Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната против семейството - минало, настояще и бъдеще

Featured Replies

преди 10 минути, miro20 написа:

Браво бре. Аз да давам и търся информация за нещо което друг твърди.

Изпратено от моят Redmi Note 7 с помощта на Tapatalk

Ехооо..за детето питах .

Евреин ако не излъже не е евреин! Пак се измъкваш йезуитски!:nono:

• Отговори 677
  • Прегледи 37,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, miro20 написа:

Браво бре. Аз да давам и търся информация за нещо което друг твърди.

Ехооо..за детето питах .

Я не се прави на луд? За детето питал! А не питаше ли и за фейковете, дето твоите "най-достоверни" източници на информация отразявали най-обективно?

преди 8 часа, herkules2 написа:

Я не се прави на луд? За детето питал! А не питаше ли и за фейковете, дето твоите "най-достоверни" източници на информация отразявали най-обективно?

Вие бягате по тъча и се правите на луди . Да, питал съм и съм призовавал да сравняваме ежедневните фейкове от рашистките медии, и от западните. Там също се проваляте тотално.

Но това бе в друга тема.

Сега питам конкретно и съвсем нормално - има ли някаква друга , по нормална медия от фейкомета бултаймс , където да прочетем и да се информираме за това отнето дете ?

Как ли не се гърчите, но инфо нямате :)

Слабака упорито напира да стане за резил. Стареца беше автентичен, но този си остана лапешки акъл.

на 8.07.2019 г. в 1:23, miro20 написа:

Да де. Препечатано от някъде си в интернет.

Питах  дали има инфо за детето и кой и защо го държи и т.н. но очевидно нямаш такова.

Ходил ли си на училище, нещастнико? Не можеш ли да четеш?

Цитат

Лица за контакти:

1. Павлинка Вълчева

2. Валентина Милова

3. Десислава Вучева

E-mail: [email protected]

Ето това е една от жените:
https://www.bnr.bg/post/101130819/protestirashti-roditeli-nacionalnata-strategia-za-deteto-ne-e-osnovnoto-sreshtu-koeto-se-borim

След двеминутно проучване. Само че ти гледаш просто да тролиш, нали? Да омаловажиш източника на информация като начин да заобиколиш неизбежността на тази информация. Който има глава на раменете обаче няма да се върже на тия твои тактики, а ще проучи сам за какво става въпрос.

Още ли искаш?
Граждани срещу абсурдите в социалната политика. / 11 юни 2019 г.

Ето ти едночасова пресконференция. Ако искаш, можеш да провериш и хората, и да видиш доколко може да им се има доверие и доколко представят факти. Само че при теб това е невъзможно, макар и по принцип да е вярно за всеки нормален човек. Когато човек е дълбоко увреден и с ампутирана съвест, спасение за него няма. Никакво количество доводи нищо не променят, понеже той е на практика духовно мъртъв. Та аз съм ти дал решението - един камък на шията и знаеш накъде... И без това с нищо не допринасяш за благополучието на тоя народ и тоя свят -  и нямаш намерение нищо да променяш в курса си - ами за какво да протакаш? Разбира се, ти няма да го направиш, но защо си мислиш, че някой е длъжен да се занимава с питанията и "съмненията" ти? Да оборва имагинерните ти и изсмукани от пръстите "аргументи"? Може би щото си ВИП-потребител ли? С рекордно нисък рейтинг? Имаш много извратено чувство за хумор.

Хайде, стига толкова от мене по отношение на тебе, че си изхабих лимита по твой адрес за много време...

преди 13 часа, herkules2 написа:

Пита я! И кой ще му отговори? Ами кой да му отговори като всички го виждат и знаят, че той отговор не иска! Идеята е да отвлече дискусията от същността ѝ, да я дерайлира, да хвърля съмнения върху факти и аргументи, и въобще всевъзможни низки и безсрамни диверсионни тактики. Затова най-добре в игнор-листата и да чака отговор от филанкишията. Как не се умори? На мен безкрайно би ми досадило подобно жалко съществуване!

