Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната против семейството - минало, настояще и бъдеще

Featured Replies

преди 3 минути, herkules2 написа:

Абе "умнико"! Ако се събудиш сутрин рано, и видиш в двора си заобиколен от полиция, жандармерия, полрицейски кучета и отряд за борба с тероризма, какво би си помислил бе? Че, са дошли да те поканят да отидеш на опера ли, щото щяло да има представление на софийската опера по произведение на Джузепе Верди "Травиата", а нямало залепени афиши ли? Какъв абзац, какви простотии говориш бе? Къде се е чуло и видяло с танкове и бронебойни машини строителните работници да ходят на работа по строителни обекти, още повече, че живущите не са уведомени за такива ремонти около жилищата им? То е ясно, че наглостта на тези говеда е безгранична, но и за тях ще дойде "Видьовден! Щели да ремонтират нещо, дето никой не е иска да се ремонтира.Сигурно по-лсно ще се събори сградата с оръдията на танковете, вместо да се ползва строителна техника?  Ами да дадат парите на училищната управа и после да следят за ремонта, който да се извърши от професионалисти. Да не би тези с танковете да са от строителните войски на САЩ?

Може Мирко да е мазохист, една твърде демократична и неолиберална диагноза, не особено по-различна от трансджендерното нещо си  и да си мечтае да го маризят цяло поделение джендермеристи...и техните кучета.

• Отговори 677
  • Прегледи 37,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, herkules2 написа:

Къде се е чуло и видяло с танкове и бронебойни машини строителните работници да ходят на работа по строителни обекти, още повече, че живущите не са уведомени за такива ремонти около жилищата им?

:)  И кой ти е казал че не са уведомени живущите ??Директорите и КМЕТОВЕТЕ предварително са уточнили и плановите ремонти, и срокове и кога кой какво.

Дори ако забелязваш, става въпрос за съвместна инициатива на българската армия и американските им колеги .

Ама гърчи се, не ми пречиш .

Примера го дадох за нещо съвсем друго. Не да нищим детайли /които и ти не знаеш/   , а как се тиражират фейк новини.

преди 2 минути, sliderum написа:

Може Мирко да е мазохист, една твърде демократична и неолиберална диагноза, не особено по-различна от трансджендерното нещо си  и да си мечтае да го маризят цяло поделение джендермеристи...и техните кучета.

И кво  ? Начеса ли си крастата за сутрешното кафе ?  :) 

Не че разбрах какво точно избълва ... не искам и да вниквам... :) 

преди 22 часа, lsmurf написа:

Ето пряк резултат от сега съществуващите закони за защита от насилие в България.

https://www.flashnews.bg/mazh-ubi-zhena-si-pred-ochite-na-detsata-im/

Дали трябва да се вземат допълнителни мерки всеки да преценява .

Ти ходил ли си в ромски (цигански квартал) бе? Тя тая жена е успяла да поживее доста, след като е пуснала жалба срещу мъжа си. Знаеш ли какво е "мешере"? Това е циганския морал (закон-кодекс), който ако не се спазва от някай, то той бива наказван със смърт! Там феминизъм не вирее, и жените не се оплакват с измислени насилия от мъжете си. За насилието отговаря мешерето. Ако мъжът не я убие за това унижение на мъжкия авторитет, тогава членовете на мешерето ще вземат решение и някой друг ще изпълни смъртната и присъда. Там няма такова нещо, като жената равна или стояща над мъжа. Убийствата на жени в името на честта са традиция в Турция и останалия ислямски свят и жените не смеят да се гаврят с мъжете, а ромите са взаимствали тези закони от древността и са ги включили в мешерето! Така че, тази жена отдавна сама си е подписала смъртната присъда. Жалко за мъжа и, защото живеейки в държава с феминистична настройка, попада под ударите на извратени закони за защита на женската наглост, и за това се е опитал да се самоубие, след като заклал по задължение наглата жена, опозорила мъжката му същност!

преди 58 минути, herkules2 написа:

тази жена отдавна сама си е подписала смъртната присъда. Жалко за мъжа и, защото живеейки в държава с феминистична настройка, попада под ударите на извратени закони за защита на женската наглост, и за това се е опитал да се самоубие, след като заклал по задължение наглата жена, опозорила мъжката му същност!

жалко за мъжа който заклал по задължение жената , самата жената е именно виновна , сама си е издала присъдата, и т.н.

Класика. Класика именно в проповядване на краен ислямизъм и шериат.

Такива женомразци са именно почвата с която зарибяват и виреят идеите на ИДИЛ и целия отбор малоумници-джихадисти.

преди 1 час, miro20 написа:

жалко за мъжа който заклал по задължение жената , самата жената е именно виновна , сама си е издала присъдата, и т.н.

Класика. Класика именно в проповядване на краен ислямизъм и шериат.

Такива женомразци са именно почвата с която зарибяват и виреят идеите на ИДИЛ и целия отбор малоумници-джихадисти.

То ти винаги ще кажеш на черното бяло и обратно. За теб е нормално да наречеш нормалното патология, а патологията нормалност! Разбира се, че според мешерето жената си е виновна. Оплакала се е чрез жалбата не където трябва. Гражданските закони не важат за циганите, за това си имат мешере. Там феминизмът се наказва жестоко, а в случая и със женска смърт. За това казвам, че жената сама си е подписала смъртната присъда, пък ти си "болтай" каквото си искаш. Щом наричаш тези мъже дето защитават мъжката чест женомразци, твоя си работа. Ако беше поне малко умен щеше да разбереш, че феминизмът като идеология е обявил война на мъжете, която никога няма да спечели, и докато има феминистки, ще има и женомразци, които ще бъдат принудени да раздават мъжко правосъдие, за да усмиряват женските бесове!

