Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 2 минути, communismatic написа:

Аз между другото преди няколко седмици гледах някакъв от БСП при Карбовски, който каза нещо, което тук-там се прокрадваше като информация, а именно, че дори американскяит втечнен газ.... е пак руски. Колкото до останалото, самият факт, че има хора, които още не са разбрали, че ЕС като абсолютен дебил се унижава, да се донабутва с руски газ, но през Азербайджан, Швейцария (дори), Гърция и прочее за да дава едни 10-15% отгоре, то значи положението е доста тежко у нас. Ама нормално... при тая "свобода на словото" у нас.

Така е ,купуваме руски газ но през прекупвачи ,тва е като внесените гръцки краставици преопаковани като български, тези на гола кука ги ловят от европата D

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 619,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

Според мен, абсолютно всеки, който се присмива на подобни тези за "студ без руски газ" е човек, който буквално няма никакво понятие от нещата, които се случват в собствената му държава, че и от самата материя, защото няма по-добра алтернатива от тръбен газ от близка страна. Втечненият газ е много по-скъпа алтернатива, защото газа се компресира, товари се на танкери, които идват от майната си (предимно от САЩ) и всичко това струва пари. Не случайно Германия толкова много закъса икономически, от както започна войната. Едно, че зелените политики оскъпяват енергията, понеже ТЕЦ-овете трябва да плащат въглеродни квоти, а сега вече и основният им ресурс за АЕЦ-а вече е по-скъп от обикновено... И какво се получава на практика? Собственика на "Мишлен" казва: "Еб*л съм ви майката, махам се от тук... то просто не се издържа вече! Нямам никаква полза от това, да произвеждам в тази страна!".
Колкото до руският газ, който не бил руски. Аз се чудя, кой политик все още поддържа старата версия? Кой ли не призна, че всъщност газа си е руски. Помня Делян Добрев от ГЕРБ, като каза, че внасяме природен газ уж от Гърция, а в същото време договора е с някаква румънска фирма, която е дъщерна... на "Газпром". От "Господари на ефира" пък направиха предаване от Бургас, където нагледно се вижда, че петрола от руските танкери се разтоварва малко преди да пристигне на брега и се прехвърля... в малтийски такива, за да се избегнат санкциите. Само, че когато Орбан каже нещо подобно... той веднага е "разконспириран" като "руски ибрик".

@communismatic има ли причина да не ти се говори по другите 2 точки за които е питам? Хайде от по прясната да започна-кой свали самолета на AZAL? Нали беше писал, че било кислороден резервоар. Защо преди няколко дни твоите хора викат че били те с некадърното си ПВО и щели да платят нещо? Ти да не си се подлъгал нещо по тъпата руZка пропаганда и сега да не ти се говори за това? Не така човек, не сваляй гарда така- ти си умен , не може най-умното което може да измислиш е да се правиш че не си го казал :) ще станеш обект на подигравки така .. ох извинявай вече си )

Явно на троловете трябва да се напомня често , че забравят какво са писали преди време ) Кой свали самолета @communismatic, защо твоите хора те закопават , по същия начин като @maxthon ? Ти няма ли са им се обидиш случайно? Искаш ли да покажа и къде точно казват че са са го свалили те с ЕДИНСТВЕНОТО в света ешалонирано ПВО?

Или не ми вярваш пак, като за и интернета ? )

преди 5 часа, communismatic написа:

Ква теза съм натискал, ти изобщо четеш ли си глупостите, които пишеш?

Та, кой е "натиснал" тезата и каква теза не си имал? )

Вучич "коли и беси" в Сърбия? Какви са му правомощията за да "коли и беси", би ли конкретизирал? Ама ако може без копи-пейст, щото пак ще се измъкнеш, понеже си "умен". Та, какви са му конкретно правомощията за да "коли и беси" в Сърбия? )

Имаш предвид твоят гуру - Кирчо Тъпото, дето пиеше "мазно" кафе в скута на Дебелият? За него ли става дума?

