Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 56 минути, Тoни написа:

Няма нужда от никакви залпове, за да ти се смея, как порицаваш чужди управници при положение, че живееш в страна от третия свят. 

Ти какво предлагаш? Президенти на страни като САЩ и Русия да не коментираме защото видиш ли не сме на тяхното ниво. Кофти мислене мой човек дълбоко насадено в съзнанието на народа ни от времената на турското робство и съветското присъствие. С две думи робски манталитет. Крайно време е да приключим с премълчаването. Разбира се че ще си кажа свободно мнението- то като се замисли човек това е едно от малкото неща които са се променили от времето на соца и аз го ценя и държа да мога да се възползвам от него. А ти се смей колкото  си щеш . Как беше максимата "Смеейки се светът се прощава с миналото си" а ти имаш належаща нужда да се простиш с миналото и да стъпиш най сетне в 21 -ви век.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 665,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 1 час, lsmurf написа:

Ти какво предлагаш? Президенти на страни като САЩ и Русия да не коментираме защото видиш ли не сме на тяхното ниво. Кофти мислене мой човек дълбоко насадено в съзнанието на народа ни от времената на турското робство и съветското присъствие. С две думи робски манталитет. Крайно време е да приключим с премълчаването. Разбира се че ще си кажа свободно мнението- то като се замисли човек това е едно от малкото неща които са се променили от времето на соца и аз го ценя и държа да мога да се възползвам от него. А ти се смей колкото  си щеш . Как беше максимата "Смеейки се светът се прощава с миналото си" а ти имаш належаща нужда да се простиш с миналото и да стъпиш най сетне в 21 -ви век.

Такааа.. да си продължа мисълта от предната страница "какво разбрах".

Освен че разбрах че никой путинофил не е гледал видеото но скачат веднага на амбразурата, другия извод който се натрапва и не само от тази тема е че .... можем да плюем САЩ, всички държави от ЕС, злата демокрация /видно от темите за Тръмп САЩ и др с изключително огромен спам от руски пропагандни видеота/  ,

НО

НИКОГА да не пипате Путлер и РФ. Ако си каже някой мнението , не дай Боже негативно, веднага бива оплюван "как може да се месим във вътрешните дела на суверенна Руссия" :)

Абсолютно робски манталитет. Прав си.

пп

:) Днес путя реагирал на видеото.

Разбира се, нямал време да го гледа, но му "доложили" ... и разбира се, всичко това били пълни глупости и навързани стъкмистики  :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, lsmurf написа:

Не, бе просто ми е смешно колко си възмутен, а си в септична яма. Иначе си коментирай и призовавай. 

Той държал на свободното си мнение. Много държи да се възползва от него. Той живее в страна, която е последна във всяка една класация, стига да не е негативна.

Но той ще си изкаже мнението в глобален мащаб. Както той беше казал "Може да сме на дъното, но на дъното на ЕС". 

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

Мда, както и се очакваше тези двамата са неспасяеми, не си заслужават да си губиш времето с тях.

Ти го питаш защо не скимти, когато от големия брат дойдат и ни наредят какво може и какво не може да се строи в България(без да предлагат адекватна алтернатива), то ти обяснява - да, ама ти си преебан от Русия и Путин.:angry:

Спасени са единствено тия които повтарят три пъти на ден  :

преди 22 часа, M.Николов написа:

Путин нито веднъж не се е месил в нашите вътрешни дела, нито един път не ни е казвал ще строите това или няма да строите това,

:lol6:

Обуха ни с 3 млрд ей така " от въздуха" , с поръчка на реактори без одобрение от никой властимащ, само с подпис на двама директори на НЕК.

Обуха ни с неизпълнение по договори за поддръжка и на така остарелите ни руски самолети, колкото да протакат агонията ни с подмяната на военната ни авиация,

Обуха ни с енергийните си проекти, които както и да ги въртим и сучем, абе все  излиза Путлер на печлба... а ние плащаме най скъпа газ в Европа...

Обуха ни с над 200  путинистки организации, действащи необезпокоявано 

Обуха ни с  имиджа изграден не без основание като "троянски кон в ЕС  и НАТО "

Обуха ни с фигурант пРезилдент  , избран и посочен от тяхна служба, клатещ държавата в слуга на мутроолигарси  и изпълняващ всичко друго но не български интереси ...

И тоя наглец николофффф   ми говори " Путя никога не се е месил в наши дела" ... 

Божке....  Божке....

преди 30 минути, M.Николов написа:

Мда, както и се очакваше тези двамата са неспасяеми, не си заслужават да си губиш времето с тях.

Ти го питаш защо не скимти, когато от големия брат дойдат и ни наредят какво може и какво не може да се строи в България(без да предлагат адекватна алтернатива), то ти обяснява - да, ама ти си преебан от Русия и Путин.:angry:

Te не са двама. Отдавна ги разкриха тук, че са един. 

