Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната против семейството - минало, настояще и бъдеще

Featured Replies

преди 28 минути, acnekt написа:

И аз не обичам змии, но това не значи че няма или не съм заобиколен от змии. Или че обичам змиите, само защото съм заобиколен от змии.

Само доказваш думите ми. Значи той все пак обича жените и това което казва, не е това което ти чуваш. Може би нещо със слуха...

• Отговори 677
  • Прегледи 37,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Така както гледам май целта на постове последните две страници е някой да излезе "от кожата си" с цел да бъде санкциониран впоследствие. Не прекалявате ли? Вече и диагнози поставяте.

преди 6 часа, AAUUXX написа:

Нима мислиш, че някой тук се съмнява в твоята мъжественост, макар че психологията казва че човек говори най- много за това което му липсва :D

Изобщо не ми пука кой в какво се съмнява и на кой какво му липсва или му е в повече. То психологията казва и друго, че куче което лае не хапе, ама я иди да го погалиш когато настървено се разлае! Просто казвам, това което казвам и който разбрал, разбрал. Този който не иска или не може да разбере, вари го печи го, все същият "умник" ще си остане и ще се подмазва на жените сред женска компания за да се чувства интелигентен и от страх, някоя жена по-силна от него да не го набие, ако нещо започне без да иска да и противоречи.

преди 6 часа, AAUUXX написа:

От жени, мъже и бик страх нямаш, но от модератори се страхуваш  :lol6:

Не,  от нищо не се страхувам. Като ме баннат, много важно, ще отида на друго място. Форуми бол, а има и такива сайтове без модерация. Ти да видиш, какво се нарича там женомразец. Чак на мен ми дожалява за жените и съм по обран в коментарите си срещу феминизма! Тук си направих акаунт защото видях  интересна тема и когато имам работа с нета служебно или у дома оползотворявам свободното си време. Дори мислех анонимно да спонсурирам с едни 100-200 лв. този форум още в началото, защото видях колко жалки средства са събрали, но вече няма шанс да го направя. Поведението на модераторите феминисти ме отврати. Ти си феминист според постовете ти тук, защитаваш феминистична кауза. Няма лошо, само че това е кауза пердута! Самите феминистични идеи налагани от неолиберализма са противоречиви (оксиморони) и когато чашата на търпението на мъжкия пол прелее ще се случат лоши неща за жените. Дори и да не се стигне до това от белите хетеро-мъже, то тогава "нещастните брадати бежанци" бягащи от войната ще го направят. Те не разбират от политкоректност и не признават разни конституции истанбулски конвенции или феминистични безобразия. Плющят всичко женско дето мърда и после го пращат в отвъдното, ако засегне мъжката чест. Справка:  събитията в Кьолн в Швеция и в други страни в Европа. Тогава обществата ще се осъзнаят и може би ще озаптят самозабравилите се, лумпенизирани и бесни феминистки, на които обществото е делегирало огромни права с които злоупотребяват, като  преяждат с власт и съсипват традиционното българско семейство. Това са предположения по екстраполация и е възможно друго развитие. Никой не знае какво ще е утре, може само да се предполага!

преди 18 минути, herkules2 написа:

Форуми бол, а има и такива сайтове без модерация. Ти да видиш, какво се нарича там женомразец. Чак на мен ми дожалява за жените и съм по обран в коментарите си срещу феминизма!

Херкулесчо , :wub::santa5: иди и купи на жена ти и  всичките ти дъщери подаръци и не пиши небивалици Феминистите  не са най голямото зло и върхът на проблема в този свят. Те са едни слуги и изпълняват нареждания на Глобалистите.

преди 32 минути, nikssi написа:

Така както гледам май целта на постове последните две страници е някой да излезе "от кожата си" с цел да бъде санкциониран впоследствие. Не прекалявате ли? Вече и диагнози поставяте.

