Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната против семейството - минало, настояще и бъдеще

Featured Replies

Минотавърът на неолиберализма или за българските деца и законотворчеството по норвежски образец

Много добра статия!

• Отговори 677
  • Прегледи 37,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Друго си е да изкараш 1.5 хил. ученици на "детски кръстоносен поход"  и 8 км  да ходят в дъжда с молитви "за добри оценки" :)

https://www.kasparov.ru/material.php?id=5D888C6C241F6

Което се провежда там ежегодно почти .

Тая женица от кой инкубатор я извадиха?

https://bultimes.bg/ekaterina-zaharieva-shte-se-suobrazyavame-samo-s-detsata-ne-s-roditelite/

Цитат

На събитието Захариева казва: “България залага на два принципа при реформата, свързана с децата в риск: всички действия на държавата трябва да са насочени единствено в интерес на детето, не на родителите, настойниците, попечителите или социалните служби, и, второ, самото дете трябва да участва в процеса на вземане на решения за неговото бъдеще

Вървят по пълна програма. Прескочиха ИК, но нищо нямат намерение да подминат. Идеята е никое дете да не остане назад, на всички деца да турят ръка пряко родителите.

• 1 месец по-късно...
преди 1 час, Мойра написа:

Няма да стане тяхната при нас. На норвежкото насилие срещу семейството и законната кражба на деца лесно може да спре, като се отвърне с физическо насилие и то масово от страна на потърпевшите. Андреш Брайвик е показателен случай, но просто е сбъркал целта. Я, да беше очистил 20-30 служители на Барневернет и после да излезе с призив и други да го последват, като изтъкне причината заради която е действал по тоя начин! Тогава друга песен щяха да запеят властелините, дето се чустват безнаказани да крадат деца, като им се припомни, че никой не е безсмъртен!

Цитат

Обръщам се към модератора-разсилният, който (според мен) без причина ме отстрани цял месец заради сравнение в преносен смисъл, като изказах мнение, че всяко нещо, каквото и да е си има стойност. Пример: - "Дори и боклукът има стойност, когато се работи по безотпадъчна технология." А, вече кой кого намира за боклук си е лично негово мнение. Коментарът ми да не се счита за пропаганда, макар че пропагандата не разбрах тук дали е забранена. Точките по които се определя, като зловредна са доста относителни, и по презумпция всеки неудобен е виновен, когато модераторът избирателно го реши! Лично тук не съм обидил никого, освен репликите ми към Миро, който се чувства също безнаказан, а може би той да е и модераторът!

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/frapirasht-sluchaj-na-obidi-i-nasilie-nad-dete-v-iasla-v-sofiia-2195879

Ето го резултатът, когато децата доброволно са оставени от родителите си на грижите на държавата, а какво остава, когато такива като Барневернет им ги отнеме и даде за отглеждане или продаде!

преди 1 час, Мойра написа:

В статията ти казва ли се че децата са върнати на румънското семейство ?

Май не.

т.е. субективна журналистика със целенасочена пропаганда.

Мен ми е странно че обект на тази яростна  пропаганда е държавата, призната за най добра за :

Цитат

Норвегия е най-добрата държава за майчинство в света. Това показва 16-атата годишна класация на международната неправителствена организация Save the Children. Резултатите се огласяват на Световния ден на майката (да не се бърка с 8 март). От изследваните 179 държави сред първите десет са всички скандинавски държави, което едва ли изненадва някого. Миналогодишната победителка Финландия отстъпва първата позиция на Норвегия.

Списъкът на топ 10 включва: Норвегия, Финландия, Исландия, Дания, Швеция, Холандия, Испания, Германия, Австралия и Белгия.

САЩ са едва на 33-о място.

България е още по-назад - заема позиция №44. 

преди 21 минути, herkules2 написа:

освен репликите ми към Миро, който се чувства също безнаказан, а може би той да е и модераторът!

image.png.b27f7f5b35059dea19ec05d42d10ebc1.png

преди 24 минути, herkules2 написа:

Ето го резултатът, когато децата доброволно са оставени от родителите си на грижите на държавата, а какво остава, когато такива като Барневернет им ги отнеме и даде за отглеждане или продаде!

По добре не се обаждай. Не стига че си пример за явна и целенасочена пропаганда на омраза и дискриминация на жените, пропаганда на насилието , на ислямистки приципи спрямо жените и децата... и т.н.. ами и се обаждаш точно за това , СРЕЩУ което е създадена ИК и др законови защитни механизми .

Между другото, какво стана, измислиха ли метод в който мъжете да се възпроизвеждат без помощта на жените ?

