Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 13 часа, maxthon написа:

И кой е въпроса? Дали в Русия няма социална пенсия ли?

Като ме цитираш , чети целия ми пост. Там е и отговора и реалността .

Или на смяна зад ник-а ти е отново някой тотален профан трол ?

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

Като ме цитираш , чети целия ми пост. Там е и отговора и реалността .
Или на смяна зад ник-а ти е отново някой тотален профан трол ?

Е знам де. В целия отговор си проличава какъв точно вид пенсия взима жената. В крайна сметка дори и цялото предаване да гледаш единственото, което става ясно е размера и.

Sent from my 2211133G using Tapatalk

преди 4 часа, communismatic написа:

Най-неприятното е, че такива грешки на природата като тия двамата по-горе ни решават съдбата с гласовете си. Дали те ще гласуват или някой мазен циганин, няма особена разлика...

Да позная ли че гласът ти е за кРадев ?

😁

НЯмам повече въпроси .

преди 2 часа, communismatic написа:

Моля? Ти дето твърдеше, че Солженицин е чел архивите на КГБ през 90-те години, а книгата е писана през 70-те? И това съм си го решил аз, а не ти с празната си главица?

ама ти си специалист и по Солженицин ли бре ???

Колкото повече е тъп даден човек, толкова повече е арогантен

преди 2 минути, miro20 написа:

НЯмам повече въпроси .

Кви въпроси, да имаш... кой те бръсне теб за жив изобщо? Поначало основната ти функция тук е да те използват за забавление, ти си палячото на форума. Един от многото тук.

преди 2 часа, kosyo написа:

@communismatic :

1. Разшири ли се НАТО? Знамеш беше писал че нямало да разреши другаря Poo-tin

2. Защо след като НАТО е анти-руZко самия другар Poo-tin дава една база на НАТО в Ульяновск

3. Кой свали самолета на AZAL?

Според мен въпроси са твърде трудно и можеш да и @maxthon да помогне в намирането на доказателства) Аз ще си взема пуканки и ще видя колко виновен ще изляза че няма да може да отговориш.

Вярно ли някой вярва, че има база на НАТО в Русия. Тука май съвсем стана махленска дискусия кой ще излъже най-много. Все пак погледнах какво пише за Уляновск (може да съм пропуснал този знаменателен исторически момент когато НАТО се е разширило към Русия) :

Към днешна дата няма база на НАТО в Уляновск. През 2012–2015 г. съществуваше проект за транзитен пункт на летище „Уляновск-Восточный“ за несмъртоносни товари за Афганистан, но той така и не беше използван реално и беше закрит през 2015 г. поради невостребованост и изтичане на резолюция на ООН

преди 5 минути, miro20 написа:

за това говоря 😁

преди 11 минути, miro20 написа:

Много точно казано. Уви тука тези хора имат представата точно за обратното - хем се държат арогантно и обиждат всеки дръзна да покаже различно мнение, хем се вземат на сериозно. За тях Камен Донев беше записал един подходящ клип, ама им е трудно да го осмислят :

преди 16 минути, Gencho 123 написа:

Към днешна дата няма база на НАТО в Уляновск. През 2012–2015 г. съществуваше проект за транзитен пункт на летище „Уляновск-Восточный“ за несмъртоносни товари за Афганистан, но той така и не беше използван реално и беше закрит през 2015 г. поради невостребованост и изтичане на резолюция на ООН

Това пак е от ИИ, разбира се... 😆

преди 3 часа, kaldata1 написа:

Аз искам просто нормална дискусия - спор, за да стигнем до истината. Вместо това получавам по едно "Ти бавноразвиващ ли си?" за всяко нещо, което не разбира или не схваща и по едно "Аааа, без линкове, статии и анализи, искам да ми го напишеш ти с твои думи" за всяко нещо, което е обект на години научен труд.

За тези такова нещо като "истина" не съществува. За тях важи "правилното" и "неправилното", фактите и истината не важат!

преди 2 часа, kosyo написа:

Нормална дискусия с тия ?

Това е невъзможно. Причината е, че искат ние да се караме и да се делим на русофили и русофоби. От това делене печели Русия и САЩ, ние губим!

преди 1 минута, communismatic написа:

Това пак е от ИИ, разбира се... 😆

Доказваш приказката на Миро от преди малко - хем арогантни хем нахални. Никога факти и доказателва, нападай другия, докарай то го твоето ниво на простотия а там както знаем си непобедим ;) Кое друго е от ИИ, че това пак. Просто обобщение което google дава като напишеш за тази база. Забравих, всъшност имаме по-сигурни източници - някой си съчинил в този форум, че имало база на НАТО в Уляновск, Путин бил разрешил лично !

https://er.ru/activity/news/putin-voennoj-bazy-nato-v-ulyanovske-ne-budet

Извинявай, къде видя, да съм твърдял, че Путин е разрешил база на "НАТО"? За пореден път тръгваш, да коментираш неща, за които дори не си наясно, какво точно коментираш? На Косьо Умния простотиите вече съм отговарял, при това над 200 пъти. Тоя от доста време ми е в "бан" листа, както е тръгнало, и ти въртиш натам, въпреки, че си забавен в простотията си, та заради това все още не съм те вкарал там.