Е, те вече три пъти го направиха. Сега го обмислят за четвърти път, и сигурно ще им се получи. Освен женомразец, расист, хомохоб, сега и гинофоб ме изкараха! То аз каквото и да кажа за да се защитя и отговоря на провокацията им, веднага ще цитират точки от правилата тук и конституцията, дето няма връзка с изказвания, които те определят като противозаконна пропаганда! Тогава как ще се получи дебат от различни гледни точки? При последното ми остракиране така и не разбрах как и къде съм нарушил нещо, не че при предното е имало основание? Явно модераторите, които ме остракираха проявяват субективизъм и не преценяват правилно, като действат избирателно или по поръчка на някои потребители. Ако това не е генериране на омраза от оторизираните тук с власт, тогава здраве му кажи!

преди 6 минути, Alletheya написа:

Херкулесчо пак ли си се развихрил :wub::santa5: иди купи на жена ти всичките ти дъщери подаръци не пиши небивалици  !!!

То е ясно кой пише небивалици за жени-богини, владеещи цели цивилизации през бронзовата ера. Всичките ми дъщери са само две и разликата във възрастта им е три години, като и двете са пълнолетни. На жена си подарих тази година почивка на о-в Мавриций за една седмица (тя сама си я избра), която ми струва общо 5 000 евро. На щерките правя подаръци по техен избор за коледа и за нова година. 8-ми март не го броим, тогава само цветя им подарявам. Главата на патриархалното семейство обича членовете му и уважава желанията на всички, само дето такива като Миро, ти и останалите феминизирани опоненти не могат а и няма как да го разберат!

преди 1 час, nikssi написа:

За него има някакъв заговор наречен от НЕГО феминизъм, който ТОЙ или като него хора МЪЖЕ трябва да  изтребват до крак всички,  които са в тази партия, в този заговор. Предимно феминацистки, феминистки. Жени. Тези заговори,  имат за цел да въздейства срещу семейството и да отслаби мъжеството, което крепи семейния уют и семейство. Някакви такива простотии. Не съм лекар, но моите уважение като модератор. Това нормален човек може ли да го мисли? Да го прилага. Изобщо за какво да говорим. Или коментираме.

Феминизмът няма нищо общо със заговор, с убийства, най-малкото да влия на семейството или да го отслаби. Хиляди пъти помолих, да прочете какво изощбо е феминизъм. Какви права са имали жените преди 100 години и сега.

Право на вот, право за откриване на банкова сметка, за прехвърляна на имущество, право на учене, право за упражняване на някои професии. и ....... да не изброявам всичките,  къде тук има заговор срещу мъжете? Заговор за премахване на семейството?

Не желая да споря и спирам с този пост, но бих искал все пак да посоча каква е целта.

Целта на постовете е да НЕ се насърчава насилието от посетители на този сайт, които ще четат постовете писани, от човек които обича и прилага насилието като херкулес, който той доказва своето мъжество, което както посочих по-горе крепи своето семейство,  единствено и само чрез побой, заплахи, клевети. За него да се запази семейството, защото все пак темата е Войната против семейството - минало, настояще и бъдеще, а не ФЕМИНИЗЪМ е някакъв измислен от него патриахат.  Придружен от побоища, викане и чупене на ръце, убийства, терор и такива неща.  Не мога да цитирам всичките му умопомрачителни постове. Който иска да се върне назад и да чете.  Постовете му са свързани само и единствено за прилагане на насилие, тормоз и някакъв измислици, клевети. Дискриминационни и противозаконни.

преди 6 минути, acnekt написа:

Не желая да споря и спирам с този пост, но бих искал все пак да посоча каква е целта.

Целта на постовете е да НЕ се насърчава насилието от посетители на този сайт, които ще четат постовете писани, от човек които както виждам вече има и модернатор привърженик на насилието като херкулес, който доказва своето мъжество единствено и само чрез побой, заплахи. За него да се запази семейството е някакъв измислен от него патриахат. Постовете му са свързани само и единствено за прилагане на насилие, тормоз и някакъв измислици, клевети.