Знам че активно се интересуваш от темата. :) 

Мечтата на всеки гей, мечтата на всяка гей двойка, мечтата на херкулесчо2

:)

преди 11 часа, miro20 написа:

Норвегия е най-добрата държава за майчинство в света. Това показва 16-атата годишна класация на международната неправителствена организация Save the Children. Резултатите се огласяват на Световния ден на майката (да не се бърка с 8 март). От изследваните 179 държави сред първите десет са всички скандинавски държави, което едва ли изненадва някого. Миналогодишната победителка Финландия отстъпва първата позиция на Норвегия.

Списъкът на топ 10 включва: Норвегия, Финландия, Исландия, Дания, Швеция, Холандия, Испания, Германия, Австралия и Белгия.

САЩ са едва на 33-о място.

България е още по-назад - заема позиция №44. 

Разни неправителствени организации, ако някой им плати подобаващо спокойно могат да определят Афганистан, като най-миролюбивата държава на света, нападана постоянно от световните бандити, където и децата вече защитават свободата си от чуждите нашествия и грабежи на агресорите! И, няма да са далеч от истината.Тези топ 10 страни са с най-застаряващо население в целия свят, (като изключим нас) и се мъчат да запълнят празното си пространство с кражба на деца от други страни, на които поданиците им работят на тяхна територия. Там, където цари феминизъм човешкият фактор намалява прогресивно, а обществото е на изчезване. Какво ще рече майчинство? Средства вземати от едни и дадени на други! Да не би преди време да е имало майчинство, когато жените са раждали по 8-10 деца и са ги отглеждали със средствата, които мъжът е успявал да осигури! В след освобожденска България населението е било по-малко от 5 милиона и си намери информацията сам, колко е нараснало и за колко време след това, при всички войни, които сме водили! Държава сме от над 1300 години и разни измислени държави, които са в топ 10 за незнам-какво си не трябва да ни поучават и да ни налагат тяхната си "демокрация" по еврейския принцип: - "Тоз който има ще му се даде още, а на този, който няма, ще му се отнеме и това, което има!" Хайде холан, от европейски демократизъм и евро-гейски ценности!

преди 11 часа, miro20 написа:

По добре не се обаждай. Не стига че си пример за явна и целенасочена пропаганда на омраза и дискриминация на жените, пропаганда на насилието , на ислямистки приципи спрямо жените и децата... и т.н.. ами и се обаждаш точно за това , СРЕЩУ което е създадена ИК и др законови защитни механизми .

Е, аз да не се обаждам, за да можеш ти да лъжеш на всеослушание и да пропагандираш позорният за мъжете документ, чрез който държавата да е подчинена на всяка жена от GREVIO, която може да си влиза когато си поиска без проверка, с дипломатически имунитет и да безчинства над мъжкото население безнаказано. Тази феминистична мечта никога няма да се осъществи и никъде по света мъжете няма да го допуснат, там където са останали още. Във Франция и показаха колко струва конвенцията, над 100 жени оставени на място и пренесени на оня свят за половин година, а в Истанбул (където е конструирана) избити над три пъти повече жени след конвенцията за определен период от време. Или пак ще кажеш, че това е фейк! О, да, забравих! Не трябва да казвам такива неща, защото е противозаконно, нищо че, медиите го публикуват  аз нямам право да говоря за това, защото било зловредна пропаганда. Конвенцията у нас няма да я бъде, дори да сложиш още една забрадка. С отхвърлянето на този просташи документ измислен само за репресия над мъжкото население в Хр. свят България показа на Евро-разбойниците, че населението, колкото и миролюбиво да е, няма да търпи насилие от насилници, които проповядват уж ненасилие, а насилсвено принуждават страните да налага правила на хората, след като народът не ги приема. Аз съм националист и си го признавам. Никога не съм харесвал турците по обясними причини и в началното училище турчетата не смееха да говорят лошо за българчетата, защото щяха да си имат работа с мен. Но, днес се радвам, че има над 10% вече турци в България, които винаги ще са патриархално ориентирани и няма да допуснат феминизмът да се развилнее, както в скандинавския свят. Хайде нека тая конвенция да я наложиш на турчина, и да вишим как ще реагира. И без друго етническата карта турците често я размахват, като средство за привилегии.

преди 12 часа, miro20 написа:

Между другото, какво стана, измислиха ли метод в който мъжете да се възпроизвеждат без помощта на жените ?

Знам че активно се интересуваш от темата. :) 

Аз отдавна знаех, че си неграмотен, няма нужда да демонстрираш невежеството си. Методът отдавна е измислен, а науката-технология се нарича "Ектогенеза"! Тази тема я няма тук и няма да ти доставя удоволствието Мохиканът да ме отстрани пак, заради офтопик, който само на теб е разрешен!

преди 12 часа, miro20 написа:

Мечтата на всеки гей, мечтата на всяка гей двойка, мечтата на херкулесчо2

То гейската мечта е твоя, а конвенцията ти е в устата постоянно. Аз съм хетеро и съм женен отдавна, като вече имам и поколение. Ти да му мислиш, след като се омъжиш, ще имаш деца на куково лято!

