Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 3 часа, kaldata1 написа:

Защото МВФ е МЕЖДУНАРОДЕН валутен фонд и се вълнува от макроикономика, например?

Мхм, и къде я има въпросната статистика, на която се уповаваше така усърдно? Нали това те питам. Ти даже не знаеш и какво точно твърдиш. Каква изненада само...

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 8 часа, miro20 написа:

Още един парадокс.

Стига да можеш да излезеш от написаното на картинката и да покажеш, че това е така. Парадокс ще бъде ако успееш.

преди 8 часа, miro20 написа:

Разбира се че влизам. И чета.

Ама то Москоу Таймс (примерно) не е форум. Това не пречи често да показваш, че именно такива неща четеш.

преди 3 минути, maxthon написа:

Стига да можеш да излезеш от написаното на картинката и да покажеш, че това е така. Парадокс ще бъде ако успееш.

Ама то Москоу Таймс (примерно) не е форум. Това не пречи често да показваш, че именно такива неща четеш.

Бъди, ти последно разбра ли кой е ударил онзи самолет дето му се взривили резервоара за кислород? Някак неловко е знам, но пък знаеш че си ми любимец да ти припомня някои неща. А последно твоите любимци викат че не си бил прав. Само да отбележа че не за първи път ти забиват нож в гърба, аз честно вече забравих колко пъти ти се случва).

20931209.jpg

Използването на VPN вече е утежняващо вината обстоятелство )Някакъв наркоман го ползвал да отваря забранени сайтове

MySlo
No image preview

Суд в Новомосковске впервые признал применение VPN отягча...

Злоумышленник использовал сервис для доступа к запрещённому сайту.

P.S за 15 минути го ползвал )

Vesti.bg
No image preview

Блогър нападна Путин и го затвориха в психиатрия - след 3...

Прокремълския блогър Иля Ремесло, който беше изпратен в психиатрична клиника, след като неочаквано разкритикува руския президент Владимир Путин, беше освоб... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg
преди 9 часа, maxthon написа:
преди 17 часа, miro20 написа:

Още един парадокс.

Че то това не е някаква тайна. Всички крайнодесни, че и крайно леви партии са фенове на путлер.

Сириза, Льо Пен, Копейкин късия у нас, наследника от Болен .... и т.н. и т.н.

Я виж каква статия намерих от 2015 г :

Информационен център на Министерството на oтбраната

Путин и европейските крайнодесни: Една (не)обяснима любов

потенциални съюзници вътре в Евросъюза

До ден днешен е същото .

Фактор: Информационна медия в България

Владимир Путин - кръстникът на европейските крайно десни...

По по времето на СССР Кремъл финансираше комунистчески движения, а сега от парите им се възползват крайнодесните сили

1 млн евра месечно за крайнодесните :

Филтър
No image preview

Русия е давала до 1 млн. евро месечно на крайнодесни поли...

Службите за сигурност в Европа все още разследват ролята на десетки други крайнодесни политици от мрежата „Гласът на Европа“

Копейкин е ясен, но и сегашната най скъпа предизборна кампания на Зеления Чорап съм сигурен е с мощно кремълско рамо .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 41 минути, miro20 написа:

Всички крайнодесни, че и крайно леви партии са фенове на путлер.

Фенове са на държавите, в които живеят. Виждат до какво водят санкциите и логично не желаят да имат повече ефект. И тук се включваш ти и заявяваш, че това ги прави фенове на нещо извън държавите им. Което разбира се не е вярно.

преди 44 минути, miro20 написа:

Я виж каква статия намерих от 2015 г :

Приятно четене на тази пропаганда.

преди 45 минути, miro20 написа:

1 млн евра месечно за крайнодесните :

И разбира се освен публикации по вестниците няма нищо конкретно. Нито отчет на някое НПО какви пари са получили, нито нищо. Ама тя полицията била претърсила разни офиси. Е търсят явно от вече близо две години и няма нищо конкретно.

преди 18 часа, communismatic написа:

Мхм, и къде я има въпросната статистика, на която се уповаваше така усърдно? Нали това те питам. Ти даже не знаеш и какво точно твърдиш. Каква изненада само...

