Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Бай Генчо... мани майтапа, ама... колкото повече постове пишеш, толкова повече се доближаваш до титани на мисълта като Баалбек, Мирко Умния, Жорко Умния, тираджията, Косьо Умния, Иван Умния, Пламен Умния и прочее. Между другото, чакам си отговора на въпроса от темата за социализма. Искам да ти се посмея на акъла просто.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 664,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 23 минути, Gencho 123 написа:

Кой друг е завладял нови територии не става ясно - тези държави, някой ги завзе ли,

Да. Примерно за Косово - кравите завзеха територия от Югославия и я подариха на терористите от АОК за да си направят мюсюлманска държава в сърцето на християнска Европа.

преди 29 минути, Gencho 123 написа:

Винаги е удобно да се намери оправдание за това което прави Русия, без изобщо да се коментират нейните действия а се насочим към нещо друго - обикновенно се посочват американците, но в случая много умно - Босна и Косово. Отиваме към разпадането на Югославия и темата с руската агресия занимава в небитието, колко удобно

Нищо не отива в небитието, освен логиката. Милошевич беше нападнат защото искаше да попречи на страната му да се разпадне, а на Зелю се помага. Защо? Народите на ЛДНР нямат ли право на самоопределение?

преди 5 часа, communismatic написа:

Принципно, само мега идиот би смятал, че Европейският съюз и "отбранителният" съюз наречен "НАТО" помага на Украйна, понеже милее за населението в Донбас. Това са опорки на кухи кратуни, които четат "Фактчек" и "Дойче Веле". Нещата са доста по-сложни. Пределно е ясно, че Русия никога няма да влезе в "НАТО", а още по-пределно ясна е и причината за всичко това - ако Русия стане членка на "НАТО", то тогава самата "отбранителна" организация губи смисъла си, понеже няма да имат общ враг. Няма никаква логика, защо геополитическо посмешище като България е член на "НАТО", а една от трите велики сили към настоящият момент, не може, да стане такава, при това още от времето на Никита Хрушчов.
Брюксел помагат на Украйна, понеже е доста удобен момент за крадене чрез военно-промишлените комплекси. Няма такъв филм, че от Европейският съюз не са наясно с тотално корумпираното правителство в Киев и факта, че управляващата върхушка около Владимир Зеленски краде буквално като изоглавено, и то говорим за неща, които бяха отразени дори в западните медии преди една-две години още. Например скандала от есента на миналата година, когато министъра им се хвалеше, че ще се купуват нови самолети от европейските финансови инжекции, а в края на краищата се оказа, че са ремонтирали едни стари съветски ЗИЛ-ове за баснословни пари. Прелюбопитна е и ситуацията около кокаиновият фюрер, тоя очевадно още им е нужен, щом сума ти хора около него опраха пешкира, а той продължава, да излиза чист от всяка ситуация. И то след скандалното интервю от миналата седмица на бившата му PR-ка - Юлия Мендъл. Между другото, доста забавен факт е и че почти във всички интервюта на смятащият се за световна знаменитост - Владимир Зеленски, очите му са кръвясали, а говора му е почти неразбираем, понеже фъфли през цялото време. Интересно, на какво ли се дължи!? Странна работа...
Колкото до Русия и Владимир Путин, според мен, спирането на "Старлинк" беше доста тежък удар за тях, понеже вероятно нямат никаква реална подготовка за украинските дронове по този начин. Доколкото знам, те дронове могат, да изпратят, но само и единствено, ако предварително са набелязали някаква цел, дрона влезе ли навътре в украинска територия става невъзможно, да се управлява от тях. Помислете само какъв удар под кръста е за тях, при положение, че в момента основните бойни действа се водят чрез дроновете. Както и да е, ще видим, до къде ще я докарат. Каква е ситуацията на фронта? Настъпват в района на Лиман, има възможност и за "чувал" по Харковско направление около село Боровая. Ако съдим по данните от "Рибаря" - в момента се намират на 10-12 километра от Славянск и Краматорск (около Рай-Александровка), ще се опитат отново, да обградят наполовина градовете и да ги хванат в клещи, ама съдейки по темпото на настъпление... сигурно ще вземат двата града след 18 месеца. В района на Константиновка вече са минали центъра на града, предполагам, че до краят на лятото ще успеят най-накрая, да го вземат. Купянск остава в сивата зона, там изобщо не са ясни нещата. Герасимов направо си излъга преди няколко месеца, че руската армия го била взела. Още тогава беше ясно, че лъже. Не знам, за какво му беше, да го прави!?
Между другото, ще ми е интересно на заседанието на лицемерната организация ООН, как ще оправдаят действията на украинските боклуци в Старобелск (ЛНР), където украински дронове атакуваха колеж, в резултат на което загинаха към десет души, при това на тийнейджърска възраст. Най-вероятно нищо няма да последва...
Иначе, мантрите, че Русия "губи позорно" са доста забавни. Идват основно от хора с два пръста чело, които всекидневно четат "Офнюз" и "Свободна Европа".

