Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 13 часа, gagodrago написа:

Доколкото чух, чрез трупане на огромни запаси от злато и биткойни Путин цели да увеличи независимостта на руската икомика от цените на петрола на международните пазари

Сигурен съм, че Путин не е чак толкова неграмотен във финансовите сфери, колкото теб. А опитите ви, поне чисто теоретично да изравните стандарта на Русия със този на САЩ, освен смях друго не предизвикват - просто такива крайни утопични представи за характерни и нормални за детското въображение, възрастен човек да вярва в такива свръхестествени паранормални явления е признак на душевно разстройство.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 665,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 51 минути, gagodrago написа:

Отдавна подозирам, че този Мирчо е психично болен и има пристъпи на шизофрения, или раздвоение на личността.

Аз съм го блокирал, точно поради липса на интелект у него.
Не мисля че е шизофреник, друго нещо му тропа една дъска, ама не ми се занимава да му чета дълго време тъпотиите та да открия кои симтоми има.

преди 5 часа, sound написа:

А опитите ви, поне чисто теоретично да изравните стандарта на Русия със този на САЩ, освен смях друго не предизвикват - просто такива крайни утопични представи за характерни и нормални за детското въображение, възрастен човек да вярва в такива свръхестествени паранормални явления е признак на душевно разстройство.

Чу ли Мирча, имаш душевно разстройство.:D

преди 7 часа, miro20 написа:

О да, ама колко "много богати" ??? Дето да припомня от вчера споменахме.... само 7.2 %  от руснаците могат да се мерят по ниво с прага на бедните в САЩ ли ?

И дето останалите 93 % са под това ниво ?

А копането на биткойни с което се хвали пригласящия ти профан, не осъзнава че е в интерес на 100-ната милиардери от мафиотския крадлив кръг на джуджето Пулер :)

Ами не, оспорвам такива като вас, заблудени СССР-утописти :) 

Всъщност, такива сте вие, дето си мислите че СССР е жив и "матушката" с Путлер ви е решение на всички проблеми  :giggle1: Пък той ви се подиграва и плюе, а вие си мислите че вали ....

Всъщност наистина се се замислям дали някои хора не са болни от шизофрения. Хем им харесва социализма като строй хем хвалят държава в която капитализма е в най дивия му вид и на практика няма ни най малък опит за социални политики. Хем бил успешен хем се разпаднал. Хем хората живеели добре хем няма как да стигнат стандарта на другите държави. Хем  руснаците ги плюят хем "русофилите" им се радват. Хем ни продават най скъпия газ хем си приказват колко им е на сметка. Изобщо това си е болестно състояние не съм психиатър и не мога да определя шизофрения ли е или някакъв вид мазохизъм но определено им трябва медицинска помощ. Та вариантите са два или форумът е нападнат от някое психиатрично отделение или от тролска дружина. Ти обикновено твърдиш че не са тролова ,ами остава тогава първият вариант въпреки че аз го смятам за по малко вероятен. 

преди 2 часа, lsmurf написа:

Изобщо това си е болестно състояние не съм психиатър и не мога да определя шизофрения ли е или някакъв вид мазохизъм но определено им трябва медицинска помощ.

От години ги повтарям тези неща, като по правилната диагноза може би е "утопически социалистически стокхолмски синдром" :) 

Та вариантите са два или форумът е нападнат от някое психиатрично отделение или от тролска дружина. Ти обикновено твърдиш че не са тролова ,ами остава тогава първият вариант въпреки че аз го смятам за по малко вероятен. 

Да, продължавам да твърдя че тук платени тролове няма. Дори от най върлите пропагандатори. Те са обикновенни копипейстъри и хейтъри . И да, надушили са се няколко в групичка и се мислят за велики :)  Самокастрир... самоблокиралите се дори няма да коментирам. Бил блокирал няколко на които не им изнася мнението и не може да обори  . Ехоооо в кой свят живееш бре , кастрат ?  Като си запушиш ушите и очите  - да ще живееш по добре в заблудите си , но не и по истински, нито ще излезеш от дупката в която си се самозакопал  :hush:Отделно че това не е целта на форумите , а дискусия . Ако искаш едностранна партийна пропаганда, объркал си тотално адреса.

Платените според мен са тези от които копират - бабикянски фейк сайтове, партийни фейсбук групи  и т.н. Там се заделят и плащат пари.

преди 4 часа, M.Николов написа:
преди 9 часа, sound написа:

А опитите ви, поне чисто теоретично да изравните стандарта на Русия със този на САЩ, освен смях друго не предизвикват - просто такива крайни утопични представи за характерни и нормални за детското въображение, възрастен човек да вярва в такива свръхестествени паранормални явления е признак на душевно разстройство.