Мирко, кой според теб създаде ИДИЛ и защо? Това, че ислямът наказва със смърт жените, посмели да поругават мъжа си е от край време, преди създаването на ИДИЛ, и го прилагат дори и в страни, борещи се с ИДИЛ! И кой се бори успешно с ИДИЛ в Сирия, американците или руснаците? Май нещо ти е сбъркано в сметките, да изкараш мъжете дето шамарят побеснели жени идилци. Едно нещо трябва да ти стане, макар че е ясно като бял ден и е важно природно правило-закономерност!!! Жената като пол няма право да има право да се налага над мъжа, защото е жена-по-слаба всячески и съществува пак поради мъжко благоволение. С напредването на технологиите не се знае дали мъжете ще продължават да търпят женските кощунства спрямо мъжката същност и няма да ликвидират женския пол, станал напълно ненужен и дишащ напразно кислорода на планетата!:lol6:

Ако някой се чуди с какви толкова приказки ислямистите зарибяват млади слаби и лесноманипулируеми мозъци, ето с такива като простотиите на херкулесчо.

преди 28 минути, miro20 написа:

Ако някой се чуди с какви толкова приказки ислямистите зарибяват млади слаби и лесноманипулируеми мозъци, ето с такива като простотиите на херкулесчо.

О, то простотиите на Мирко са приятна мелодия за феминистките. Припокриват се с мечтата им за матриархат-женорахат на земята, където мъжете ще са скопени и послушни, като агънца, подчиняващи се на всякакви женски желания! Мирко, я иди на лекар за да провериш отново половата си принадлежност! Чини ми се че освен джендър, може да си и нещо друго! Ислямистите зарибяват млади слабии лесноманипулируеми мозъци с други обещания. Я, кажи защо тогава има и жени джихадистки, че и камикадзета? Но, до някъде си и прав. Много мъже ще предпочетат исляма пред простотията жени да ги управляват. За това казах, че ислямът може да се окаже пристан за много мъже, омерзени от женкските закони на либерастите, за гавра с мъжкото достойнство.

Какви скопени мъже бре.
Толкова си се сковал от страх от жените че не можеш да разбереш че има нормални мъже,които не мразят жени,които не виждат във всяка една зла амазонка,която ще ги кастрира на момента, които не смятат жените за низши същества,които уважават и ценят жените не защото са феминисти или за матриархата,а просто истински мъже които просто са джентълмени и харесват за разлика от теб женска компания..
Реципрочно не можеш да приемеш че има и нормални жени,които харесват мъже без да ги кастрират или без да ги правят роби.

Какви скопени мъже бре.
Толкова си се сковал от страх от жените че не можеш да разбереш че има нормални мъже,които не мразят жени,които не виждат във всяка една зла амазонка,която ще ги кастрира на момента, които не смятат жените за низши същества,които уважават и ценят жените не защото са феминисти или за матриархата,а просто истински мъже които просто са джентълмени и харесват за разлика от теб женска компания..
Реципрочно не можеш да приемеш че има и нормални жени,които харесват мъже без да ги кастрират или без да ги правят роби.

Брей, ти сигурно не си и обядвал бе, за да изпееш дитирамбите си! Колко пъти да ти обяснявам, че не ме е страх от жените бре? Я, обясни, как и защо да ме е страх? Ти имаш ли представа от физиката ми, че дрънкаш тези глупости. Абе мен от мъже не ме е страх, та от жени ли ще се уплаша? Във фитнеса още се състезаваме с приятели, и който загуби черпи останалите. Много рядко съм черпил заради загуба, обикновено черпя за победа. За да се уплаша от женско физическо насилие тези жени ще трябва да са като Станка Златева, да са най-малко три, и да ми бъде вързана дясната ръка, и пак не е сигурно че ще ме набият, защото ще ги натръшкам като презрели круши и хич няма да се съобразявам с това, че са жени. И за какви джентълмени дрънкаш бе? Къде ги видя тези дами, че да има и мъже джентълмени? Виж джендъри да, пълно е с такива. Знам че има и нормални жени и ги приемам за такива. Моите жени у дома са си нормални, а я кажи къде са твоите, или само се подвизаваш в женска компания с надежда някой мъж да те сбърка с жена, че и забрадка си си сложил! Пък може и само на ум да си сред женска компания, защото истинските жени (освен феминистките) не харесват джендъри!

Изключвам да е случайно понеже няколко пъти споменаваш физиката си, но не очаквах да си толкова елементарен в разбирането за страх от жени.
С тези тиради как ще пребиеш,натръшкаш всяка жена, ти не опровергаваш че не те е било страх,а точно обратното.

Оправданията ти как жените пречат на компаниите, говоренето за тях с погнуса, оправданията ти за липсата на интерес към жените,и явен такъв към мъжете....е.. знаеш какво е .
Класическа гей ситуация.

преди 3 часа, miro20 написа:

Изключвам да е случайно понеже няколко пъти споменаваш физиката си, но не очаквах да си толкова елементарен в разбирането за страх от жени.
С тези тиради как ще пребиеш,натръшкаш всяка жена, ти не опровергаваш че не те е било страх,а точно обратното.

Оправданията ти как жените пречат на компаниите, говоренето за тях с погнуса, оправданията ти за липсата на интерес към жените,и явен такъв към мъжете....е.. знаеш какво е .
Класическа гей ситуация.