Моля? Ти дето твърдеше, че Солженицин е чел архивите на КГБ през 90-те години, а книгата е писана през 70-те? И това съм си го решил аз, а не ти с празната си главица?

Гаврата придобива нечовешки размери... 😆

Вучич "коли и беси" в Сърбия? Какви са му правомощията за да "коли и беси", би ли конкретизирал? Ама ако може без копи-пейст, щото пак ще се измъкнеш, понеже си "умен". Та, какви са му конкретно правомощията за да "коли и беси" в Сърбия? )

Имаш предвид твоят гуру - Кирчо Тъпото, дето пиеше "мазно" кафе в скута на Дебелият? За него ли става дума?

Моля? Ти дето твърдеше, че Солженицин е чел архивите на КГБ през 90-те години, а книгата е писана през 70-те? И това съм си го решил аз, а не ти с празната си главица?

1. PPI и GDP per capita ppp не са едно и също. Схванеш ли това, ще схванеш и това за МВФ и защо се интересуват повече от едното, а аз например - от другото.

1. Въобще няма значение какви са уж правомощията на Вучич според сайта му. Спорът ни тръгна от гениалното ти прозрение, че сръбските протести били с грешен адресат, щото Вучич бил просто един президент в парламентарна република и няма за какво да му се иска оставката. Тогава ти обясних, че Вучич е не просто главна фигура в Сърбия, а най-голямата и с годините влиянието и значението му само нарастват. Твоята обсесия с табелки, звания и прочее обаче тотално ти пречи да приемеш, че един политически лидер може да бъде отговорен за нещо много повече от това, което в момента заема като официална позиция де юре в държавния апарат. Така и не разбрах как реши да защитаваш теза, която дори на теория звучи абсурдно, но ти успя да качиш ниво, като заяви, че по време на ротацията на Медведев и Путин, то шефа реално е станал Медведев, защото бил президент в президентска държава, а Путин бил само премиер.

Интересно се живее в свят, в който Рая Назарян е по-влиятелна от Пеевски и Борисов, но поне със сигурност не ти е скучно.

2. Казах само, че написаното от Солженицин се е потвърдило от архивите на КГБ. Ти се заяде за крайните цифри, но аз ти казах, че се справя доста добре като за данни от други затворници, набавени нелегално документи и изповеди. Но определено не съм твърдял, че 70-те години са след 90-те...

преди 27 минути, kaldata1 написа:

PPI и GDP per capita ppp не са едно и също. Схванеш ли това, ще схванеш и това за МВФ и защо се интересуват повече от едното, а аз например - от другото.

Извинявай, на колко по-елементарен език, да те запитам "Защо ми постваш "GDP per capita PPP", при положение, че ти искам "PPI""? Малоумен ли си? Да питам пак? Малоумен ли си? Идиот ли си? Идиот ли си? Идиот ли си? Тъпунгер ли си? Тъпунгер ли си? Тъпунгер ли си? Бавноразвиващ ли си? Бавноразвиващ ли си?
Че и ме пита "Схванеш ли това..." Иначе е с високо самочувствие момчето... 😆😆😆

преди 29 минути, kaldata1 написа:

Въобще няма значение какви са уж правомощията на Вучич според сайта му.

Къв сайт, аз те питам теб, какви са му правомощията? Питам вече трети месец някъде и още не можеш, да отговориш. Ти прави сметка, колко ти е акъла само...

преди 29 минути, kaldata1 написа:

Спорът ни тръгна от гениалното ти прозрение, че сръбските протести били с грешен адресат, щото Вучич бил просто един президент в парламентарна република и няма за какво да му се иска оставката.

Абсолютно грешен адресат, даже и ти го доказах с факти. Написах ти и кои са главните виновници за падналата козирка. Ти даже не знаеше, че козирката е в ремонт. Ама то... ти какво ли знаеш изобщо...

