Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 3 часа, kaldata1 написа:

Явно не им е непознато

Статистиката къде е? Нали това те питам...

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 4 минути, communismatic написа:

Статистиката къде е? Нали това те питам...

Ти си я показал много коректно...🤣🤣

преди 23 часа, communismatic написа:

БВП-то на България към настоящият момент е около 100 милиарда долара. Ако го разделиш на 144 милиона прави към 694 долара на глава от населението.

Никой не може да я опровергае...😁все пак си форумен капацитет...🤣

Другари , наистина не разбирам . Нали уж не им бяха забранявали нета , а пък вече им забранявали достъпа до популярни ресурси и банкови апове ако имаш VPN ? Ако случайно взема да отида пак в самая болшая бихте ли ми препоръчали колко телефона трябва да нося със себе си? Поне 2 ги смятам аз - един официален без VPN но с Max и един с VPN но без VK примерно?

https://iz.ru/2078109/valerii-kodachigov-anton-belyi/populyarnye-servisy-chastichno-perestali-rabotat-u-polzovatelej-vpn

Най-накрая им светна защо разни апове правят опити да отварят други несвързани с тях ресурси и искат толкова ненужни права)

преди 4 минути, M.Николов написа:
  преди 23 часа, communismatic написа:

Баалбек, родителите ти брат и сестра ли са?

Целия цитат.

Чудно защо не си отговорила на въпроса.😀

преди 25 минути, M.Николов написа:

Два дебила - направо сила.😀

hush

Санкциите на САЩ срещу руския петрол отново влязоха в сила. Това се случи, след като изтече срокът на отсрочката, предоставена по време на войната в Персийския залив, съобщава Politico, позовавайки се на източници. Преди месец Министерството на финансите на САЩ отмени санкциите срещу „Лукойл“ и „Роснефт“, за да понижи цените на петрола и газа след иранската блокада на Ормузкия проток, припомня изданието.

„Беше глупаво да дадем почивка на руснаците“, казва пред NatSec Daily Даниел Фрид – бивш помощник-държавен секретар в пенсия за Европа, служил както при републиканците, така и при демократите. Той каза, че администрацията е можела да изисква печалбите от руския петрол да бъдат депозирани в сметка, която да се използва само за храна и лекарства, и да намали тавана на цените на петрола, за да намали потока от приходи към Русия. „За да се реши проблемът с петрола на пазара, без да се максимизират руските печалби от него, това бяха две напълно разумни стъпки и администрацията на Тръмп не предприе нито една от тях“, каза още той.

Българопитеците са толкова против либералните ценности, че си мечтаят как Путин ги управлява и доминира. Направо си личи от разстояние обичта ви към него от мокрите ви сънища. 🤣

Стотици китайски работници излязоха на протест в Русия

Но всичко е по плана на Многоходовия...това е предвидено и е съгласно плана Му...😂

преди 2 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Българопитеците са толкова против либералните ценности, че си мечтаят как Путин ги управлява и доминира. Направо си личи от разстояние обичта ви към него от мокрите ви сънища. 🤣

Лондонски тигър, кажи трябва ли да даваме помощ за Украйна, стига ми бяга по тъча... Твоите любимци от пепедофилската измет даже 100 БТР-а им подариха на тия боклуци.

преди 25 минути, nickolaycho написа:

Четете, не си драпайте.......

Кольо, ти даже и текстове ли почна, да пишеш тук, бре? Човек да не повярва... Принципно, разчиташе само на меме-та, понеже възможностите не ти стигаха до някаква нормална дискусия.

преди 11 часа, БаалБек написа:

Ти си я показал много коректно...

Ми, коментирай я тогава? Щото до вчера даже не беше зацепила още, за какво точно спорим. Щом беше останала с впечатлението, че смятам, че България е 150 милиона души.

преди 10 минути, communismatic написа:

Лондонски тигър, кажи трябва ли да даваме помощ за Украйна, стига ми бяга по тъча... Твоите любимци от пепедофилската измет даже 100 БТР-а им подариха на тия боклуци.

Кольо, ти даже и текстове ли почна, да пишеш тук, бре? Човек да не повярва... Принципно, разчиташе само на меме-та, понеже възможностите не ти стигаха до някаква нормална дискусия.

Ми, коментирай я тогава? Щото до вчера даже не беше зацепила още, за какво точно спорим. Щом беше останала с впечатлението, че смятам, че България е 150 милиона души.

