Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната против семейството - минало, настояще и бъдеще

Featured Replies

преди 15 часа, Lumberman написа:

https://dnes.dir.bg/krimi/razbiha-mashtabna-banda-za-promivane-na-detski-mozatsi-i-targoviya-s-priemni-roditeli-v-italiya

Можем да очакваме и при нас подобни работи. Затова трябва всякакви социални работни да бъдат третирани като врагове съзнателни и несъзнателни.

Без съмнение и при нас ще дойде. Трафик на деца има по целия свят. Продават ги за органи и на бездетни семейства. И фрапиращо е, че белите деца на интелигентни семейства имат много висока цена. Ромчетата не ги търсят много, защото там нещо насилието над деца липсвало! Феминизмът има най-голям принос за това. Целта му е разбиване на семейството и издигане в култ женската кариера, която освен безполезна за обществото е и вредна, заради женска некадърност! Така че, това и при нас ще дойде, освен ако не стане чудо и по някакъв начин се изхвърлят жените от властта.....министри (по образец на Орбан), кметове, началници на отдели и прочее. Трябва да няма нито една жена на висок пост, защото е жена, и няма как да е по-добра от мъж за тази работа! Само това може да върне Хр. свят към съществуването му!

• Отговори 677
  • Прегледи 37,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

То жените на високи постове обикновено ги слагат там, за да бъдат послушни и лесно контролирани от някой мъж, а не заради някакви лични или професионални качества. В случая не мисля, че е феминизмът сам по себе си виновен. Той е просто оръжие в нечии ръце. И нали знаете, че в една война на бой отиват мъжете и против тях се воюва, жените никой не ги е вземал насериозно, но наистина ако обърнеш всяка жена от съюзник на мъжа ѝ в негов противник, войната е близо до спечелване.

преди 2 часа, Lumberman написа:

То жените на високи постове обикновено ги слагат там, за да бъдат послушни и лесно контролирани от някой мъж, а не заради някакви лични или професионални качества. В случая не мисля, че е феминизмът сам по себе си виновен. Той е просто оръжие в нечии ръце. И нали знаете, че в една война на бой отиват мъжете и против тях се воюва, жените никой не ги е вземал насериозно, но наистина ако обърнеш всяка жена от съюзник на мъжа ѝ в негов противник, войната е близо до спечелване.

И аз това казвам. Щом е жена, няма как да е кадърна в нищо. Все някой мъж ще и дърпа концине в сянка. Феминизмът е оръжие в ръцете на тези мъже, дето определят световния ред , и управляват света зад кулисно. С жена начело на държава, страната става лесно манипулируема или е васал на нечия друга! Самото овластяване на женския пол е унижение и срам за мъжкия. Като че ли са се свършили мъжете, та жени ще управляват народите. Гиноцентризмът или по просто казано матриархатът е залегнал в основата на идеята феминизъм. Жена да се блещи на мъж, да му заповядва, да го хули и обижда, а мъжът да не може да я смаже от бой заради това и нейно деяние, защото феминистичните закони го ограничават и подлежи на наказателно преследване. Ето за това извращение говоря, а насилието над жените ще продължи да се увеличава докато беснее феминизмът, без значение дали ще измислят друга извратеняшка конвенция, с която да подчинят мъжете. Лъвът не може да е подчинен на овцата, при никакви условия!

Роджър Скрутън: Управляват ни хора без деца, като Мей, Макрон и Меркел. Те не мислят за потомството

Цитат
В политиката ни управляват хора, които нямат деца, като Мей, Макрон и Меркел. Те не мислят за своето потомство. Децата са защитени от нашето наследство, а не от незначителния ни индивидуален живот. Затова защитаваме брака, например, и нещата, наследени от общото право. Пазим ги не заради себе си, а заради нашето бъдеще, разсъждава в интервю за “Фигаро” сър Роджър Скрутън, големият съвременен теоретик на британския консерватизъм.

*Линкът към статията е в заглавието

на 1.07.2019 г. в 16:12, herkules2 написа:

Жена да се блещи на мъж, да му заповядва, да го хули и обижда, а мъжът да не може да я смаже от бой заради това и нейно деяние, защото феминистичните закони го ограничават и подлежи на наказателно преследване.