преди 30 минути, kaldata1 написа:

Тогава ти обясних, че Вучич е не просто главна фигура в Сърбия, а най-голямата и с годините влиянието и значението му само нарастват. Твоята обсесия с табелки, звания и прочее обаче тотално ти пречи да приемеш, че един политически лидер може да бъде отговорен за нещо много повече от това, което в момента заема като официална позиция де юре в държавния апарат.

Ти не можеш, да обясниш нищо, дори и на един циганин от твоето село. Питам те Вучич, с какво конкретно е виновен за падналата козирка? Какви са му правомощията, че да е отговорен за нея? Отговор чакам трети месец вече, даже не си и отговорил, какви са правомощията на един президент в парламентарна република. Даже не ти стига акъла и да отговориш на този елементарен въпрос. Гласоподавател на ПП-ДБ, пак да повторя. Такива са всичките им гласоподаватели. То кой нормален човек би дал гласа си за ГЕРБ и ПП-ДБ?!

преди 32 минути, kaldata1 написа:

Така и не разбрах как реши да защитаваш теза, която дори на теория звучи абсурдно, но ти успя да качиш ниво, като заяви, че по време на ротацията на Медведев и Путин, то шефа реално е станал Медведев, защото бил президент в президентска държава, а Путин бил само премиер.

Така е, да. Аз даже ти зададох и въпрос, ти кво разбираш от нещата в РФ, при положение, че до преди един месец въртеше мантрата, че в Русия Путин забранил интернета, за да не видело населението, че армията гине на фронта. Това направо беше най-голямата простотия, която съм чел от теб, а те твоите простотии като цяло край нямат. Това направо си беше бисер от типа на тираджията. Оня дето твърдеше, че магистралите на Тиквата имали дупки, щото се карало много по тях.

преди 33 минути, kaldata1 написа:

Интересно се живее в свят, в който Рая Назарян е по-влиятелна от Пеевски и Борисов, но поне със сигурност не ти е скучно.

Странно се живее и в свят, в който плюеш по Бойко, а любимата ти партия направи коалиция с него.

преди 34 минути, kaldata1 написа:

Казах само, че написаното от Солженицин се е потвърдило от архивите на КГБ.

Тъй ли? Я дай да прочета, в кой документ пише за 60 милиона в лагерите в СССР?

преди 34 минути, kaldata1 написа:

Ти се заяде за крайните цифри, но аз ти казах, че се справя доста добре като за данни от други затворници, набавени нелегално документи и изповеди. Но определено не съм твърдял, че 70-те години са след 90-те...

Тъй ли? А как да разбирам тъпата ти теза, че Солженицин се уповавал на архивите, при положение, че те ги "отварят" чак 20 години след като той пише книгата? Ти постоянно ли ще пишеш тъпотии, щото почна да ме боли главата от смях.

@communismatic исках да ти го пиша на лично но пък ти не искаш да си говорим с мен.. Исках просто да те предупредя да си прегледаш старите изказвания - не само за самолета на AZAL, разширението на НАТО и база в Ульяновск, но и за това как самая болшая цифти и вързва , санкциите не работят и прочие . Щях да го те питам и дали случайно знаеш руZки да ми преведеш това?

No image preview

Экономика России ушла в минус: чем грозит падение ВВП

По данным Минэкономразвития, в феврале нынешнего года ВВП России снизился на 1,5 % в годовом выражении, а еще ранее, в январе, на 2,1 %. Таким образом, за первые два месяца 2026 года валовый внутренни

Обаче уви.. един големия талант загина ).

на 16.04.2026 г. в 12:09, _nib_ написа:

А някой писал ли е книга как свалят деца и майки в Одеса и за съжаление не само там: https://www.facebook.com/photo/?fbid=10231854563283318&set=a.2724970799784&locale=bg_BG

Гордон | Gordon
No image preview

Беременная женщина с 2,5-летней дочерью упали с шестого н...

В ночь на 6 апреля во время дроновой атаки страны-агрессора РФ в Одессе был поврежден многоквартирный дом, где жила...

ФОКУС
No image preview

В Одессе спасатели проведали двухлетнюю Каролину: история...