преди 3 часа, Lumberman написа:

Пита я! И кой ще му отговори? Ами кой да му отговори като всички го виждат и знаят, че той отговор не иска! Идеята е да отвлече дискусията от същността ѝ, да я дерайлира, да хвърля съмнения върху факти и аргументи, и въобще всевъзможни низки и безсрамни диверсионни тактики.

Кой го казва. Та нали точно вашата тролска групичка  измества темите и троли най нагло :) 

преди 3 часа, Lumberman написа:

Ето това е една от жените:

Много  добре. Я сега ми кажи какво стана с детето ?  Защото много добре знам как подобни медии и хора изкривяват случаите.

сещаш ли се дето натовски хамъри газат детски градини ?? :)  А се оказа американски военни  ремонтират домове и градини по предварителни договори с директорите и т.н.

Затова исках малко по конкретна информация за отнетото дете , от по нормални медии , но както си знаех - отново нямаш такава.

на ‎12‎.‎12‎.‎2017‎ г. в 14:45, Lumberman написа:

Според мен, ако враговете на един народ успеят да стартират процеси на разпад и развала отвътре, то няма нужда от големи армии, с които да го подчиняват и смачкват.

Според мен вече са успели. Не е необходимо да посочвам факти. Основната единица на обществото е тотално разбита. Няма да се спирам кое е довело до това - да, това е вид политика наложена от определени родове.

Миналото и настоящето са вече в историята .... ще разширя малко темата - Как да се спре тази война в бъдещето? Това е по-съществения въпрос. Тук обаче се натъкваме на камък. Няма идея за това. Навремето имаше ергенски данък, който обаче не показа, че със съответния механизъм не се постига желания ефект, т.е. чрез вид репресия не се стимулира създаване на семейство, а напротив - има обратен ефект. Няма подходящ стимул. В религиозните семейства пък се обръща повече внимание към култа към дадено учение, а не се отделя нужното внимание на семейството. Та въпроса за семейството има не само политически привкус, а и идеологически.

Нека предположим, че обществото се е разпаднало. Тук не говоря само за българското, а и за световното. Поради факта, че аз нямам идея за възвръщане на семейството като вид ценност в обществото ни като частен случай българското, а като интеграл - световното, то съм се ограничил в тесния кръг хора с които общувам и там им показвам преимуществото на семейството. Тук в тази виртуална среда едва ли ще споделя начините за възвръщане на семейството като вид ценност, поради факта, че отявлените противници събират информация, за противопоставяне и по скоро за осмиване на тоя вид ценност.

Та, една от идеите ми за възвръщане на семейството която осъществявам е личния пример.

Да, тук съм със същата цел както троловете и анти-личностите - опознаване на анти-семейно настроените и определено техния негативизъм и тролене ми помагат в действителността. Тъй както те провокират, то и аз ги провокирам и им давам да си покажат "роговете". По същия начин както те осмиват семейните ценности, то аз осмивам пък техните и де факто не споря с тях, а ги ... цензура ... :) Не само те могат да се крият под анонимността ;) 

преди 4 часа, miro20 написа:

Кой го казва. Та нали точно вашата тролска групичка  измества темите и троли най нагло :) 

преди 4 часа, miro20 написа:

Много  добре. Я сега ми кажи какво стана с детето ?  Защото много добре знам как подобни медии и хора изкривяват случаите.

сещаш ли се дето натовски хамъри газат детски градини ?? :)  А се оказа американски военни  ремонтират домове и градини по предварителни договори с директорите и т.н.

Затова исках малко по конкретна информация за отнетото дете , от по нормални медии , но както си знаех - отново нямаш такава.

Мирко, Мирко, наистина луд умора няма! Кой троли бе, и за коя групичка говориш? Темата е за войната срещу семейството, а ти войваш срещу него с огромен ентусиазъм. Я кажи ти имаш ли семейство (жена и деца), освен родителите ти? То каквито и доказателства да ти представи човек, за теб винаги ще са фейк! И като си такъв отворко, я кажи, какво правят американските военни на 10 000 км от родината си с хамъри, за да "ремонтират" домове и градини  по предварителни договори с директорите??? До сега не съм чувал за ремонт на сгради, като за това се използват хамъри и танкове, като строителна техника! Я кажи ти къде си виждал такова нещо? Може би си гениален строителен инженер и си измислил нова технология, като се използват военни средства за "мирни" цели!:hit:

Е именно че точно по темата се интересувам какво е станало с детето. Що ревете и спамите толкова наистина не разбирам

преди 16 минути, miro20 написа:

Е именно че точно по темата се интересувам какво е станало с детето. Що ревете и спамите толкова наистина не разбирам

Я, кажи да го чуем, какво е станало с детето, според твоите източници на информация, дето не са фейк?

