция за тях?

Бих се радвал ако излезе . И сега не е късно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.