Одесские спасатели пришли в гости к двухлетней Каролине. Она вместе с матерью была спасена из-под завалов дома
преди 52 минути, communismatic написа:

Извинявай, на колко по-елементарен език, да те запитам "Защо ми постваш "GDP per capita PPP", при положение, че ти искам "PPI""? Малоумен ли си? Да питам пак? Малоумен ли си? Идиот ли си? Идиот ли си? Идиот ли си? Тъпунгер ли си? Тъпунгер ли си? Тъпунгер ли си? Бавноразвиващ ли си? Бавноразвиващ ли си?

Къв сайт, аз те питам теб, какви са му правомощията? Питам вече трети месец някъде и още не можеш, да отговориш. Ти прави сметка, колко ти е акъла само...

Абсолютно грешен адресат, даже и ти го доказах с факти. Написах ти и кои са главните виновници за падналата козирка. Ти даже не знаеше, че козирката е в ремонт. Ама то... ти какво ли знаеш изобщо...

Ти не можеш, да обясниш нищо, дори и на един циганин от твоето село. Питам те Вучич, с какво конкретно е виновен за падналата козирка? Какви са му правомощията, че да е отговорен за нея? Отговор чакам трети месец вече, даже не си и отговорил, какви са правомощията на един президент в парламентарна република. Даже не ти стига акъла и да отговориш на този елементарен въпрос. Гласоподавател на ПП-ДБ, пак да повторя. Такива са всичките им гласоподаватели. То кой нормален човек би дал гласа си за ГЕРБ и ПП-ДБ?!

Така е, да. Аз даже ти зададох и въпрос, ти кво разбираш от нещата в РФ, при положение, че до преди един месец въртеше мантрата, че в Русия Путин забранил интернета, за да не видело населението, че армията гине на фронта. Това направо беше най-голямата простотия, която съм чел от теб, а те твоите простотии като цяло край нямат. Това направо си беше бисер от типа на тираджията. Оня дето твърдеше, че магистралите на Тиквата имали дупки, щото се карало много по тях.

Странно се живее и в свят, в който плюеш по Бойко, а любимата ти партия направи коалиция с него.

Тъй ли? А как да разбирам тъпата ти теза, че Солженицин се уповавал на архивите, при положение, че те ги "отварят" чак 20 години след като той пише книгата? Ти постоянно ли ще пишеш тъпотии, щото почна да ме боли главата от смях.

1. Абе льольо, колко пъти и по колко начина да ти пиша, че ти данни за PPI от МВФ няма да видиш, понеже те се вълнуват от макроикономика, а не от микроикономика? Ще го вденеш ли това нещо? Сега и що е то МВФ ли трябва да разяснявам?

2. Правомощията на Вучич ти пуснах линк към тях, мисля, че няколко пъти. И ако ти все още смяташ, че той вирее само в тия правомощия, значи си тотално приключил ментално.

All That's Interesting
No image preview

Inside The Shocking Number Of People Killed By Stalin Dur...

In Ukraine alone between 1932 and 1933, more than 3 million people died as a result of famine caused by Stalin's collectivization policies.

3. - ей ти ги 60-те млн. на Сталин. И 20 да са, и 30 да са, това е убийство на собствения му народ. И Солженицин също може само да предполага мащабите на зверството.

1. На теб кой ти каза, че Солженицин не е имал достъп до информация ПРЕДИ да се разсекретят архивите? Нещо като изповеди докато е в самият ГУЛАГ, документи, дисиденти, политически бегълци да ти хрумва на пилешкия мозък?

За финал: Кажи сега с колко % е по-успешна икономиката на Русия на човек от населението през покупателна способност (спомняш ли си PPP, учихме го в началото) спрямо българската, да видя дали си си научил урока или ще повтаряш? Не си особено схватлив, но това е от много четене на правомощия и 0 реални познания за света :)

току-що, kaldata1 написа:

Абе льольо, колко пъти и по колко начина да ти пиша, че ти данни за PPI от МВФ няма да видиш, понеже те се вълнуват от макроикономика, а не от микроикономика? Ще го вденеш ли това нещо? Сега и що е то МВФ ли трябва да разяснявам?