Както вече някой тук каза постовете не доказват нищо. Твоето изказване е както на дявола четящ евангелието! Кога и къде съм казвал: -"Мъже, пребивайте жените защото са жени"? Ето това ще е пропаганда в която ме обвиняваш. За разлика от теб аз посочвам причините за насилието над жените, а не насърчавам без причини всякакво насилие. В случая ти клеветиш мен, като отново предизвикваш или пък молиш някой от модераторите да ме остракира без никаква причина. Излиза, че сайтът ти е бащиния и разполагаш с неограничени правомощия. Кого съм наклеветил? Покажи такъв мой пост? Или с плитки лъжи подстрекаваш отново за следващият ми бан. Как доказвам моето мъжество си е моя работа. А, патриархатът не е измислен, а е съществувал над 10 000 години още след възникването на човечеството до днес и още не си е отишъл. Феминизмът е простотията на новото време и нанесе щети на цялото човечество. Няма да повтарям повече от кого е дирижиран, а при него здрави семейства не съществуват. Масово се живее на семейни начала и когато на мъжа му писне от женски капризи вдига си чукалата и изчезва. За това с феминизъм не се гради семейство. Аз за разлика от теб съм спасявал с физическа сила жена (братовчедка), която можеше да не е между живите сега. Просто тръшнах мъжа и на земята (минавах случайно от там) и само му извих ръцете.....щеше да я убие. От "благодарност" тя свидетелства срещу мен в полицията, и каза че съм пребил мъжа и. Добре че се случи в между блоково-пространство и имаше свидетели, а никой не се намеси за да я спасява. Умните лекари първо лекуват причината за болестта и после самата болест. Неразумните лекари прилагат терапия и след даден редултат болестта се връща отново. За това ИК няма да реши проблема с насилието над жени. Причината за женското насилие е необуздания феминизм, който е придобил чудовищна власт и озлобеност срещу мъжкия пол. Знам, че няма да ме разбереш и си решил да убиеш вестоносеца!

преди 53 минути, herkules2 написа:

То е ясно кой пише небивалици за жени-богини, владеещи цели цивилизации през бронзовата ера.

Чудесно е ,че се грижиш за семейството си и провокациите ти са само виртуални за да дразниш  и насърчаваш дебат.Фиксацията ти обаче в феминизма е нездравословна и той не представлява и 1% от всички 'плаки' разрушаващи този свят.

преди 1 час, herkules2 написа:

То е ясно кой пише небивалици за жени-богини, владеещи цели цивилизации през бронзовата ера.

херкулесчо да пишеш небивалици е занаят .Да казваш истината е рядкост. Управлението им всички  мъжки съобщества не дава плодове и доведе до това в момента да сме на прага на закриването като бяла цивилизация.Това няма нищо общо с  феминисти, или Истанбулски фиксации. Може и да има донякъде, но не и ключово .Макар и вредни за нас те не са основата и същината на геноцидният план срещу белите народи план наричан Каунденхоф -Калерги план за масовото унищожение и изличаване  на бялата цивилизация и раса от лицето на Земята -посредством насилствен геноцид! 

lan.jpg

Image result for kalergi plan.png

plan.jpg

Много е лесно да погледнеш и да видиш кой всъщност стои зад тикането на това в Европа.

klan.jpg

на 11.11.2019 г. в 22:59, Alletheya написа:

И частният случай на попадал си, веднъж , ти даде повода да говориш свободно глупости за общата маса жени! Страшен опит с жените  г-н  Абу-Бакр-Ал-Багради Имате схващанията на Ислямска държава мислене-zip.Май гледането на Турските сериали ви е скопило интелектуално и ви измъчва някаква Турско-Мюсюлманска менталност с това дивашко отношение към жените..Пийте си Прозака моля. Никоя жена не ви е длъжна с нищо и никога няма да бъде.Без жена сте нищо.Без жена няма семейство няма и деца.Набийте си го в кратуната пълна с мюсюманска менталност и турски сериали и вижте какво ви съветва турската поговорка за Този-който си бие жената...Какво му се случва. Женски инженер,нисшо,кухни и печки, изкормени котета. По голяма глупост не бях чела от както съм тук  писано от някакъв ходещ, двукрак оплодител и неграмотен тъпанар на n-ta !!!

Аз пък се чудя, как така се обръща палачинката ... и днес обичаме същия ... :no-no: 

Все бързаме дами и господа! :) 

Не знам какви войни водите, но битките със самия себе си, са най-резултатни и градивни. 

