Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Aми, Навални влиза в затвора за 2,5 г. Ще се поуспокоим малко тука, докато той шие шошони. :D

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 665,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 2 часа, Тoни написа:

Aми, Навални влиза в затвора за 2,5 г. 

Егати идиота, да знае че ще го вкарат в пандиза и да се върне в Русия.
А може би хората които му заповядват какво да прави не са му оставили друг избор.
Е, сега ще трябва да си търсят някой друг да им слогува, тоя изгоря за да свети.

http://epicenter.bg/article/RIA-Novosti--Filmat-za-dvoretsa-v-Gelendzhik-e-zasnet-v-Germaniya--vav-filmovo-studio--Blek-Forest-/239438/7/97?fbclid=IwAR1vQ5fputUEAOIshxKCgGkTnwewPl8n_qO5C_Rv3OioypVYxzVV_B7YYPQ

РИА Новости: Филмът за двореца в Геленджик е заснет в Германия, във филмово студио „Блек Форест“

Приятно прекарване на Навални в затвора. Ще има време да замисля нови филми, а вероятно и ще преживее няколко.

Томата хептем взел да изкукуригва - филма бил крупна операция на ЦРУ, а руснаците в Лондон, щели да ги пращат на почивка в Северна Корея. 🤪

преди 42 минути, sound написа:

Томата хептем взел да изкукуригва - филма бил крупна операция на ЦРУ, а руснаците в Лондон, щели да ги пращат на почивка в Северна Корея. 🤪

Тепърва ще се разнищва, но е факт че филма се оказа пълен фейк. Целенасочена лъжа. А Навални го пиши бегал вече.

преди 8 часа, lsmurf написа:

Не видях никакъв довод защо в крайна сметка Тома Томов мисли че Путин е незаменим. Според мен незаменими хора няма и историята го е доказала. Да в момента Путин държи здраво властта с комбинация от силови и икономически лостове но все пак няма начин на народа да не му дотегне в даден момент а народа тръгне ли няма да го спасят нито пари нито силови структури. Затова и Путин харчи толкова много средства за пропагандната си машина защото тя е едва ли не по важна от репресивния апарат на държавата. Аферата с "пионерския дворец" едва ли ще свали Путин но е сериозен удар и разклаща доста позицията му в Русия поне според мен.

Какво очакваш от сътрудник на ПГУ на  държавна сигурност ??

За Путлер си прав. Колкото разследването " я вам не Димон" накърни Медведев.... И там бяха толкова ярки факти и зависимости , но... само го отдръпнаха.

Сега ужилиха пряко новофюрера Путлер.  Колкото и да мажат с маламашката и да неглижират... тия просто са обнаглели тотално . И нямат грам срама.

Но е забавно как тукашните путинисти автоматично се активират като Матросов на амбразурата.

За радост, има много по мислещи руснаци, отколкото малоумници българи, Дето са по путинисти от самите руснаци .

Колкото повече хора арестуват, толкова по близко е края на режима там.

Не знам , но такъв срив ги очаква, какъвто Горбачов не е сънувал ...

преди 13 минути, Радул написа:

Тепърва ще се разнищва, но е факт че филма се оказа пълен фейк. Целенасочена лъжа. А Навални го пиши бегал вече.

Ще ви се.. ама тц. :)

преди 9 минути, miro20 написа:

Ще ви се.. ама тц. :)

Koe  ми се ще ама тц? Този "дворец" дори не съществува. Има нещо там на груб строеж.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Какво го топли това обикновенния  обедняващ руснак ???  Статистика за края на 202о г.  :

https://www.rbc.ru/economics/20/10/2020/5f8ef8669a79473d7d2044b5?

:hush:

Много добре че матушката изнася рекордно зърно в Европа. Ще ядем по евтини земелчета  , банички и багетки . 

Аз се радвам за нас. Ти за кого се радваш ? :) 

току-що, M.Николов написа:

И мнооого фантазия представена с компютърна графика.:D

И документи . Ти така и нищо не си гледал от почти двучасовото видео , нали :) 

Типично за всеки путинофил. Чака да излезат в любимите му фейксайтове какво трябва да му е мнението за този филм :) 

Все едно да ме питаш какво го топли обикновения американец, че Интел или АМД продават хиляди процесори.Директно може би нищо, но индиректно много неща.:hush:

преди 4 минути, miro20 написа:

Много добре че матушката изнася рекордно зърно в Европа. Ще ядем по евтини земелчета  , банички и багетки . 