Ти няма как да ми обясняваш нищо, мисля, че обясних защо. Зададох ти въпрос "МВФ уповава ли се на тия данни?". Ти ми даде два линка, които нямаше хал-хабер, за какво се отнасят. Очевадно няма да ми обясниш и защо си ми ги дал. Т.е. поредната тема, в която си жалък и смешен... Поредната от многото.

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Правомощията на Вучич ти пуснах линк към тях, мисля, че няколко пъти. И ако ти все още смяташ, че той вирее само в тия правомощия, значи си тотално приключил ментално.

Мисля, че вече веднъж обясних, че с "линк" няма да стане работата. Искам да ми обясниш конкретно с какво Вучич е виновен за падналата козирка... Просто искам, да ти се похиля на празната глава.

преди 2 минути, kaldata1 написа:

ей ти ги 60-те млн. на Сталин. И 20 да са, и 30 да са, това е убийство на собствения му народ. И Солженицин също може само да предполага мащабите на зверството

Аха, т.е. Солженицин се е уповавал на архивите, само дето не са 60... а може и да са били 20 (нямаш понятие колко са). ОК, разбрах... 😆

преди 3 минути, kaldata1 написа:

На теб кой ти каза, че Солженицин не е имал достъп до информация ПРЕДИ да се разсекретят архивите? Нещо като изповеди докато е в самият ГУЛАГ, документи, дисиденти, политически бегълци да ти хрумва на пилешкия мозък?

Откъде ще си набави документи Солженицин? И кой "беглец" и "дисидент" ще знае колко въдворени има в лагери? Кво беше? Имало "беседи" с лагерници... 😆😆😆

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Кажи сега с колко % е по-успешна икономиката на Русия на човек от населението през покупателна способност (спомняш ли си PPP, учихме го в началото) спрямо българската, да видя дали си си научил урока или ще повтаряш? Не си особено схватлив, но това е от много четене на правомощия и 0 реални познания за света :)

Ми, вече обясних, даже дадох и статистика. Отговора беше, че статистиката не била точна. Даде ми такава за Purchasing Power Index. Запитах те, има ли някоя световна институция, която се уповава на нея? Примерно МВФ? Даде ми линк, в който ставаше дума за... GDP per Capita PPP, т.е. това на което се уповавах аз. Та, кой не разбира и кой не е "схватлив", мисля, че е пределно ясно и на бавноразвиващите...

преди 9 часа, communismatic написа:

Ето за това става дума. Ние коментираме икономически данни, нашия се включва и почва да ме пита за някакви самолети. Това е положението... Общо-взето това ни е нивото. От един народ с капацитет на автотенекеджия, няма как да очакваш, да бъде ядрен инженер.

Верно ли за това става дума? Аз питам за строй - ти ми говориш за рафинерия. Аз посочвам какво говорят Мишустин и Чемезов на висок финансов форум за тежкото икономическо положение в Русия - ти говориш за яйца. Давам линк от АвтоВАЗ за жалки заплати - не било верно и твой съратник се мъчи да прави нещастни съпоставки. Давам изказване на Песков за проблеми с интернет - ти ми говориш за яйца. Това е положението. И се чудиш защо те наричам запалянко

"Запалянкото", дето не е отговорил на нито един въпрос се възмущава от не отговаряне на въпроси... Жив да не бях! 😆😆

И пак да питам. Ква е тая тъпотия "запалянко", дето я използваш през 10 минути? Какво изобщо значи? Щото поначало само простотии пишеш, поне обясни, та да ти се посмея.

преди 3 минути, communismatic написа:

Ти няма как да ми обясняваш нищо, мисля, че обясних защо. Зададох ти въпрос "МВФ уповава ли се на тия данни?". Ти ми даде два линка, които нямаше хал-хабер, за какво се отнасят. Очевадно няма да ми обясниш и защо си ми ги дал. Т.е. поредната тема, в която си жалък и смешен... Поредната от многото.