Другарю, даже и в СССР е прието общуване между непознати да бъде в учтивата форма ВИЕ, която за чеченец като Вас е непозната! За пръв и последен път се решавам да пиша в тази тема, не ми е на нивото да споря с примати, когато аз съм работил и живял в градовете-герои Киев и Москва /около 17 години!/ Вие сте били блясък в очите на баща Ви. Толкова съм наясно с действителността та, просто нямате представа, желая Ви трудови успехи в колхозната нива!

преди 1 час, communismatic написа:

Да, трябва да продължи помощта за Украйна, защото само те се осмеляват да се противопоставят на руските нашественици.

@Belefor хайде отговори ми на въпроса де, последно българите богати ли са или са бедни? Викаш, че първо много пари изкарвали бизнес анализаторите (14000 ХАХАХАХАХАХ), а после викаш, че нямали пари за нов лаптоп.

преди 6 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Да, трябва да продължи помощта за Украйна, защото само те се осмеляват да се противопоставят на руските нашественици.

Ми, що не си продадеш апартамента на вашите и да дариш сумата на Владимир Зеленски? Къв е проблема?

преди 3 часа, HelpMeGetOut1 написа:

На вас симпатизантите на ПеПеругите не ви ли омръзна да въртите една и съща елементарна плоча?! Аман! Много подценявате нашата интелигентност!

Като дебили повтаряте едни и същи омръзнали ни "страшки" как "ако не приемем еврото - Путин ще ни нападне", сега мантрата е "ако не гласувате за ПП-ДБ - Путин пак ще ни нападне"...

Що за малоумни опорки - не хващат дикиш при мнозинството, затова ще се задоволите с максимум 10-12%.

Аз пак да повторя - ПП-ДБ е вероятно най-голямата трагикомедия в политическият ни живот от много години насам. Ти можеш ли да си представиш, че 99,9% от основните медии са техни, журналистите им ги гледаме на екран почти всекидневно, а в същото време... дори не могат, да хванат и 12-13%, според социологическите проучвания. И то... след като яхнаха протестите от есента. Тотални некадърници и неможачи. Генерал Ниско снощи чета, че не изключвал коалиция с Румен Радев. Каква изненада само...

преди 1 минута, communismatic написа:

Аз пак да повторя - ПП-ДБ е вероятно най-голямата трагикомедия в политическият ни живот от много години насам. Ти можеш ли да си представиш, че 99,9% от основните медии са техни, журналистите им ги гледаме на екран почти всекидневно, а в същото време... дори не могат, да хванат и 12-13%, според социологическите проучвания. И то... след като яхнаха протестите от есента.

Даже реалните им проценти не са 12-13%.

Простата Кирца си го призна в онзи изтекъл запис, че реалните им проценти са около 7%, до 10-12% ги докарват с "ала-бала".

преди 2 часа, Flashback написа:

Като дебили повтаряте едни и същи омръзнали ни "страшки" как "ако не приемем еврото - Путин ще ни нападне", сега мантрата е "ако не гласувате за ПП-ДБ - Путин пак ще ни нападне"...

Що за малоумни опорки - не хващат дикиш при мнозинството, затова ще се задоволите с максимум 10-12%.

Все си мисля, че дебилите бяха тези които скачаха да защитават златния лев, или ни убеждаваха как ЕС ще ни вземе спестяванията с дигиталното евро 😆Да не говорим за стабилния електорат на Пеевски и Герб.

преди 9 минути, Gencho 123 написа:

Все си мисля, че дебилите бяха тези които скачаха да защитават златния лев, или ни убеждаваха как ЕС ще ни вземе спестяванията с дигиталното евро 😆Да не говорим за стабилния електорат на Пеевски и Герб.

Като гледам каква бясна спекула се вихри в България, защитниците на лева излязохме прави, че не беше сега моментът да се набутваме в задлъжнялата Еврозона. Цъфнахте и вързахте с еврото, Ганьо пак се мина, ама се тупа гордо в гърдите, че вече е стопроцентов европеец, нищо че му излиза през носа.

Ах какъв катарзис.... Какъв обрат... Искахте русский мир... яжте си го ...

😁

Такъв катарзис очаква и феновете на "прогресивния льотчик" , агента на рашистктие служби кРадев Боташов.

Който с всичката червена олигархия и мафия, с бобокови, черепи, герговци, ТИМаджии и вся остальная сволочь , ще ни вади от злия Западен лош ЕС и НАТО и ще ни вкарва в евразийския рай и кремълски благодат и ей такъв "русский мир" .

А да, и ще бори .... "олигархията и мафията" ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.