преди 27 минути, Meri Meri написа:

Аз пък се чудя...

Щом не можеш да четеш и вникваш нормално е да не разбираш и да се чудиш. 

преди 1 час, herkules2 написа:

На жена си подарих тази година почивка на о-в Мавриций за една седмица (тя сама си я избра), която ми струва общо 5 000 евро. На щерките правя подаръци по техен избор за коледа и за нова година. 8-ми март не го броим, тогава само цветя им подарявам.

преди 55 минути, herkules2 написа:

Както вече някой тук каза постовете не доказват нищо. Твоето изказване е както на дявола четящ евангелието! Кога и къде съм казвал: -"Мъже, пребивайте жените защото са жени"? Ето това ще е пропаганда в която ме обвиняваш. За разлика от теб аз посочвам причините за насилието над жените, а не насърчавам без причини всякакво насилие. В случая ти клеветиш мен, като отново предизвикваш или пък молиш някой от модераторите да ме остракира без никаква причина. Излиза, че сайтът ти е бащиния и разполагаш с неограничени правомощия. Кого съм наклеветил? Покажи такъв мой пост? Или с плитки лъжи подстрекаваш отново за следващият ми бан. Как доказвам моето мъжество си е моя работа. А, патриархатът не е измислен, а е съществувал над 10 000 години още след възникването на човечеството до днес и още не си е отишъл. Феминизмът е простотията на новото време и нанесе щети на цялото човечество. Няма да повтарям повече от кого е дирижиран, а при него здрави семейства не съществуват. Масово се живее на семейни начала и когато на мъжа му писне от женски капризи вдига си чукалата и изчезва. За това с феминизъм не се гради семейство. Аз за разлика от теб съм спасявал с физическа сила жена (братовчедка), която можеше да не е между живите сега. Просто тръшнах мъжа и на земята (минавах случайно от там) и само му извих ръцете.....щеше да я убие. От "благодарност" тя свидетелства срещу мен в полицията, и каза че съм пребил мъжа и. Добре че се случи в между блоково-пространство и имаше свидетели, а никой не се намеси за да я спасява. Умните лекари първо лекуват причината за болестта и после самата болест. Неразумните лекари прилагат терапия и след даден редултат болестта се връща отново. За това ИК няма да реши проблема с насилието над жени. Причината за женското насилие е необуздания феминизм, който е придобил чудовищна власт и озлобеност срещу мъжкия пол. Знам, че няма да ме разбереш и си решил да убиеш вестоносеца!

Специално за теб и само за теб. Топ 8 на твоите постове. Няма да коментирам. Само ще преразказвам, обобщя и после ще сложа линкове  снимки. 

На 12 юли твой пост. Ти пишеш, че те е гнус от такива жени, които членуват в партия феминизъм, а и те гнус и от  женски нечистотии. Затова и поради тази причина се забранява жената да влиза в молитвен дом, защото ще скверният и ще цапат със своята мръсотия. Жената каквито и закони, да прилигат ще си останат неравностойна и с по-малки възможности. И ако има конфликт между мъж и жена, то е обикновено жената ще бъде убита, пребита от мъжа, защото си е позволила да отреже крилата на орела. Все пак орелът не може да стане гарга.

На 10 юли Жената имала гадна миризма като на умряла риба, развален лук и изгнила ряпа взети заедно

На 11 юли описваш, че жената трябва да носи женски дрехи като поли или забрадки, защото да ходи по-лесно до, на тоалетната.

На 10 юли даваш като похвала и пример мешарето, защото там феминизма се накава със смърт

На 1 юли пишеш жената е некадърна в нищо. Възмущаващ се че не можеш да отвърнеш на удара,  да я смажеш от бой жената, след като жената ти вика, крещи или те упреква в нещо. Заради гадния феминизъм.

На 01 юли Феминизмът е виновен за трафика на деца и органи. Феминизмът е виновен и за разбиване на семейството.