Мисля, че вече веднъж обясних, че с "линк" няма да стане работата. Искам да ми обясниш конкретно с какво Вучич е виновен за падналата козирка... Просто искам, да ти се похиля на празната глава.

Аха, т.е. Солженицин се е уповавал на архивите, само дето не са 60... а може и да са били 20 (нямаш понятие колко са). ОК, разбрах... 😆

Откъде ще си набави документи Солженицин? И кой "беглец" и "дисидент" ще знае колко въдворени има в лагери? Кво беше? Имало "беседи" с лагерници... 😆😆😆

Ми, вече обясних, даже дадох и статистика. Отговора беше, че статистиката не била точна. Даде ми такава за Purchasing Power Index. Запитах те, има ли някоя световна институция, която се уповава на нея? Примерно МВФ? Даде ми линк, в който ставаше дума за... GDP per Capita PPP, т.е. това на което се уповавах аз. Та, кой не разбира и кой не е "схватлив", мисля, че е пределно ясно и на бавноразвиващите...

Защо с "просто с линк няма да стане работата"? Откъде-накъде ще ти пиша ферман за нещо, което го има написано? И защо? Кой си ти, че вместо да ти давам линк към информация от официален сайт на сръбска институция, ще ти я разписвам по-смилаемо?

Да, Солженицин явно е имал доста добри информатори, за да разкрие толкова тайни на ГУЛАГ и системата ПРЕДИ разсекретяването на досиетата. Това схващаш ли го?

Ти продължаваш да не схващаш обаче това за GDP ppp pc и PPI и аз не знам на какъв език да го обясня. @kosyo - помощ. Как се обяснява на инатлив добрички пубертет на 35 години защо МВФ се интересува от PPP, а не от PPI? Какво бих могъл да му напиша (че той линкове не приема, под нивото му е официална информация)?

@communismatic поне можеш ли да сметнеш с колко повече е 50 000 долара от 40 000 долара и това нещо впечатляващо ли е за великата ти Русия срещу уж фалиралата и умираща България, в която всеки дом има по 3 плазми, а до Кулата се пъпли всеки уикенд?

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Откъде-накъде ще ти пиша ферман за нещо, което го има написано

Ти няма как да напишеш нищо, понеже си елементарен и хал-хабер нямаш. Просто те въртя на шиш от началото на годината по тая тема. Гавря се с акъла ти. Тъжно, но още не си разбрал.

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Да, Солженицин явно е имал доста добри информатори, за да разкрие толкова тайни на ГУЛАГ и системата ПРЕДИ разсекретяването на досиетата. Това схващаш ли го?

Какви информатори? Може ли по-конкретно? И откъде ще имат данните за ГУЛАГ?

преди 6 минути, kaldata1 написа:

@communismatic поне можеш ли да сметнеш с колко повече е 50 000 долара от 40 000 долара и това нещо впечатляващо ли е за великата ти Русия срещу уж фалиралата и умираща България, в която всеки дом има по 3 плазми, а до Кулата се пъпли всеки уикенд?

За човек, дето поства статистика, която изобщо не разбира, да ми се присмиваш на моите постове е такава трагикомедия, че няма накъде... 😆

преди 13 минути, communismatic написа:

"Запалянкото", дето не е отговорил на нито един въпрос се възмущава от не отговаряне на въпроси... Жив да не бях! 😆😆

И пак да питам. Ква е тая тъпотия "запалянко", дето я използваш през 10 минути? Какво изобщо значи? Щото поначало само простотии пишеш, поне обясни, та да ти се посмея.

Ами спориш като запалянко. Горе посочих. Поне ще ми отговориш ли къде покълна и успя марксистко-ленинското учение, което толкова държави пробваха?

преди 1 минута, parmobil написа:

Ами спориш като запалянко. Горе посочих. Поне ще ми отговориш ли къде покълна и успя марксистко-ленинското учение, което толкова държави пробваха?

