Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 16 минути, miro20 написа:

Не препоръчвам на никоя копейка тук да позлват рашистките банки .

A онези чуждите банки, за които твърдеше, че са задължително западни може ли да препоръчаш? Колкото до снимките в този пост.... Правиш ли си сметката, че всеки един може да напише този текст и данните в таблиците (включително ти или аз) и без реален източник от кой документ на ЦБ на Русия е "изтекъл" си е чиста проба пропаганда.

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 619,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 29 минути, maxthon написа:

Правиш ли си сметката, че всеки един може да напише този текст и данните в таблиците (включително ти или аз) и без реален източник от кой документ на ЦБ на Русия е "изтекъл" си е чиста проба пропаганда.

Лоботомиро20 няма една истина казана. При него всичко е 100%-това пропаганда.

Последно беше казал, че заради Боташ отиват всеки ден 500млн за Русия:

на 20.04.2026 г. в 19:06, miro20 написа:

Помощ за Украйна, от която зависи неговата безопасност, не иска да дава, но пък всекидневно дава на русия по 500 милиона евро за Боташ.

"любимия" ви Гиркин 😁

преди 41 минути, ivottoshev написа:

Последно беше казал, че заради Боташ отиват всеки ден 500млн за Русия:

Цитат от фейсбук, който коректно съм посочил .

И да, с повечето неща съм съгласен. Ти само това ли "изсмука от пръстите си" ?? Та нали и твоите опорки и на другите путинофилистици бяха че въртим , сучим, все руски газ позлваме ?

Нима отричаш че по Боташ НЕ върви НИТО ЕДНАМОЛЕКУЛА руски газ ? 😁

Нали твърдеше и че във всеки един компютър и всеки един чип има руска суровина ???

Та, поредните ти жалки опити за спекулации и манипулации.

Разирам че много , ама много ви дразни до ниво психическа истерия моите постове, но проблемите са си ваши.

Не съм аз този който вие избрал да сте защитници на рашистките малоумия, на кремълския репресивен фашистки режим, защитници на комунистически и цоциалистически боклуци и т.н. и т.н.

преди 1 час, maxthon написа:

A онези чуждите банки, за които твърдеше, че са задължително западни може ли да препоръчаш? Колкото до снимките в този пост.... Правиш ли си сметката, че всеки един може да напише този текст и данните в таблиците (включително ти или аз) и без реален източник от кой документ на ЦБ на Русия е "изтекъл" си е чиста проба пропаганда.

Разбирам че отново зад ник-а ти седи на смяна петербургски малоумен трол, сложен да отрича всичко до дупка.

Сляпо наивно отричане.

Гърчете се копейки 😁

преди 29 минути, miro20 написа:

"любимия" ви Гиркин 😁

И да, с повечето неща съм съгласен. Ти само това ли "изсмука от пръстите си" ?? Та нали и твоите опорки и на другите путинофилистици бяха че въртим , сучим, все руски газ позлваме ?

Нима отричаш че по Боташ НЕ върви НИТО ЕДНАМОЛЕКУЛА руски газ ? 😁

Нали твърдеше и че във всеки един компютър и всеки един чип има руска суровина ???

Та, поредните ти жалки опити за спекулации и манипулации.

Разирам че много , ама много ви дразни до ниво психическа истерия моите постове, но проблемите са си ваши.

Не съм аз този който вие избрал да сте защитници на рашистките малоумия, на кремълския репресивен фашистки режим, защитници на комунистически и цоциалистически боклуци и т.н. и т.н.

Разбирам че отново зад ник-а ти седи на смяна петербургски малоумен трол, сложен да отрича всичко до дупка.

Сляпо наивно отричане.

Гърчете се копейки 😁

А аз разбирам, че отново си пределно аргументиран

преди 1 час, miro20 написа:

Ясно. Пак "тези думи не са мои" getout

Да разбирам ли че и този път не заставаш ли зад написаното в твоят пост?

на 17.04.2026 г. в 22:54, miro20 написа:

Разбира се че влизам. И чета. Много повече от вас, кухите копейки дето бъкел руски не разбирате .

Четеш ти друг път.

Това от Фридрих Мерц прочете ли го?

""Надяваме се, че в някакъв момент ще има мирен договор с Русия. Тогава е възможно част от територията на Украйна вече да не е украинска", каза Мерц по време на дискусията с ученици в град Марсберг."""

Чий бил Крим не разбрах?

на 27.04.2026 г. в 6:24, miro20 написа:

Ама вие сте големи матросовци . И децата знаят отдавна че се блокира иограничава интернета в рашистан.