Мирко живо се е заинтересувал от съдбата на детето? Направо стана борец против стратегията! Какво да го коментираме?! А неговите източници - ами че той черпи директно от Министерството на Истината, уважаеми!

Само не знам какви са тия протести пред министъра, все едно той не е проводник на тая политика. Тия мекерета много добре разбират какво правят. Делегираха последно правомощия на частни организации, финансирани отвън, да вършат тия безчинства. Буквално предадоха децата на държавата (каквито те по принцип не са, но за такива уж ги считат) в чужди ръце. Вземат ги от родителите и ги дават на други, там някакви НПО-та и прочие. С тия само на война, или поне сериозна съпротива. Но в какво да се изразява тя, когато повечето хора са поставени на колене икономически, а децата и без това са предадени на "грижата" на продажници като тоя министър и другите "управници"? (А оня със забрадката като солидарен продажник няма как да не изрази подкрепата си за сродните души.)

Нямам време да изгледам пресконференцията пред БТА, но е похвално, че има хора, които все пак публично адресират тия проблеми, за да не си мислим, че не ги стигаме западняците (в робията).

Но нека не се занимаваме с Мин. на Истината и да дадем думата, на един мъж и баща, чието семейство пострада от социалните във Франция преди години:

http://boristanouscheff.blog.bg/lichni-dnevnici/2019/01/11/poshliapvate-li-decata-si-po-dupeto.1641922

Ето пряк резултат от сега съществуващите закони за защита от насилие в България.

https://www.flashnews.bg/mazh-ubi-zhena-si-pred-ochite-na-detsata-im/

Дали трябва да се вземат допълнителни мерки всеки да преценява .

преди 9 минути, lsmurf написа:

Ето пряк резултат от сега съществуващите закони за защита от насилие в България.

https://www.flashnews.bg/mazh-ubi-zhena-si-pred-ochite-na-detsata-im/

Ами вие четете ли какво публикувате?

Цитат

Малко след полунощ поредната почерпка в циганската махала завършила с жесток скандал. 39-годишният Григор Георгиев взел кухненски нож и пред двете си деца заклал жена си.

Именно циганите по гетата са най-потърпевши от тия държавни политики.  Превърнаха ги хептен в скотове. Какви допълнителни мерки? Ти им създай условия да се множат безотговорно и да безчинстват безнаказано против българите и после мислиш, че няма да има такива странични ефекти? Ще има ми - и то много!

Още повече т.нар. законова защита още повече би озверила някои мъже, които вместо да си го изкарат на продажните "законодатели", ще си го изкарат на жената. В случая човекът е бил толкова обнадежден, че е направил опит да се самоубие? А това кой ще го предотврати? Самозапалванията също? Пред президентството? Ама вече май ги няма при новия президент.

И кой ще ги взема тия мерки? Насилници номер едно в държавата (ГЕРБ и компания) ще се борят против насилието? Вие подигравате ли се? Това е все едно най-големият еретик да се заеме с борбата против ересите. Или най-големият женкар и развратник да бори блудствата и прелюбодействата в обществото. Щеше да е смешно и нелепо, ако не беше пълна гавра с хората.

преди 2 минути, Lumberman написа:

Ами вие четете ли какво публикувате?

Именно циганите по гетата са най-потърпевши от тия държавни политики.  Превърнаха ги хептен в скотове. Какви допълнителни мерки? Ти им създай условия да се множат безотговорно и да безчинстват безнаказано против българите и после мислиш, че няма да има такива странични ефекти? Ще има ми - и то много!