Я дефинирай какво точно е страх от жени! Споменавам физиката си за да ти обясня на теб "всезнайко", че няма как да ме е страх от жени, защото съм физически по-силен от всяка жена на света. Това ти казвам, а ти си знаеш твоето страх, та страх! Добре, щом ме е било страх, обясни ми от какво да ме е страх? Какво могат да ми направят? Докато аз не съм пребивал до сега жена, но съм сигурен, че ще го направя, ако някоя ме предизвика, ама ей на, никоя не смее. И, не е задължително да пребивам всяка, а само тази, която ме предизвика. Това, че жените пречат не само на компаниите, а въобще там, където жени не могат да свършат работа, но се навират с квоти, че и равно заплащане искат. Според теб "социален работник" що за професия е, когато само пречи или вреди на хората, че и жените там имат претенции за равни заплати с миньорите. Покажи ми една професия в съвремието, където жените са добри колкото мъжете! Много "добри" били и в IT технологиите, ама мъжете не ги приемали, и за това нямало много жени, щото мъжката солидарност там била дискриминация по пол?!? Ти познаваш ли женски IT специалист занимаващ се с хардуер, който да е равностоен на мъж такъв? Аз се занимавам с ремонт и на компютри и в доста смешна ситуация са попадали такива женски специалисти, дето не правят разлика между видео и звукова карта! Я, кажи за женски автомонтьор, добър майстор-специалист, дето всички се натискат при него да си ремонтират автомобилите? Видял ли си някъде женски майстор-строител, дето работи строителство на практика, като ползва стоителни инструменти и прави качествена зидария, куфражи, или излива бетон? Щото познавам женски строителен техник, дето не знае пропорцията между вар и пякък, а да не говорим за различните марки бетон, които са различни и с различно предназначение. За каква качествена работа стават жените, освен за да раждат и отглеждат децата на мъжете? О, щях да пропусна!!! Жените са добри единствено в най-древната професия. Там са ненадминати и никой не им оспорва това качество на специалистки. Я сега ми обясни, за какво са ми жени работнички в моята професия, дето няма да свършат работа, а дори и ще пречат на мъжете да си свършат работата, че ще трябва и да им плащам за вредите. Карбовски каза една истина за жените и веднага го осъдиха: - "Жените в перманентен цикъл само смърдят и работа не вършат"!!! Я се замисли за днешната ситуация с професиите? На всякъде се осмърдя на женско и се влоши качеството работата, а професиите загубиха авторитета си с женското присъствие

Ето ти и отговора, защо не щем жени в мъжката ни компания, защото си искаме спокойствие без женски кавги между тях. Ако решим да играем покер, спортен бридж, шах или табла, кой би избрал женски партньор, който не знае нито да блъфира, нито да анонсира правилно, ако празнуваме нещо, правим си скарата и пиенето без женски упреци, можем да се изпикаем без да се притесняваме до близкото дърво! Ако има дори и една жена, човек не може да" пръдне" дето се вика, и се притеснява да не бъде чут от жената! Това си е мъжка компания, на която не и трябват жени, защото искат да си изкарат празнуването на воля. Виж, ако ще трябва да изплющим някоя жена, за това не е необходимо да сме в компания. Това правим женените мъже инкогнито без да е на показ, и след това жената си тръгва по живо по здраво. Я си представи, че жените ни научат за други жени в нашата компания, какво ще се получи? Ама ти като не си женен, няма как да знаеш това. Харесвало ти е да бъдеш в женска компания, но се питам за какво са ти тези жени, след като не можещ да ги употребиш по предназначение? Или за теб е важна само платоническата любов, вместо да изплющиш жената и като и го ръгнеш, чак акъла и да мръдне!:lol6:Или ще кажеш "ще плашиш куче със салам"!:lol6:Обясних ти и от кои жени ме е гнус, ама ти все си дрънкаш твоите простотии. Какво да правя, като съм си гнуслив по рождение. Като малък, у дома при майка ви идваха нейни приятелки и лелките най-звучно си ме целуваха въпреки че се съпротивлявах, не можех да избегна целувките им. А, слюнката им ме изгаряше по бузата и миришеше много лошо, за това бягах бързо за да се измия с вода. Ти, не си ли разговарял с жена, на която ужасно лошо и мирише устата, а да не споменавам и за другатаи  "уста"? От такива жени ме е гнус, и си "повръщам" червата. Прав си, че ги отбягвам. Е, не всички мъже са гнусливи като мен, и на такива като теб това не им пречи, защото имат женски характеристики и се сливат с тях, което си е характерно за гейовете, които са мъжеНствени и повечето са кьосета и са с тънки женски гласове! Помисли си какви "мъже" са били евнусите и скопените мъже, пеещи вместо жени някога в църквите.

преди 44 минути, herkules2 написа:

Какво могат да ми направят?

Не знам, но две педи тирада колко мразиш жените /и това няма нищо общо с феминизъм и т.н. / и че харесваш само мъжки компании , говори много за теб.

преди 47 минути, herkules2 написа:

Като малък, у дома при майка ви идваха нейни приятелки и лелките най-звучно си ме целуваха въпреки че се съпротивлявах, не можех да избегна целувките им

Такааа... добре, кажи си , ще ти олекне :)  Знаех си че в основата на всичката тази неприкрита болезнена омраза и погнуса към ВСИЧКИ жени ,стои детски комплекс.

Спрямо темата, наистина си жертва. Ето така от детството се обръща сексуалния нагон в хомосексуализъм и/или в нещо извратено и в комплекс.

преди 6 минути, miro20 написа:

Не знам, но две педи тирада колко мразиш жените /и това няма нищо общо с феминизъм и т.н. / и че харесваш само мъжки компании , говори много за теб.

Такааа... добре, кажи си , ще ти олекне :)  Знаех си че в основата на всичката тази неприкрита болезнена омраза и погнуса към ВСИЧКИ жени ,стои детски комплекс.

Спрямо темата, наистина си жертва. Ето така от детството се обръща сексуалния нагон в хомосексуализъм и/или в нещо извратено и в комплекс.