РуZия няма да влезе в НАТО , но другаря Poo-tin иска НАТО база в Ульяновск). Да разбирам че НАТО влиза в RуZия? Отделно че има едни изказвания че можело да влезе

Момче хайде малко по сериозно - вижда се че не ги знаеш нещата ама да не го правим публично достояние сега,а?

P.S. чакам да ми кажеш за сваления самолет и за северно-корейците. Знам че няма да го направиш , но аз имам търпение ;).

преди 4 часа, kosyo написа:

Да разбирам че НАТО влиза в RуZия?

Mи, ако след 250 обяснения, продължаваш, да "разбираш" това, то значи си малоумен? Та, малоумен ли си?

чакам да ми кажеш за сваления самолет и за северно-корейците.

Мисля, че вече обясних, но както се вижда, това няма да ме отърве от безсмисленото ти ме споменаване през 10 минути...

Иначе се обиждат...

преди 31 минути, communismatic написа:

Мисля, че вече обясних

Ама още ли с тази дъвка се занимава?

преди 44 минути, communismatic написа:

Mи, ако след 250 обяснения, продължаваш, да "разбираш" това, то значи си малоумен? Та, малоумен ли си?

Мисля, че вече обясних, но както се вижда, това няма да ме отърве от безсмисленото ти ме споменаване през 10 минути...

Иначе се обиждат...

преди 12 минути, maxthon написа:

Другари , вие намерихте ли северно-корейците или още отричате?

Виждате ли какво става като малоумно вярвате на тъпата руZка пропаганда?

Бъди ти какво става човек зает ли си още с ефекта на 🍌? Не си се издънвал скоро , да няма друг северно-корейшец вече в живота ? Или може би зелена ракета? Знаеш не съм добър аз към тебе, няколко пъти целенасочено ринправя тънки намеци, викам тоя не е вот най-умните ще се закачи, ама не ..

Едно време какво бъди имах а сега ...развалиха ги тия тролки. Едно време бяха по издържливи ;)

Между другото другари много ме разочаровате. Колко дена минаха от историческата среща на другаря Poo-tin (агитираш за НАТО база в Ульяновск) и другаря Си, а никой още не се е похвалил какъв исторически успех е това ? Бива ли така? Няма ли да споделите новини от алтернативната вселена?

https://riamo.ru/news/obschestvo/nikakih-tazikov-prostitutki-moskvy-podnjali-tseny-na-50-iz-za-otkljuchenij-gvs/

Вече има обявени цените на жриците на любовта за икономическия симпозиум в Петербург, но пък и Москва не изостава!

Жриците там вдигнали цените с 50 % там където спрели топла вода за профилактика или направо отказвали да ходят на такива адреси.

Аз залагам че цифровата рубла си оказва влияние ;)

преди 16 часа, communismatic написа:

Между другото, ще ми е интересно на заседанието на лицемерната организация ООН, как ще оправдаят действията на украинските боклуци в Старобелск (ЛНР), където украински дронове атакуваха колеж, в резултат на което загинаха към десет души, при това на тийнейджърска възраст. Най-вероятно нищо няма да последва...

А нещо последва ли след убийството на 24 цивилни в Киев съвсем наскоро ?

Ежедневно рашистан и рашисткия кремълски режим избива по дузина цивилни безразборно из цяла Украйна, далеч от фронта, просто заради терор и геноцид.

Имаше ли последствия и реакции от ООН ?

