Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната против семейството - минало, настояще и бъдеще

Featured Replies

преди 2 минути, herkules2 написа:

Сега да не ме остракираш и ти? Искаш да ме е страх от жените с власт ли? Няма да стане. Има и други сайтове, където модовете не са феминисти!

Нали знаеш една патка като много мислила, какво и се е случило?

Тази Кузнецова ще умре само като си поема въздух, защото ще остане в безвъздушно пространство.

Престани да обиждаш и нападаш, клеветиш.

• Отговори 677
  • Прегледи 37,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, acnekt написа:

https://www.parliament.bg/bg/const

Чл. 6.
(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

Е, и? Какво от това? В какво ме упрекваш? Пак ли подбуждаш модеранторите да ме баннат?

преди 4 минути, acnekt написа:

Престани да обиждаш и нападаш, клеветищ.

Пак питам??????????????????????????Кого съм обидил, нападнал и наклеветил? Или за теб всяко мое мнение е обида нападение и клевета?

Е, и? Какво от това? В какво ме упрекваш? Пак ли подбуждаш модеранторите да ме баннат?

Постояно проповядваш противозаконни действия, заблуди. Обиждаш и клеветиш. Езикът на омразата няма да ти помогне с аргумените, които имаш или искаш да кажеш.

Тези клишета отдавна се изтъркаха. Насилието над жените било поради липса на умствен капацитет у мъжа за опониране?!? Да не се окаже сега, че и Айнщайн е жена? И когато жена ти каже, че ще те тикне в затвора без причина, когато си пожелае, защото законът е на нейна страан, как ще опонираш на това? 

Нищо не се е изтъркало, това е истината, ако имаш капацитет да опонираш с думи няма да посегнеш физически, физически посягат тези които нямат друго като средство или иначе казано ограничени хора. Според твоята логика, ако някой е на различно от теб мнение ти би го пребил зареди което?!  Мисля, че това едва ли се случва в реалноста ти. 

преди 6 минути, herkules2 написа:

Никой не помисля, аджеба защо този мъж е набил жената? Дали не го е предизвикала с нагло поведение и с чувство на безнаказаност и недосегаемост, защитавана от закона? 

Какво може да предизвика насилие, че да набиеш или нещо по тежко жена, която е ясно че може да набиеш, е освен ако не е цитираната жена от горния ми пост. Закона не защитава никой по отношение на насилие и той е еднакъв за мъже и жени, не знам ти как си стигнал до това си заключение. 

преди 9 минути, herkules2 написа:

Да не би преди феминизма мъжете да са пребивали от бой и убивали жените както сега? Имам предвид женсксите мнения у дома и уважавам желанията на жените, но аз вземам всички решения.

Да винаги е имал таквиа случай, мисюиш че са били по - малко защото до преди интернет ерата информацията стигаше частично до нас в световен мащаб и не само. Уважаваш жена си пък не и даваш право на глас и ти вземаш решенията, това е оксиморон. 

преди 9 минути, herkules2 написа:

Нали знаеш една патка като много мислила, какво и се е случило?

Нямам представа какво се е случило, на този урок не съм бил :speak:

преди 3 минути, acnekt написа:

Постояно проповядваш противозаконни действия, заблуди. Обиждаш и клеветиш. Езикът на омраза няма да ти помогне с аргумените, които имаш или искаш да кажеш.

Значи нямам право дори и на отговор. Езикът на омразата го налагаш ти. И аз мога да кажа за теб, че обиждаш и най-вече клеветиш, с цел да ме баннат, защото говоря срещу феминизма. И да, мразя феминизма и няма причина да го заобичам. Феминистки като теб говорят с езика на омразата, като подбуждат междуполова омраза, вживявайки се на съдници на тези, които не са съгласни с феминистичните извращения спрямо мъжете!

Жените им са полага бой, три пъти дневно. Без лекарско предписание. С рецепта, до 6 пъти дневно. Лечението продължава до изчезване на симптомите. Пише го в Библията.