на 05.11 Даваш пример Барневернет и се жалваш защо не е очистил още 20/30 служители

на 06 11 Пак посочваш, че феминизма е виновен за патриархата

https://s19.directupload.net/images/191130/oaancxrp.jpg

https://s19.directupload.net/images/191130/rg4raygt.jpg

https://s19.directupload.net/images/191130/rvbgg6l8.jpg

https://s19.directupload.net/images/191130/vmnhu2xd.jpg

https://s19.directupload.net/images/191130/ertdtxel.jpg

https://s19.directupload.net/images/191130/8j3a5klq.jpg

https://s19.directupload.net/images/191130/lqc7e8sy.jpg

https://s19.directupload.net/images/191130/rtf3ktqa.jpg

преди 5 минути, Alletheya написа:

Щом не можеш да четеш внимателно и да вникваш нормално е да не разбираш и да се чудиш. 

Еее то за всички се отнася, като гледам. Всеки чете и вниква, според възможностите и разбиранията си.

преди 1 час, acnekt написа:

На 10 юли Жената имала гадна миризма като на умряла риба, развален лук и изгнила ряпа взети заедно

На 11 юли описваш, че жената трябва да носи женски дрехи като поли или забрадки, защото да ходи по-лесно до, на тоалетната.

На 10 юли даваш като похвала и пример мешарето, защото там феминизма се накава със смърт

На 1 юли пишеш жената е некадърна в нищо. Възмущаващ се че не можеш да отвърнеш на удара,  да я смажеш от бой жената, след като жената ти вика, крещи или те упреква в нещо. Заради гадния феминизъм.

На 01 юли Феминизмът е виновен за трафика на деца и органи. Феминизмът е виновен и за разбиване на семейството.

на 05.11 Даваш пример Барневернет и се жалваш защо не е очистил още 20/30 служители

И кое не е вярно от казаното от мен? Вадиш от контекста удобни за теб цитати, които не са пълни а са част от коменатите ми. Пак да ти посоча цинизма и лъжите, които скалъпваш по мой адрес. Барневернет са крадци на деца, които винаги могат да продадат за органи или на хомосексуалисти, за да се впишат в понятията за семейство. И не се жалвам за това, че Брайвик не е очистил 20/30 служители, а се учудвам че не е очистил 20/30 служители на Барневерн, което щеше да е справедливо, а не да застреля невинни деца. Пак лъжеш и клеветиш по стария си начен. Да се жалвам е едно, а да се чудя на нещо е друго! Мешерето го посочвам като пример, където феминизъм не може да припари, защото там жените са поставени където им е мястото и женско непристойно поведение се наказва със смърт. В ислямския свят няма мешере, но има шериат. Там също не вирее феминизъм и на мен това ми харесва. Трябва ли да ме наричаш с имена на водачи от Ислямска държава, да ме оприличиш като краен (фундаментален) ислямист, само защото намирам отношението на ислямските мъже към жените за правилно. И аз винаги съм подчертавал дебело, че това мнение си е мое и никой не е длъжен да се съгласява с него. И, защо не трябва да изразявам мнение, което на теб не ти харесва, след като уж всеки може да изразява личното си мнение и да споделя възгледи. Защо искаш дискриминация към мен в този форум? Явно на теб не ти е ясно какщви мръсотии прави феминизмът. Велики и бележити личности са опозорени от кресливи феминистки, които не се спират пред нищо и злоупотребяват с дадената им власт. Посегнаха и на Пласидо Доминго, на учени от Церн, професори с големи постижения в науката, големи спортисти и политици, само за отмъщение и завист към мъжкото превъзходство над женския пол. И как могат да се спрат тези феминистични изцепки освен по начина с който е спряна Гарсия, която ти боготвориш и намираш за нормално да се замерят с фекалии, урина, употребени дамски превръзки и други гнусни вещества мъже и свещени храмове. Говориш за убийството като непростимо престъпление, но само когато мъж убие жена. Когато жена убие пиян мъж във ваната или наръга в сърцето мъж шофиращ кола, това според теб било нейзбежна самоотбрана. Ето ти твоята прокламация на феминизъм и след като аз не съм съгласен подстрекаваш отново модератор с твоите разбирания да ме отстрани, защото не ти изнасят изказванията ми. Давам линкове за статии писани от официални медии, които ти и Миро не приемате за вярни и щом аз ги давам за вас са фейк или остарели и не актуални.