Добре, да опитаме пак, синтезирано:

БВП на глава от населението през покупателна способност (онова, дето тръгна да делиш българската БВП на руското население) - макроикономически показател, използва се от МВФ например (имаш линк), измерва икономическа активност - производство на стоки и услуги. Ако не се лъжа, има поне три различни съставителя - МВФ, Световната Банка, ЦРУ, може и да са повече, толкова съм срещал. Има как да бъде изкривен от особености в икономиката и най-вече в данъчното облагане, но няма нещо по-универсално, измислено в макроикономически план.

Индекс на покупателната способност - микроикономически показател, гледа се потреблението на стоки и услуги и се прави сравнение със сходни продукти/продуктова кошница в други държави спрямо доходите - т.е. Шоколад "Милка", който немеца си купува за 2 евро при 2500 евро заплата, а в българина за 1.50 евро при 1000 евро заплата, означава, че е 87% по-достъпен за немеца спрямо българина. Ползва се основно от правителства, но стига да имаш информация, може да се състави такъв и от която и да е организация или дори отделен човек. Нямам идея колко има - вероятно стотици.

на 17.04.2026 г. в 18:26, nikssi написа:

Дори няма да споменавам че никой не иска да работи и живее в "рая" на матушката. Дори най големите копейки пропагандисти си знаят че... те са пропагандисти фейкомети , но не са прости ...

Отдавна официалната статистика в рашистан е под въпрос .

РЕалността обаче :

Да добавя и моите 5 минути за тези показатели :

Като цяло основните икономически показатели на тема GDP са : GDP като номинална стойност, и същото но чрез PPP (Purchasing Power Parity) – съответно може като обща стойност, може и на човеk (per capita).

Номиналния GDP позволява да се сравнят различните икономики, и в този случай виждаме, че за миналата година Русия е на 9-то място (колкото Италия). Per capita са 43-ти в света.

Ако обаче преминем през PPP т.е. БВП през покупателна способност, който показва каква е покупателната способност на гражданите в съответната държава, то нещата се променят значително в полза на Русия - става 4-та в света (изпреварва дори Япония и Германия), per capita са някъде 45-ти (странно е, че на глава от населението няма голяма разлика в класирането при двата показателя). Всъщност измерено през PPP означава, че за руснаците някои неща в тяхната държава са по-евтини, съответно могат да си купят повече с по-малка заплата (примерно съм чувал, че горивото е по-евтино там). Според интернет източници такъв ефект когато PPP дава по-висока стойност е обикновено при развиващите се държави, затова и най-голяма промяна се вижда при Индия, Китай, Русия. Техните граждани имат по-ниски цени на стоки и услуги в сравнение с други държави. Та това, че Русия измерена чрез PPP GDP е 4-та в света, не означава, че е четвърта икономическа сила в световен мащаб, но нейните граждани би трябвало да имат по-евтини цени на стоки и услуги. На обикновен език с по-малка заплата в Русия ще можеш да си купуваш същите неща като у нас (с по-голяма заплата).

Сравнение на държави близки до Русия по БВП през покупателна способност– Португалия има usd52841 / Русия usd52479 докато при номиналния Португалия usd35434 / Русия usd18525. Извода би бил че в Русия средните цени на стоки и услуги са доста по-ниски в сравнение с Португалия.

The Telegraph: Войната с Украйна доведе до бум на алкохолизма в Русия - пият и цивилните, и войниците

Според изданието, процентът на диагностициран алкохолизъм или алкохолна психоза през 2025 г. ще бъде 56,9 души на 100 000 души – най-високото ниво от 2016 г. насам.

Анализ на официални данни от руското Министерство на здравеопазването е установил, че е регистрирано увеличение на алкохолизма в 69 от 83-те региона на страната. Реалната картина обаче вероятно е много по-лоша, тъй като много хора с алкохолна зависимост не търсят медицинска помощ или нямат достъп до нея.

Тази хронология на събитията демонстрира ясна връзка между войната на Русия срещу Украйна и нарастването на проблемите с алкохола. До 2022 г., годината преди пълномащабното нахлуване в Украйна, нивата на алкохолизъм в страната постепенно намаляваха. След началото на войната обаче статистиката на Росстат регистрира постоянно увеличение на диагностицираната алкохолна зависимост.