на 1.07.2019 г. в 16:12, herkules2 написа:

Щом е жена, няма как да е кадърна в нищо

Голем си бе.. ! БРаво !

Мойра, чак се чудя как си позволяваш да пишеш тук. Не ти ли е мястото в кухнята и да не си губиш времето по форуми разни ? Въобще  как смееш да позлваш интернет ? :)

преди 16 минути, miro20 написа:

Мойра, чак се чудя как си позволяваш да пишеш тук. Не ти ли е мястото в кухнята и да не си губиш времето по форуми разни ? Въобще  как смееш да позлваш интернет ? :)

"Равните права за мъжете и жените е тема само по време на кавга. Когато мъжа и жената са добре заедно, никой не говори за равноправие."

Кодо Саваки

П.П. Мястото на такива като теб е в кухнята, а не във форумите.

Аха. Виждам че ти допада мнението на херкулесчо. Сигурно така трябва да е. Жените да не могат да отговарят на мъжете, а те да имат пълното право да ги пребият заради това.

преди 2 минути, Мойра написа:

П.П. Мястото на такива като теб е в кухнята, а не във форумите.

Херкулесчо, я ми кажи за таквиа думи от жена към мъж в Турция как беше... най малкото ще я пребият или направо смърт ?

преди 20 минути, miro20 написа:

Голем си бе.. ! БРаво !

Така си е, голем съм си, и то много! Над 100 кила мускулна маса! Ще посмееш ли да се закачаш с мен? :nono: И съм "разрешил" на Мойра и другите като нея да пишат тук и да ти напомнят, че жената-майка е свято нещо, и е орлица бранеща децата си от такива като теб, подкрепящи служби като Барневарн, крадящи децата на добрите семейства, защото си нямат свои. И, вземи прочети линка на Мойра, за да ти стане ясно, за какво иде реч!

преди 8 минути, miro20 написа:

Херкулесчо, я ми кажи за таквиа думи от жена към мъж в Турция как беше... най малкото ще я пребият или направо смърт ?

Ти по добре си помисли, какво ще ти се случи на теб, ако така се отнесеш към омъжена жена в Турция!!! Еле пък ако те разберат, че си и с обратни наклонности!:lol6:

Странна работа... Това че харесвам и уважавам жени ме правело "обратен" :giggle1:

преди 6 минути, herkules2 написа:

ако така се отнесеш към омъжена жена в Турция!!!

Как и за кое ??? В случая питах Мойра /като жена/ за твоите  думи и твърдения !

А теб те питах за отговора и , какво биха сторили на жена ако чуят такъв като нейния отговор . Защото нали си експерт и си ходил в Турция

преди 12 минути, miro20 написа:

Аха. Виждам че ти допада мнението на херкулесчо. Сигурно така трябва да е. Жените да не могат да отговарят на мъжете, а те да имат пълното право да ги пребият заради това.

То това си е от край-време по целият свят. Жените не само не отговарят и се противопоставят на мъжете, а насърчават съпрузите си за общото благо на семейството, и тогава мъжете не ги бият или обиждат, а уважават желанията им, обичат ги, и си ги носят на ръце. Колко пъти да те питам? Кога мъжете са пребивали жените си повече??? През патриархалното минало или сега??? Ама не искаш да ми отговориш!!!

преди 7 минути, miro20 написа:

Как и за кое ??? В случая питах Мойра /като жена/ за твоите  думи и твърдения !

А теб те питах за отговора и , какво биха сторили на жена ако чуят такъв като нейния отговор . Защото нали си експерт и си ходил в Турция

Аз ти отговорих, но ти пак се правиш на луд за пенсия!!! Да, ходил съм в Турция. Купувам си от там много по-евтини електронни компоненти за бизнеса си. Не знам и не съм виждал там жена да крещи на мъж, защото там жените имат друго възпитание, и феминистките биват низвергнати от останалите турски жени. А, Мойра нищо неправилно не е казвала, че да заслужи мъжко наказание, напротив, защитава семейството, което се цени особено много в Турция, ама ти от де да го знаеш! Такива жени като Мойра в Турция ще имат само мъжко уважение на всякъде!