на 06 11 Пак посочваш, че феминизма е виновен за патриархата

Пак нещо не си разбрал. Феминизмът е от 100-150 години насам, а патриархатът е от хилядолетия и още не си е отишъл, а както изглежда няма да си отиде. По скоро ще си отиде простотията-феминизъм, която е наложена от.....знаеш кото, вече n - пъти съм го казвал. А, феминиските се хвалят, че рушали патриархата. Дали ще успеят, как мислиш? Кой и за какво е виновен? Феминизма за патриархата, или заради патриархата възниква феминизмът?

пишеш жената е некадърна в нищо. Възмущаващ се че не можеш да отвърнеш на удара,  да я смажеш от бой жената, след като жената ти вика, крещи или те упреква в нещо. Заради гадния феминизъм.

Това е пак твоя интерпретация и лъжа. Лично аз ще отвърна на удара и то много успешно, можеш да бъдеш сигурен. Казвал съм го и пак ти го повтарям. Гадният феминизъм не може да ме спре, ако ми се наложи да отвръщам на удара, а последствията ще са за предизвикалият ме. Писал съм и пак ще го напиша, че според мен жената не е способна колкото мъжа във всички мъжки професии и не трябва да се допуска присъствието и там. Това е пак мое мнение, така мисля и го казвам. Ти какво мислиш си е твоя работа, а хартата за правата на човека ми дава право да мисля и да се изразявам както ми харесва.

на 30.11.2019 г. в 22:15, herkules2 написа:

И кое не е вярно от казаното от мен? Вадиш от контекста удобни за теб цитати, които не са пълни а са част от коменатите ми. Пак да ти посоча цинизма и лъжите, които скалъпваш по мой адрес. Барневернет са крадци на деца, които винаги могат да продадат за органи или на хомосексуалисти, за да се впишат в понятията за семейство. И не се жалвам за това, че Брайвик не е очистил 20/30 служители, а се учудвам че не е очистил 20/30 служители на Барневерн, което щеше да е справедливо, а не да застреля невинни деца. Пак лъжеш и клеветиш по стария си начен. Да се жалвам е едно, а да се чудя на нещо е друго! Мешерето го посочвам като пример, където феминизъм не може да припари, защото там жените са поставени където им е мястото и женско непристойно поведение се наказва със смърт. В ислямския свят няма мешере, но има шериат. Там също не вирее феминизъм и на мен това ми харесва. Трябва ли да ме наричаш с имена на водачи от Ислямска държава, да ме оприличиш като краен (фундаментален) ислямист, само защото намирам отношението на ислямските мъже към жените за правилно. И аз винаги съм подчертавал дебело, че това мнение си е мое и никой не е длъжен да се съгласява с него. И, защо не трябва да изразявам мнение, което на теб не ти харесва, след като уж всеки може да изразява личното си мнение и да споделя възгледи. Защо искаш дискриминация към мен в този форум? Явно на теб не ти е ясно какщви мръсотии прави феминизмът. Велики и бележити личности са опозорени от кресливи феминистки, които не се спират пред нищо и злоупотребяват с дадената им власт. Посегнаха и на Пласидо Доминго, на учени от Церн, професори с големи постижения в науката, големи спортисти и политици, само за отмъщение и завист към мъжкото превъзходство над женския пол. И как могат да се спрат тези феминистични изцепки освен по начина с който е спряна Гарсия, която ти боготвориш и намираш за нормално да се замерят с фекалии, урина, употребени дамски превръзки и други гнусни вещества мъже и свещени храмове. Говориш за убийството като непростимо престъпление, но само когато мъж убие жена. Когато жена убие пиян мъж във ваната или наръга в сърцето мъж шофиращ кола, това според теб било нейзбежна самоотбрана. Ето ти твоята прокламация на феминизъм и след като аз не съм съгласен подстрекаваш отново модератор с твоите разбирания да ме отстрани, защото не ти изнасят изказванията ми. Давам линкове за статии писани от официални медии, които ти и Миро не приемате за вярни и щом аз ги давам за вас са фейк или остарели и не актуални.

