Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Руснаците имат претенции само за 300млрд. Останалите 2.7 трилиона да ги взимат урсулите и да ги дадат на Укрия, вместо да теглят заем от 90млрд, които после и ние, българите, ще трябва да плащаме. Съгласен си, нали?

Те руснаците сега при теб в стаята ли са

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 619,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Какви руснаци бре? Ти съвсем изперка.

229861048_4861582283888944_3710720476920858692_n.jpg

Ясно. Заедно сте.

преди 10 часа, В. Велев написа:

Оставам тук, за да се боря за България. Трябва да я освободим от всички пришълци и предатели като тебе и подобните ти. Само запада възхвалявате и еврогейските му ценности. И умирате за банани.

Капитализма е огледало. :)

на 31.05.2026 г. в 4:35, communismatic написа:

Тошев, ако трябва да бъда максимално обективен, аз лично не виждам, как Русия вече ще спечели тази война. Под "спечели", аз визирам, да вземе цяла източна част на Украйна, което уж беше план-максимум. Това към настоящият момент изглежда напълно като "кауза пердута". Войната вече е съвсем различна, нищо общо няма с могъществото на великата РККА, която смазваше "Вермахта" и Т-34 къртеше паветата пред "Райхстага". Градове като Херсон, Харков, Одеса, Славянск и Краматорск са огромни и с тая война на дронове, руснаците може да ги щурмуват с години. Виждаш колко време се бият за една територия, която е колкото Хасковска област (за последните 12 месеца са взели толкова). Писах го и преди няколко седмици - просто Запада отново изигра Владимир Путин и Русия или просто наблюдаваме някакъв цирк между САЩ и РФ, защото... това е една адски странна война. Наистина не разбирам, защо след като Украйна получава такова мощно рамо от целият обединен Запад, Путин не прибягва до инструментите, които правят украинците. Разбирай удари по Украинската Рада, удари по високопоставени политически и военни фигури и т.н. Оня ден думнаха пак с "Орешник" и какво се случи? Толкова добре думнаха, че още не е ясно, какво конкрено са ударили, а уж беше отговор срещу нападението над колежа в Старобелск. Извинявай, ама с подобно плахо водене на война, Русия ще воюва още десет години. А дали ще издържи руската икономика, няма да коментирам. До преди няколко дни предупредиха ЕС и САЩ, че ще удрят по цели в столицата им и да се махали от там техните представители!? За какво изобщо правиш всичко това!? Каква е логиката, по дяволите!? Аз разбирам, тая държава, да не може, да спечели тая война, а тя може... Определено може. Но ако воюва, както воюва Израел в Газа. Да, звучи гадно, ама май няма друг начин... Тия игрички на СВО определено не вършат никаква работа. Дълго време бях на противното мнение, ама това са фактите. Оня ден слушах изказването на Владимир Путин, абсолютен популизъм... Каква война печелиш, всекидневно ВСУ бомбардират руските градове?! Това не е "печелене"... Тия дронове, абсолютно всякакво ПВО и РЕБ са напълно безпомощни срещу тях.
Само да вметна нещо - изобщо не споделям тезата на някои тъпунгери, че РФ се излагала в Украйна и прочее. Русия води война срещу "НАТО", мисля, че вече е пределно ясно. Води война срещу държава, която е под тотална мобилизация и всячески подпомагана от обединеният Запад. И то кара вече три години с хора на договор. Вижда се при обмяната на трупове от едната и от другата страна, какво е съотношението.

Абсолютно съгласен, може да не ми е приятно, но е така. Но не мисля, че руснаците някога ще воюват като укри, кхмериканци, наглосакси, ислямисти, пример: старец украинец насред полето, два дрона, руски и укр, руския се оттегля, укъра го убива, разлика - това е разликата. И аз неведнъж вече споменах, че Путин е велик политик, но слаб военен, такива са били и хитлер, и Сталин, но са имали велики генерали, а сега - онова с двете бузи допусна грешки, които струваха живота на хиляди руски войници и още си заема мястото, това не може, вторият от миналото отдавна да го е самоубил, даже не и само-. Както казваш, войната не може да бъде спечелена, тъй като целите, поставени пред нея са неизпълними. Добре, Русия ще си върне Донбас, при всички положения, но другите, включени в руската конституция - Запорожие и Херсон ... а втория го бяха взели, като гледам как се развиват нещата и аз не виждам да ги вземат в близките пет години. Но въпросът не е толкова в областите, руснаците отдавна си отидоха в Русия и ще се върнат, когато руските области отново станат руски, въпросът е за основните цели, а те са: денацификация и демилитаризация. Няма как да стане. Целият им свят вече е нацифициран, може да се очаква и милитаризация, но само като производство, никой не иска на умира там, в "смелия" запад, така че за да се изпълнят тези цели, трябва оня свят да се прати на ... оня свят. Успех ще бъде, ако фашизираните управляващи в този свят паднат, така целите ще бъдат постигнати, но като гледам как са се окопали след ковида, това ще е трудно.