преди 1 час, herkules2 написа:

А, Мойра нищо неправилно не е казвала, че да заслужи мъжко наказание, напротив, защитава семейството, което се цени особено много в Турция, ама ти от де да го знаеш! Такива жени като Мойра в Турция ще имат само мъжко уважение на всякъде!

Въпроса ми бе .. какво би се случило на жена в Турция, ако каже на мъж "че мястото му било в кухнята  а не във форумите"

феминистките биват низвергнати от останалите турски жени.

Жените не само не отговарят и се противопоставят на мъжете, а насърчават съпрузите си за общото благо на семейството, и тогава мъжете не ги бият или обиждат

Мойра реагира на това

No comment :rabbit:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Въпроса ми бе .. какво би се случило на жена в Турция, ако каже на мъж "че мястото му било в кухнята  а не във форумите"

Ами пробвай бе !:lol6:

......Да споменавам ли , че ще си .....неадекватен , както  тук в темите .....! :nono:

А бе , то и тук ще ти се случи същото , само 5 минути след като си си подал носа на вън от Нет-а......:lol6:

Мъж, който си позволява да обижда непознати жени по форумите, просто не е мъж.

Какво е - не знам, но не е мъж на място.

Ама"лайкваш" женомразките изцепки на херкулесчо :)

То ти говори как си втора ръка същество, низше същество, което се бие от мъжа  ако не слушка , и т.н. , оно  го лайква...

преди 18 минути, by_chechi написа:

Ами пробвай бе !:lol6:

......Да споменавам ли , че ще си .....неадекватен , както  тук в темите .....! :nono:

А бе , то и тук ще ти се случи същото , само 5 минути след като си си подал носа на вън от Нет-а......:lol6:

Не прехвърляй твоите комплекси върху другите.

За ралзика от много тук, същото го казвам в прав текст и извън нета и където си щеш. Няма нито една казана/писана дума  от която да се срамувам или да не я кажа отново.

Замислете се колко от вас биха могли същото ? :hush:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 минути, Мойра написа:

Мъж, който си позволява да обижда жени, просто не е мъж.

Вярно е, и се отнася за истинските жени! Жена-феминистка, която се смята за повече мъж от мъжете и се гаври чрез законите с хетеро-мъжете не е нито жена, нито мъж. Такива жени/мъже  заслужават друг вид мъжко "уважение" и си получават заслужената рано или ксъсно!

преди 5 минути, miro20 написа:

Ама"лайкваш" женомразките изцепки на херкулесчо :)

То ти говори как си втора ръка същество, низше същество, което се бие от мъжа  ако не слушка , и т.н. , оно  го лайква...

Когато някой не слуша си има възпитание според обстоятелствата, а за твое сведение херкулесчо до сега не е посягал на жена, защото не е трябвало. Херкулесчо е спасявал жена-роднина от пияния и мъж, който можеше да я убие насред детска площадка при доста минаващи хора, ако не се беше намесил. От "благодарност" жената свидетелства в полицията, че херкулесчо е пребил мъжа и, а аз само му извих ръцете и го тръшнах на земята! Добре, че имаше много свидетели, дето познаваха херкулесчо.

преди 5 минути, herkules2 написа:

Вярно е, и се отнася за истинските жени! Жена-феминистка, която се смята за повече мъж от мъжете и се гаври чрез законите с хетеро-мъжете не е нито жена, нито мъж. Такива жени/мъже  заслужават друг вид мъжко "уважение" и си получават заслужената рано или ксъсно!

Част от жените стават феминистки поради факта, че или са попадали на мъже, които са стоварвали цялата отговорност за семейството върху тях, или самотни майки, които са били принудени да бъдат и бащи на детето.

Такива феминистки се превръщат в нормални жени веднага, щом срещнат истински мъж.

Тези феминистки, за които пишеш са безнадежден случай, а причините за появата им са твърде много, за да ги изброявам.

преди 37 минути, herkules2 написа:

Херкулесчо е спасявал

херкулесчо доколкото си спомням е споделял също как жена му работела като счетвоодителка за 600 лв, но самия той наел счетоводител мъж. Защото жените само проблеми првели , и на събиранията - раздори .

:)

Мойра, не виждаш ли че под оправдание с феминизма, женомразеца си излива комплексите към всички жени.