Най-драматичното увеличение е наблюдавано между 2024 и 2025 г. – 30% увеличение, което е рекордно увеличение в историята на наблюденията.

преди 5 часа, kaldata1 написа:

Добре, да опитаме пак, синтезирано

Кое да опитаме пак? Питах те, МВФ уповават ли се на въпросната статистика, на която ти толкова държиш? Първият опит беше тотално неуспешен, ти дори не си наясно, какво точно си копирал, понеже хал-хабер нямаш... а сега ще "опитаме", че и "синхронизирано"? Нали уж беше много наясно с нещата? Щеше да ми преподаваш уроци ала-бала... Колкото "преподаваше" по темата за Вучич, за "Боташ", за Солженицин и прочее. Той списъка е толкова дълъг, че няма да ми стигне мястото...

преди 5 часа, kaldata1 написа:

макроикономически показател, използва се от МВФ например (имаш линк), измерва икономическа активност - производство на стоки и услуги.

Мхм, и що реши, да ми постнеш тая статистика тогава? Даде ми линк, после пак нов линк... :)

преди 8 часа, communismatic написа:

Кое да опитаме пак? Питах те, МВФ уповават ли се на въпросната статистика, на която ти толкова държиш? Първият опит беше тотално неуспешен, ти дори не си наясно, какво точно си копирал, понеже хал-хабер нямаш... а сега ще "опитаме", че и "синхронизирано"? Нали уж беше много наясно с нещата? Щеше да ми преподаваш уроци ала-бала... Колкото "преподаваше" по темата за Вучич, за "Боташ", за Солженицин и прочее. Той списъка е толкова дълъг, че няма да ми стигне мястото...

Мхм, и що реши, да ми постнеш тая статистика тогава? Даде ми линк, после пак нов линк... :)

Опитвам се да разбера какво не вдяваш - МВФ се уповава на собствената си статистика, която е зa БВП на човек от населението през покупателна способност. Въпросната покупателна способност може и се мери и по други начини и от други организации - ако щеш дори известният индекс "Биг Мак" пак е индекс на покупателната способност.

Кое те бъгва - що е то "покупателна способност", защо няма един измерител или защо МВФ гледа БВП през покупателна способност, а не самото потребление?

Кажи си, все някак ще те ограмотим.

Извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Да задам пак въпроса си? Ти малоумен ли си? Питам те, защо след като исках, да ми дадеш пример с институция, която се уповава на въпросната статистика, която на теб ти отърва, ти ми даваш статистика за БВП на глава от населението по ППП? Толкова ли е сложен въпроса или? В смисъл... кажи, че хал-хабер нямаш и по тая тема, аз мисля, че е пределно ясно на абсолютно всеки...

Иначе, щял да ме ограмотява. Оня няма даже идея какво точно цитира. Даже го обърка два пъти, ама иначе щял да ме ограмотява... Толкова е примитивен, че чак е забавен в простотията си.

Виждам че и 2-мата (от 3-мата най умния са тук) а именно @communismatic и @maxthon и с радост мога да ги подканя да кажат кой свали самолета на #AZAL? Едва ли има причина да не си спомнят какво да написали преди време ;). Да знам, че аз съм виновен че им го припомням, но това ме прави щастлив някакак. Хайде тролки, не бягайте от темата )

Най-неприятното е, че такива грешки на природата като тия двамата по-горе ни решават съдбата с гласовете си. Дали те ще гласуват или някой мазен циганин, няма особена разлика...

преди 1 минута, communismatic написа:

Най-неприятното е, че такива грешки на природата като тия двамата по-горе ни решават съдбата с гласовете си. Дали те ще гласуват или някой мазен циганин, няма особена разлика...

Тия грешки включват ли и самолета AZAL…? Хайде де човек не върви да не знаеш вече койбго е свалил:) ти си умен все пак... Мисля обаче в това и с НАТО базата в Ульяновск удари здраво на камък .. нали знаеш че от тук нататък влизаш в списъка за подигравки само?