300 пъти обясних, че "мироопазващата" организация, наречена "НАТО" е създадена на антируска/антисъветска основа, то това е и основната й функция, понеже след краят на Втората световна война става пределно ясно, че СССР няма как да бъде спрян по друг начин, просто РККА прегазва "Вермахта" и стъпва в Берлин. Не случайно РФ изобщо не влиза в "НАТО", просто никой няма да позволи подобно нещо. И под "никой", визирам САЩ, понеже "НАТО" е САЩ. Ако САЩ не съществува "НАТО" просто няма абсолютно никакъв смисъл. Това е една организация, която не е никаква гаранция за мир, тя само сее войни тук и там, и то... предимно американски военни операции. Примери - бол: Ирак, Афганистан, Либия, Косово, Сирия и прочее. И то говорим само за последните 20 години.

Съвсем отделна тема е, че САЩ е основната причина за най-големият военен конфликт през последните години в Европа, който и до днес още бушува. Ако американските боклуци не бяха наляли толкова пари в оранжеви революции и майдани, изобщо нямаше да се случи войната в Украйна. Не случайно Сорос наля милиарди за да даде почва на украинският национализъм.

преди 6 минути, communismatic написа:

Извинявай, къде видя, да съм твърдял, че Путин е разрешил база на "НАТО"? За пореден път тръгваш, да коментираш неща, за които дори не си наясно, какво точно коментираш? На Косьо Умния простотиите вече съм отговарял, при това над 200 пъти. Тоя от доста време ми е в "бан" листа, както е тръгнало, и ти въртиш натам, въпреки, че си забавен в простотията си, та заради това все още не съм те вкарал там.

300 пъти обясних, че "мироопазващата" организация, наречена "НАТО" е създадена на антируска/антисъветска основа, то това е и основната й функция, понеже след краят на Втората световна война става пределно ясно, че СССР няма как да бъде спрян по друг начин, просто РККА прегазва "Вермахта" и стъпва в Берлин. Не случайно РФ изобщо не влиза в "НАТО", просто никой няма да позволи подобно нещо. И под "никой", визирам САЩ, понеже "НАТО" е САЩ. Ако САЩ не съществува "НАТО" просто няма абсолютно никакъв смисъл. Това е една организация, която не е никаква гаранция за мир, тя само сее войни тук и там, и то... предимно американски военни операции. Примери - бол: Ирак, Афганистан, Либия, Косово, Сирия и прочее. И то говорим само за последните 20 години.

Съвсем отделна тема е, че САЩ е основната причина за най-големият военен конфликт през последните години в Европа, който и до днес още бушува. Ако американските боклуци не бяха наляли толкова пари в оранжеви революции и майдани, изобщо нямаше да се случи войната в Украйна. Не случайно Сорос наля милиарди за да даде почва на украинският национализъм.

Искаш да кажеш че на анти-руZкото по същността си НАТО , лично другаря Poo-tin агитира да му даде една база? Анти-руZкото са твои думи да напомня все пак ). Явно обаче другаря Poo-tin не го знае това .. виждаш ли колко забавно ти се получи смешката сега.. аз като разправям че цвета на нацията коментира тук, ти не ми вярваш. Сега остава да започнеш да се оправдаваш и за другите 2 точки ,за които мисля че си стъпаш накриво. Не верно, много затъпя този форум, от как започна да се оправдаваш.

Запомни - трола никога не греши и не обръща внимание какво е написал преди време . Сега наруши и това правило )

преди 2 минути, communismatic написа:

Точно тази типична за ограничения ум арогантност имах в предвид, а ти бързаш да се докажеш като такъв. Не знам защо отговаря изобщо на пост който не е адресиран към теб, но държиш да си навсякъде :) Аз отворих на този потребител по-долу и ако написаното е лъжа, значи Косьо си го е съчинил - не съм те споменавал, ти сам скочи да реагираш на отговара ми към @kosyo :image.png

Човек остава с впечатлението, че Путин бил дал база на НАТО в Уляновск, което аз намирам за невярно, а ти какво искаш да кажеш тук хич не става ясно, но приемам, че имаш мнение, поне сподели какво е то - има ли база, няма ли, разрешил ли е Путин. Моето мнение е съвсем точно изразено.

преди 1 минута, Gencho 123 написа:

Точно тази типична за ограничения ум арогантност имах в предвид, а ти бързаш да се докажеш като такъв. Не знам защо отговаря изобщо на пост който не е адресиран към теб, но държиш да си навсякъде :) Аз отворих на този потребител по-долу и ако написаното е лъжа, значи Косьо си го е съчинил - не съм те споменавал, ти сам скочи да реагираш на отговара ми към @kosyo :image.png

Човек остава с впечатлението, че Путин бил дал база на НАТО в Уляновск, което аз намирам за невярно, а ти какво искаш да кажеш тук хич не става ясно, но приемам, че имаш мнение, поне сподели какво е то - има ли база, няма ли, разрешил ли е Путин. Моето мнение е съвсем точно изразено.

