Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 2 часа, lsmurf написа:

Е това си е стар номер за оправдаване на всички скандали. Злите империалисти са го направили. Може и те да са му построили двореца за да могат да го злепоставят. :D

Кой точно е подал информацията не мисля че е толкова съществено . Важното е истина ли е или не е. Ако не е истина тогава вече може да търсят кой я е измислил и защо. Обаче ако е истина значи не е компромат а информация и няма защо да търсят вина в западни служби. Иначе излиза "Ние си правим далаверките а лошите американци ги изнасят на показ - колко гадно от тяхна страна" :)

Ха-ха......

Припомни си кой пръв изнесе информацията за апартамента с асансьора на Цв.Цветанов.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 665,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 24 минути, dedidi написа:

Ха-ха......

Припомни си кой пръв изнесе информацията за апартамента с асансьора на Цв.Цветанов.

Най обичам заиграването с апартаментите. Тошо го съдиха защото бил раздавал апартаменти , Цветанов и на него най големия му грях апартаментите. А народа кълве ли кълве. :D

преди 12 часа, Радул написа:

. Всички тези писъци по ареста на един мизерен лъжец и клеветник, също са доказателство.

Маросов на амбразурата. Не е гледал, не е чел , но с голи гърди и гол г... защитава путлер и мафиотската му ОПГ :) 

преди 45 минути, lsmurf написа:

Най обичам заиграването с апартаментите. Тошо го съдиха защото бил раздавал апартаменти , Цветанов и на него най големия му грях апартаментите. А народа кълве ли кълве. :D

КАкто и преди съм казвал, всъщност Цв Цв излезе най чист от "апартаментгейт". И с документи, и с договор за доплащане по пзарни цени и т.н.

Винаги уточнявам че сегашната му линия на поведение не му прави чест. Ама той си знае...  Щом е заложил да играе сега на ръба с пропаганда в стил... аз тов ане съм го знаел, това не е било при мен...  нека си е на негова съвест.

По печелившо би било да играе както отначало беше АБВ с БСП  - разделени но принципно заедно .

Затова анти-ГЕРБ реториката ще му изяде главата.

Не очаквам прескачане на прага на изборите.

преди 16 минути, miro20 написа:

КАкто и преди съм казвал, всъщност Цв Цв излезе най чист от "апартаментгейт". И с документи, и с договор за доплащане по пзарни цени и т.н.

БЪЛГАРИЯ

Цветанов: Тогава разбрах, че Борисов работи с ДПС

"Имало е уговорка между Борисов и ръководството на ДПС, за която никой в партията не знаеше." Пред ДВ Цветан Цветанов говори за обвързаностите на премиера с ръководството на ДПС, за зависимостите в МВР и прокуратурата.

Цветан Цветанов

Цветан Цветанов

Господин Цветанов, преди броени дни председателката на парламентарната група на ГЕРБ госпожа Даниела Дариткова нарече поведението Ви "повод за разочарование" и Ви обвини, че работите "за ДПС". А Вие изпитвате ли разочарование от госпожа Дариткова и от други членове на ГЕРБ, за които се смяташе, че са близки до Вас?

Цветан Цветанов: Не бих искал да влизам в подобен тон, за да не бъде изтълкуван като заяждане. Аз обичам винаги да се борави с факти и затова преди няколко дни споменах конкретен случай за Ягодинската пещера. В разговор с мен тогава Красен Кралев спомена всичко, което разказах при госпожа Цънцарова в bTV (в предаването "120 минути" на bTV Цветанов заяви, че местната власт в село Борино, която е от ДПС, е искала да поеме контрола над Ягодинската пещера с помощта на министър Красен Кралев и премиера Бойко Борисов - б.р.). Така че не бих искал да коментирам поведението на Дариткова. 

https://www.dw.com/bg/цветанов-тогава-разбрах-че-борисов-работи-с-дпс/a-56401734

преди 20 минути, gagodrago написа:

Цветанов: Тогава разбрах

КАкто вече казах по горе :

Винаги уточнявам че сегашната му линия на поведение не му прави чест. Ама той си знае...  Щом е заложил да играе сега на ръба с пропаганда в стил... аз тов ане съм го знаел, това не е било при мен...  нека си е на негова съвест.