Не знам за какви жертви говориш, но ти си знаеш. Имам чувството, че всичките ти жертви си направил в тоалетната, а и тъй яростно защитаваш гнусотията на феминизма и хомосексуализма, че чак и забрадса си си сложил на аватара, символ на гей-гордостта! Разбира се, че харесвам истински мъжки компании, без женски-гей-примес, и ме е гнус от неприятната женска миризма на умряла риба, развален лук и изгнила ряпа взети заедно! За това ти препоръчах да отидеш на лекар и да се убедиш в половата си принадлежност, че нещо доста вониш на женско, и ти харесва тази миризма, щото си я имаш и си и свикнал!!

Къде ме видя да "защитавам яростно феминизма" ??

Това е другата страна на проблема /първата е омразата към ВСИЧКИ жени, а феминизма ти е защитно оправдание /  - че излзиа за теб всеки мъж който харесва жени, който не ги смята за низш сорт , който му е приятна женска / а не само и единствено мъжка/ компания и т.н.. за теб са "гейове" :)

С което прикриваш отново мъжките си пристрастия :) 

Виж, пак казвам, няма нищо лошо в това.

/ а да.. относно забрадката , така и не разбра символиката.. но освен че не разбираш символиката, аз да ти кажа, гей със забрадка не съм виждал /  :) :)

преди 10 часа, miro20 написа:

Къде ме видя да "защитавам яростно феминизма" ??

Не само феминизма, а и гейовете защитаваш, като величаеш ИК! Въпреки, че в България не я ратифицираха и я отхвърлиха, защото е позорен за мъжете документ, ти яростно я защитаваш, което говори за теб, че или си гей или жена-феминистка под прикритие!

Това е другата страна на проблема /първата е омразата към ВСИЧКИ жени, а феминизма ти е защитно оправдание /  - че излзиа за теб всеки мъж който харесва жени, който не ги смята за низш сорт , който му е приятна женска / а не само и единствено мъжка/ компания и т.н.. за теб са "гейове" :)

Както и да изопъчаваш казаното от мен, не ти се получава. Няма от какво да се защитавам, защото нападките ти са неоснователни. Като казваш ВСИЧКИ жени съм мразел, а феминизмът ми е оправдание, как ще обясниш моите си жени у дома? И тях ли мразя и искам да умрат, защото омразата е такова чувство, при което смъртта на мразеният е щастие за мразещия? Аз също харесвам истински жени, а не феминистки и се ожених още преди 26 години. Чух гласа на оная си работа, като се пръкнаха на бял свят още две жени у дома! И тях ли според теб мразя, защото са жени? Ти кога ще се ожениш или омъжиш, че като гледам как киснеш денонощно тук и търсиш компромати из нета, сигурно няма да е скоро? Да, аз смятам жените като пол (не  сорт) от вида хомо сапиенс за по-нисши от мъжете, защото това е очевадно относно способностите на двата пола, доказано е в исторически план, а и до преди 30-40 години всички смятаха това така. След "демокрацията" на извратенията и дадоха зелена улица!  И какво от това? Нямам ли право да си смятам каквото си искам и да имам свой поглед на съвремения живот и да го коментирам тук? За мен женско присъствие в мъжка среда не е практично, защото темите на разтовор се съобразяват с жените и ще липсва свободното мъжко поведение, което е характерно при изцяло мъжка компания, а и щом пристигнат и жените в компанията започват дрязги и караници, което разваля добрите отношения между колеги, а това пречи на качеството на работата в професията. Гейове и феминистки са все феминистки (женски) електорат и се подкрепят взаимно, а и ти много добре знаеш това, след като подкрепяш женското равенство с мъжете. Самата борба на жените за равенство доказва, че половете не са равни, никога не са били, и никога няма да бъдат. Гейовете са дефектни, ощетени от природата или осакатени с промито съзнание мъже, приличащи на жени, и за това защитават женската кауза за равенство. Ти също я защитаваш, от което следва какъв точно "мъж" си! На такъв мъж като теб по нашия край му казват: - "Мъж, като ла*но на дъжд!"...което ще рече гей или пе...аст! Такива мъже не виреят в истинска мъжка компания, още повече сред колеги в дадена професия

преди 11 часа, miro20 написа:

С което прикриваш отново мъжките си пристрастия :) 

Виж, пак казвам, няма нищо лошо в това.

Те тези пристрастия са си твой монопол в сексуално отношение, за това си сред женска компания, с надеждата мъжете да изплющят по погрешка и теб. Чак и забрадка си си сложил, за да си по-убедителен! За това казваш, че няма нищо лошо в това! В мъжка компания си говорим кой коя жена е опънал, как ву е въртяла, как е пъшкала и ред други подробности, които ако има и жени при нас, няма как да разговаряме открито.

/ а да.. относно забрадката , така и не разбра символиката.. но освен че не разбираш символиката, аз да ти кажа, гей със забрадка не съм виждал /  :) :)

То ти най-добре разбираш символиката на забрадката, за това и си си я сложил. Аз пък мъж със забрадка не съм виждал, асвен псевдо-мъж, кайто иска да мине за жена! Мъжете носят шапки, кепета, баски, сомбрера, обуват панталони или обличат мъжки костюми. Жените ходят със забрадки и носят рокли или поли, за да им е по-удобно, когато ходят в тоалетната, а и това е характерно за женското облекло. По забрадката ти сам прецени какъв "мъж" си! Обичал бил женска компания?!?!? Е, как няма да я обичаш, като самият ти може би си жена, или подобие на мъж, което днес е много модерно за социума да си!

преди 4 часа, herkules2 написа:

То ти най-добре разбираш символиката на забрадката, за това и си си я сложил. Аз пък мъж със забрадка не съм виждал, асвен псевдо-мъж, кайто иска да мине за жена! Мъжете носят шапки, кепета, баски, сомбрера, обуват панталони или обличат мъжки костюми. Жените ходят със забрадки и носят рокли или поли, за да им е по-удобно, когато ходят в тоалетната, а и това е характерно за женското облекло. По забрадката ти сам прецени какъв "мъж" си! Обичал бил женска компания?!?!? Е, как няма да я обичаш, като самият ти може би си жена, или подобие на мъж, което днес е много модерно за социума да си!