Мирко, най-добрата по майчинство, според политкоректната трансджендеска визия за това, как да си отглеждат децата. А именно, БЕЗ възпитание. Каквото детето иска, без значение дали е добро или лошо, да му се позволява да го прави, ако не може да го направи, щото още младо и неопитно, родителят да му помогне, че да му угоди на щуротията, вместо просто да го научи, че това не е нещо, което е за неговите години, или е лошо и не трябва да бъде правено, пък ако трябва и да подсили възпитанието на непослушното с наказание някакво.

преди 4 часа, herkules2 написа:

То гейската мечта е твоя, а конвенцията ти е в устата постоянно.

Като едното нищо, може и да му е в противоположният на устата край на храносмилателната система и да не е в покой, а да го дълбае. :D

преди 6 часа, herkules2 написа:

турчетата не смееха да говорят лошо за българчетата, защото щяха да си имат работа с мен. Но, днес се радвам, че има над 10% вече турци в България, които винаги ще са патриархално ориентирани и няма да допуснат феминизмът да се развилнее,

хехе... Толкова си обсебен от женомразието си че поставяш тази омраза пред своята националност .

Срам.

преди 7 часа, herkules2 написа:

Аз отдавна знаех, че си неграмотен, няма нужда да демонстрираш невежеството си. Методът отдавна е измислен, а науката-технология се нарича "Ектогенеза"! Тази тема я няма тук и няма да ти доставя удоволствието Мохиканът да ме отстрани пак, заради офтопик, който само на теб е разрешен!

Какъв е проблема да дискутираш това ? Прави си тема, излагай си позициите и мечтите за мъжко възпроизвеждане без жени, не мисля че някой ще ти пречи.

И мен ще ми е интересно :) 

преди 7 часа, herkules2 написа:

. Аз съм хетеро

Личи си личи си :) :)  

преди 21 минути, miro20 написа:

хехе... Толкова си обсебен от женомразието си че поставяш тази омраза пред своята националност .

Срам.

Патриархален живот не означава женомразие, а точно обратното. Мъже защитаващи семейството си. Нямаш достатъчно умствен капацитет за да го разбереш, а и нацията ни е оцеляла благодарение на патриархални порядки. Феминизмът се опитва да разруши патриархата, като разрушава семействата, но няма да успее защото е невъзможно, а и методологията му е погрешна. Както сам видя, ИК няма шанс у нас. Истинският мъж никога няма да иска да стане жена,  като теб със забрадка, заради женските привилегии, и да се срамува че е мъж, защото мъжествеността била токсична (според защитниците на ИК).

преди 35 минути, miro20 написа:

Какъв е проблема да дискутираш това ? Прави си тема, излагай си позициите и мечтите за мъжко възпроизвеждане без жени, не мисля че някой ще ти пречи.

И мен ще ми е интересно :) 

Нямам време като теб да вися деноношно във форума за да следя такава тема. Трябва и да работя за да храня семейството си. А мъжкото възпроизвеждане без жени вече го има, колкото и да не ти харесва. Въпрос на време и политика е.  Отдавна има произведени мъжки яйцеклетки от Х-хромозомата, а изкуствената утроба вече е факт. Женски сперматозоиди не може да има и на теория и на практика. Кой е по-висш пол и малките деца в детските градини го знаят, нищо че е забранено да се говори за това, било полова дискриминация. Така че, краят на феминизма ще дойде без значение от твоето мнение.

преди 2 часа, herkules2 написа:

А мъжкото възпроизвеждане без жени вече го има, колкото и да не ти харесва.

Съжалявам те. Да, не ми харесва. Аз все пак предпочитам традиционното възпроизвеждане .  :)

Отдавна има произведени мъжки яйцеклетки от Х-хромозомата, а изкуствената утроба вече е факт. Женски сперматозоиди не може да има и на теория и на практика. Кой е по-висш пол и малките деца в детските градини го знаят, нищо че е забранено да се говори за това, било полова дискриминация. Така че, краят на феминизма ще дойде без значение от твоето мнение.

Да, моето мнение не е важно. И ми е все тая. Защото аз харесвам ЖЕНИ.  Твоя проблем вече съм ти го казвал какъв е. Че под формата на "уж" антифеминизъм и защита на принципите на шериата от крайния ислямизъм спрямо жените  , ти прикриваш една обикновенна , неистова, болезнена омраза към жените :) 

А стремежите ти към мъжко самовъзпроизводство  без "досадните омразни жени"   показва именно тщенията на всички гейове.

Разбира се, ти не си такъв . Щом казваш :laughing4:

Или просто те е срам ,но се радвам че всичко това прозира много ясно под всичките ти постове.