Още повече т.нар. законова защита още повече би озверила някои мъже, които вместо да си го изкарат на продажните "законодатели", ще си го изкарат на жената. В случая човекът е бил толкова обнадежден, че е направил опит да се самоубие? А това кой ще го предотврати? Самозапалванията също? Пред президентството? Ама вече май ги няма при новия президент.

Ами няма какви - правиш му предупредителен протокол и то пускаш да накълца жена си. Това след официално оплакване.

Самозапалванията са отчаян начин човек да обърне внимание върху проблем пред човек който може да се трогне от такава отчаяна постъпка . Естесвено ако си сигурен че този пред когото ще го направиш няма да се развълнува много от това няма смисъл изобщо да го правиш. Та може да се даде и подобно обясненение за причината.

преди 2 часа, lsmurf написа:

Самозапалванията са отчаян начин човек да обърне внимание върху проблем пред човек който може да се трогне от такава отчаяна постъпка . Естествено ако си сигурен че този пред когото ще го направиш няма да се развълнува много от това няма смисъл изобщо да го правиш. Та може да се даде и подобно обяснение за причината.

Koго трогваш по този начин като си дадеш живота? Това са постъпки плод на отчаяние и безизходица. И кога нещо са постигнали? Въобще как може да очакваш някой политически труп да се трогне? Ако можеше, той нямаше да бъде такъв. Няма. Такъв и сто тояги да му удариш, пак няма да се трогне, камо ли, че някой за самозапалил заради него. Те не случайно ги подбират такива дебелокожи.

В случая законовата защита на жената няма никакво значение за предотвратяването на престъплението, защото тъй или иначе мъжът е искал да се самоубие и му е все едно какъв е законът. Несправедливите закони, прочее, не трябва да бъдат спазвани или поне не трябва да се порицават хората, които не ги спазват, както не трябват да се съдят и хората, които ги спазват, поради страх от репресии.

Но в момента такава ловка и гнусна мрежа изграждат за ловене на деца и човеци, че е върховно невежество или дебелоочие това да се отрича. А и не мисля, че сте едни полезни идиоти, да вярвате, че тия стратегии са добро. Ако сте, то пригответе се да понесете от ударите на собствените си изделия. А ако просто пригласяте на властта с цел финансова или друга облага, то и вашето време ще дойде, а и вината ви остава. Но какво да ви обяснявам? Тия мерки дето ги въвеждат СЪС ЗАКОН са по-зле от законите под турско.

преди 3 часа, lsmurf написа:

То че трябва, трябва, само че "странно" защо на политиците тези мерки хич не им се нравят - на агитката от герб също.

преди 7 часа, herkules2 написа:

Я, кажи да го чуем, какво е станало с детето, според твоите източници на информация, дето не са фейк?

Ехооо балоните ! За втори или трети път повтарям - аз не твърдя нищо , а питам.

И друго официално инфо не намирам. Което именно ме навежда че историята с отнетото дете е нещо или криво представена /подобно на мачкащи детски градини американски хамъри/ , или чист фейк. Или и двете.

Няма нито един източник за друга гледна точка, освен "скандалното" писмо и позиция на борещите се срещу нещо дето го няма / Стратегията/  :)

преди 7 часа, Lumberman написа:

А неговите източници - ами че той черпи директно от Министерството на Истината, уважаеми!

Ако имаш с какво да обориш цитираните от мен аргументи по различни новини - заповядай. На празни въздухарски приказки няма какво да кажа.

В случая заповядай си защити фейка-спекулация  с отнетото дете.

За сега не успяваш.

преди 8 часа, herkules2 написа:

До сега не съм чувал за ремонт на сгради, като за това се използват хамъри и танкове, като строителна техника!

Понеже си невежа, ето ти накратко историята на този класически фейк.

Новина :

http://traffik.burgasdream.com/index.php/регионът/burgas/709-американски-войници-ще-ремонтират-детските-градини-в-айтос-и-сунгурларе

Фейк новина :

https://blitz.bg/obshtestvo/regioni/amerikanski-tankove-nakhlukha-v-detska-gradina-v-sungurlare_news351322.html

Просто фейк като по учебник :)  - Взема се една ПОЗИТИВНА новина и се обръща на 180' със скандално , шокиращо съдържание, което да настрои хората ОТРИЦАТЕЛНО.