Аз се радвам за нас. Ти за кого се радваш ? :) 

Малко се съмнявам, че ние точно ще ядем по-евтини хлебни изделия.

Добре де, разбрах че се радваш за успехите на руските милиардери, които се обогатяват дали чрез зърно , дали чрез нефт и газ, а обикновенния руснак благодарно им ръкопляска и беднее  .

Разбира се, там пляскат много по вяло от българските им клоуни путинофили :giggle1:

мъка мъка... някой каза по горе... :) и се оака пак.... :hit:

Разбрах много добре... :) :)  

И точно защото разбрах, ти зададох няколко уточняващи намека, които ти изкараха аканите гащи на показ :) 

преди 4 минути, miro20 написа:

намека, които ти изкараха аканите гащи на показ :) 

Може ли да ти такъв гнусар...

Проблема на аканите гащи са на този който ги носи , не на този който му ги посочва и изтипосва :hush:

https://news.bg/world/premierat-na-chehiya-zaminava-za-ungariya-za-da-prouchva-sputnik-v.html

"Според него "от последните доклади следва, че ваксината е много качествена".

...................................

"Ваксините трябва да се разглеждат от гледна точка на това колко безопасни са за здравето, няма значение откъде идват", обясни Бабиш.

Русофил!!!:eek:

Ми така ще е, като не проведоха качествена лустрация в Чехия!:D

преди 2 часа, Радул написа:

Фейк е най- напред, че филма е някакъв компромат. Еди кой си милиардер имал дворец разбираш ли .... ?!? .... ами да обикновенно крезовете имат те такива дворци. Все едно да ме изненада какъв дворец има английската кралица или пък петролните шейхове, къде дори кенефите им са злато. Шаш и паника, какви имоти бил имал Путин или пък някой от неговите другарчета - да им имам "разследванията" и "сензационните новини".  Ала го Николчо и той, "мъка" че Европа била залята с петстин руски трактора ... .wtf, както е шик в днешно време. Що не е мъка примерно, че сме заляти с китайска техника, което поне наистина е "заливане".

Ала туй поне айде потребители във форум, но пък журналист, който се счита все пак за някакъв авторитет из професионалните среди у нас, да изкарва "крупна операция на ЦРУ", нещо което може да се реализира от почти всяка една лапетия в днешно време ..... изчаткала работа.

п.п. като цяло пропагандата в съвременния свят я намирам за рекордно ниски нива - единственото, което мога да призная, ако въобще се цели това е, че постига комфортно безразличие сред по- младите поколения: богатите имали дворци, цру можели да управляват дронове и петстин трактора орат из Европа.

Ей ги,  и тези русофили!:eek:

https://www.24chasa.bg/novini/article/9479094

Ма може ли така да си дадете пристанището на руски олигарх бре?

И нагъл - ще иска да знаеш руски за да работиш за него!

Как е станал олигарх, и как въобще се става милиардер от социалистическата безимотност, аз не знам, но и никой не ги пита нали ?

А докато се възхищаваш на олигарсите, на световния износ на петрол и зърно от "свръх държавата, световната сила", то .... :

https://www.mk.ru/economics/2021/02/03/dolya-nishhikh-v-rossii-dostigla-chetverti-naseleniya.html

:hush:

преди 5 часа, sound написа:

Все едно да ме изненада какъв дворец има английската кралица или пък петролните шейхове, къде дори кенефите им са злато. Шаш и паника, какви имоти бил имал Путин или пък някой от неговите другарчета - да им имам "разследванията" и "сензационните новини". 

Сравнението между наследствени известни богати родове и фамилии, със цоциалистическите новоизлюпени руски крадци, е мн странно  :) 

преди 6 часа, sound написа:

Фейк е най- напред, че филма е някакъв компромат. Еди кой си милиардер имал дворец разбираш ли .... ?!? .... ами да обикновенно крезовете имат те такива дворци. Все едно да ме изненада какъв дворец има английската кралица или пък петролните шейхове, къде дори кенефите им са злато. Шаш и паника, какви имоти бил имал Путин или пък някой от неговите другарчета - да им имам "разследванията" и "сензационните новини".  Ала го Николчо и той, "мъка" че Европа била залята с петстин руски трактора ... .wtf, както е шик в днешно време. Що не е мъка примерно, че сме заляти с китайска техника, което поне наистина е "заливане".