И пак съгласен, Русия си води СВО, срещу нея водят война, ами ако това се промени?!

Путьото пак плаши гаргите. Ситуацията на фронта се е закучила и нищо друго не му остава на пикльото освен пак да плаши гаргите.

"Днес украинските гимнастички бяха принудени да стоят и да слушат химна на страна, която бомбардира домовете им, разрушава градовете им и краде детството им всеки ден. Решението да се позволи на руските спортисти да се състезават отново със своето знаме и химн не е "неутрално". Това е пряко унижение за украинските спортисти, които продължават да тренират под сирени за въздушна тревога, затъмнения, тревожност и война. Тези момичета дойдоха да представят страната си с достойнство. Вместо това бяха поставени в ситуация, която обижда тяхната чест, болка и реалност. Спортът не може да съществува извън човечеството. И няма нищо честно в това да се иска от деца, засегнати от войната, да аплодират символите на държавата-агресор. Зад всяка украинска гимнастик днес стои устойчивост, смелост и сила, далеч отвъд самия спорт", написа фотографката на отбора Мария Музиченко, а Краинска сподели публикацията в профила си в Инстаграм.

Още един златен медал взеха рускините - на обръч, вече при жените. Победителка се оказа точно София Илтерякова, която през март направи демонстрацията с обръщането на гърба си към украинското знаме, тогава като състезателка все още с неутрален статут. 

Тук не е Москва, Варна е. Руският химн, знамена и Митрофа...

Европейското първенство по художествена гимнастика беше първото състезание, на което руските и беларуските гимнастички са "реабилитирани" от международната федерация, въпреки че войната в Украйна прод

Хитлер би аплодирал за успешната рашистка пропаганда и успехи на "тихия фронт" .

А на тихия фронт понякога успехите и завладените държави са много повече от реалния фронт с бомби .

България и Грешка робева са прекрасен пример

преди 7 минути, miro20 написа:

"Днес украинските гимнастички бяха принудени да стоят и да слушат химна на страна, която бомбардира домовете им, разрушава градовете им и краде детството им всеки ден. Решението да се позволи на руските спортисти да се състезават отново със своето знаме и химн не е "неутрално". Това е пряко унижение за украинските спортисти, които продължават да тренират под сирени за въздушна тревога, затъмнения, тревожност и война. Тези момичета дойдоха да представят страната си с достойнство. Вместо това бяха поставени в ситуация, която обижда тяхната чест, болка и реалност. Спортът не може да съществува извън човечеството. И няма нищо честно в това да се иска от деца, засегнати от войната, да аплодират символите на държавата-агресор. Зад всяка украинска гимнастик днес стои устойчивост, смелост и сила, далеч отвъд самия спорт", написа фотографката на отбора Мария Музиченко, а Краинска сподели публикацията в профила си в Инстаграм.

Щом на състезания има еврейски и краварски спортисти, трябва да има и руски. Това е. Всичко друго би било проява на двойни стандарти и лицемерие.

С какво са по различни спортистите от Палестина и Ирак, та те да са принудени да слушат еврейският и краварският химн, а укрите да не могат да слушат руският?

преди 12 минути, miro20 написа:

Хитлер би аплодирал за успешната рашистка пропаганда и успехи на "тихия фронт" .

Да, Хитлер би ти аплодирал малоумната ти пропаганда. Нормалните хора обаче ако те разпознаят на улицата биха те заплюли в лицето hit

11 ч  ·

По руските държавни канали признават, че Русия е нападнала Украйна, защото страната е искала да влезе в ЕС.

Какво стана с опорките: "Защитаваме рускоезичното население от репресии."; "8 лет дамбили Бамбас"?! 😆

„Сами нормально жить не умеем и другим не даём“ – Сами не умеем да живеем нормално и на другите не позволяваме.

„И сам не гам, и другому не дам“ – И сам не ям, и на друг не давам.

„Ни себе, ни людям“ – Нито на себе си, нито на хората.