защото мъжествеността била токсична (според защитниците на ИК)

Така ли било ? :laughing4:

Истинският мъж никога няма да иска да стане жена,  като теб със забрадка, заради женските привилегии, и да се срамува че е мъж

Работи ти фантазията. Първо - Ако взема аналогията от детинското ти тълкуване на аватари , би трябвало да те наричам заради твоя аватар, галено "пуси" ?  ?

Второ ... аватара ми е символика ,  от която такива като теб особенно се дразнят, но знам че разбират - понеже всеки път са затапени и унизени, затова е и аватара към такива " не болтай !" . :hush:

преди 9 минути, miro20 написа:

Съжалявам те. Да, не ми харесва. Аз все пак предпочитам традиционното възпроизвеждане .  :)

И, като предпочиташ традиционното възпроизвеждане защо още не си се възпроизвел? Или само го предпочиташ, без самият ти да си способен за възпроизводство, защото си обратен? За кое ме съжаляваш? За това, че имам само дъщери ли? То и аз съжалявам, че нямам син, но съдбата така е решила. И, ми харесват технологиите за мъжка репродукция без женско участие, за да не зависи човешкият фактор само от кефа на жените, които заразени с феминизъм се мислят за незаменими!

преди 41 минути, miro20 написа:

Да, моето мнение не е важно. И ми е все тая. Защото аз харесвам ЖЕНИ.  Твоя проблем вече съм ти го казвал какъв е. Че под формата на "уж" антифеминизъм и защита на принципите на шериата от крайния ислямизъм спрямо жените  , ти прикриваш една обикновенна , неистова, болезнена омраза към жените :) 

А стремежите ти към мъжко самовъзпроизводство  без "досадните омразни жени"   показва именно тщенията на всички гейове.

Разбирасе, че твоето мнение не е важно, нищо че се правиш, че харесваш жени. Харесвай си ги, ще си останеш само с харесването. Аз пък ще ги гоня от личното ми пространство и толкоз! Само че, колкото повече ги гоня, те толкова повече налитат, като мухи на мед (говоря за чуждите, моите са си мои)! И реши най-после и го кажи директно, кого прикривам, какво пропагандирам и всичките ти глупости в стремеж да накараш някой модератор-феминист да ме остракира отново. Ти си харесвай жените и феминизма, аз пък ще си харесвам отношението на исляма към тях, което намирам за най-правилно, дори му се възхищавам как само с един замах решава хиляди проблеми, които жените създават в "цивилизования свят", щото били равноправни!

преди 53 минути, miro20 написа:

Работи ти фантазията. Първо - Ако взема аналогията от детинското ти тълкуване на аватари , би трябвало да те наричам заради твоя аватар, галено "пуси" ?  ?

Тя твоята аналогия е аналогична с женските стремежи. Ще ме наречеш пуси, ама друг път. Да не останеш изненадан, ако провериш пуси ли съм или пусие*ец. С тая забрадка ти си същинско пуси, и някой може да те обърка с жена в тъмното, освен ако не си си такава. То и някоя баба можеш да наречеш мъжка, ако обаче има дръжка!

Идея  си нямам откъде си фантазираш толкова неща за мен , и то само защото харесвам жени, предпочитам жени, обкръжавам се с жени, в личното си пространство и другаде, забавлявам се с жени, приятна ми е компанията на жени , уважавам жените  и т.н. Заради което съм бил "обратен" :laughing4:

Както и идея си нямам откъде пък съм и "феминист". Аз жива феминистка покрай мен не съм виждал, нито чувал. Да, има движения такива, но съм ги виждал чувал само по ТВ.

преди 17 минути, herkules2 написа:

И, ми харесват технологиите за мъжка репродукция без женско участие, за да не зависи човешкият фактор само от кефа на жените, които заразени с феминизъм се мислят за незаменими!

Аз пък ще ги гоня от личното ми пространство и толкоз!

аз пък ще си харесвам отношението на исляма към тях, което намирам за най-правилно, дори му се възхищавам как само с един замах решава хиляди проблеми, които жените създават в "цивилизования свят", щото били равноправни!

изцяло гейско мислене, плюс болезнена някаква примитивна омраза  към жените.

Но не, ти не си такъв. Тези които харесват жени те са обратни :) 

Ще ме наречеш пуси, ама друг път. Да не останеш изненадан, ако провериш пуси ли съм или пусие*ец. С тая забрадка ти си същинско пуси, и някой може да те обърка с жена в тъмното, освен ако не си си такава.