Мъж с женска забрадка е позорно. Но на наш Миро нищо позорно не му е чуждо, нали? Дали е обратен - не знам; но със сигурност е продукт на отрицателен подбор, а там се търсят все качества нежелани от нормалните хора. Не знам какви жени си падат по такива като него - може би някои феминистки. Понеже е много прогресивен, и готов да стане дори "немъж" и "нечовек", само да угоди на съвременните социални инженери, благодарение на чиято щедрост той днес си пълни търбуха. Винаги остават огризки и за кучетата, а Миро е точно такова. Насъскват го и лае ли, лае.

преди 4 часа, herkules2 написа:

Не само феминизма, а и гейовете защитаваш, като величаеш ИК! Въпреки, че в България не я ратифицираха и я отхвърлиха, защото е позорен за мъжете документ, ти яростно я защитаваш, което говори за теб, че или си гей или жена-феминистка под прикритие!

Жена-феминистка под прикритие няма как да е. Те не са чак толкова пропаднали, понеже вярват във феминизма. Този в нищо не вярва. Всичко е позиране и дяволско "аргументиране". Имам много по-голямо уважение към разни феминистки отколкото към него. Даже сега като се замисля, малцина са ми падали толкова в очите колкото Миро. Но какво да правиш, когато в неговата ценностна система (сякаш са го програмирали инженерите) падението е равносилно на издигане. И като стана дума за инженер – Миро, ти да не би за социален инженер да се имаш? Щото като ти гледам участията в по-инженерните теми (или по-скоро липсата на такива), май въобще не си обичаен такъв. Или имаш някаква куха диплома, която да развяваш?

Но аз ли трябва да се грижа за неговото здраве, когато той самият не се интересува? Дълбоко не му съчувствам.

преди 8 часа, herkules2 написа:

За мен женско присъствие в мъжка среда не е практично, защото темите на разтовор се съобразяват с жените и ще липсва свободното мъжко поведение, което е характерно при изцяло мъжка компания, а и щом пристигнат и жените в компанията започват дрязги и караници, което разваля добрите отношения между колеги, а това пречи на качеството на работата в професията.

Ами ето .. Едно си знаеш едно си баеш.  Добре, мрази феминистките, но те не са всички жени. Даже вече ти казах - аз поне не се сещам в моето обкръжение да има такива.

Не мога да повярвам че може да има мъж който да не намери общ език и начин на приятно общуване с дама. Само отявлени хомосексуалисти изпитват физическа и психическа непоносимост към жените.

Но под шапката на "антифеминизъм" ти се опитваш /доста неуспешно/ да прикриеш погнусата си и омразата към ВСИЧКИ жени които как ги наричаше ... ? -  "низши същества" ?

Какво общо имат подобни епитети с феминизма ?? Нищо . Това си е чисто женомразство.  :)

преди 3 часа, Lumberman написа:

Но на наш Миро

КАкво ли не измисляте "за Миро" . :)

Гледам си махнал  подписа си , щото така и не можеш да се удържиш от фобиите си и генерирането на простотии  "по Миро" .

Миро такъв Миро онакъв...  Коментирай казаното от мен, както аз коментирам в случая  женомразските изказвания на херкулесчо.

Самия той, както и ти , не ме интересувате ама ВЪОБЩЕ.  Просто фиксирам какви изцепки и хомофобски простотии прави, които пак се чудя, не знам ако аз бях ги казвал , какъв отявлен гей щяхте да ме наричате :) :)

То сега когато нормален мъж казва че харесва жени, уважава жени, не ги смята за низши същества" , не смята че трябва да се пребиват, нещо повече, не е посягал на жена.... та такъв изкарвате ГЕЙ ...  какво да говорим повече...

Тролченца мамини златни :)   Чудите се просто как да си чешете езиците и комплексите :) 

Самата борба на жените за равенство доказва, че половете не са равни, никога не са били, и никога няма да бъдат.

Ако ще спориш с конституцията... :laughing4:

женската кауза за равенство. Ти също я защитаваш, от което следва какъв точно "мъж" си!

Да, но пък едно разбрах за теб след всичките ти тиради за физическо надмощие, за втория сорт същества, за предпочитанията ти към изцяло мъжки компании, за погнусата ти от жени.... и т.н... че... очевидно не знаеш какво е да си истински мъж.

Ами ето .. Едно си знаеш едно си баеш.  Добре, мрази феминистките, но те не са всички жени. Даже вече ти казах - аз поне не се сещам в моето обкръжение да има такива.

Абе ти нормален ли си бе? Ясно е, че не всички жени са феминистки. Моите у дома не са такива и аз си ги обичам много. Твоето обкръжение си е твое, и въобще не ме интересува колко жени и колко педали има в него, а и ти ясно демонстрираш с женската забрадка какъв си!

Не мога да повярвам че може да има мъж който да не намери общ език и начин на приятно общуване с дама. Само отявлени хомосексуалисти изпитват физическа и психическа непоносимост към жените. 

То ти на себеси едва ли вярваш, че ще повярваш на някой друг. Де ги виждаш тия дами за приятно общуване с мъжете? Дамите умряха, след налагането на феминизма, а с тях и кавалерите. Мен не ме мисли, отдавна съм женен и съм чул гласа на семето си. Ти да му мислиш. Колкото до отявлените хомосексуалисти, то се си избират женски компании защото са с подобни женски характеристики, и ти не напразно си сложил забрадка, за да ти обърнат внимание. Я виж тук какво казват за такива като теб из медиите, или и това за теб ще е фейк, защото пак не ти изнася?

https://www.vesti.bg/lyubopitno/lyubopitno/atraktivnite-zheni-predpochitat-gejove-6061956

Цитат

Оказва се, че за сексапилните жени е трудно да си намерят истински приятели.