Пак нещо не си разбрал. Феминизмът е от 100-150 години насам, а патриархатът е от хилядолетия и още не си е отишъл, а както изглежда няма да си отиде. По скоро ще си отиде простотията-феминизъм, която е наложена от.....знаеш кото, вече n - пъти съм го казвал. А, феминиските се хвалят, че рушали патриархата. Дали ще успеят, как мислиш? Кой и за какво е виновен? Феминизма за патриархата, или заради патриархата възниква феминизмът?

Това е пак твоя интерпретация и лъжа. Лично аз ще отвърна на удара и то много успешно, можеш да бъдеш сигурен. Казвал съм го и пак ти го повтарям. Гадният феминизъм не може да ме спре, ако ми се наложи да отвръщам на удара, а последствията ще са за предизвикалият ме. Писал съм и пак ще го напиша, че според мен жената не е способна колкото мъжа във всички мъжки професии и не трябва да се допуска присъствието и там. Това е пак мое мнение, така мисля и го казвам. Ти какво мислиш си е твоя работа, а хартата за правата на човека ми дава право да мисля и да се изразявам както ми харесва.

Отново простотии. Нямах време да ги прочета докрай.
За теб измисления от теб патриархат е добре. Намерил си жертви. Радвам се. Това е твое мнение.

Има жени,които искат да учат, да се развиват, да работят, да гласуват и да участват в политиката.  
 Твое е тяхно мнение и желания , както имаш и ти мнение и те имат мнение. Защо да се зачита само твоето мнение? Само защото си мъж ли?

Отново простотии. Нямах време да ги прочета докрай.
За теб измисления от теб патриархат е добре. Намерил си жертви. Радвам се. Това е твое мнение.

Ако патрирхатът е само измислен от мен и не съществува, тогава срещу кого и какво се борят феминистките? На мен не ми трябват жертви от женски пол. Напротив! Защитавам жените от тях самите.. Патриархът защитава семейството си, а държавата е едно голямо семейство, състоящо се от много малки такива!

Има жени,които искат да учат, да се развиват, да работят, да гласуват и да участват в политиката.  
 Твое е тяхно мнение и желания , както имаш и ти мнение и те имат мнение. Защо да се зачита само твоето мнение? Само защото си мъж ли?

И кой ги е спрял тия жени, дето искат да учат, да се развиват и да работят. Моето мнение си е мое, а твоето си е твое! Политиката не е за жени, и колкото и много да искат, не трябва изобщо под никакъв предлог да се допускат от мъжете в нея, за да не пръскат отровата на феминизма. Това пак е мое мнение. Пресен пример е Меркел, Мей, Хилари, а сега се изцепи и Урсула. (Според нея, трябвало жените да са повече от мъжете в брюкселското правителство). А, когато жена реши, че иска да работи в мъжка професия, трябва да има данни за това, а не да я пускат да работи, само защото е искала и защото била равноправна, а е неспособна, без нужните качества заради несъвършената си физиология. Моите щерки също учат (малката) и работят (голямата), а аз ги издържам според възможностите си. Но никога няма да допусна да станат пожарникарки, полицайки, професионални шофьорки, тираджийки, и ред други мъжки професии, колкото и да искат, а и съм сигурен, че никога няма да поискат. И, да! Защото съм мъж-глава на семейството си, трябва да се зачита само моето мнение, за което единствено аз нося отговорност! Като толкова много си знаеща, трябва да ти е известно, че в Иран вишистите са 60/40% жени/мъже, но няма и 10% от тези женски вишисти, на които мъжете са разрешили да работят. И как ти се струва? Дали там животът на обществото е по-лош от колкото тук в България? Трябва ли пак да ти напомня, колко "струва" женският инженер, който не прави разлика между ток и напрежение или между болт и гайка? Това, че жената има висше образование не значи, че може да работи качествено като мъж с висше образование в инженерна специалност! Има си мъжки и женски роли, които природата е определила. Когато ролите се разменят се влошава качеството на живот, а техническият прогрес се забавя!

на 30.11.2019 г. в 23:15, herkules2 написа:

Вадиш от контекста ....