Обясних ти вече, имаш над 200 зададени въпроса, които си отклонил и не си отговорил. Отговори и ще ти отговоря. Освен това, Тошев ти отговори над 200 пъти и ти написа "Китай", само дето ти и от тая тема избяга. Както винаги. Просто толкова ти е акъла.

преди 43 минути, communismatic написа:

Тъй ли? А как да разбирам тъпата ти теза, че Солженицин се уповавал на архивите, при положение, че те ги "отварят" чак 20 години след като той пише книгата? Ти постоянно ли ще пишеш тъпотии, щото почна да ме боли главата от смях..

Защо с "просто с линк няма да стане работата"? Откъде-накъде ще ти пиша ферман за нещо, което го има написано? И защо? Кой си ти, че вместо да ти давам линк към информация от официален сайт на сръбска институция, ще ти я разписвам по-смилаемо?

Ти продължаваш да не схващаш обаче това за GDP ppp pc и PPI и аз не знам на какъв език да го обясня. @kosyo - помощ. Как се обяснява на инатлив добрички пубертет на 35 години защо МВФ се интересува от PPP, а не от PPI? Какво бих могъл да му напиша (че той линкове не приема, под нивото му е официална информация)?

Ти верно ли сега искаш помощ за човек който за нещо разделено на бройката хора в държавата иска да го раздели на същата бройка хора? @communismatic не може да каже дали НАТО се е разширило или не, ти го караш икономика да коментира ). Я го питай дали знае руZки да преведе 2 статии? Ще те разходи по целия конспект, но няма да ти отговори на ясно поставен въпрос. Така правят истинските тролки- и съм убеден че го знае , но идеята е да те откаже. Аз затова му се подигравам - знае много на макро, микро , на всякакви ниво , но не му се получава със старите изказвания ). Там се дъни като новобранска и там му е слабото място- само казвам. Я го питай кой е свалил е самолета да видиш как няма да знае отговора. Пробвай да видиш, аз ще ти дам къде какво е твърдял. Обичам да ги държа в напрежение ;)

преди 5 минути, communismatic написа:

Тоя много ме мрази... След всеки мой пост пляска и той. 😆😆😆😆

Хайде бе , ти се имаш за много умен,а? Не виждаш ли че ти се подигравам? Сега обществено достояние ли трябва да го правим? Ти знаеш ли руZки между другото? Че му изглеждаш като да не знаеш )

преди 6 минути, communismatic написа:

Тоя много ме мрази... След всеки мой пост пляска и той. 😆😆😆😆

Тоя път аз го помолих да удари едно рамо с разясненията. Уви, той си те преследва за разширението на НАТО и хич не ме и отрази. 😀

преди 39 минути, communismatic написа:

Обясних ти вече, имаш над 200 зададени въпроса, които си отклонил и не си отговорил. Отговори и ще ти отговоря. Освен това, Тошев ти отговори над 200 пъти и ти написа "Китай", само дето ти и от тая тема избяга. Както винаги. Просто толкова ти е акъла.

Китай и марксистко-ленинско управление? Ти сериозен ли си? Тошев знам, че толкова си може.

Тоя път аз го помолих да удари едно рамо с разясненията. Уви, той си те преследва за разширението на НАТО и хич не ме и отрази. 😀

Кво стана с отговорите на въпросите ми? Нещо пак би отбой...

преди 2 минути, parmobil написа:

Китай и марксистко-ленинско управление? Ти сериозен ли си? Тошев знам, че толкова си може.

Да? Нещо неясно ли има? И кво стана с отговорите на въпросите ми? Ония 30000, на които не отговори?

Грешен ти е подхода - казах ти този е особено умен и освен да му се подигравам не си заслужава. Питай го веднъж каквото ти казвам и ще видиш как ще смени темата- аз така ги надушвам..

Бай Генчо, кво стана с руския газ, дето не сме умряли от студ? Нещо рязко спря, да пишеш... 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.