преди 1 час, miro20 написа:

Мда, в Герб са все такива "чистички".:stop:

Интересно само защо ли тогава го изгониха от Герб?

Тогава ББ го играеше на морал.

Как "за подозрения" само, взема мерки .

Както ти обичаш да казваш /но за Черепа/ - неосъждан, чист и оправдан от редица проверки . :hush:

преди 11 часа, miro20 написа:

Маросов на амбразурата. Не е гледал, не е чел , но с голи гърди и гол г... защитава путлер и мафиотската му ОПГ :) 

Пискай си, какво друго ти остава...

Фактор цитира Дейли мейл- класика! 

преди 8 минути, M.Николов написа:

Да цитирам :

Пo нeгoвo мнeниe имeтo нa вaкcинaтa „нe caмo cвидeтeлcтвa зa жeлaниeтo зa нoвo вeличиe, нo cъщo тaкa ce изпoлзвa, пoдoбнo нa „Cпутник“ oт 1957 г., c прoпaгaнднa цeл". „Oчaрoвaтeлнo e дa нaблюдaвaш Путин. Ceгa никoй друг лидeр нe e чиcт мaкиaвeлиcт. Путин e кaтo мaшинa зa гeнeрирaнe, кoнcoлидирaнe и рaзширявaнe нa влacттa. Cтудeн кaтo кaмък прeз зимaтa, тoй изчиcлявa вcички вътрeшни и външнoпoлитичecки възмoжнocти и изпoлзвa вcякa възмoжнocт, зa дa пoдчeртae прeвъзхoдcтвoтo нa coбcтвeнaтa cи cиcтeмa

Направо се чудя... оргазъм ли получавате от такива помпозни глупости ? :giggle1:

Дже няма да питам какво стана с опорките дето вирус нямало бла бла бла...  ама щом "матушката" е измислила нещо, то веднага трябва да се потвърди и тиражира :)

Всъщност, процента не е нещо драстично по различно . дали 85 или 90.... реално пак на всеки 100 човека е допустимо да има 10 разболели се.

Ама важното е някои да получават оргазми .... :giggle1:

Прагматично погледнато , по е важно колк омогат да произведат.

По назад бях цитирал едни цифри че реалното ваксиниране в РФ е на отчайващо ниво .

Каква файда че си измислил 90-92 % ваксина, като си ваксинирал само няколко хиляди души ? ??

Бях цитирал че общо са произвели максимум 1.5 млн дози . И глдат да ги изнесат заради пропагандата си и за "имидж".

А реално на тази бройка дози израелци и англичани се смеят... :getout:

Ти да видиш !!!

Починаха ръководителят на патологичната лаборатория Александър Кочетов, ендоскопистът Йерген Копин, медицинската сестра на неврохирургичния отдел Ирина Сергеева, сестрата по анестезиологично отделение Нина Херикова.
Редица данни сочат, че всички те са са съпричастни и участвали в лечението на Навални.

То не било само един починал и дето "случайно" е бил причастен по случая Навалний.

Някой здраво мете с метлата.... Нет человека , нет проблемм

Една интересна статия относно Руся и връзките и с България.

Русия издаде на САЩ слабото си място в България

Цитат

Борисов даде 3 млрд. лв., за да прокара тази тръба по диагонал през държавата и да не остави нито една молекула природен газ за български нужди, включително и в енергийно най-бедните региони. Как руснаците да допуснат американски натиск над такъв ценен кадър, независимо какво пише той във Фейсбук или където и да било по техен адрес? Не се разстройват и когато ритуално гони по някой техен дипломат.