Ето - наричам те пуси. Изцяло спрямо снимката ти , изцяло в духа на аватара ти , както ти "превеждаш" моя

Цитат

Преводи на pussy

съществително
Честота

котенце
pussy,

винаги си демонстрирал плитко мислене, затова няма смисъл да ти обяснявам за кой ли път символиката на аватара :hush:

ама гърчи се. :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 часа, miro20 написа:

Идея  си нямам откъде си фантазираш толкова неща за мен , и то само защото харесвам жени, предпочитам жени, обкръжавам се с жени, в личното си пространство и другаде, забавлявам се с жени, приятна ми е компанията на жени , уважавам жените  и т.н. Заради което съм бил "обратен" :laughing4:

Както и идея си нямам откъде пък съм и "феминист". Аз жива феминистка покрай мен не съм виждал, нито чувал. Да, има движения такива, но съм ги виждал чувал само по ТВ.

То ти за много неща си нямаш не само идея ами и понятие, ама ги пишеш, щото сигурно си на заплата да киснеш денонощно тук. А, че си обратен, обратен си, и ти личи не само по писането ами и по аватара ти. Ако си сложиш и червило заедно със забрадката ще ти отива много. Тогаз и някои мъжествени "жени" могат да те предпочетат и забавленията ти да се сбъднат на яве, а не само във фантазиите ти. Забавлявал се бил с жени в женска компания и ги уважавал?!? И, кога го правиш това, когато киснеш непрекъснато тук? Сигурно само във фантазиите си. Ти жива феминистка няма как да видиш защото си сляп, а и самият ти си феминист/ка! Че и за децата на хората се бил загрижил, без да има свои раздава идеи за закони, за закрила на детето. Какво да му се чуди човек. Те обрантите нямат деца, обаче искат да отнемат чужди, за да направят и тях обратни!

преди 9 часа, miro20 написа:

изцяло гейско мислене, плюс болезнена някаква примитивна омраза  към жените.

Но не, ти не си такъв. Тези които харесват жени те са обратни :) 

То според теб всички мюсюлмани изпитват примитивна омраза към жените като мен. Плющят ги яко без да ги харесват и ги пълнят с човечета за прираст на човешки фактор. А ти какъв си само ти си знаеш, но с тая забрадка набързо ще те изплющят и теб, без да се интересуват дали ги харесваш жените или не ги харесваш, пък после иди им разправяй, че не си обратен, и че аватарът ти е само символика на........обратен!

Направо ми припомни с тези детински наивни "обиди" времето в учлище . Не, нивото ти е на детска градина. :) :)

Само там се "обиждахме " с такива смешки като твоите.

Няма как да промениш това което  не аз казвам, а което ти демонстрираш. Изцяло гейски "мечти" за живот без "досадните" жени , възпроизвеждане без жени,   изцяло женомразски "теории"  за второ качество , плюс преклонение пред ислямистки шериатски принципи спрямо жените.

Това си ти . :) 

А мен както и да ме наричаш, аз ще си харесвам жени , смятам ги за равноправни, уважавам ги , ръка не съм вдигал и няма да вдигам върху тях , ще се забавлявам с тях и в тяхна компания и т.н. , защото съм пълноценен мъж. 

Ти това не го можеш. Изяж се :) 

@miro20      @herkules2

Един път ви помолих да се въздържате от персонални квалификации и определения! Един към друг.

Втори път ви моля?

Трети път няма да има!

преди 1 час, barbuncela написа:

@miro20      @herkules2

Един път ви помолих да се въздържате от персонални квалификации и определения! Един към друг.

Втори път ви моля?

Трети път няма да има!

Аз пък ще те помоля, след като ще си съдия да проследиш хронологията и да видиш (ако изобщо можеш да виждаш) кой пръв започна с квалификациите и определенията (аз или Миро) от самото начало и от преди три дни след като прописах, заради отнето ми право  без видима причина. Или според теб аз трябва да съблюдавам християнския принцип "след като ти ударят шамар по едната буза, обърни и другата. Когато ще отправяш закани (заплахи) срещу някого от позиция на властта, направи го след обстоен анализ на ситуацията. Не винаги властта остава в ръцете на тези, които са я узурпирали! Несправедливостта на едни по някога бива наказвана с друга несправедливост от други, за да има справедливост! Всеки който не прави добро, а има възможност да го направи е престъпник спрямо природата!

преди 1 час, miro20 написа:

Направо ми припомни с тези детински наивни "обиди" времето в учлище . Не, нивото ти е на детска градина. :) :)

Само там се "обиждахме " с такива смешки като твоите.

Няма как да промениш това което  не аз казвам, а което ти демонстрираш. Изцяло гейски "мечти" за живот без "досадните" жени , възпроизвеждане без жени,   изцяло женомразски "теории"  за второ качество , плюс преклонение пред ислямистки шериатски принципи спрямо жените.