Повтарям ЕЖЕДНЕВНО .

Та... ?

преди 16 часа, communismatic написа:

Брюксел помагат на Украйна, понеже е доста удобен момент за крадене чрез военно-промишлените комплекси. Няма такъв филм, че от Европейският съюз не са наясно с тотално корумпираното правителство в Киев и факта, че управляващата върхушка около Владимир Зеленски краде буквално като изоглавено, и то говорим за неща, които бяха отразени дори в западните медии преди една-две години още.

Пълни глупости . Да започнем от старите ви опорки как Европа и НАТО подготвяли Майдана и "агресия срещу рашистан" .

Тотални глупости . Даже 10 г след агресията на терористите които анексираха Крим и отцепиха част от Донбас, се оказа че Европа е в доста плачевно военно положение и абсолютно неготова за един мащабен сблъсък.

Как съчетаваш това с малоумщините ви че не рашистан, а Европа и Нато подготвяли ???

Пълен нонсенс.

Второ - Какъв Зеленски бре... Войната започна 2014 г . Тогава дори самия Зеленски не си е мислел че ще е президент. Или че ще "краде и той и Европа от военнопромишления комплекс..

Пълни абсолютни глупости за наивници .

преди 5 часа, kosyo написа:
преди 6 часа, maxthon написа:

Другари , вие намерихте ли северно-корейците или още отричате?

макстонката дето си скъсваше гза да отрича присъствие на севернокорейски войски как би коментирала това :

Ще спори със самия Ким ли ??? Че такива нямало ...

преди 3 минути, miro20 написа:

Ежедневно рашистан и рашисткия кремълски режим избива по дузина цивилни безразборно из цяла Украйна, далеч от фронта, просто заради терор и геноцид.

Буча, да. Там голям ценоцид имаше... Нали за него говориш? ;)

току-що, communismatic написа:

Буча, да. Там голям ценоцид имаше... Нали за него говориш? ;)

Не само там. Това бе малка част от всички военни престъпления, документирани масови гробове и т.н.

Не се хаби да си приопняш старите ви фейкове за мърдащи трупове, кари от огледала с ниска резолюция и т.н.

Стариопровергани рашистки фейкове

За ударите да припомним и едно друго подобно твърдение на рашистката пропаганда, как ВСУ ударили по мирни жители.. а после... паметници на войници ... :

още за луганското общежитие :

Така е, да. Помня, че кмета на Буча не беше разбрал за геноцида там. Излезе в 9 сутринта беше супер радостен, после на следващият ден се оказа, че имало ценоцид, той човека даже не беше разбрал за него. Нали? :)

Помня и че дълго време въртеше мантрата, че Путлер отвлякъл над 700 000 украинчета...

😆😆😆😆

Как се вика УРАА ??

ъръа ъръа ъръаааа :

😁

преди 1 минута, communismatic написа:

Така е, да. Помня, че кмета на Буча не беше разбрал за геноцида там. Излезе в 9 сутринта беше супер радостен, после на следващият ден се оказа, че имало ценоцид, той човека даже не беше разбрал за него. Нали? :)

Помня и че дълго време въртеше мантрата, че Путлер отвлякъл над 700 000 украинчета...

😆😆😆😆

КАзах ти , не се хаби със стари обяснени ваши фейкове.

Относно децата, не аз "въртя мантрата за 700 хил отвлечени деца" , а рашистката ви ВАША омбудсменка МАрия-Белова, която цитирах .

Ако ще спориш с нея, няма ти преча.

Не смятам за пореден път да въртя една и съща плоча в която всички ваши фейкове са обяснени и опровергани .

Питай колегата ти фейкомет тошеффф колко пъти съм го навирал дето кучето се облизва...

Тръгнал си и ти по този път, но просто виж по назад. Всичко си седи .

Мария Белова е казала, че са отвлекли 700 000 деца? Я дай да видя, къде го е казала това нещо? Ти си доста умно момче, определено.

преди 5 минути, miro20 написа:

Относно децата, не аз "въртя мантрата за 700 хил отвлечени деца" , а рашистката ви ВАША омбудсменка МАрия-Белова, която цитирах .

Ако ще спориш с нея, няма ти преча.

Това че пак повтаряш една и съща опорка не означава че тази опорка ще стане истина.