Е, нали уж нямало интернет?! Тоя дето го цитираш през 10 минути (Тодор Цветанов), дори твърдеше, че Путин забранявал рутерите в РФ? Ако искаш, мога да ти дам и линк... :)

преди 32 минути, communismatic написа:

Е, нали уж нямало интернет?! Тоя дето го цитираш през 10 минути (Тодор Цветанов), дори твърдеше, че Путин забранявал рутерите в РФ? Ако искаш, мога да ти дам и линк... :)

Това, че Лоботомиро20 цитира някого, не означава че застава зад написаното.

Ето тук например цитира някойси, но не застава зад написаното в собственият си пост:

на 20.04.2026 г. в 19:06, miro20 написа:

Помощ за Украйна, от която зависи неговата безопасност, не иска да дава, но пък всекидневно дава на русия по 500 милиона евро за Боташ.

... толкоз по въпроса за цитатите от неговите постове - те НЕ СТАВАТ!!!

на 25.04.2026 г. в 16:35, ivottoshev написа:

Ами значи верният отговор е "Лондон", а не "Москва" каквато е твоята информация.

Не, не каза причината, а ме прати сам да търся какво си бил казал, и когато открих че си изтъкнал "цензура" като причина:

се започна с едно шикалкавене в три поста поред:

докато накрая не си ПРИЗНА САМ:

Сега въпросът е следният:

Щом вече един път си бил направен на две стинки (един евро цент), що по дяволите пак се буташ у шамарите? speak

Не, не е Лондон.

И се вижда ясно кой шикалкави. Не ми било това, най-ми било строителство. VPN защо се ограничава пак не даваш смислен отговор.

Какво пак си фантазираш, че си снесъл нещо верно? И не съм признал, а те окуражих.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Това, че Лоботомиро20 цитира някого, не означава че застава зад написаното.

Ето тук например цитира някойси, но не застава зад написаното в собственият си пост:

... толкоз по въпроса за цитатите от неговите постове - те НЕ СТАВАТ!!!

Хич не му дреме на сатенените гащички на миро ..ни за Украйна,ни за Русия....важно е да не остане без деньги.....след Борисов... и преди Радев....

преди 1 час, parmobil написа:

Още "добри" новини за РФ - ОАЭ выходят из ОПЕК и ОПЕК+

https://tass.ru/ekonomika/27248735

Ти пък на какво се радваш!?Ако Русия и саудитите увеличат добива цялата работа ще иде ...за сметка на ЕС..

преди 5 минути, Proshark написа:

Ти пък на какво се радваш!?Ако Русия и саудитите увеличат добива цялата работа ще иде ...за сметка на ЕС..

Ама тя схемата на ОАЕ е те да увеличат производство и износ. Стига с втората част от плана им нещата да има как да се случат.

преди 46 минути, Proshark написа:

Едва ли усеща какъв си натресе с този коментар.

преди 2 часа, parmobil написа:

Не, не е Лондон.

И се вижда ясно кой шикалкави. Не ми било това, най-ми било строителство. VPN защо се ограничава пак не даваш смислен отговор.

Какво пак си фантазираш, че си снесъл нещо верно? И не съм признал, а те окуражих.

Що да не е Лондон? Та там се раждат повече Мохамед-чета, от колкото Джон-чета? От това по-точен критерий можеш ли да намериш?

Не даде твоята версия (и продължаваш да мълчиш по въпроса като комуне на разпит). Каза че съм те направил за две стинки по темата. Считам въпросът за приключен.

преди 7 часа, communismatic написа:

Е, нали уж нямало интернет?!

Изглежда само Гиркин няма проблем с интернета в Русия! 🤣🤣🤣

Мирчолинка въобще не се усеща как се самозакопава с фейкометщините, които плещи!

преди 2 часа, Flashback написа:

Мирчолинка въобще не се усеща как се самозакопава с фейкометщините, които плещи!

не са ли прекъснали Русия интернета на Швеция, като прережат някоя оптика по дъното на морето

преди 13 часа, parmobil написа:

Не, не е Лондон.

Meжду другото, кво стана с мигрантите? Правиш ли разлика между мюсюлмани и мигранти? Щото за първи път реши, да избягаш от темата. Не е типично за теб, поначало винаги отговаряш чинно на всички въпроси. И изобщо не пишеш глупости грам.

преди 9 часа, Flashback написа:

Чудя се тука наистина ли не е ясно, че в Русия има държавен контрол върху достъпа на интернет съдържание. Има безброй сайтове в които е обяснено, че интернет доставичиците са задължени да монтират TSPU (Технические средства противодействия угрозам), чрез което пък държавата ограничава кои сайтове, приложение и т.н. не може да се ползват. Ако това не е контрол, не знам кое е. Нещата при тях еволюират през годините и днес са стигнали на съвсем друго ниво, което за обикновенния потребител означава, че има ограничения до определено интернет съдържание (както прецени държавата явно). Има далеч по-сложно техническо обяснение какво са направили ако някой се интересува на такова по-детайлно ниво : https://dev.to/shinomontaz/russias-internet-filtering-infrastructure-evolution-and-architecture-cel

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.