Това си ти . :) 

А мен както и да ме наричаш, аз ще си харесвам жени , смятам ги за равноправни, уважавам ги , ръка не съм вдигал и няма да вдигам върху тях , ще се забавлявам с тях и в тяхна компания и т.н. , защото съм пълноценен мъж. 

Ти това не го можеш. Изяж се :) 

Хайде сега ти ми кажи? Как трябва да отговоря на това, или според теб не трябва да отговарям?

преди 35 минути, herkules2 написа:

Цитат

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

на 7.11.2019 г. в 10:27, herkules2 написа:

Хайде сега ти ми кажи? Как трябва да отговоря на това, или според теб не трябва да отговарям?

Какво обидно видя в думите ми ? Аз не те коментирам в личен план, а само това което демонстрираш като идеология, пропаганда , думи , отношение по темата.

Да, позволих си с насмешка да те квалифицирам и в личен план - "котенце" заради снимката ти . В отговор на твоите наивни коментари за моя аватар :) 

Е и ? Кое е обидното.

Аз що не се обиждам когато защитавам жените, и факта че ги харесвам уважавам и т.н. ? А е обидно за теб когато коментирам "идеологии " като твоята ,  които ги мразят, които ги смятат за втори сорт хора, които си слагат подписи че "жените са само за раждане и нищо друго" . ?

Не разбираш ли че ИК и др законови мерки се дискутират и приемат именно заради тВОЯТА абсурдна женомразска дискриминационна теория и отношение ?

преди 3 часа, miro20 написа:

Какво обидно видя в думите ми ? Аз не те коментирам в личен план, а само това което демонстрираш като идеология, пропаганда , думи , отношение по темата.

Да, позволих си с насмешка да те квалифицирам и в личен план - "котенце" заради снимката ти . В отговор на твоите наивни коментари за моя аватар :) 

Е и ? Кое е обидното.

Не знам, питай барбунцела. Тя определя коментарите, като персонални квалификации и заплашва, както може да заплашва овластен модератор. Вече информирах админите за нейните заплахи, защото коментар, който не и харесва винаги може да бъде не по правилата. По 2.19 с модератор не се спори, а той има неограничени права, "коли, беси" и се чувства безнаказан!

Аз що не се обиждам когато защитавам жените, и факта че ги харесвам уважавам и т.н. ? А е обидно за теб когато коментирам "идеологии " като твоята ,  които ги мразят, които ги смятат за втори сорт хора, които си слагат подписи че "жените са само за раждане и нищо друго" . ?

Че аз кога съм казвал, че се обиждам от това? Не аз, а барбунцела е решила, че може би за нея е обидно и за това размаха тоягата. Напротив, женската наглост днес се превъзнася като нещо положително. Дори заплахата тук е показателна. Рядко гледам телевизия но в сутрешния блок....та чаааак до обед повече го слушам и работя в офиса едновремено, когато имам работа с нета. Все за насилието над жените говорят, за женската независимост и какви огромни женски "постижения" имало. Е, аз съм убеден в женските "способности" дето са "равни" на мъжките и смятам жените, за каквито ги смятам. Ти си ги харесвай, уважавай, превъзнасяй си ги и ги издигай в култ. Това обаче няма да ги спаси от това, което в същност често им се случва или ще ги сполети, а и статистиката го следи подробно. Не знам колко са станали до сега, но до края на годината има доста време. Ей това обяснявам на теб и другите, че никой не е безсмъртен и гаврата с по-силния от по-слабия никога не остава ненаказана. И заради упоритата им наглост и чувство за безнаказаност насърчавано от законите се стига до това положение. А аз ще се радвам или ще злорадствам на резултата и безсилието на утопичните идеи и глупави закони за защита, чрез които се налага уравниловка за експлоатация и власт на по-слабия към по-силния! Експериментът за равенството отдавна се видя, че е неуспешен!

Не разбираш ли че ИК и др законови мерки се дискутират и приемат именно заради тВОЯТА абсурдна женомразска дискриминационна теория и отношение ?

Тази теория не е моя. И не е само теория, а е система осигуряваща продължението на човечеството, възприета по цял свят. Светът, какъвто се знае от преди 10 000 години е просъществувал до днес благодарение на тази "теория", и продължава да съществува. В над 3/4 от този свят тази "теория" се практикува и ще продължава да се практикува. Хората практикуващи я заселват все повече територии за живеене, докато твоята "теория" за равенството търпи провал навсякъде и населяваната територия все повече се свива, а човешкият фактор приел наложената му теория намалява прогресивно. Хубавото е, че при нас разумът надделя, и ИК бе отхвърлена, което е повече полезно за слабия пол, като не се създават предпоставки за отмъщение на силния пол. Грутестно е да се говори за дискриминация на едни, като в същото време се дискриминират други, защото били по-силни и не разрешавали на слабите да се реализират! Терминът "дискриминация" няма точна дефиниция по отношение на равенството. Според утопичната идеология за равенството щастието на слабия пол, се гради върху нещастието на силния. Токсичната мъжественост днес е мотото на прокламаторите за равенството м/у половете! Мъжете трябвало да станат жени, след като жените не можаха да станат мъже!