Ето за това става дума. Ние коментираме икономически данни, нашия се включва и почва да ме пита за някакви самолети. Това е положението... Общо-взето това ни е нивото. От един народ с капацитет на автотенекеджия, няма как да очакваш, да бъде ядрен инженер.

преди 1 минута, communismatic написа:

Ето за това става дума. Ние коментираме икономически данни, нашия се включва и почва да ме пита за някакви самолети. Това е положението... Общо-взето това ни е нивото. От един народ с капацитет на автотенекеджия, няма как да очакваш, да бъде ядрен инженер.

Ами ти вече ти показаха кой знае повече, а ти знам че сега че вкараш всичко от себе си да не отговориш за самолета. Кажи сега кой резервоар се е взривил? Знаеш очаквам всякакви похвати да вкараш за да не отговориш )

Нижни Новгород освен известен с еврогейските си центрове вече е известен че имал и луд депутат.

При това спечелил доста гласове )Аз мисля че и тук има хора които биха спечелили, @communismatic като избягваш за самолета мисля че и ти ще може да се класирал. То като се сетя и за НАТО базата в Ульяновск ти се получи. Ти ще се кандидатираш ли за депутат там?

преди 23 минути, communismatic написа:

Извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Да задам пак въпроса си? Ти малоумен ли си? Питам те, защо след като исках, да ми дадеш пример с институция, която се уповава на въпросната статистика, която на теб ти отърва, ти ми даваш статистика за БВП на глава от населението по ППП? Толкова ли е сложен въпроса или? В смисъл... кажи, че хал-хабер нямаш и по тая тема, аз мисля, че е пределно ясно на абсолютно всеки...

Иначе, щял да ме ограмотява. Оня няма даже идея какво точно цитира. Даже го обърка два пъти, ама иначе щял да ме ограмотява... Толкова е примитивен, че чак е забавен в простотията си.

Не мисля, че институция (особено международна) се уповава на PPI. Както обясних (мисля, че три пъти дотук), те се вълнуват от макроикономика, а не от потребителският паритет в отделните държави - от него се вълнуват (шок!) отделните държави. Затова МВФ се интересува от БВП, а анализаторите в кабинетите на правителствата - от потреблението.

Почна ли да вдяваш? Поне малко?

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Не мисля, че институция (особено международна) се уповава на PPI.

Аха, сега вече не се уповавали. До момента след зададен въпрос от мен "МВФ уповава ли се на подобна статистика?", ти ми даде два линка, които уж трябваше, да докажат, че се уповават. Сега обаче не се уповавали. И за какво ми постна линковете тогава? 3-ти път задавам въпроса си...

Както обясних (мисля, че три пъти дотук), те се вълнуват от макроикономика, а не от потребителският паритет в отделните държави - от него се вълнуват (шок!) отделните държави. Затова МВФ се интересува от БВП, а анализаторите в кабинетите на правителствата - от потреблението.

Естествено, че си "обяснил", ти страшно много ги разбираш нещата. И по тая тема. Та, защо ми даде линковете тогава?

Е, по "вдяване" трудно някой ще те бие тук. То ти така "вдяваше" и по темата за Вучич, та затова и още не си обяснил, какви конкретно са правомощията на един президент в парламентарна република, че да е виновен за някаква паднала козирка на гарата в Нови Сад. Даже не беше наясно и че козирката е паднала преди ремонта, да е завършен. И там беше супер наясно. Да не говорим за Солженицин и жертвите от лагерите, даже не беше наясно и кога е писана книгата му. А уж я беше чел, който те знае.

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Не мисля, че институция (особено международна) се уповава на PPI. Както обясних (мисля, че три пъти дотук), те се вълнуват от макроикономика, а не от потребителският паритет в отделните държави - от него се вълнуват (шок!) отделните държави. Затова МВФ се интересува от БВП, а анализаторите в кабинетите на правителствата - от потреблението.

Ти не разбираш основната цел на такива като него. Не е да ти докаже нещо а да те ядоса. Нали така @communismatic ?