преди 8 минути, acnekt написа:

Постояно проповядваш противозаконни действия, заблуди. Обиждаш и клеветиш. Езикът на омразата няма да ти помогне с аргумените, които имаш или искаш да кажеш.

Тестостерона му е в повече, виж че никой не  може да му опонира, ни жена, ни мъж. 

преди 3 минути, herkules2 написа:

Значи нямам право дори и на отговор. Езикът на омразата го налагаш ти. И аз мога да кажа за теб, че обиждаш и най-вече клеветиш, с цел да ме баннат, защото говоря срещу феминизма. И да, мразя феминизма и няма причина да го заобичам. Феминистки като теб говорят с езика на омразата, като подбуждат междуполова омраза, вживявайки се на съдници на тези, които не са съгласни с феминистичните извращения спрямо мъжете!

Прочети какво е феминизъм, явно не си добре запознат с този термин 

преди 5 минути, _Belial_ написа:

Жените им са полага бой, три пъти дневно. Без лекарско предписание. С рецепта, до 6 пъти дневно. Лечението продължава до изчезване на симптомите. Пише го в Библията.

Недей, че ше иде утре за рецепта от JP :D

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Нищо не се е изтъркало, това е истината, ако имаш капацитет да опонираш с думи няма да посегнеш физически, физически посягат тези които нямат друго като средство или иначе казано ограничени хора. Според твоята логика, ако някой е на различно от теб мнение ти би го пребил зареди което?!  Мисля, че това едва ли се случва в реалноста ти. 

Ти отново преекспонираш по същия начинмнението ми и преиначаваш нещата, защото отново приканваш модератор да ме банне. Няма повече да ти отговарям, защото ти знаеш отговора ми. Пак пееш старата песен.

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Какво може да предизвика насилие, че да набиеш или нещо по тежко жена, която е ясно че може да набиеш, е освен ако не е цитираната жена от горния ми пост. Закона не защитава никой по отношение на насилие и той е еднакъв за мъже и жени, не знам ти как си стигнал до това си заключение.

Отдавна отговорих и на това, ясно е, че искаш отново да ме остракират. Жалко, че сме в един бранш може би, и сигурно имаме еднакво хоби!

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Да винаги е имал таквиа случай, мисюиш че са били по - малко защото до преди интернет ерата информацията стигаше частично до нас в световен мащаб и не само. Уважаваш жена си пък не и даваш право на глас и ти вземаш решенията, това е оксиморон. 

Информацията в интернет е над 80% дезинформация. Да говориш за дискриминация и в същия момент да налагаш "позитивна дискриминация......ето това е оксиморон!

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Недей, че ше иде утре за рецепта от JP :D

Се окаже че джипито е жена и я втасахме отсекъде.

Иначе за опонирането хич не си прав. Тва да спориш с жена... Успех братче! Ко не ти се прииска да я убиеш, щи се прииска да се самоубиеш. Или да се напиеш. Или да я... тва не съм оторизиран да го кажа.

Жената се отказала да бъде жена и направила първата крачка да бъде МЪЖ(Богоизбрана) и си купула от отдела за мъж - панталон, риза, тениска  и джинси, а мъж той вече е мъж, защо иска да бъде едно стъпало по-надолу и ще си купува нещо от женския отдел. Женска самобръсначка. Ауууууууууууу. Ужас. Деградация. Той вече е имал късмет и съдбата да се роди мъж, няма работа там.

преди 12 минути, _Belial_ написа:

Внимавай какво и как говориш! Ще те баннат за противозаконна агитация, дискриминация, склоняване към насилие и нарушаване на конституцията. Ей сега ще ти напишат правилата, където не трябва да говориш, неща които са за кусурите на жените. За жените както за умрелите. Или само добро, или нищо!

Информацията в интернет е над 80% дезинформация. Да говориш за дискриминация и в същия момент да налагаш "позитивна дискриминация......ето това е оксиморон!