преди 19 минути, herkules2 написа:

Не аз, а барбунцела е решила, че може би за нея е обидно и за това размаха тоягата. Напротив, женската наглост днес се превъзнася като нещо положително.

Ахааа.. е така и си мислех че по големия проблем за теб е че е дама.

преди 20 минути, herkules2 написа:

Ти си ги харесвай, уважавай, превъзнасяй си ги и ги издигай в култ.

Кой говори за култ, приятелю :)

Очевидно не знаеш, но жената аз я харесвам като пол, заради мъжките ми полови наклонности  и като човек разбира се,  който МОГА / за разлика от теб  според това което си признавал че се изолираш / мога да намеря общи занимания, забавления и т.н.. 

За теб да "харесвам и уважавам жена" е издигане на култ на феминизма.

Което е пълни глупости. Бих казал още по конкретно - Това е признак че си мъж.

преди 24 минути, herkules2 написа:

Това обаче няма да ги спаси от това, което в същност често им се случва или ще ги сполети, а и статистиката го следи подробно. Не знам колко са станали до сега, но до края на годината има доста време. Ей това обяснявам на теб и другите, че никой не е безсмъртен и гаврата с по-силния от по-слабия никога не остава ненаказана. И заради упоритата им наглост и чувство за безнаказаност насърчавано от законите се стига до това положение.

Това звучи като заплаха на някой ислямист :) 

И какво "ще им се случи , ще ги сполети"  ???  Каква "упорита наглост и бензаказаност" виждаш в жените ??

преди 27 минути, herkules2 написа:

Токсичната мъжественост днес е мотото на прокламаторите за равенството м/у половете! Мъжете трябвало да станат жени

Къде ги четеш тези глупости , идея си нямам. :) 

преди 2 часа, miro20 написа:

Ахааа.. е така и си мислех че по големия проблем за теб е че е дама.

Е, все пак се е "смилила" над моята особа и е пуснала коментара, който го нямаше за известно време. И, да! Жена да се гаври с мен е голям проблем. Няма смисъл да ти обяснявам, какво би последвало, ако това се случеше с мен в реалния живот. И сам можеш да предположиш, като имаш предвид колко мното "обичам" властните жени и феминистките!

Кой говори за култ, приятелю :)

Очевидно не знаеш, но жената аз я харесвам като пол, заради мъжките ми полови наклонности  и като човек разбира се,  който МОГА / за разлика от теб  според това което си признавал че се изолираш / мога да намеря общи занимания, забавления и т.н.. 

За теб да "харесвам и уважавам жена" е издигане на култ на феминизма.

Което е пълни глупости. Бих казал още по конкретно - Това е признак че си мъж.

И, какви са твоите полови наклонности? Сигурно намираш платоническата любов за мъжка полова наклонност, защото моята полова наклонност е да изчаластря  жената (ако си заслужава) и после да я пусна да си оди по живо поздраво, без да се разчува. Разни забавления с жени не са здравословни, защото имам претенции да съм примерен съпруг, който уважава жена си, а и ако се разчуе, щерките ще ме намразят. За това и колегите са на същото мнение и празнуваме без жените си, като спортуваме заедно, ходим на лов заедно, на риболов заедно, играем шах табла и бридж заедно без никакви жени. На принципа сме......там където си вадим хляба, не си вадим оная работа. Ти си ги харесвай и уважавай жените, аз твоя мазохизъм не го разбирам. Никога няма да допусна извратенията жена да ми е началник. Никога! Твоят признак на мъжеНствен мъж не ми допада.

Това звучи като заплаха на някой ислямист :) 

И какво "ще им се случи , ще ги сполети"  ???  Каква "упорита наглост и бензаказаност" виждаш в жените ??

Е, то, когато мъж наказва жена заради наглостта и да му крещи и да го заплрашва със феми-законите ти го виждаш като ислямист. На жените винаги ще им се случва това, което им се случва, заради женска гавра с мъжете. Вербално женско насилие (насърчавано от законите), срещу мъжко физическо! Трябва ли да ти дам линкове? Сам искаш да се наложи ИК! Е, как мислиш? Дали ще има ефект от нея или ефектът ще е обратен. Защото във Франция вече се вижда обратния ефект. Турция няма да я коментирам. А, наглостта и безнаказаността е вече демонстрирана върху мен. Коментарът ми за теб изчезна за извество време и се появи отново. Дали е случайно или е демонстрация на власт и безнаказаност!