Може да се очаква, че занапред сблъсъкът между двете свръхсили ще бъде за оцеляването на българската клептокрация, защото самите руснаци показаха на САЩ къде е уязвимото им място. Управляващата върхушка пък си има добре известна Ахилесова пета - корупцията, която, както се вижда, може да бъде разобличена само отвън, защото националната правосъдна система съзнателно е парализирана от десетилетия. Затова руснаците са толкова обезпокоени да не се "хвърля сянка както върху политически дейци, така и на функционерите на правосъдната система". По техния модел те трябва винаги да вървят ръка за ръка, за да си гарантират взаимно оцеляване.

Е... често съм чувал и обратните твърдения от тукашните червени пропагандатори - че ББ го държат на власт или Меркел, или от злите капиталисти от САЩ . И бъдещето му зависи изцяло от тях.

:)

Лично аз много отдавна изразих учудването си от меката му позиция  и опити да балансира, лавира и да угоди на всички както по газовите проекти, така и за АЕЦ-а .

По темата...

https://meduza.io/news/2021/02/06/studenty-iz-moskvy-i-belgoroda-rasskazali-chto-ih-obmanom-sobrali-na-fleshmoby-v-podderzhku-putina

И така става.... къде с лъжа , с флешмоб... важното е пропагандата ЗА Путя да върви

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

на 6.02.2021 г. в 13:43, lsmurf написа:

Една интересна статия относно Руся и връзките и с България.

Русия издаде на САЩ слабото си място в България

Тя статията, ала такива подмятания м/у две посолства в трета държава са недопустими.

преди 5 часа, sound написа:

Тя статията, ала такива подмятания м/у две посолства в трета държава са недопустими.

Е те са дипломати все пак и знаят как да го напишат. "Обърнахме внимание" е доста обтекаем израз и трудно могат да бъдат укорени за нещо могат на обръщат внимание на каквото си желаят все пак.

Цитат

"Обърнахме внимание на скорошното изказване на колеги от посолството на САЩ в България за неспособността и липсата на политическа воля на българските власти да се справят с корупцията в страната"

Освен това не е официален документ а просто във фейсбук страница. В такъв смисъл дипломатически скандал няма.

Европа гони реципрочно трима руски дипломати

https://www.dw.com/ru/germanija-shvecija-i-polsha-vysylajut-rossijskih-diplomatov/a-56500542?maca=rus-facebook-dw&fbclid=IwAR1iXP9cs46dExW6lWvcLKiwTN80qWyo-IXE8vu0QgtLCCwc6bTkVs6PVJ0

ЕП също с осъждане на рашистката политика и действия.

А по БНТ1 в "Още от деня" дъртата седесарка си викнала дърт женчо да обсъждат Путкин.
Егати промитите мозъци !
Те явно цицат парички да плюят срещу Путкин, ясно съзнавайки  че хамериканците се опитват да назначат там нов предател като Горбачов, за да ѝ видят сметката този път на Русия и я разпаднат на части, по-лесни за доминация от САЩ.
Но, дали е добре за нас да няма Русия и тогава началниците янки да се чувстват свободни да ни таковат на воля да ги издържаме като си купуваме от тях безброй самолети ???

преди 6 минути, Белгиеца написа:

Но, дали е добре за нас да няма Русия и тогава началниците янки да се чувстват свободни да ни таковат на воля да ги издържаме като си купуваме от тях безброй самолети ???

току-що, M.Николов написа:

Хубав въпрос.

Глупав въпрос :) 

А опорката  "Горбачов е предател " е повече от наивно - глупава .

Просто бе първия който трябваше да изстиска "цирея" на фалиралия цоциализъм.

И да направи "нещо" .

"нещото" въобще не беше да предава на американци или  на западняци "матушката" .

Всеки път ще ви повтарям, защото много се изкривяват нещата от хора които никога не са виждали и знаели хронологията на събитията

- че Горби въобще не искаше да сдава  или сменя властта на компартията.

Всички стенограми, партийни събрания и пленуми бяха само с една "теза " - и това е - преустройство под ръководната роля на партията, след което да се продължи по пътя на социализма-комунизма.

Не се получи , просто защото мащабите на цоциалистическата съсипия бе далеч по голяма и мащабна.

:hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.