преди 4 минути, Тoни написа:

Дам знам че всеки който не ви изнася е "Миро" . :)

Аз също не виждам разлика между постовете на николоффф и тони. Както многократно някои са си признавали дори без мои "подозрения" , много хора са с няколко ник-а , или сменят такива с резервни.

Което смятам за нередно, но отдавна не ми пука  . Рано или късно се изтипосват :)  То и затова някой път запознати администратори и модератори се изпускат. :)  

За твое съжаление, хората с различно мнение като моето са много повече от вашата еднородна "мъгла" .

Свиквайте.

преди 23 минути, miro20 написа:

За твое съжаление, хората с различно мнение като моето са много повече от вашата еднородна "мъгла" .

Свиквайте.

То си личи.:giggle1:

преди 24 минути, Тoни написа:

Това че не си в състояние да различиш хора с доста различни мнения по основни въпроси си е твой проблем . Нямам намерение да доказвам че нямам сестра . Още повече на хора като теб. Не само в твоите и на Николов постове няма разлика както е забелязал миро20 но и с доста други сте като изляти от един и същи калъп но на мен лично не ми пука дали сте 10 или един все ми е едно. Картинката е отчайваща - това е. Стане ли въпрос за Русия и Путин се почват едни глупости да са чуди човек как здрав разум може да ги измисли.  Мен това ме устройва - с русофили като вас имиджа на Русия се "издига" до небесата. :D

преди 19 минути, lsmurf написа:

Стане ли въпрос за Русия и Путин се почват едни глупости да са чуди човек как здрав разум може да ги измисли. 

Нали :)  Като активирани са.

И все пак по темата за Путлер

https://www.bbc.com/russian/news-55803253?xtor=AL-73-[partner]-[bbc.news.twitter]-[headline]-[russian]-[bizdev]-[isapi]&at_medium=custom7&at_custom1=[post+type]&at_custom3=BBC+Russian&at_custom2=twitter&at_custom4=81CA928C-5F34-11EB-B5C9-26E54744363C&at_campaign=64

Искал от госдумата да се забрани със закон сравняването на СССР с хитлерова Германия

Както някои се чудят...

А съвместния парад в Брест  как да се забрави ... ?

Ааа, това е друго нещо.

https://fakti.bg/world/547505-es-s-priziv-kam-rusia

Тролочетета що така, бре?

"Нито една страна не е предложила обсъждане на нови ограничения за руското правителство."

преди 9 часа, miro20 написа:

И все пак по темата за Путлер

https://www.bbc.com/russian/news-55803253?xtor=AL-73-[partner]-[bbc.news.twitter]-[headline]-[russian]-[bizdev]-[isapi]&at_medium=custom7&at_custom1=[post+type]&at_custom3=BBC+Russian&at_custom2=twitter&at_custom4=81CA928C-5F34-11EB-B5C9-26E54744363C&at_campaign=64

Искал от госдумата да се забрани със закон сравняването на СССР с хитлерова Германия

Прав е човека . Набиват се в очи приликите а това никак не е приятно. Едно време човек щеше просто да изчезне ако дръзне да направи подобно сравнение. Сега вече ще го гонят по закон. Защо ли ми се струва че няма голяма разлика ама някой може да каже че е стъпка в правилна посока. Все пак човекът ще бъде прибран по закон. :D

преди 7 часа, M.Николов написа:

Ааа, това е друго нещо.

Ти само едно изречение ли четеш . Отвори малко капаците на очите ти . Пречи ти да дочетеш :

"Нитo eднa cтрaнa нe e прeдлoжилa oбcъждaнe нa нoви oгрaничeния зa руcкoтo прaвитeлcтвo. Oтпрaвeн e призив зa ocвoбoждeниeтo нa Aлeкceй Нaвaлни и зaдържaнитe пo врeмe нa прoтecтитe прeз пoчивнитe дни."

:giggle1:

преди 1 минута, lsmurf написа:

Прав е човека . Набиват се в очи приликите а това никак не е приятно. Едно време човек щеше просто да изчезне ако дръзне да направи подобно сравнение. Сега вече ще го гонят по закон. Защо ли ми се струва че няма голяма разлика ама някой може да каже че е стъпка в правилна посока. Все пак човекът ще бъде прибран по закон. :D

Историята не може да се пренапише със закон.

Но си прав че това просто дава право на властите "законно" да репресират и дирижират субективна пропаганда.

Това само показва как властимащата мафия използва държавните лостове в своя угода

преди 20 часа, lsmurf написа:

Това че не си в състояние да различиш хора с доста различни мнения по основни въпроси си е твой проблем . Нямам намерение да доказвам че нямам сестра . Още повече на хора като теб. Не само в твоите и на Николов постове няма разлика както е забелязал миро20 но и с доста други сте като изляти от един и същи калъп но на мен лично не ми пука дали сте 10 или един все ми е едно. Картинката е отчайваща - това е. Стане ли въпрос за Русия и Путин се почват едни глупости да са чуди човек как здрав разум може да ги измисли.  Мен това ме устройва - с русофили като вас имиджа на Русия се "издига" до небесата. :D

Добре, че си ти да се хвалиш сам. барем почни и да си лайкваш нещата, че да вдигнеш малко репутацията. Срамота са тия 30к мнения. 