То па един контекст - миришели ти жените на развалена риба ...... какъв контекст бълнуваш с толкова увредения си мозък, че кога правиш секс с жена си, слагаш противогаза.

преди 2 часа, sound написа:

То па един контекст - миришели ти жените на развалена риба ...... какъв контекст бълнуваш с толкова увредения си мозък, че кога правиш секс с жена си, слагаш противогаза.

Не всички жени миришат тъй отвратително!!! Моята жена и щерките са чистоплътни от всякъде. У дома имам 5 санитарни възли,  4 от тях са с душове, три от които са просторни бани с всичко необходимо. А и те не излъчват тази отвратителна специфична миризма както 80% от другите жени. Я влез в един шивашкси цех само с жени-шивачки, особено в зимния период и ще разбереш на какво мирише. Аз не бих издържал там дори и 10 минути. Ще повръщам после цял ден! Виждам, че и ти си радетел за феминизъм и целта ти е както на Миро и останалите, дето искат модераторите да ми запушат устата, за да не  показвам кирливите ризи на това утопично безумие!

преди 4 минути, herkules2 написа:

А и те не излъчват тази отвратителна специфична миризма както 80% от другите жени. 

Е тука изби рибата с прашка, ще ти стана фен да знаеш :D

преди 2 часа, sound написа:

с толкова увредения си мозък, че кога правиш секс с жена си, слагаш противогаза.

Добра е идеята, но може просто да предпочита друг пол, затова да говори така за жените. 

преди 21 минути, herkules2 написа:

Не всички жени миришат тъй отвратително!!! Моята жена и щерките са чистоплътни от всякъде. У дома имам 5 санитарни възли,  4 от тях са с душове, три от които са просторни бани с всичко необходимо. А и те не излъчват тази отвратителна специфична миризма както 80% от другите жени. Я влез в един шивашкси цех само с жени-шивачки, особено в зимния период и ще разбереш на какво мирише. Аз не бих издържал там дори и 10 минути. Ще повръщам после цял ден! Виждам, че и ти си радетел за феминизъм и целта ти е както на Миро и останалите, дето искат модераторите да ми запушат устата, за да не  показвам кирливите ризи на това утопично безумие!

Бил съм в интендантско обслужване в град София и не съм усетил такава миризма или смрад. Там течеше усилен труд на минимална работна заплата. Приятна компания и хора. Супер!

Ето тук

Supply Services Ltd.
ul. "Damyan Gruev" 29А, 1606 Sofia Center, Sofia, Bulgarien
+359 2 952 5215
https://goo.gl/maps/8Y2yfbTEwRkNX7x76

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Е тука изби рибата с прашка, ще ти стана фен да знаеш :D

Добра е идеята, но може просто да предпочита друг пол, затова да говори така за жените. 

Ако предпочитах друг пол, нямаше да се оженя преди 26 години и щях да се гримирам, да си сложа забрадка или да си лакирам ноктите, но де толкоз акъл у теб, за да го проумееш. По писанията ти, ти май предпочиташ другия пол и не смееш да си признаеш, за това подкрепяш феминизма, хомосексуализма и разни джендърски конвенции!

преди 6 минути, herkules2 написа:

Ако предпочитах друг пол, нямаше да се оженя преди 26 години и щях да се гримирам, да си сложа забрадка или да си лакирам ноктите, но де толкоз акъл у теб, за да го проумееш. По писанията ти, ти май предпочиташ другия пол и не смееш да си признаеш, за това подкрепяш феминизма, хомосексуализма и разни джендърски конвенции!

Сигурно, искаш да кажеш или напишеш от твоя или същият пол, защото си мъж. Долколкото разбрах от брътвежите. Другия пол трябва да е женския.

Защо хората, които харесват и предпочитат същият пол си боядисват ноктите ли? Това някакво задължение ли е? Заповед?

преди 2 минути, herkules2 написа:

и щях да се гримирам, да си сложа забрадка или да си лакирам ноктите, но де толкоз акъл у теб, за да го проумееш. 

Ето в това ти е пропуска значи :D

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Ето в това ти е пропуска значи :D

О, аз нямам пропуски, но ти може да имаш. Кой знае.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.