Ае Мирко, краварските войници, които самоволно нануснаха базата си, каквито случаи на напускане бол, преди някое време изнасилиха девойка(май непълнолетна) в село до военна база у нас и не помня, дали не я и убиха. Беше си бая новина, за беля не помня нито датата, нито селото, нито базата. Съвсем ми е мъгляво вече и...не знам инфото с течение на времето някак си позачезна от нета. Ни следа, явно Явор Колев на бойко интернет кучето, явно  се е погрижил да бъде всичко изтъркано.

мдааа... Предполагам си чел в сайтове като : http://skandalno.net/ужасяващо-разкритие-содом-и-гомор-в-ам-177218/

Това което ти в момента демонстрираш е целта на всяка една манипулативно поднесена  и/или фейк новина.

Когато читателя/зрителя е засипан с огромна целенасочена пропаганда , в него остава именно това "впечатление" и "внушение".

Той не помни конкретно новината, но е запомнил че хамериканците са зли . Те газят детски градини барабар с майките и децата, изнасилват и си правят каквото искат.

Както аферата Костинброд. Всички разбраха че това е също класическо фейк-мероприятие в деня преди изборите. 

Всичките внушения и скандални истории за фалшифициране бяха опровергани. https://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/-aferata-v-kostinbrod-aktivno-meropriyatie-na-bsp-i-podvlasnite-y-prokurori-20611

Но никой не пита за опроверженията. За всички е останало "внушението" че ... абе сещам се как май ГЕРБ фалшифицирали с бюлетините печатани в Костинброд .

Класика.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 40 минути, miro20 написа:

Просто фейк като по учебник :)  - Взема се една ПОЗИТИВНА новина и се обръща на 180' със скандално , шокиращо съдържание, което да настрои хората ОТРИЦАТЕЛНО.

Само не разбрах кое е фейк - че ще ремонтират детската градина ли? :lol6:

п.п .тъй де - даже не си прочел статията, дето наричаш фейк. Миро- фейка хахаххаха

Позитивната новина е ремонт на детска градина. Фейка е второто.

Кое не ти е ясно ?

преди 28 минути, miro20 написа:

Това което ти в момента демонстрираш е целта на всяка една манипулативно поднесена  и/или фейк новина.

Да съвсем е фейк, щото ако има нещо запазено, ще да е само в спомените и евентуално на хартиен носител на тогавашните вестници, а като не помня дата, как да търся в някой архив. Пък като го няма нещо в интернет, или е успешно изтъркано и все едно не се е случило.

преди 54 минути, miro20 написа:

Фейка е второто.

Даже не си го прочел - статиите Мирчо, съдържат повече текст от само едното заглавие.

Много добре съм я прочел. Дочети ТИ последния абзац - какво внушение остава в хората. Че ще пострадат децата, че газят детски градини злите хамериканци :)

преди 12 часа, miro20 написа:

Много добре съм я прочел. Дочети ТИ последния абзац - какво внушение остава в хората. Че ще пострадат децата, че газят детски градини злите хамериканци :)

Абе "умнико"! Ако се събудиш сутрин рано, и видиш в двора си заобиколен от полиция, жандармерия, полрицейски кучета и отряд за борба с тероризма, какво би си помислил бе? Че, са дошли да те поканят да отидеш на опера ли, щото щяло да има представление на софийската опера по произведение на Джузепе Верди "Травиата", а нямало залепени афиши ли? Какъв абзац, какви простотии говориш бе? Къде се е чуло и видяло с танкове и бронебойни машини строителните работници да ходят на работа по строителни обекти, още повече, че живущите не са уведомени за такива ремонти около жилищата им? То е ясно, че наглостта на тези говеда е безгранична, но и за тях ще дойде "Видьовден! Щели да ремонтират нещо, дето никой не е иска да се ремонтира.Сигурно по-лсно ще се събори сградата с оръдията на танковете, вместо да се ползва строителна техника?  Ами да дадат парите на училищната управа и после да следят за ремонта, който да се извърши от професионалисти. Да не би тези с танковете да са от строителните войски на САЩ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.