Ще го залееш с тъпотии, само да не покажеш колко си зле. И за самолета няма да кажеш, и за НАТО базата в Ульяновск на антируско по същността си НАТО, а пък ЛИЧНО другаря Poo-tin агитира за него. А аз знаеш обичам да ви припомням такива работи ) Мисля че е време да се кандидатираш за депутат в Нижни Новгород.. е да може и да кажеш че сбърка, но силно се съмнявам, а знаеш че това е коз за мен. И знаеш че ти го припомням ..

преди 7 минути, communismatic написа:

Аха, сега вече не се уповавали. До момента след зададен въпрос от мен "МВФ уповава ли се на подобна статистика?", ти ми даде два линка, които уж трябваше, да докажат, че се уповават. Сега обаче не се уповавали. И за какво ми постна линковете тогава? 3-ти път задавам въпроса си...

Естествено, че си "обяснил", ти страшно много ги разбираш нещата. И по тая тема. Та, защо ми даде линковете тогава?

Ти продължаваш да натискаш на теза, която аз не съм имал - че МВФ (например) много се вълнува от който и да е PPI. Това просто не е вярно, всяка международна институция си гледа макроикономиката и това мисля, че кристално ясно го обясних още в началото на дискусията - можеш сам да провериш.

Е, по "вдяване" трудно някой ще те бие тук. То ти така "вдяваше" и по темата за Вучич, та затова и още не си обяснил, какви конкретно са правомощията на един президент в парламентарна република, че да е виновен за някаква паднала козирка на гарата в Нови Сад. Даже не беше наясно и че козирката е паднала преди ремонта, да е завършен. И там беше супер наясно. А уж я беше чел, който те знае.

Наистина мисля, че "Вучич не е важен в Сърбия", "Вучич хал хабер си няма от главните инфраструктурни проекти в Сърбия" и "Няма как Вучич да е форсирал ремонта на Новосадската гара" са тези, с които олекваш. Избери си други - да ми спориш, че човека, който коли и беси в Сърбия не коли и беси там, само защото чисто формално Сърбия не се води президентска република, е просто смехотворно.

Пак ти напомням - има хора в България, които де юре са просто председатели на парламентарни групи, а министри и председатели на НС ходят при тях "на килимчето".

А има и хора, които са просто управители на фирми, които решават кой да бъде депутат, председател на НС, председател на парламентарни групи и т.н.

Да не говорим за Солженицин и жертвите от лагерите, даже не беше наясно и кога е писана книгата му.

Това си го реши ти, припозна си го и постоянно си го обясняваш. Не мислиш ли, че е малко нелепо да обвиняваш някого, че не знае дали една година е след друга? Но както и да е, да предположим, че просто си се объркал.

преди 39 минути, kosyo написа:

Ти не разбираш основната цел на такива като него. Не е да ти докаже нещо а да те ядоса. Нали така @communismatic ?

Аз искам просто нормална дискусия - спор, за да стигнем до истината. Вместо това получавам по едно "Ти бавноразвиващ ли си?" за всяко нещо, което не разбира или не схваща и по едно "Аааа, без линкове, статии и анализи, искам да ми го напишеш ти с твои думи" за всяко нещо, което е обект на години научен труд.

Както и да е, момчето явно гори в това, което прави тук и в туитъра си и затова е малко по-невъзпитан. Тъпо е за човек, който скоро става на 40 да се държи като пубертет, но всеки с особеностите си - и аз не съм идеален.

Ти пък много ме кефиш как вадиш "предсказанията" на мурзилажа, които тъй убедено и разпалено са писали. Уви, никой вече думичка не обелва за сигурния десант в Одеса, разгрома на степанбандеровците в Харков, смайващите икономически резултати на Русия и зъзнещата от студ Германия.

Никой вече и не хвали Тръмп, впрочем. Уж с Путин си бяха поделили света в Аляска ... как беше ... Сирия за Украйна? Или Венецуела за Украйна? Или Иран за Украйна? Или Куба за Украйна?

Въобще защо вече няма оди в чест на новият САЩ?

преди 8 минути, kaldata1 написа:

Ти продължаваш да натискаш на теза, която аз не съм имал - че МВФ (например) много се вълнува от който и да е PPI. Това просто не е вярно, всяка международна институция си гледа макроикономиката и това мисля, че кристално ясно го обясних още в началото на дискусията - можеш сам да провериш.

