Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Да, нещо неясно ли има в поста ми или? Щото ти поначало трудно схващаш, та ако не си го разбрал, мога и да поясня допълнително. Само ми е странно, що рязко спря да пишеш за руския газ, много беше наясно с нещата пък...

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

на 19.04.2026 г. в 21:39, parmobil написа:

Но да оставим Китай и да си говорим за икономическите "успехи" на РФ след започването на СВО. Къде са? И Путин призна (представи си), че показателите са се влошили.

Путлер съвсем оплете конците :

Учете се на икономика от великия стратег , мъгъли ... 😁😁😁

Сещам се имахме един Дани Кирилов дето обръщаше файловете.... Мислех че няма по тъп от него, но ... ето на...

Сещам се как рашистите в Крим се радваха на анексията 2014 г ... "Да хоть камни с небо" , ние сме си в родината....

Ами яжте камъни, яжте нефт...

преди 10 часа, miro20 написа:

Ами яжте камъни, яжте нефт...

И вече е локализиран.... Иначе голяма радост и разбира се перемога...

преди 14 минути, communismatic написа:

Градът е много хубав - Санкт Петербург, особенно с архитектурата си от 18 век. С всички монументални сгради и канали изградени тогава, прави впечатление и до ден днешен. За съжаление доколкото виждам, не се класира дори в топ 20 на най-добрите градове за живеене в света.

https://www.forbes.com/sites/laurabegleybloom/2025/06/18/the-20-best-cities-to-live-in-the-world-according-to-a-2025-report/

Интересна статистика, да. Копенхаген е на първо място. Доста спокоен град, няма никакви мигранти грам...

преди 1 час, communismatic написа:

Интересна статистика, да. Копенхаген е на първо място. Доста спокоен град, няма никакви мигранти грам...

преди 1 час, Gencho 123 написа:

Градът е много хубав - Санкт Петербург, особенно с архитектурата си от 18 век. С всички монументални сгради и канали изградени тогава, прави впечатление и до ден днешен. За съжаление доколкото виждам, не се класира дори в топ 20 на най-добрите градове за живеене в света.

https://www.forbes.com/sites/laurabegleybloom/2025/06/18/the-20-best-cities-to-live-in-the-world-according-to-a-2025-report/

Защо наблягаш на Петербург? Та там не фигурира и нито един американски град! Също така ги няма и Рим, Париж, Берлин, Мадрид, Брюксел… Ти обаче реши да акцентираш че точно Питер го няма… Случаенос? Едва ли

преди 1 час, Gencho 123 написа:

не се класира дори в топ 20 на най-добрите градове за живеене в света.

Щото никой не иска да живее в Русия при Путлер

преди 1 час, ivottoshev написа:

Защо наблягаш на Петербург? Та там не фигурира и нито един американски град! Също така ги няма и Рим, Париж, Берлин, Мадрид, Брюксел… Ти обаче реши да акцентираш че точно Питер го няма… Случаенос? Едва ли

Защото ако обърнеш внимание, отговора ми е към клип който представя Санкт Петербург.

Случаенос? Едва ли😁

преди 6 часа, communismatic написа:

Тя е затова, за да е интересна, и видна за всички. Бях чел някъде, че обикновено Виена и Стокхолм са на първите места, но пък в тази са други градове. Правят се по най-различни критерии, но все едни и същи са на върха по класациите.
Може би по критерий "мигранти" трябва да има също. Между другото съм чувал от хора, че в Женева, почти половината население са чужденци. Вероятно това го прави кофти място за живеене по твоите приказки ? https://www.swissinfo.ch/eng/international-geneva/key-facts-and-figures-on-international-geneva/87726664

преди 2 минути, Gencho 123 написа:

Вероятно това го прави кофти място за живеене по твоите приказки ?

Живял ли си в град, пълен с мигранти?

преди 1 минута, communismatic написа:

Живял ли си в град, пълен с мигранти?

Не знам защо избиваш толкова много към имигрантите. Дадох ти информация, че Санкт Петербург който явно много харесваш, след като и клип пусна тук, не се класира много високо като желано място за живеене. Това, че един Българин е направил клипче, не прави автоматично един град страхотен за живеене. По-меродавно е да се осланяме на някакви международни класации с ясни критерии. Та за мигрантите, не разбирам това фокусиране, аз не съм имигрант и не съм живял в такива градове очевидно. Това ли е най-същественото за теб от всичко изписано - колко мигранти има в един град ?

преди 1 минута, communismatic написа:

Стокхолм, я му обясни малко нещата, че на мен не ми се занимава... :)

Петербург, я му обясни, че не ми се занимава 😄

Ти публукува клипчето за да покажеш колко е велико в Санк Петербург, пък после се насочи веднага към имигрантите. Явно трябва да се измисли класация по която да може и Русия малко да дръпне. Не върви толкова огромна страна а така назад в развитието. Някаква малка Дания или Австрия да имат по-хубави от руските градове. На къде отива този свят, а едно време беше лесно - запада загниваше, ние процъфтявахме.

Не съм се насочил веднага към мигрантите. Тоя дето публикува статистиката беше ти, а не аз. Колкото до мигрантите, нека @Flashback, да ти обясни, за какво иде реч. Аз също мога, но той живее в град, пълен с мигранти и съвсем по друг начин ще звучи от човек, който ежедневно се сблъсква с всичко това. Иначе е много забавно, как абсолютно винаги налапваш въдичката, дето ти я пускам. Направо чупиш всякакви антирекорди в тоя форум...

преди 3 минути, communismatic написа:

Не съм се насочил веднага към мигрантите. Тоя дето публикува статистиката беше ти, а не аз. Колкото до мигрантите, нека @Flashback, да ти обясни, за какво иде реч. Аз също мога, но той живее в град, пълен с мигранти и съвсем по друг начин ще звучи от човек, който ежедневно се сблъсква с всичко това. Иначе е много забавно, как абсолютно винаги налапваш въдичката, дето ти я пускам. Направо чупиш всякакви антирекорди в тоя форум...

Както неведнъж казах, признавам, че твоето ниво е трудно за постигане 😄Всеки ден нови висини постигаш, забележително е. Сега погледнах - прав както винаги - първата ти реакция, че Копенхаген е град пълен с мигранти (не се насочи изобщо веднага) :

image.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.