Имах предвид, че до преди 20г сме получавали по - малко информация за случай на насилие от мъж към жена и обратното, именно зареди по- трудния новинарски обмен между отделните държави, за разлика от сега. Тоест статистиката по отношение на насилито ти не е вярна за преди и сега. 

преди 1 минута, herkules2 написа:

Внимавай какво и как говориш! Ще те баннат за противозаконна агитация, дискриминация, склоняване към насилие и нарушаване на конституцията. Ей сега ще ти напишат правилата, където не трябва да говориш, неща които са за кусурите на жените. За жените както за умрелите. Или само добро, или нищо!

Ми нека. Малко разнообразие да има, че досега само "обиди и вулгарни думи", а обидените "светци" все едни и същи кухарки.

преди 18 минути, _Belial_ написа:

На теб почивка в ГУЛАГ

преди 4 минути, acnekt написа:

Жената се отказала да бъде жена и направила първата крачка да бъде МЪЖ и си купула от отдела за мъж - панталон, риза, тениска  и джинси, а мъж той вече е мъж, защо иска да бъде стълбица по-надолу и ще си купува нещо от женския отдел. Женска самобръсначка. Ауууууууууууу. Ужас. Деградация. 

Не, нарича се феминизация! Щом жените не можаха да станат мъже с панталони, ризи, тениски и джинси, тогава мъжете трябва (според феминистките) да станат жени, за да са половете равни, равностойни и равнопрпавни!

преди 1 минута, acnekt написа:

На теб почивка в ГУЛАГ

Искам в Гуантанамо! Аз имам права!!!

преди 3 минути, _Belial_ написа:

Се окаже че джипито е жена и я втасахме отсекъде.

Иначе за опонирането хич не си прав. Тва да спориш с жена... Успех братче! Ко не ти се прииска да я убиеш, щи се прииска да се самоубиеш. Или да се напиеш. Или да я... тва не съм оторизиран да го кажа.

Каквато и да е жена, в смисъл колкото и да приказва на автоматична, можеш да и опонираш когато си прав в това за което се спори, ако и набиеш шамарите това с какво ще е от полза в спора, няма да си прав в никакъв случай, няма и да е от полза за никой от участниците. Говорим принципно нали, че има такива които умишлено, целенасочено търсят да те извадят от обувките е така, но пак не ти дава право да я биеш, защото не постига нищо с това. 

Не, нарича се феминизация! Щом жените не можаха да станат мъже с панталони, ризи, тениски и джинси, тогава мъжете трябва (според феминистките) да станат жени, за да са половете равни, равностойни и равнопрпавни!

Нарича се простотия. Пак ти казвам, прочети какво е феминизъм. Явно не си запознат.  Все аз да кажа мразя музиката. Кой жанр, инструмент, какво по-точно не ми харесва?

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Имах предвид, че до преди 20г сме получавали по - малко информация за случай на насилие от мъж към жена и обратното, именно зареди по- трудния новинарски обмен между отделните държави, за разлика от сега. Тоест статистиката по отношение на насилито ти не е вярна за преди и сега. 

Абе друго имаш предвид ти, ама няма повече да ти отговарям. Живял съм по онова време, и не съм видял насилие към баба ми и майка ми, на които дължа патриархалното си възпитание!

преди 2 минути, _Belial_ написа:

Искам в Гуантанамо! Аз имам права!!!

Хитър си, искаш при Киро жартъ през зимата :D

Абе друго имаш предвид ти, ама няма повече да ти отговарям. Живял съм по онова време, и не съм видял насилие към баба ми и майка ми, на които дължа патриархалното си възпитание!

Да тя баба ти ще бие тъпана и ще ходи да се оплаква из съседите за един шамар примерно. Това, че не виждаш не значи че е нямало. Аз пък съм виждал. 

Едва ли те са те възпитали на това ти отношение към жените, още повече че самите те са  жени. 

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Хитър си, искаш при Киро жартъ през зимата :D

Бе няма значение, важното е да не ми се нарушават правата!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.