Ква теза съм натискал, ти изобщо четеш ли си глупостите, които пишеш?

на 14.04.2026 г. в 19:18, kaldata1 написа:

Та, кой е "натиснал" тезата и каква теза не си имал? )

преди 10 минути, kaldata1 написа:

Избери си други - да ми спориш, че човека, който коли и беси в Сърбия не коли и беси там, само защото чисто формално Сърбия не се води президентска република, е просто смехотворно.

Вучич "коли и беси" в Сърбия? Какви са му правомощията за да "коли и беси", би ли конкретизирал? Ама ако може без копи-пейст, щото пак ще се измъкнеш, понеже си "умен". Та, какви са му конкретно правомощията за да "коли и беси" в Сърбия? )

преди 11 минути, kaldata1 написа:

Пак ти напомням - има хора в България, които де юре са просто председатели на парламентарни групи, а министри и председатели на НС ходят при тях "на килимчето".

Имаш предвид твоят гуру - Кирчо Тъпото, дето пиеше "мазно" кафе в скута на Дебелият? За него ли става дума?

преди 12 минути, kaldata1 написа:

Това си го реши ти, припозна си го и постоянно си го обясняваш.

Моля? Ти дето твърдеше, че Солженицин е чел архивите на КГБ през 90-те години, а книгата е писана през 70-те? И това съм си го решил аз, а не ти с празната си главица?

Гаврата придобива нечовешки размери... 😆

Наистина мисля, че "Вучич не е важен в Сърбия", "Вучич хал хабер си няма от главните инфраструктурни проекти в Сърбия" и "Няма как Вучич да е форсирал ремонта на Новосадската гара" са тези, с които олекваш. Избери си други - да ми спориш, че човека, който коли и беси в Сърбия не коли и беси там, само защото чисто формално Сърбия не се води президентска република, е просто смехотворно.

А има и хора, които са просто управители на фирми, които решават кой да бъде депутат, председател на НС, председател на парламентарни групи и т.н.

Това си го реши ти, припозна си го и постоянно си го обясняваш. Не мислиш ли, че е малко нелепо да обвиняваш някого, че не знае дали една година е след друга? Но както и да е, да предположим, че просто си се объркал.

Аз искам просто нормална дискусия - спор, за да стигнем до истината. Вместо това получавам по едно "Ти бавноразвиващ ли си?" за всяко нещо, което не разбира или не схваща и по едно "Аааа, без линкове, статии и анализи, искам да ми го напишеш ти с твои думи" за всяко нещо, което е обект на години научен труд.

Както и да е, момчето явно гори в това, което прави тук и в туитъра си и затова е малко по-невъзпитан. Тъпо е за човек, който скоро става на 40 да се държи като пубертет, но всеки с особеностите си - и аз не съм идеален.

Ти пък много ме кефиш как вадиш "предсказанията" на мурзилажа, които тъй убедено и разпалено са писали. Уви, никой вече думичка не обелва за сигурния десант в Одеса, разгрома на степанбандеровците в Харков, смайващите икономически резултати на Русия и зъзнещата от студ Германия.

Никой вече и не хвали Тръмп, впрочем. Уж с Путин си бяха поделили света в Аляска ... как беше ... Сирия за Украйна? Или Венецуела за Украйна? Или Иран за Украйна? Или Куба за Украйна?

Въобще защо вече няма оди в чест на новият САЩ?

Нормална дискусия с тия ? Ти ги метна веднага в икономиката)Тябвя да започнеш с нещо по-елвментарно. Примерно:

@communismatic :

1. Разшири ли се НАТО? Знамеш беше писал че нямало да разреши другаря Poo-tin

2. Защо след като НАТО е анти-руZко самия другар Poo-tin дава една база на НАТО в Ульяновск

3. Кой свали самолета на AZAL?

Според мен въпроси са твърде трудно и можеш да и @maxthon да помогне в намирането на доказателства) Аз ще си взема пуканки и ще видя колко виновен ще изляза че няма да може да отговориш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.