преди 54 минути, Мойра написа:

Част от жените стават феминистки поради факта, че или са попадали на мъже, които са стоварвали цялата отговорност за семейството върху тях, или самотни майки, които са били принудени да бъдат и бащи на детето.

Такива феминистки се превръщат в нормални жени веднага, щом срещнат истински мъж.

Тези феминистки, за които пишеш са безнадежден случай, а причините за появата им са твърде много, за да ги изброявам.

С цялото си уважение , жените "правят"  мъжете ! Като казвам това , имам предвид не само съпруги !:nono:

Имам предвид най-вече хилядолетна история , като един пример от неизчерпаемите примери :

".....Олимпиада Македонска (на старогръцки: Ολυμπιάς, -άδας) е древногръцка епирска принцеса, дъщеря на цар Неоптолем, четвърта съпруга на македонския владетел Филип II и майка на Александър Македонски....

Още от началото на брака Олимпиада няма добри отношения с Филип. Засяга се от неговото неуважение и го ревнува от многобройните му съпруги. Носят се слухове, че тя има нещо общо с убийството на великия си съпруг по време на сватбата на дъщеря им. Виновна е за немалко убийства в македонския двор. Мотив за всички тях е осигуряването на властта за сина ѝ Александър...."

Вярно , че е била царица , ама за това е и пример !:nono:

Някак си удобно се пропуска - майка , любима и съпруга.....баба даже ! Не само като привилегия , но и като задължение

А баща му Филип , колко си е стоял у дома ?.....Той си е гледал царството !

Истината е , че причините не се търсят там където те са , а се търсят оправдания за извращения.....!...Очевидно и на световно ниво е трудно за мислене.... :nono:

А пък едновременно е и просто , както се казва : " Ако баба ми имаше дръжка , щеше да е дядо ! " . Другото е необосновани с нищо модернизми - Трансформери някакви...да бъркат на децата акъла......:lol6: 

преди 24 минути, miro20 написа:

херкулесчо доколкото си спомням е споделял също как жена му работела като счетвоодителка за 600 лв, но самия той наел счетоводител мъж. Защото жените само проблеми првели , и на събиранията - раздори .

:)

Мойра, не виждаш ли че под оправдание с феминизма, женомразеца си излива комплексите към всички жени.

Дявол да чете евангелието е най-голямото изкуство! Мирко, пак се правиш на две и половина! Жена ми е счетоводителка във счетоводна фирма и получава около 700-900 лв. на месец! Преди им давали нещо като ДМС, но ги орязали. Нейните пари са дори по-малко от социалната помощ на някоя многодетна ромка-самотна майка, дето мъжът и с когото нямат брак работи в Брюксел или в Хамбург за около 2-3 хиляди евро на месец в строителството! Разбира се, че ще наема мъж счетоводител, защото сме си мъжки колектив и празнуваме разни поводи без жените си. Обясних ти защо, ама ти си знаеш твоето. Ако иска жена ми може да не работи и да си гледа градинките около дома ни, защото много обича цветята. Само че, иска да е сред хората и да не и е скучно! На какъв език да ти го кажа? На руски, румънски, турски, немски, френски или английски? Само не искай да го казвам на унгарски!:fly1:

преди 48 минути, Мойра написа:

Точно така, и за това аз не обвинявам жените, а мъжете-кукловоди, наложили феминизма по света, за да го управляват по-лесно! Половете си имат различни роли (предназначения), които природата им е определила. Размяната на ролите води до хаос и крах на цивилизацията! А най-пагубното е, че на доста мъже феминизмът им хареса, защото ги освободи от задълженията им на мъже. Т.е. еманципацията освободи и тях!

преди 56 минути, herkules2 написа:

.....защото ги освободи от задълженията им на мъже. Т.е. еманципацията освободи и тях!

Това не е Свобода ! Еманципацията създава Безотговорност - както в мъжете , така и в жените ! Безотговорност пред себе си и собственото си съществуване !.............      .....щото и еманципирани мъже наблюдаваме ! :)

Свободата е осъзната Отговорност !