Чу ли Мирча, имаш душевно разстройство.

Сори, ама той не цитира мен  или да се обръща към мен :hush: Ама ако си се разпознал или обидил... твой си проблем :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ти обикновено твърдиш че не са тролова ,ами остава тогава ...

Внимавай !
С какъв тръгнеш, такъв станеш.
Общуването с Миро е опасно за психическото ти здраве.

преди 7 минути, Белгиеца написа:

Внимавай !
С какъв тръгнеш, такъв станеш.

Не си ми схванал поста. Не говорех за Миро, а принципно че във форума има доста хора с шизофренно поведение. Няма да уточнявам кои са за да не засегна някого. 

Всъщност много точно го е казал. Има си партийни събрания за тази цел.

преди 1 час, miro20 написа:

Ако искаш едностранна партийна пропаганда, объркал си тотално адреса.

Тук е хубаво да се спори защото в спорът се ражда истината. На мен специално ми става скучно до смърт когато няколко човека говорят едно и също нещо с разни несъществени вариации. Това че сто пъти ще бъде повторена една лъжа не я прави истина. И това че ще бъде казана от различни профили ,забележи не казвам различни хора защото изобщо не съм сигурен че е така, за мен не придобива по голяма тежест.

преди 5 часа, Белгиеца написа:

Само за опонентите ми :)  Не знам как но успявам да дръпна точно определени техни струни които побъркват някои :)  Може би защото съм прав за много неща на които не могат да опонират . Но това не е мой проблем все пак .

преди 10 часа, miro20 написа:

Сори, ама той не цитира мен  или да се обръща към мен :hush:

Точно за теб се отнася, точно ти се опитваше чрез прости бакалски сметки да изравниш стандарта в САЩ и в Русия, което е абсурдно.:D

преди 39 минути, M.Николов написа:

Точно за теб се отнася, точно ти се опитваше чрез прости бакалски сметки да изравниш стандарта в САЩ и в Русия, което е абсурдно.:D

Там е проблема че не съм искал да изравнявам каквото и било . Показах ДРАСТИЧНАТА разлика между тях :hush:

Тъпунгера който искаше да представи колко бедни са в САЩ и по зле, колкото и смешно да е това, си точно ти :giggle1:

А то нивото на бедност в САЩ се оказа блеувана мечта за 93% от руснаците :) :) :)  

93 % в най богатата страна на планетата Земя на природни богатства и ресурси !

Смешник :lol6:

преди 11 минути, M.Николов написа:

Отново показваш единствено колко си тъп и неграмотен!

Няма да ти преча да се излагаш.:D

бла бла ? :) 

Пак само празни приказки . Да беше се аргументирал ли нещо ?? Както аз го правя ?

Смешник

преди 1 минута, M.Николов написа:

Явно се вижда, че нямаш капацитета да го разбереш, как да се аргументирам повече?

Не можеш да събереш морето в чаша!

КАкво "море в чаша " бре . Казваш "тъп и неграмотен" . Какво трябва да отговоря на това "море от аргументи " ???

Смешник . Тотален.

Не можеш да отговориш колко е драстична разликата в стандарта на хората живеещи буквално в различни цивилизации.

93% от най богатата на ресурси държава на планетата, мечтаят да имат стандарта на бедните в САЩ !

А реципрочно, 100-на милиардери продължават да крадат съвсем официално тези ресурси от които обикновенния руснак нищо не вижда .

И ти се радваш на това положение !

https://www.facebook.com/asengenov/posts/10223150358934860

Освен Аляска може да сравним и нивото на някои Курилски острови в японско и в руско владение :

https://www.facebook.com/Vikor1945/posts/3981739138537077

И още за диспропорциите в руското общество :

https://www.facebook.com/ivan.besputinyh/posts/1519364084923356

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Някак си ми стана едно по спокойно за космоса... и надпреварата в космическото въоръжаване....

Разбира се, не са питали македонците. :)

• 2 седмици по-късно...
преди 36 минути, M.Николов написа:

Типичните "русофилски " брътвежи.

Истината според мен е че Байдън беше майсторски провокиран с въпрос на който трудно може да се даде както отрицателен така и положителен отговор а той си е вече на възраст която не предполага бързо мислене и бърза реакция и падна в капана. Ами какво да ги правим американците да не го бяха избирали , сега ще си му сърбат попарата.

Според мен по интересното е как медиите ни поднасят случая използват го за пропагандни цели в полза на Путин. Да, Путин се прояви като по дипломатичен в изказа си но на практика каза същото за Байдън само малко по завоалирано.

Не отиват нещата на добре щом големите сили започнаха да се ритат по кокалчетата. Обикновено страдат по малките "риби" като България.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.