преди 3 часа, herkules2 написа:

Токсичната мъжественост днес е мотото на прокламаторите за равенството м/у половете! Мъжете трябвало да станат жени

Къде ги четеш тези глупости , идея си нямам. :) 

Ето, прочети ги и ти!

https://www.webcafe.bg/webcafe/onya-deto-ne-go-triyat/id_1201436697_Vapros_na_majka_chest

http://www.nbp.bg/nbp/ален-дьо-беноа-новият-оруелов-лозунг-е/

Щом ти искаш да си жена, искай си и бъди, но не ми налагай твоите възгледи, защото аз съм си аз и имам претенции да съм пълноценен мъж, докато ти ми изглиждаш......абе няма да казвам, че току виж пак ме цапардосали с брадвата някои от власт имащите тук, почувствали се обидени от мнението ми!

преди 28 минути, herkules2 написа:

Е, все пак се е "смилила" над моята особа и е пуснала коментара, който го нямаше за известно време. И, да! Жена да се гаври с мен е голям проблем. Няма смисъл да ти обяснявам, какво би последвало, ако това се случеше с мен в реалния живот. И сам можеш да предположиш, като имаш предвид колко мното "обичам" властните жени и феминистките!

Имаш всички данни за женомразец, което ще рече че не си мъж в смисъла който искаш да наложиш, тема за размисъл. 

преди 30 минути, herkules2 написа:

И, какви са твоите полови наклонности? 

Тук е интересно да се замислиш какви са твоите полови наклонности предвид това, че мразиш жените. 

преди 1 час, AAUUXX написа:

Имаш всички данни за женомразец, което ще рече че не си мъж в смисъла който искаш да наложиш, тема за размисъл. 

Твоят смисъл за мъж ми е ясен.Сигурно искаш да си метросексуален. Темата е друга и ако искаш пусни тема за женомразците и да се разбере кой какъв е. Аз си се чувствам здрав, прав, корав и в превъзходно физическо състояние мъж и съм сигурен, че ти нямаш моите физически данни. Дори и за техническите ти познания мога доста да споря, нищо че аватарът ти е чип (интегрална схема). Преди да се оженя си направих спермограма и имах 95% подвижност. За това, когато реших да създавам поколение го зачевах на момента. Обаче все оставах изненадан от резултата, относно пола на зачатието. И, когато предложих на жена ми да опитам за трети път, тя ми отговори, че щом искам момче,  да отида при друга, тя да си дере задника! Не знам, какъв женомразец ще да съм, с три жени у дома.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Тук е интересно да се замислиш какви са твоите полови наклонности предвид това, че мразиш жените. 

Едва ли има смисъл да ти обяснявам за половите ми наклонности. Казанова го смятат за много голям женомразец. Изчуквал е жените и после ги е отсвирвал. Е, аз съм женен и не мога да се меря с него. Дори не съм асексуален, а съм в добра полова активност за възрастта си, и си изпълнявам мъжките си задължения у дома. Ако това, че мразя жена да се прави на мъж, да се налага над мъжа и да има претенции да го командва, като му  налага условия само защото можела да ражда няма да стане. Тогава ме смятай за най-големия женомразец, който е против феминизма и ще го мачка с цялата си физическа мощ в реала. Я кажи мъжете преди "демокрацията", когато са смятали жените (и още ги смятат) за по-нисши и некачествени от тях с какви полови наклонности са били, че България от по-малко от 5 милиона , населението нараства до 9 милиона. Със сегашните полови наклонности на евроатлантическите ценности, има вероятност по екстраполация след 50 години на изчезнем като етнос.  

преди 13 минути, herkules2 написа:

Я кажи мъжете преди "демокрацията", когато са смятали жените (и още ги смятат) за по-нисши и некачествени от тях с какви полови наклонности са били, че България от по-малко от 5 милиона , населението нараства до 9 милиона. Със сегашните полови наклонности на евроатлантическите ценности, има вероятност по екстраполация след 50 години на изчезнем като етнос.  

Преди демокрацията и сега не е нормално някой да смята друг за по - низше човешко същество. Дори да си това което казваш в действителност няма как да ти повярва който и да е от тук при положение, че не пропускаш възможност да изтъкнеш колко си мъж и колко жените са низши същества във всяка тема, не знам дали се замисляш над това. 

преди 13 минути, herkules2 написа:

Дори и за техническите ти познания мога доста да споря, нищо че аватарът ти е чип (интегрална схема). 

Щом имаш съмнения по отношение на техничеаките ми познания, темите в които съм писал и пиша са публични, където съм допуснал грешка от незнание ме поправи и ще ми докажеш колко не разбирам, ще се засрамя и извиня публично за което. Това, че съм сложил за аватар ИС е нещо което харесвам, а ти като разбирач може да помислиш над това какъв е този чип, ама да не спамим темата тук пиши на лични. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.