Има една подробност . Има едно видео на което лично другаря Poo-тин говори за тая база). Е добре де аз съм гледал едно поне. Но ми е забавно как се мятате да помагате на тролката и се вързвате на "в момента". Да не би някой да каза, че дори направили тестов полет от тази база )

току-що, kosyo написа:

Има една подробност . Има едно видео на което лично другаря Poo-тин говори за тая база). Е добре де аз съм гледал едно поне. Но мине забавно как се мятате да помагате на тролката и се вързвате на сега. Да не би някой да каза че дори направили тестов полет?

Съжалявам, не ми беше изобщо целта да помагам, просто ми се видя фрапантно да има чак пък база на НАТО в Русия и се разрових да видя каква е истината. Явно няма и не е имало такава база на НАТО. Планирали са някакво транзитно летище да използват в Уляновски, верояно логистично е имало смисъл във връзка с Афганистан, но май в крайна сметка не се стига до такова решение т.е. Уляновск не е бил използван по никакъв начин. Това намирам, може и да греша. Намират се материали за протест на Руснаци през 2012, та сигурно са планирали нещо, но не се е случило.

преди 1 минута, Gencho 123 написа:

Съжалявам, не ми беше изобщо целта да помагам, просто ми се видя фрапантно да има чак пък база на НАТО в Русия и се разрових да видя каква е истината. Явно няма и не е имало такава база на НАТО. Планирали са някакво транзитно летище да използват в Уляновски, верояно логистично е имало смисъл във връзка с Афганистан, но май в крайна сметка не се стига до такова решение т.е. Уляновск не е бил използван по никакъв начин. Това намирам, може и да греша. Намират се материали за протест на Руснаци през 2012, та сигурно са планирали нещо, но не се е случило.

В.Путин заверил депутатов: база НАТО в Ульяновске не мешает интересам России

База для транзита грузов сил НАТО в Ульяновске не противоречит интересам России, заявил премьер-министр РФ Владимир Путин.

https://www.rbc.ru/spb_sz/11/04/2012/55929b8a9a794719538c3e93

Свирни като имаш нужда от превод ;)

Много интересна дискусия се получава между Генчо Умния и Косьо Умния... Вадя пуканките. Единият ми отговаря на пост, а не говорил за мен. Другият над 200 пъти ми задава един и същ въпрос, на който съм отговарял 300 пъти.

@communismatic защо се злепоставяш толкова зле, че замеси и други.

Ако сме приключили с анти-руZкото по същността си НАТО да минем и по другите въпроси? Гледам днес имаш желание да отговаряш на въпроси. Аз имам време да ти показвам някой неточностти в тезите ти виждаш, е да подигравам ти се ама хайде сега- ти си знаеш колко си зле и колко е зле форума)

преди 1 минута, communismatic написа:

Много интересна дискусия се получава между Генчо Умния и Косьо Умния... Вадя пуканките. Единият ми отговаря на пост, а не говорил за мен. Другият над 200 пъти ми задава един и същ въпрос, на който съм отговарял 300 пъти.

Е то си умен сега, е верно не знаеше за Ульяновск, сега да те питам и за кой свали самолета на AZAL? Имаш ли нужда от припомняне какво си казал по въпроса?

Е не стига де, тъкмо се забавлявам с особено умната тролка и ти искаш да престана... Нали бяхме приятели? Той верно ли си мисли че ще ще избяга от тия напомняния?

преди 19 минути, M.Николов написа:

Ама разбира се, нали си изядохме и хамстерите, защото измръзнахме и измрхме без руския газ. И така 4 години вече 😄И защо според вас трябва да купуваме Руски газ в момента, какво ще ни донесе това, каква ще е ползата за Русия, как ги виждате нещата след като явно за това агитирате ?

преди 3 минути, Gencho 123 написа:

Ама разбира се, нали си изядохме и хамстерите, защото измръзнахме и измрхме без руския газ. И така 4 години вече 😄И защо според вас трябва да купуваме Руски газ в момента, какво ще ни донесе това, каква ще е ползата за Русия, как ги виждате нещата след като явно за това агитирате ?

А какъв газ ползваме ? Този по тръбата дето идва у нас освен азерски какъв е ? D

Аз между другото преди няколко седмици гледах някакъв от БСП при Карбовски, който каза нещо, което тук-там се прокрадваше като информация, а именно, че дори американският втечнен газ.... е пак руски. Колкото до останалото, самият факт, че има хора, които още не са разбрали, че ЕС като абсолютен дебил се унижава, да се донабутва с руски газ, но през Азербайджан, Швейцария (дори), Гърция и прочее за да дава едни 10-15% отгоре, то значи положението е доста тежко у нас. Ама нормално... при тая "свобода на словото" у нас.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.