Причината за това е, че често пъти усещат завист от страна на другите жени или са приемани като заплаха за тях.

Ето защо дамите предпочитат приятели - мъже.

Тук обаче се появява следващият проблем. Привлекателните жени се страхуват, че ако се доверят на хетеросексуални, последните могат да се възползват от тях.

Затова сексапилните дами предпочитат компанията на гейовете.

До този извод достигнали специалисти от университета "Арлингтън" в щата Тексас, след като направили проучване по случая.

В него участвали 68 дами, като били излъчени най-атрактивните от тях, според преценката на хетеросексуални мъже и жени.

Красавиците трябвало да определят кои са "идеалните" приятелства за тях.

Масово хубавиците предпочели компанията на гейове, тъй като се чувствали комфортно в тяхно присъствие и не се възприемали като сексуални обекти.

преди 2 часа, miro20 написа:

Но под шапката на "антифеминизъм" ти се опитваш /доста неуспешно/ да прикриеш погнусата си и омразата към ВСИЧКИ жени които как ги наричаше ... ? -  "низши същества" ?

Какво общо имат подобни епитети с феминизма ?? Нищо . Това си е чисто женомразство.  :)

То ако преценката за хората зависеше от теб щеше да сложиш етикети на истинските мъже освен женомразци и джихадисти, рецидивисти, опасни шовинисти и престъпници, само защото са истински мъже. Ляворезбестите като теб дето обожавали жените са хрисими и са под опеката на фемчинистките закони. То ИК дефинира понятието мъж, като потенциален престъпник, щом жена или такива като теб ги обвинят в престъпление. Женомразтвото било престъпление, а мъжемразтвото се насърчава, било от рода на позитивната дискриминация! :angry: Обясних ти, че по рождение съм си гнуслив и никога не съм го отричал, и пак ще ти го кажа!!! Гнус ме е от нехигиеничните жени (умирисниците), дето им мирише устата (не си мият зъбите) и оная и работа, особено ако има разни течове ...бели, червени, жълто-зелени и прочее, и не са се подмили два дена. 90% от феминистките са такива, грозни, космати, целулитни и зле миришещи. Обясних ти и защо женският пол се е смятал за по-нисш от мъжкия преди 30-40 години, а аз продължавам да го смятам за такъв! 

Миро такъв Миро онакъв...  Коментирай казаното от мен, както аз коментирам в случая  женомразските изказвания на херкулесчо.

Е, и? Какъв ти е проблемът с женомразските изказвания на херкулесчо? Моето мнение си е мое, а твоето твое. Аз също коментирам педалското ти поведение, където се опитваш да се изкараш мъж, и то мъж със забрадка!

Самия той, както и ти , не ме интересувате ама ВЪОБЩЕ.  Просто фиксирам какви изцепки и хомофобски простотии прави, които пак се чудя, не знам ако аз бях ги казвал , какъв отявлен гей щяхте да ме наричате :) :)

То сега когато нормален мъж казва че харесва жени, уважава жени, не ги смята за низши същества" , не смята че трябва да се пребиват, нещо повече, не е посягал на жена.... та такъв изкарвате ГЕЙ ...  какво да говорим повече...

Тролченца мамини златни :)   Чудите се просто как да си чешете езиците и комплексите :) 

И как да наричаме мъж в женска компания, който си е сложил забрадка, не харесва мъжкото отмъщение към жените-феминистки, унижава се пред жените с подмазване и не е посягал на жена въпреки обидите, които е получавал от нея? Мачо ли да те наричаме?:lol6:

Ако ще спориш с конституцията... :laughing4:

Дори и да споря полза няма. Искам да я променя, а не да споря с нея. Консерваторите начело с Тръмп обещаха да премахнат 19-тата поправка от конституцията на САЩ, когато станат достатъчно мнозинство при гласуването. Ако това някога стане, и нашата конституция автоматично ще се промени, защото натискът от вън за налагането на гиноцентризъм ще изчезне, а женските НПС-та-пиявици ще престанат да изсмукват огромните средства от данъкоплатците, след което голям процент от бюджета би могъл да се раздаде на пенсионерите, за да се почувства и те нормални хора!

Да, но пък едно разбрах за теб след всичките ти тиради за физическо надмощие, за втория сорт същества, за предпочитанията ти към изцяло мъжки компании, за погнусата ти от жени.... и т.н... че... очевидно не знаеш какво е да си истински мъж.

ТИ и истински мъж???:lol6:Боже, слез на земята и си прибери вересиите!!!

преди 25 минути, herkules2 написа:

Обясних ти, че по рождение съм си гнуслив и никога не съм го отричал, и пак ще ти го кажа!!! Гнус ме е от нехигиеничните жени (умирисниците), дето им мирише устата (не си мият зъбите) и оная и работа, особено ако има разни течове ...бели, червени, жълто-зелени и прочее, и не са се подмили два дена. 90% от феминистките са такива, грозни, космати, целулитни и зле миришещи.

Всеки би го било гнус. Само че аз не съм срещал  такива, нито в обкръжението ми има такива.

Защо  оправдаваш  омразата си и гнусливостта от женксия пол , погнусата си от вСИЧКИ жени, с някакви хигиенни истории, идея си нямам :)

Какви са феминистките , не знам.. нямам такива познати . Но от това което виждам като феминистко движение и разните им там прояви в медиите отвреме на време... въобще не ми приличат на грозни, космати , жълтозелени, целулитни и т.н.. :)  

Къде си виждал таквиа, идея си нямам .