Ала туй поне айде потребители във форум, но пък журналист, който се счита все пак за някакъв авторитет из професионалните среди у нас, да изкарва "крупна операция на ЦРУ", нещо което може да се реализира от почти всяка една лапетия в днешно време ..... изчаткала работа.

п.п. като цяло пропагандата в съвременния свят я намирам за рекордно ниски нива - единственото, което мога да призная, ако въобще се цели това е, че постига комфортно безразличие сред по- младите поколения: богатите имали дворци, цру можели да управляват дронове и петстин трактора орат из Европа.

Разбира се, че е един много нещастен опит за компромат, насочен към нещастните плоткоумици- чуждопоклонници. Завършил със справедливо посещение, на съответното заведение.

Ей го, Мирчо е моменталното доказателство към кого е насочен компромата и дали е компромат. Всички тези писъци по ареста на един мизерен лъжец и клеветник, също са доказателство.

преди 14 часа, sound написа:

Иди на www.1tv.ru и ще намериш видеа в които високо поставени техни политици в прав текст казват, че това е работа на чужди служби работещи против Русия и искащи да я отслабят и разпокъсат.
Е, Томата гледа руснаците и повтаря те кво разправят, що па да не е бил вербуван и от тях, освен от българските служби ?

преди 1 час, Белгиеца написа:

Иди на www.1tv.ru и ще намериш видеа в които високо поставени техни политици в прав текст казват, че това е работа на чужди служби работещи против Русия и искащи да я отслабят и разпокъсат.
Е, Томата гледа руснаците и повтаря те кво разправят, що па да не е бил вербуван и от тях, освен от българските служби ?

Е това си е стар номер за оправдаване на всички скандали. Злите империалисти са го направили. Може и те да са му построили двореца за да могат да го злепоставят. :D

Кой точно е подал информацията не мисля че е толкова съществено . Важното е истина ли е или не е. Ако не е истина тогава вече може да търсят кой я е измислил и защо. Обаче ако е истина значи не е компромат а информация и няма защо да търсят вина в западни служби. Иначе излиза "Ние си правим далаверките а лошите американци ги изнасят на показ - колко гадно от тяхна страна" :)

преди 10 часа, miro20 написа:

Сравнението между наследствени известни богати родове и фамилии, със цоциалистическите новоизлюпени руски крадци, е мн странно  :) 

Че кое му е странното? И едните и другите са, и известни, и крадци, и богати, и наследници. Реален пример - пръкна се на готово един самозван цар и разграби една камара имоти в България. Тоз плешундер отвратителния изнесе дървен материал, повече от всичкото мутра взети заедно. Къде е аджеба европейското възмущение на този грабеж? Еко активисти разни там, някаква лапетия нобелова награда ще получава, щото плачела, че изсичали горите. Още повече, че се намери поне един Кеворкян, който предварително го постави в положение, в което да заяви повече от ясно и еднозначно, че нямал бил никакви имуществени претенции. Царска му работа, сещай се, ако имаше такива претенции - следва, че такива ще да са целата държава да си е негова, бащинийка дето се казва, за туй се има и с арабелите пича, щото и там са тей, по наследство държави притежават. Арабите са добрички и ще им ръкопляскаме - Путин кара Мерцедес, о ужас, какъв лош чичко.

Имал бил Путин или който ще да е олигарх, някакъв си дворец - ма те такива хора цели острови си купуват, какъв дворец бога ми. На мен ми е смешно, представям си на Путин какво му е. Това са псевдо скандали, дразнещи единствено посредствената его завист, така характерна за човешката природа - цаката в случая не е какво конкретно е направила набелязаната персона, а че "вижте колко много е богат". Същото, като с чекмеджетата на Бою - той затънал до ушите в престъпления, ама имал бил видиш ли  .... то колко станаха вече, отначало бяха стотина хиляди, вече милиона май го прескочихме и в тиквата на Тиквата се завърта единствено възмущението "бе те тия хора що ме мислят за толкоз беден", от там и лакърдиите му за аскетския живот, дето бил водил.

И после по съдилищата що нямало осъдени, било български, било руски или западноевропейски олигарси. Ми щото никой съд няма как да те осъди, само поради факта, че си богат. Да си богат НЕ Е престъпление, да си харчиш парите, както ти скимне също. Сериозното разследване не се занимава с твоето богатство, а с начина, по който си го придобил и те това е от значение в съда, другото е просто популизъм. Не знам какво си е въобразявал Навални, но ако си е мислел, че с някакъв си дворец ще наруши рахатлъка на Путин, то този човек е бил мега наивен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.