Отговорността да вземаш решения ! Отговорността да продължиш себе си - това е смисълът на Живота !....:nono:

(....малеййй , това пък кой ли го разбра , че да решава правото чие е .... ?! :lol6:)

преди 34 минути, by_chechi написа:

....малеййй , това пък кой ли го разбра , че да решава правото чие е .... ?! :lol6:)

Само Мирко, защото е със забрадка и е забранил да се говори против мирогледа му!:lol6:

на 1.07.2019 г. в 11:06, herkules2 написа:

Без съмнение и при нас ще дойде. Трафик на деца има по целия свят. Продават ги за органи и на бездетни семейства. И фрапиращо е, че белите деца на интелигентни семейства имат много висока цена. Ромчетата не ги търсят много, защото там нещо насилието над деца липсвало! Феминизмът има най-голям принос за това. Целта му е разбиване на семейството и издигане в култ женската кариера, която освен безполезна за обществото е и вредна, заради женска некадърност! Така че, това и при нас ще дойде, освен ако не стане чудо и по някакъв начин се изхвърлят жените от властта.....министри (по образец на Орбан), кметове, началници на отдели и прочее. Трябва да няма нито една жена на висок пост, защото е жена, и няма как да е по-добра от мъж за тази работа! Само това може да върне Хр. свят към съществуването му!

https://dnes.dir.bg/krimi/semeystvoto-na-ubitoto-dete-ot-gabrovo-bilo-za-primer-po-dokumenti

Това не го е направила жена -направил го е  бащата мъжага който пребива жена си и много възпитателно убива детето си. Нещо да кажеш по въпроса ? Дали не разбива семейство именно такъв самозабравил се "мачо" за какъвто ти се представяш непрекъснато. Дали ако му бяха отнели детето още при първия побой над майката нещата нямаше да са по добре в момента.

преди 10 часа, herkules2 написа:

Разбира се, че ще наема мъж счетоводител, защото сме си мъжки колектив и празнуваме разни поводи без жените си. Обясних ти защо, ама ти си знаеш твоето.

Да де. Разбрах те много добре :)  Без жени нямало караници и гей купона върви  :)   Няма нищо лошо

преди 9 часа, herkules2 написа:

Само Мирко, защото е със забрадка и е забранил да се говори против мирогледа му!:lol6:

Мен не ме интересува какво носиш, но виждам толкова ти е "интелекта" да разбереш символиката на един аватар :) 

И не, не съм забранил на никого нищо. Просто рано или късно такива леки опоненти като теб стигат до извода да "не болтаят" . Превода не е точно " не говори" . На руски също можеш да кажеш "не говори" , а "не болтай " е съвсем друго . МА де толкова акъл... :) 

преди 10 часа, lsmurf написа:

https://dnes.dir.bg/krimi/semeystvoto-na-ubitoto-dete-ot-gabrovo-bilo-za-primer-po-dokumenti

Това не го е направила жена -направил го е  бащата мъжага който пребива жена си и много възпитателно убива детето си. Нещо да кажеш по въпроса ? Дали не разбива семейство именно такъв самозабравил се "мачо" за какъвто ти се представяш непрекъснато. Дали ако му бяха отнели детето още при първия побой над майката нещата нямаше да са по добре в момента.

Казвам ! :) Пък ти помисли върху това което казвам ! Проблемът тук е , че мисленето не е за всеки ....., че и акъли да раздава .

Да вземаш за пример 1 от 1 и да го сочиш за закономерност е ........хайде сам се квалифицирай ! :nono:

......Ако имаш умствените възможности де ! В подобни случаи се казва : " Я , се сривай под масата.....докато порастеш достатъчно ! " ...... :lol6:

Пренебрежима случайност се явява ! Когато търсиш упорито , винаги се намират такива....:nono:

Закономерността произтича от множеството...... :nono:

.....Оня , другия колко пъти съм му го обяснявал - нищо не прихваща . Няма мисловен достъп ! Ти пък , опитай да направиш разликата , вместо да му пригласяш.... !

преди 1 минута, by_chechi написа:

Проблемът тук е , че мисленето не е за всеки

Ама именно де нали и аз това казвам . Сега май ти е ред ти да помислиш въпреки че както сам казваш това не е за всеки. :D

Никъде не съм казал че е закономерност ама то като човек му е трудно да мисли какво да  прави сглобява си някакви неща в главата. Та да може да се квалифицираш сам ! Аз отдавна съм те квалифицирал за себе си и не обръщам внимание на постовете ти ако не са насочени директно към мен както сега.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.