преди 1 час, herkules2 написа:

И как да наричаме мъж в женска компания, който си е сложил забрадка, не харесва мъжкото отмъщение към жените-феминистки, унижава се пред жените с подмазване и не е посягал на жена въпреки обидите, които е получавал от нея? Мачо ли да те наричаме?:lol6:

Първо .. Постоянните ти опити за заяжданици с аватара ми са толкова плитки, колкото аз да викам на твоя с котенцето че си ... "пусси" ... :)  Не го правя, както виждаш , нали ?

Просто защото  знаеш истинския символ на аватара ми към плитките тролове - "не болтай" .  Забелязал съм, всички рано или късно се комплексират от това мое послание :)

Второ .. какво мъжко отмъщение към жените бре ! Виж как сам си признаваш това което отдавна прозира от теб... някакви жалки унижения в детството ти от жени.

Това е психологичекси проблем, решавай си го сам :)

"унижавал съм се пред жените чрез подмазване '???  Това пък откъде го измисли ? ? :) :)  

"не съм посягал на жена ВЪПРЕКИ ОБИДИТЕ" ???

Ехооо какви обиди бре... Прехвърляш твоите комплекси  върху другите.

Аз обиди от жена не съм видял, нито нужда да се подмазвам . Очевидно това е разликата между нас с теб.

:)

Искам да я променя, а не да споря с нея. Консерваторите начело с Тръмп обещаха да премахнат 19-тата поправка от конституцията на САЩ, когато станат достатъчно мнозинство при гласуването.

И защо искаш да премахваш правото на гласуване  на жените ??  Наистина имаш много фундаментални проблеми. Свързани най вече със самия теб.

ТИ и истински мъж???:lol6:Боже, слез на земята и си прибери вересиите!!!

Да. Истински мъж. Все повече се убеждавам че не знаеш какво е.

"унижавал съм се пред жените чрез подмазване '???  Това пък откъде го измисли ? ? :) :)  

"не съм посягал на жена ВЪПРЕКИ ОБИДИТЕ" ???

Ехооо какви обиди бре... Прехвърляш твоите комплекси  върху другите.

Аз обиди от жена не съм видял, нито нужда да се подмазвам . Очевидно това е разликата между нас с теб.

Всеки би го било гнус. Само че аз не съм срещал  такива, нито в обкръжението ми има такива.

Защо  оправдаваш  омразата си и гнусливостта от женксия пол , погнусата си от вСИЧКИ жени, с някакви хигиенни истории, идея си нямам :)

Щом сам признаваш, че всеки би го било гнус, тогава в какво ме упрекваш? Ти и да си срещал такива жени или пък да ги има в обкръжението ти, никога няма да си го признаеш, а може би и ти си някоя от тях! Аз нищо не оправдавам, омразата ми е към феминистките, а погнусата от женския пол заради женските нечистотии, не е само мое виждане. Не напразно в ислямския свят не допускат жени до храмове и свещени места, за да не сквернят светините им и мърсят с присъствието си пространствата за почит! Хайде сега очаквам отново хаплив коментар от теб, за това, че съм женомразец-фундаменталист, който не уважава конституцията ни, и проповядва екстремизъм, зарибяващ млади момчета да стават джихадисти! :angry: Извади си главата от задника, огледай се наоколо и виж реалността, а после пак си я заври там!!! Ислямът без огън и меч, завладява все повече територия, а християнството умира бавно, но сигурно, заради простотията ФЕМИНИЗЪМ! С жена на чело на ЕС Европа се напълни с ислямисти, дето не признават нито политкоректност, нито феминизъм или прословутите женски права! Плющят всичко женско дето мърда, и после го колят, а Хр. мъже не могат нищо да направят, защото са с вързани ръце от феминистични закони за равноправие! Справка: ....събитията в Кьолн и в много други европейски градове!!!

Какви са феминистките , не знам.. нямам такива познати . Но от това което виждам като феминистко движение и разните им там прояви в медиите отвреме на време... въобще не ми приличат на грозни, космати , жълтозелени, целулитни и т.н.. :)  

Къде си виждал таквиа, идея си нямам .

Ти ли не знаеш какви са феминистките??? Нямал бил такива познати, а и твоите идеи са ми пределно ясни! Трябва да си прекалено сляп, за да не виждаш обективната реалност. Както вече ти казах, извади си главата от задника, огледай се наоколо за да видиш реалността, и после пак си я заври там! Гаргата не може да стане орел, колкото и да и се иска. Едно е да искаш, друго е да можеш! На орела ако му отрежеш крилата, ще лети по-ниско и от гарга! Жената като пол няма как да е равноправна на мъжа, защото не му е равностойна, и е с по-малко възможности от него, без значение какви граждански закони ще бъдат наложени и настройки за подражание в социума. При лично стълкновение между мъж и жена мъжът винаги ще набие, пребие или убие наглата жена, осмелила се да се гаври с мъжкият му авторитет. Когато мъжът е омерзен от жена, налагаща юридическа гавра над мъжа чрез законите с чувство за недосегаемост, мъжът няма какво повече да губи. За това насилието над слабия пол непрекъснато ще се увеличава и няма никога да спре, докато жените имат права равни на мъжете! Ако беше поне малко по-умен от колкото си, щеше да разбереш, кой има полза от войната между половете с ясното съзнание, че женският пол никога няма да я спечели!

Първо .. Постоянните ти опити за заяжданици с аватара ми са толкова плитки, колкото аз да викам на твоя с котенцето че си ... "пусси" ... :)  Не го правя, както виждаш , нали ?