И друг път съм те приканвал да покажеш къде говори "700 хил отвлечени деца", но резултатът винаги е един и същ - хванат в крачка трол

преди 9 минути, miro20 написа:

Питай колегата ти фейкомет тошеффф колко пъти съм го навирал дето кучето се облизва...

Нула пъти. И сега нищо няма да покажеш, така че пак ти ще си този под на кучето опашката

преди 3 часа, miro20 написа:

макстонката дето си скъсваше гза да отрича присъствие на севернокорейски войски как би коментирала това :

Ще спори със самия Ким ли ??? Че такива нямало ...

Сега признавам си че ги ми е кеф да им се подигравам и това си го бях запазил за специални случаи )Ти представяш ли си @communismatic да дава акъл на @maxthon ?

Признавам си, че обичам да гледам как си плюят един на друг , но това вече дори аз не съм предполагал, че ще стигнат до такова съвършенство;)

Ей вие двата що не се вземете накрая? Знаете ли колко неща ще научите само един от друг ?

Кажете сега как да ни ви се подигравам? Вие сте буквално създадени един за друг . ГОРЧИВО!

P.S първият цитат, е да ви докажа, че сте един за друг ;). Бъди ти и той отрича.

преди 1 час, miro20 написа:

HJAwu3HXgAAqzYi?format=jpg&name=small

HJDYoaPWoAASBt9?format=jpg&name=large

image.png

Печат на училището защо го няма? Как тези заповеди се спускат без задължителни реквизити в документите? Как ли? Леко е фалшив този документ... Ама бил пуснат по разни канали и изтрит. Е все някой ще е запазил поне един пост такъв. Сигурно ще може и да го намериш? Успех с намирането му. Да не говорим, ще такива документи се качват на сайта на образователното учреждение сканирани цветно.

преди 1 час, maxthon написа:

Печат на училището защо го няма? Как тези заповеди се спускат без задължителни реквизити в документите? Как ли? Леко е фалшив този документ... Ама бил пуснат по разни канали и изтрит. Е все някой ще е запазил поне един пост такъв. Сигурно ще може и да го намериш? Успех с намирането му. Да не говорим, ще такива документи се качват на сайта на образователното учреждение сканирани цветно.

Бъди , верно ли си показвате със @communismatic разни неща един на друг? Вземате ли предпазни средства поне ,🍌?

преди 19 часа, miro20 написа:

А нещо последва ли след убийството на 24 цивилни в Киев съвсем наскоро ?

Така е, но въпреки това Зеленски и компания не искат войната да приключи. Значи това избиване на цивилни не е болка за умиране. Може да продължи.

преди 2 часа, miro20 написа:

И какво виждаме от тези клипове? Имало Филиал в ЛНР на някаква си организация Войн нали така? Това какво отношение има със Старобелск?

Бъди , верно ли си показвате със @communismatic разни неща един на друг?

Е понв да беше проверил как на сайта на образователното учреждение се качват подобни заповеди. Понеже няма от къде другаде да изтече такава заповед ако наистина има такава. И ще се появи не в този вид, който ни се представя.....

преди 55 минути, maxthon написа:

И какво виждаме от тези клипове? Имало Филиал в ЛНР на някаква си организация Войн нали така? Това какво отношение има със Старобелск?

Е понв да беше проверил как на сайта на образователното учреждение се качват подобни заповеди. Понеже няма от къде другаде да изтече такава заповед ако наистина има такава. И ще се появи не в този вид, който ни се представя.....

Бъди , ама аз не те питам за това. Ти малко объркал и се отново? Аз те питах дали се пазите като си показвате някакви неща с @communismatic в телеграма. Ти верно ли не ми вярваш на мене, че до него опря да те светва на северно-корейци? Бъди, аз тебе кога съм те лъгал че да му се доверяваш на него вместо на него? Ревнувам вече, не толкова от северно-корейците - те са умряла работа, ама тоя жребец вече те загроби с това изказване). Ти на него ли вярваш вече, мислех, че сме приятели;). Кажи ми само колко пъти съм постъпвал аз така с тебе.

Другаря Poo-tin, тия дни яко губи компресия, всичко наред ли е с него?Едно ура да не може да каже като хората

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.