„Собака на сене: сама не ест и другим не даёт“ – Куче на слама: само не яде и на другите не дава.

Обаче Зеленски яко ги изтроли в Петербург.

Докато гласят вътре китайски достижения роботи , дронове и т.н. представяйки ги за свои, Зеленски демонстрира отвън реални тестове и разработки на дронове по рашистките нефтебази .

преди 20 часа, kosyo написа:

След Крим и в Петербург вече се заговори за проблеми с горивата- логистични (

Както Зеленски издаде указ за разрешаване парада на "пабедобесието" на 9 май в Мацква, така и сега май пак Зеленски трябва да издаде указ за пускане на талони и купони за гориво

😁

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Не стига че Claudflare преди време временно обяви MAX, за шпионски сайт ами сега и временно го махнали от Apple store...

Сега временно нямат нотификации

https://tass.ru/ekonomika/27638111

Не виждам проблем- те и без това забраниха вноса ;)

Единият ползва възможно най-малоумните и най-лъжливите източници на информация, другият... акъла му стига единствено до постването на меме-а, а третият всекидневно поства неща, които абсолютно никой не чете. Умен Миро поне го четем, че му се смеем на постовете.

преди 22 минути, communismatic написа:

Единият ползва възможно най-малоумните и най-лъжливите източници на информация, другият... акъла му стига единствено до постването на меме-а, а третият всекидневно поства неща, които абсолютно никой не чете. Умен Миро поне го четем, че му се смеем на постовете.

И най-умния от всички дето до сега се е вързал на всяка тъпотия написана от тъпата руZка пропаганда , но не иска да му се припомня за това, коментира.

Ето за това го обичам това място - прескачате се един друг познавачите ;)

преди 7 часа, nickolaycho написа:

orig-orig-vladimir-putin.jpg

Путлер се обосра още на 24 февруари 1922.

Са само се напъва.

Рашистите като асвабадиха Крим и въведоха комунизъм. Няма бензин и магазините са празни

преди 3 часа, communismatic написа:

преди 4 часа, kosyo написа:

И най-умния от всички дето до сега се е вързал на всяка тъпотия написана от тъпата руZка пропаганда , но не иска да му се припомня за това, коментира.

Ето за това го обичам това място - прескачате се един друг познавачите ;)

Сигурен съм че това е така ,но трябва ли да сме част от Международния икономически форум? Аз мисля ,че трябва.

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Не е ли време и България да се присъедини на Международни...

Германия и САЩ отиват на него, за да спасят „открадната Европа“
преди 4 часа, communismatic написа:

Умен Миро поне го четем, че му се смеем на постовете.

Ами поне да беше казал кое от последния ми пост ти е смешно или кое не е така ?

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Сигурен съм че това е така ,но трябва ли да сме част от Международния икономически форум? Аз мисля ,че трябва.

No image preview

Ами прочети кои са "гостите" де :)

Шрьодер дето е на хранилка при рашистите, Стивън Сегал , някакъв обвинен за изнасилвания фашизоид , и т.н.

От американска страна министъра на "изящните изкуства" ... Това си е чиста подигравка да пратиш такъв на икономически форум.

От по големите и важни - Китай и СА какво мислиш "договарят' ? - как без пари да източат газ, нефт и дървесина.

За талибаните нищо не се казва. А те всяка година са уважавани и канени там.

Кой би седнал до тях ?

Друго бих запитал - а имаше ли РЕАЛНИ икономиески ефекти от този форум предните години ?

Някоя държава или фирми промениха ли си политиките ? рашистите постигнаха ли по високи икономиески ползи и договори от това което и така са се договорили до сега ? - НЕ.

Така че събитието е по скоро да се види какво ще каже путлер, но дори това вече никой не гледа.

преди 36 минути, AAUUXX написа:

Българските русороби със сигурност трябва да отидат.

Форумът в Петербург е известен с това, че е силна пропагандна трибуна на Путьото. Българските русороби не трябва да изпуспускат възможността да се запознаят лично с новите опорки, идващи от Кочината.

преди 3 часа, AAUUXX написа:

No image preview

Свободен си да отидеш, ти на някакъв американец колко се радваха. Но курвите специални за форума са вдигнали цените да те предупредя. А и с една основна тема за дроновете мисля че укранците им показаха кой е иноватора там ;) Отделно че преди време на същия форум са представяли система за мониторинг точно и на дронове. Явно е още в бета версия - за какво са им иначе снайперисти по покривите? Не че свършиха нещо де и те.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.