преди 17 минути, Тoни написа:

Добре, че си ти да се хвалиш сам. барем почни и да си лайкваш нещата, че да вдигнеш малко репутацията. Срамота са тия 30к мнения. 

:offtopic_s:     Опазил ме бог да имам "репутация" като твоята. Винаги когато видя участник с "репутация" по голяма от броя на мненията ми намирисва на член на вашата групичка и подлагам мнението му на сериозно съмнение. Това си има причина разбира се лайквате си един на друг дори най безсмислени постове за да сте по "авторитетни" -ами не сте! И защо трябва да лъжеш на всяка дума не го разбирам. Къде видя 30к мнения. Аз да не прекарвам като някои живота си в този форум.

Та все пак по темата: Господин Путин отрича султанския палат да е негов , но не казва на кого е и не казва в крайна сметка ползва ли го или не. Интересно нещо. Зона забранена за полети над частна собственост а тя дори не е на президента пък той горкия не знае на кого е. :D

преди 5 минути, lsmurf написа:

Та все пак по темата: Господин Путин отрича султанския палат да е негов , но не казва на кого е и не казва в крайна сметка ползва ли го или не. Интересно нещо. Зона забранена за полети над частна собственост а тя дори не е на президента пък той горкия не знае на кого е. :D

Навалний отново размаза джуджето в отговор на неговите мижави оправдания :)

https://navalny.com/p/6456/?fbclid=IwAR39_FFweorQTjqgephGUsXAKgNEaJEvwRCBSRU3FhYMsQwJBAoGSFdzZoo

Преди да дава акъл на световните сили , да погледне какво става със собствения му държавен дълг и икономика

https://www.finanz.ru/novosti/obligatsii/uzhestochenie-sankciy-neizbezhno-aukcion-rossiyskogo-gosdolga-provalilsya-1030010509

:lol6:

Ти за външния дълг на Русия не се притеснявай, той е от малките спрямо БВП, ако трябва да се притесняваш за някой дълг, то това е американския.Даже не можеш да напишеш правилно числото до което е достигнал.

Ето ти малко инфо да се просветлиш:

https://money.bg/finance/koi-sa-darzhavite-s-nay-malak-dalg-v-sveta.html

https://fakti.bg/world/465010-rusia-namali-vanshnia-si-dalg

Аз не се притеснявам, а и не виждам защо ми даваш статия отпреди почти година, след като аз ти давам съвсем пресни данни за техния "госдолг".

Аха, ясно , гугълнал си и си подбрал първото нещо което ти е прозвучало позитивно за матушката .

Да, добре, но показваш липса на мисъл :)

В случая просто показах колко е смешен Путя на фона на това какъв е стандарта в РФ , на фона на това че управлява най богатата на природни ресурси държава на планетата, а народа живее по зле дори от нас/дето си нямаме нищо /  , на фона на милиардните кражби които са узаконени на държавно ниво и никой не може да посегне на олялите се олигарси .

Все едно президента на Венецуела да дава акъл за петролен бизнес :)

Чувал ли си поговорката " видяла жабата как подковават коня и тя си вдигнала крака" .

"Путя" е президент на една от световните свръхсили, пък ти си никомунеизвестен политически трол, но.........си показал колко е смешен.

Ама разбира се!:laughing5:

преди 14 минути, M.Николов написа:

"Путя" е президент на една от световните свръхсили

Специално за теб ще припомня лафа "обезьяна с гранатой" .

Това е "световната свръхсила" РФ .

Ако си световна свърхсила, гражданите ти нямаше да искат да бягат в "нормалния свят" , нито всеки по заможен руснак да гледа как да се уреди с европейка виза и/или да инвестира в офшорки и да  си изнесе семейството,  имотите и парите в "злия запад" . В най лошия случай поне да се уреди в България :)

Това че имаш чемоданчик с ядрено копче не те прави "световна свръхсила" .:hush:

преди 18 минути, M.Николов написа:

пък ти си

Това наистина никого не интересува.

Защо теб толкова съм ти влязъл накриво, че всичко сравняваш с мен ?  :)

преди 22 минути, M.Николов написа:

"Путя" е президент на една от световните свръхсили, пък ти си никомунеизвестен политически трол, но.........си показал колко е смешен.

А защо мислиш че ти не си такъв. Моето мнение е че напразно си го мислиш. Вижда се добре най малко от безкритичното и едва ли не обожаващо Путин поведение. Путин си е човек с много недостатъци успял да се докопа до твърде много власт. Ако това че е успял да го стори за теб означава наличие на кой знае какви качества не си познал. Примери на хора без качества издигнали се до върховете можеш дори и ти сам да си дадеш въпреки че подозирам че мисленето не е сред любимите ти действия.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.