Просто защото  знаеш истинския символ на аватара ми към плитките тролове - "не болтай" .  Забелязал съм, всички рано или късно се комплексират от това мое послание :)

Второ .. какво мъжко отмъщение към жените бре ! Виж как сам си признаваш това което отдавна прозира от теб... някакви жалки унижения в детството ти от жени.

Това е психологичекси проблем, решавай си го сам :)

Гузен негонен бяга! Аватарът ти красноречиво говори за същността ти, а за моя аватар вземи дасе ограмотиш какво символизира.

"Пусси"  символизира твоят аватар със забрадката, а гривата на голямата котка символизира фалокрация! За това не аз, а ти не болтай. Не знам кой се е комплескирал, но във всеки случай, ти си далеч от мъжката визия за истински мъж. А, колкото за измисленото ти мое унижение от жени в детството, фантазирай си на воля! Нямам никакъв психологически проблем, по скоро ти имаш такъв. Теб всяка жена може да те унижава, дащото си подобие на мъж. Мен жена няма да посмее да ме унижи, защото само външният ми вид ще и подскаже, че няма да и се размине след това и ще си понесе последствията!

И защо искаш да премахваш правото на гласуване  на жените ??  Наистина имаш много фундаментални проблеми. Свързани най вече със самия теб.

Аз проблеми никога не съм имал или ако съм имал съм си ги решавал на момента. Искам да се премахне правото на гласуване за жените, защото за мен те стоят по-долу (умствено и физически) от мъжете и не трябва да имат право да решават проблеми свързани с действия от компетентността и възможността за решаване от мъжете. Не напразно умните хора преди не са разрешавали на жените да гласуват, защото са знаели, че жените не са способни да разсъждават нито логично, нито абстрактно като мъжете и пречат изключително много, при вземането  важни решения, касаещи съдбата на обществото!

Да. Истински мъж. Все повече се убеждавам че не знаеш какво е.

Е, аз не съм жена или мъж-гей със забрадка, като теб, за да знам, какво е да те обладае истински мъж!:lol6:

Зацикли
Имам един простичък отговор на тази женомразска гейска помия и страх от жени .
-Запази си ги, разпечатай ги и ги дай на някой психиатър. Ей така,за проба. [emoji16]

преди 19 часа, miro20 написа:

Просто фиксирам какви изцепки и хомофобски простотии прави, които пак се чудя, не знам ако аз бях ги казвал , какъв отявлен гей щяхте да ме наричате

Не са хомофобски, а мирофобски изказвания! Все ти дай да използваш някакви пропагандни клишета като хомофобия, ксенофобия и прочие. А самият ти, който не търпиш никакви смислени аргументи и всячески се бориш против истината - ти нямаш ли най-сериозната и трагична фобия? Няма нужда да ми отговаряш, защото аз отговора го знам.

преди 19 часа, miro20 написа:

Гледам си махнал  подписа си , щото така и не можеш да се удържиш от фобиите си и генерирането на простотии  "по Миро" .

Подписа съм го махнал. Надявам се, че си го прочел най-накрая, защото той беше посветен на тебе. Той и новият пак те касае...

преди 15 часа, herkules2 написа:

Оказва се, че за сексапилните жени е трудно да си намерят истински приятели.

Причината за това е, че често пъти усещат завист от страна на другите жени или са приемани като заплаха за тях.

Ето защо дамите предпочитат приятели - мъже.

Интересна информация, но и аз съм виждал подобни работи. Много обратни се нароиха и най-вече за това. Но това е част от идеята на упражнението - мъжете да не бъдат мъже и жените и те да се объркат. Наистина атрактивният външен вид при момичетата/жените може да е голяма пречка. Спомням си преди години с един младеж-състудент бяхме дискутирали... как такива момичета биват възприемани по определен начин/харесвани, което те и искат... но така и всеки им се лепи. Но дори момчета, които не търсят нищо за себе си, са малко на тръни около такива, заради имиджа, и заради общата култура. А това пречи на общуването. Но колко по-лесно е да си мъж, който не се е загрижил толкова за визията си... При жените това е голяма тежест. Да, използват го за оръжие, но често то се обръща против тях. Въобще според мен провокативното женско обличане/издокарване никога не прави услуга нито на мъжете, нито на жените. И до какви случаи се стига с тия гейове. Въпреки че една жена може да е хубава без да влиза в категорията "сексапилна".

Зацикли
Имам един простичък отговор на тази женомразска гейска помия и страх от жени .
-Запази си ги, разпечатай ги и ги дай на някой психиатър. Ей така,за проба. emoji16.png

Не съм зациклил, а изциклиха отговора ми към теб, но няма да повтарям, за глухите камбаната бие по два пъти само в неделя! Който го е прочел,  е разбрал!

преди 2 часа, Lumberman написа:

Не са хомофобски, а мирофобски изказвания! Все ти дай да използваш някакви пропагандни клишета като хомофобия, ксенофобия и прочие.

Обикновено за фобиите ръсят най-много тези, които страдат от тях. Горкият параноичен Мирко :(

преди 10 часа, Lumberman написа:

А самият ти, който не търпиш никакви смислени аргументи и всячески се бориш против истината - ти нямаш ли най-сериозната и трагична фобия?

Би ли ми казал спрямо темата, а още по добре да ме цитираш конкретно и ясно и да кажеш - ето това което си казал не са смислени аргументи и " се бориш против  истината"  :)

Че съм против простотиите на херкулесчо жените да не гласуват ?

Че напомням каква ни е конституцията  и законите, особенно за равноправието ?

Че не съм съгласен с квалификацията за жените като "низши същества"  ?

Че не съм посягал на жена, и не съм съгласен че трябва да се пребиват  ??

и т.н. ?

Извинявай, знам че си плюеш по инерция, но да защитаваш "опонента" на тези неща ... да защитаваш толкова отявлен гей и женомразец... нека си е на твойта съвест. Не че имаш таква де. :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.